|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 7:23:43   
snorlax
Jutro!user posted image


Montijevke,help!!!!

Zredila sem se za cel kilogram! Problem je v tem, da ne vem zakaj?! Res je, da sem cel vikend bolana, zdaj gre sicer na bolje. Res sem bolj počivala, pa doma sem bila. Pa še M.user posted image je prišla. Grešila nisem nič, ampak res nič. Imam pa že par dni občutek, da sem otekla okoli oči, ko se zbudim. Možno, da bi se mi nabirala voda, ampak ne vem zakaj. Pijem ful in tudi na WC hodim ful. Počutim pa se tudi napihnjeno. Lahko, da je to od M.user posted image

V glavnem, volje nisem zgubila, samo ne vem, če je kaj narobe, ali naj se prehranjujem naprej tako kot do sedaj.

Nataša, lahko bi torej zabeležiš do danes - 9 kg (čeprav jih je bilo že - 10 user posted image ). Sem se pa odločila, da sem bom res tehtala samo 1x na mesec in nič več vsak dan. Če ne, bom res obupala.

Valči, veseli me, da si ponovno zbrala voljo. Držim pesti zate!

Jutri grem spet v službo. Zdaj sem bila 4 dni doma. Tako da vas bom poskusila čekirat, ko bo čas. V glavnem, ne me brisat, še bom tu, tudi če se ne javim tako pogosto.

Lepo nedeljo vam želim.user posted image



_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 7:43:58   
Anonimen
Jutro user posted image
Snorlax, pri M gredo zmeraj kile gor.Pri meni takrat kaže celo po 2 več, zato počakaj, da M mine.
Meni se je vaga pokvarila user posted image  in sem naterala moža, da si jo gre domov sposodit.Jutri moram kupiti novo, ki upam, da bo manj kazala.user posted image
Danes grem spet na fešto in upam, da bom pridna.Jedla bom samo meso in zelenjavo.
Pogrešam kar nekaj punc in jih vidim na drugih forumih, nas se pa izogibajo.user posted image  Zakaj le?
                          Lepo nedeljo vsem user posted image

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 7:49:27   
snorlax
Kind lady, hvala, ker si me potolažila. Res sem se spraševala, kaj narobe delam. user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 7:50:08   
Anonimen
Pridna si user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 8:20:40   
Anonimen
Jutro.
Snorlax, ne sekiri se zaradi ene kilce. To je itak od M. Bom napisala -10kg, ker vem, da je to prava številka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 8:50:11   
tejčica
Uuu, vidim da je bilo včeraj na sporedu sobotno čiščenje pri dostih.user posted image

Jaz še vedno vztrajam na ločevalni. Danes imam 14. dan in imam na meniju Š. Zajtrk bo itak sadje, kosilo pečen krompir in kup zelenjave zraven, za večerjo pa veeeelka skleda radiča s krompirjem.

Sem se pa včeraj pregrešila. Najprej čisto nezavedno, pol pa... Za moje sem imela filane paprike in pire, zase pa hrenovko, ki sem jo nameravala skuhat pol ko familijo odrajtam. In ko sem hranla malega je malo ostalo in jaz čisto avtomatsko pojem tistih par žlic ki jih je pustil! Ko sem ugotovila kaj počnem me je pa taaaka lakota napadla, da bi najraje vse kar sem videla zmazala. Ni bilo časa skuhat hrenovko in sem napadla hladilnik. Ma sem se uspela tolko skontrolirat, da sem jedla sir in pršut, ki spadata pod B, kar sem včeraj imela.user posted image  Za večerjo sem potem jedla samo solato.

Pred M pa meni kg tudi za kakšno kilco skočijo gor.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 8:50:16   
Naty*Taja
Snorči dej se no nehi kr naprej vagar! user posted image Tale kg bo zaradi user posted image . Sigurno. Takrat več vode zadržuješ in meni se to tudi vedno dogaja. Mi še na kraj pameti ne pride se takrat vagat, ker itak vidim, da imam v trebušnem delu vse napihnjeno. Ko se spusti, je pa takoj boljš! Nič obupat!
Jaz sem tudi včeraj probala tisto sol, madona se mi je kr neki vrtelo, tak da celega postopka sploh ne upam prakticirat! Učinka pa ni blo ne vem kakega! Sem šla cele enkrat več na wc, kot običajno. Zgleda da pri Montiju dost balastnih snovi dobimo, pa so čreve prepucane? user posted image
No v glavnem jaz se ne grem več ničesar z odvajali!
Drugače pa sem pridna - razen včeraj sem zvečer dva topla sendviča s polnozrnatim toastom in malo vinčka, ker smo s pričama proslavili celo leto najinega zakona! user posted image user posted image U, imam že dobo, a ne? No, ja, sej to je samo uradno na papirjih, drugače pa je letos minilo že celih 11 let...
Imejte se in zdržite...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 9:25:32   
lelaval
Snorlax - naj te potolažim - tudi meni vaga med M kaže več.

Me pa imamo danes na jedilniku meseka. user posted image Jaz bom naredila škarpeno in zase zeleno solato, za ostale člane pa krompirjevo - malo več, da jo bom sama jedla jutri.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 10:31:53   
Drnula
Valči, če te kaj potolaži jaz že itak nisem človek discipline in se mi tudi pri dieti to pozna.  Pred dvema dnevoma sem se sprehajala z vozičkom in sem zavila v trgovino in si kupila piškote in jih pojedla. Potem sem jedla še banana čips z mojim, čokolado in naslednji dan po istih tirih... pa jaz ki kao nisem za sladkouser posted image - mi je zapasalo in evo. Zdaj po starem naprej.

Moja dieta ni ravno ločevalna, čeprav na obroke ne mešam, sicer pazim da jem bolj v normalah. In proti zavidljivim snorlaxovim 9 sem jaz na - 3kg. Bom videla kako bo šlo, sicer uvedem strogo ločevalno ko zaključim z dojenjem.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 13:04:02   
Serendipity
Ojla punce!

Jaz se samo javljam na raport. Tehtala se še nisem ta teden, ker sumim da je tehtnica nerealna. Je imel moj v ponedeljek sistematski pregled in se je tam stehtal, pa je tehal manj (4 kg!!!) kot na najini. user posted image  Prejšnjič, ko je imela sestra pregled ji je tudi pokazalo manj, kake 3 kg - pa je imela pregled v drugem kraju kot moj - tako, da vse kaže na lažnivo tehtnico pri nas doma.
Najina mu je potem pokazala tistih 4 kg več, včeraj pa še 7 kg več user posted image  (pa se je tehtal zjutraj, pazil kar je in še hlače so mu prevelike zadnje čase.)
Zdaj pa sumim, da je nekaj narobe s to tehtnico, pa ne bom spravila riti gor, ker me bo samo nalagala! user posted image  Sem pa danes v trgovini skoraj hlače izgubila user posted image  Torej sem na dobri poti. user posted image


Hm, je pa res, da je lahko pralni stroj ali pa prašek kriv, da so se cunjice ''raztegnile'', ampak dvomin.


No, veselo hujšanje še naprej! user posted image


ps: Pa ja, si bom nabavila drugo tehtnico, le izkašljati sem se morala user posted image  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 13:18:58   
Barbs
Oj, bejbe,
z mojo grenko soljo ne bo nič, ker sem očitno fasala nek virus in sem bila že brez soli celo noč na sekretu. user posted image Jao, sem sitna. Po drugi strani je pa moj najdražji cel naspidiran od pasuljade in ga sploh ne prenašam več. user posted image

Žvečim neke suhe kose govedine iz juhe, zraven si na vilce navijam por iz taiste župe in pijem čaj. Zdaj grem pa (spet poskušat) psa ven pelat. user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 15:59:06   
Anonimen
ojla!  Evo sem se zdaj vagala ,pa nisem ta teden nč zgubilauser posted image Najbrž ker sem se pregrešila.Tak da v 10 dneh sm shujšala samo 2 kg.Nekaj malo user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 17:13:23   
pikica36
hoj punce!!

jaz vas zapuščam. sicer nisem prišla do cilja - user posted image  še 2 kg. nisem obupala, o ne to pa ne ampak smo zagledali na testu +++ in sem srečka user posted image .
tako da zdaj dieta odpade. upam, da mi uspe vsaj se bolj zdravo prehranjevat in da se čez kako leto tukaj ne javljam s kakimi  xx kg prevečuser posted image user posted image user posted image

pridno hujšajte !!!!!!!!!! lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 17:15:38   
Anonimen
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 17:30:02   
dulcinea
Pikica36, čestitam.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 17:39:28   
srursa
Pikica36, čestitam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 17:45:24   
panama
ojla! sem nova na forumu. spremljam vas pa skoraj od samega začetka. tudi sama sem potrebna temeljitega hujšanja. pred prazniki sem bila na motignacu(uspešno) in sem shujšala 7 kg, a kaj ko sem med prazniki pridobila 3 kg. grešila sem po dolgem in počez. ta mesec sem obdržala to težo. v naslednjih dneh se vam uradno pridružim.
do takrat lep pozdav in uspešno hujšanje

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 17:59:51   
dii
pikica36 - ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu panama)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 18:09:49   
Anonimen
pikica36 - ČESTITKE!!! Madona, spet se ponavlja zgodba.. V enem izmed prejšnjih hujšanj jih je tud nekaj zanosilo.. Očitno deluje.user posted image

No, jaz sem pa v soboto grešila.. Očitno sem nekaj zbolela, ker mi teče iz nosu + v soboto sem bila čist zmatrana in obupno sem se počutla. Do 15ih nisem čisto nič pojedla, spila sem sam eno skodelico čaja - sploh mi ni pasalo. Pol sem pa delala pecivo, pa sem naredila čokolado, pa sem oblizala skledo. Edino kar sem lahko jedla. Pol sem pa še zvečer en bombon, za večerjo pa tist kar sem zadnjič našla na kulinariki. Bučko sem izdolbla, dala not mleto meso + jajčko + sesekljano sredico bučke + čebulo in začimbe. Pa sem dala vse skupaj pečt. (v original receptu so še drobtine in sir). Skratka, je blo kar ok.

Danes pa tud zjutraj nisem bla čist pridna - sem pojedla eno palačinko.user posted image  No, potem sem bla pa pridna - za kosilo sem pojedla krožnik čiste juhe + pečenko.user posted image  Peciva in čokolade se nisem niti dotaknila. user posted image user posted image

Skratka, jutri pa pridno naprej.user posted image

Punce, vztrajajte!!!!

(odgovor članu dii)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 19:23:53   
natasaom
raport!!!!!!! evo me..ma jest res nimam več tolk časa kot prej pa ta vikend smo imeli koline user posted image
sem kar pridna.danes sem sicer malo grešila-ampak to ni nič proti mojemu nažiranju pred NL
vaganje bom ta teden preskočila,da ne zgtubim motivacije.imam M in ker sem prebrala,da lahko pokaže več kg raje ne stopim nanjo.
mentorca moja-hvala ker me v rit suvaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 19:25:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 19:40:30   
lelaval
jaz vas zapuščam. sicer nisem prišla do cilja - še 2 kg. nisem obupala, o ne to pa ne ampak smo zagledali na testu +++ in sem srečka .
tako da zdaj dieta odpade.


Čestitke user posted image
Pa ravno včeraj sem študirala, da moram napisat, če uganemo, katera bo prva postala user posted image . Še ni bilo diete na RR, ko se ne bi pojavila katera user posted image .

In zdaj še pokorno moji grehi: sem popoldne pekla kekse in jih tudi jedla. user posted image Pa tako pridna sem bila cel dan. user posted image Jutri pa bom preklinjala vago. user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 20:21:31   
Barbs
Sem pogruntala dobro rešitev, da bom lahko spet jedla - user posted image ..

Grem takoj mojmu povedat....otrok in mravelj ni nikoli prevečuser posted image

p.s.
Očitno imam res virozo - sem si čaj skuhala in ga polulala. Skozi napačno luknjo. (se opravičujem, če katera večerja zraven, ko bereuser posted image )

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 20:40:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
Sem pogruntala dobro rešitev, da bom lahko spet jedla - user posted image ..
Grem takoj mojmu povedat....otrok in mravelj ni nikoli prevečuser posted image

A nimaš ti že tri? user posted image  Dobra si.user posted image  Kaj, če bi jaz tudi?user posted image  Neeeee.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
27.1.2008 20:42:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hoj punce!!

jaz vas zapuščam. sicer nisem prišla do cilja - user posted image  še 2 kg. nisem obupala, o ne to pa ne ampak smo zagledali na testu +++ in sem srečka user posted image .
tako da zdaj dieta odpade. upam, da mi uspe vsaj se bolj zdravo prehranjevat in da se čez kako leto tukaj ne javljam s kakimi  xx kg prevečuser posted image user posted image user posted image

pridno hujšajte !!!!!!!!!! lp


Iiiiiiiii, kaj to jaz berem.user posted image user posted image user posted image  Čestitam. Lahko pa ostajaš na Montiju, kajne?

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?