|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
9.4.2008 13:05:32   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ej, punce, a ste videle, da je naša Medika srečka nosečka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje si vidla, da ji grem čestitat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja to tud mene zanima!! Super Medika, sem tudi jaz zanjo fuuuuuuuuul vesela! user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
9.4.2008 13:59:23   
lana38
Medika 13  se javlja na temi "Upanje po splavu-2.del" in "Katera bo z mano tekla novi krog...". Res je srečka user posted image .Trenutno pa je v bolnici, ker ima problem s sečili in vročino, pa jo je G takoj poslal v bolnico. Upam, da bo vse OK z njo in z user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
9.4.2008 14:39:52   
želva
ElaM, jaz sem tud takoj za en odklopuser posted image , sam Lončica se je nekam potuhnilauser posted image .Ta teden gre že proti koncu, mogoče drug teden?

čeprav te ne poznam, pa vseeno Medika user posted image

< Sporočilo je popravil želva -- 9.4.2008 14:40:14 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.4.2008 15:19:50   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: želva

ElaM, jaz sem tud takoj za en odklopuser posted image , sam Lončica se je nekam potuhnilauser posted image .Ta teden gre že proti koncu, mogoče drug teden?

čeprav te ne poznam, pa vseeno Medika user posted image

V pon. in torek, ne morem, potem pa rade volje.user posted image   Če se bomo toliko menile, bo porodniške prej konec, kot bomo prišle do kofeta.user posted image

Medika je bila decembrčica, z nami od začetka, potem pa se je morala, žal, posloviti. Sem pa res vesela zanjo in ji želim, da bo vse lepo v drugi rundi.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 9.4.2008 15:20:08 >

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
9.4.2008 15:31:31   
želva
meni odgovarja katerikoli dan v drugem tednu,mam cajta na pretekuser posted image , mi pa bolj odgovarja v dopoldanskem času.lončica, kje si?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
9.4.2008 15:38:39   
Ayo
Ja te zmenke bi tud jz zlo rada realizirala.
zelva, a to se velja, da bos za prvomajske doma? a bi prisla do lj 2.5? Jz sm ze govorila s SD in je za. No in ce bo takrat se katera doma, bi blo fajn da se kaj vidimo...

Midva bova pa danes kar doma, je zacelo dezevati user posted image

Gabrielu se pa ze 10min ful kolca, revcek, in potem ga to zivcira in skos nekaj cmera zraven user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
9.4.2008 17:15:19   
andreja2000
ElaM Ja,medika13 je user posted image ,vendar je trenutno v bolnici,je v zvezi nekaj z ledvicami in mehurjem.Novico je objavila na temi upanje po splavu in katera bo tekla z mano novi krog,če še je kje drugje pa ne vem.

15.7 moja pa poje kot vidim najmanj,na 3 ure le 120ml,vendar pa ni videti ravno suhcena,ji pa sem danes spet dala frutek-banana in je pojedla nekaj žličk,pa saj bi še več,pa ji še ne upam tako na hitro dat.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
9.4.2008 17:17:19   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

ElaM Ja,medika13 je user posted image ,vendar je trenutno v bolnici,je v zvezi nekaj z ledvicami in mehurjem.Novico je objavila na temi upanje po splavu in katera bo tekla z mano novi krog,če še je kje drugje pa ne vem

ups,sem komaj sedaj videla,da so ti punce že odgovorile,no pa bolje več kot nič,a ne?user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
9.4.2008 18:40:17   
želva
Ayo, mi bomo vrjetno doma,no če se ne bo lubi zadnji trenutek kaj spomnil.Pa se vidimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
9.4.2008 18:58:07   
Vrtnica79
Medikauser posted image user posted image user posted image user posted image - sem vesela zate. Pa boš le decemberka.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
9.4.2008 19:02:21   
baby27
Punce zivjo,

Redno vas berem vendar za pisanje nekak nimam casa, pa tud net mi dolg casa ni delaluser posted image . Sem decembercica in sicer sva 19.12 postala starsa male Mie.Danes je Mia teska 7kg in velka 62cm.Porod je potekal zelo hitro, na svet je prijokala v piclih dveh urah, sem pa zato po porodu bila bolj boga.Mela sem grozne bolecine sivov pa se mastitis sem fasala cez 14 dni.Danes se se vedno samo dojiva, se je splacal potrpet ker, ko jo vidim kako uziva ko je, sem ful srecnauser posted image .GH pa se ne bomo dodajal, ker smo tud doma mal alergiki, pa da ne bi blo kej narobe.Pa tud nasa pupa je bla dva dni tko tecna kot nikoli prej, verjetn je vreme kriv.

Mam pa eno vprasanje za vas. Ful bi jo rada dala v sportni del vozicka (Peg Perego Skate), ke je v kosari ful tecna in mi je na sprehodu ze tok par dni jokala, da sm jo morala vn dat in nost po mestuuser posted image , pa ne vem er se ne sedi a je to pametno

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
9.4.2008 19:26:43   
nian
pozdravčke!

baby živjo user posted image

alja je pa zadnje čase spet rada v košari. sva imeli že eno krizo in sva malo športnega probali, sedaj pa spet košara 'rula'. takoj ko bo sonce spet športni, če ga bova uspeli dobiti user posted image

no, sedaj je pa začela tuliti, se je pa iz hrbta na trebuh prejle zmotala. user posted image
pomoje bolj po pomoti user posted image

čaw

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
9.4.2008 19:35:31   
lana38
barby27, pozdravljena!user posted image
Naš Tim in vaša Mia pa imata skupaj RD. Tudi jaz sem hitro rodila, kar v eni uri.user posted image
Naš Tim je še kar skrit v vozičku v torbi. Tako vsaj lahko hodiva ven, zdaj ko so tile čudni dnevi.
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
9.4.2008 19:52:31   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: baby27

Mam pa eno vprasanje za vas. Ful bi jo rada dala v sportni del vozicka (Peg Perego Skate), ke je v kosari ful tecna in mi je na sprehodu ze tok par dni jokala, da sm jo morala vn dat in nost po mestuuser posted image , pa ne vem er se ne sedi a je to pametno

Lep pozdrav vsem

Najprej lepo pozdravljena!user posted image
Jaz imam našo Evo že menda kar en mesec v športnem vozičku,ki se pa da čisto v ležeči položaj,ampak naša tako itak ni zadovoljna,tako,da jo moram kar fajn dvignit,sicer se pa sama vleče gor in protestira,tako,da ni več šans,da bo ona ležala vodoravno,razen kadar slučajno zaspi,to pa je itak bolj malkrat.
Če se da voziček v ležeč položaj,potem pomoje ni problema!

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
9.4.2008 20:45:37   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: baby27

Lep pozdrav vsem

Najprej lepo pozdravljena!user posted image
Jaz imam našo Evo že menda kar en mesec v športnem vozičku,ki se pa da čisto v ležeči položaj,ampak naša tako itak ni zadovoljna,tako,da jo moram kar fajn dvignit,sicer se pa sama vleče gor in protestira,tako,da ni več šans,da bo ona ležala vodoravno,razen kadar slučajno zaspi,to pa je itak bolj malkrat.
Če se da voziček v ležeč položaj,potem pomoje ni problema!

Pri nas je isto, le ko  zaspi potegne malo dlje od Eveuser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1815
9.4.2008 21:45:53   
PUHICA 26
No, da se vam še jaz malo pridružim, da bomo lažje zaplnile strani , da ne bomo tako počasne. Se malo poretko javljam tukaj gor a orebiram pa skoraj vedno.
     Naša piškotka je na AM a v sredo ko je dopolnila 4 mesece pa je dobila za obliznit jabolko, se predala užitkom.
Tako da sedaj kombiniramo zjutraj riževe kosmiče, popoldne pa 5 žličk jabolka nastrganega ali v kompotku kuhanega brez slad.

RAda vriska aaaee, iiiiii se na glas smejčka, se rada kopa vsak dan, tako da sem še jaz mokra od mahanja v vodi.
Ponoči se zbijamo 2x. Zaspimo pa ob 8 uri .Zbudimo pa 6 30 ali 7 30 jutraj.
Delamo že trbušnjake vsak dan dlje zdrži in bolj se dviguje, pevalimo se iz hrbta na bok v obe smeri.
Vozičkamo pa se v športnem delu v ležečem položaju a med tem delam o trebušnjake ker smo firbčni.
Tako smo se razvili v 4 mesecih.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
9.4.2008 22:52:53   
soncek.djukelica
čer,

moja ura je prišla!
Medika, tok sem vesela zate,da si postala user posted image ! Želim ti vse najboljše!user posted image user posted image user posted image
mene pa nekaj zanima, kako oblačite svoja deteta? Tiste, ki imate punce, a jim oblečete modro, kaj pa tiste, ki imate fante, a jim oblečete recimo rdeče, morda celo roza? Jaz svoji dve oblečem v modro, imam celo eno lupinico modro in ležalnik moder, ker se mi zdi čist brezveze,da bi bila modra samo za fante!
Me jemo 6 na dan, čez noč pa spita že dober mesec! Imava pa z Saro borbe okoli dodatka, noče ga, oz. ne poje ga pri vsakem obroku, zato sem ji sistem zamenjala, tako da prvo dobi flaško, pol pa na dojko gre! Upam,da se bo sedaj malce več zredila, ker je šla v zadnjem mesecu  gor le za 450g, čeprav je P rekla, da ni za komplicirat!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
9.4.2008 23:17:51   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ej, punce, a ste videle, da je naša Medika srečka nosečka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, tole je pa res lepa novica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srčno upam, da bo tokrat vse v najlepšem redu. mora biti. user posted image

drugače pa: prebrem vas po diagonali, nimam pa glih veliko časa za pisat. smo tudi pri nasa vsi bolni. upam, da gre Zarja jutri po dolgem času v vrtec, ker jaz njene energije ne sfolgam. ob večerih delam za službo in tako mi dnevi bežijo in bežijo.

se pa 100% strinjam z EloM. tudi Taras je moj crkljavček. saj se grozno sliši, ampak res ga drugače doživljam, bolj uživam. sem se prepustila občutkom in je to nekaj enkratega. še Zarja je postala veliko bolj crkljiva, odkar imamo Tarasa - le zakaj? user posted image  boj za obstanek. ga pa ima zelo rada. zadnjič sem morala ven skočit avto preparkirat - tu v LJ še pred lastno bajto, v lastni garaži ne moreš parkirat normalno. user posted image  in sem kar cvikala kako ju pustit 5 min sama. tamalega sem dala v posteljo, tamali pa zabičala naj ga pazi. ko sem se vrnila, je Zarja sedela na moji postelji (ob njegovi) in mu "brala" pravljico. sem se skoraj zjokala. user posted image

SD: sem ti čisto pozabila odgovorit. po pravici povedano ne vem kako je z regresom - se ne spomnim. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.4.2008 7:32:43   
lana38
s.d. jaz pa vem, da nam regres pripada in ga tudi moramo dobiti. pripada nam tudi cel dopust. Jaz Timu oblačim vse barve, tudi roza, če imam kaj. Zimskega pajaca sva dobila roza in nisem zato šla kupit drugega za teh par mesecev. Tudi pri Blažu je bilo isto.
Šibam k mami, prišli so delavci in so zdaj na mojem balkonu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.4.2008 8:29:23   
andreja2000
Dobro jutro!

PUHICA26user posted image Lepo,da si se malo oglasila!

sonchek djukelica Eva ima tudi modro jajčko,pa modrega pajaca in voziček,tako,da jih veliko misli,da imamo fantkauser posted image .

Nič,tudi jaz šibam zrihtat Evo,pa greva k mami,ki je zelo slabotna,zato jo resnično obiščeva vsak dan.....

lep dan....user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.4.2008 8:31:55   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

. tamalega sem dala v posteljo, tamali pa zabičala naj ga pazi. ko sem se vrnila, je Zarja sedela na moji postelji (ob njegovi) in mu "brala" pravljico. sem se skoraj zjokala. user posted image

Danes je meni tudi bilo tako toplo pri srcu - je Črtomir vprašal zjutraj: Mami, zadj sem že zdrav, lahko Irajo malo polubčkam?

Tako da te popolnoma razumem, Magi*

SD - kaj te zanima v zvezi z regresom. Daj na ZS pa ti bom odgovorila.

Ja, jaz sem pokaisrala pljučnico in sedaj počivam doma. Sem pa bila 2 dni tako uboga, da sem se komaj do WCja privlekla. Dojiti malčico pa je bil tako ali tako svojevrsten izziv. Danes imam samo še 38 temperature in se že skoraj odlično počutim. Pri 40 pa sem bila kar uboga. Sem na konjskih antibiotikih, pol ZD in bolnišnice v MS je sodelovalo, katere mi predpisati, glede na to, da dojim. So me kar hoteli prepričati, da naj neham dojiti, ampak jaz se ne dam, potem pa so imeli malo dela. Sedaj imam Zitripan, eno na 24 ur, 10 dni.

Vidim, da ste pridne in da lepo pišete, vaši malčki super napredujejo.
Ela, loncica, želva - ko pridem na vaš konec, moramo obvezno na kavo. Mislim pa, da bo to kmalu, ker moramo h kolegom na obisk v Logatec. In upam, da se takrat vidimo.

Glede oblačil - jaz Živi oblačim vse barve, pri Črtoju pa sem malo vseeno gledala, da nanj nisem spravila kakšne roza ali vijolične. V rdeče pa sem ga rada oblačila.

< Sporočilo je popravil Raho -- 10.4.2008 8:32:34 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.4.2008 8:45:40   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

A vas kaj cukajo za lase? Jaz si bom v kratkem skrajsala lase, ker so postali ze zelo zanimivi user posted image

in to ful...jst si jih kar v čop spnem, pa je user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.4.2008 9:04:45   
nian
danes je pa alja že ob 5 rogovilila  user posted image  sem jo kar postrani pogledala. pa je bila zgleda lačna, ker je samo pojedla in spala dalje. sedaj je že v drugo pokonci in sedi pri meni v naročju in se ukvarja z robom mize user posted image

alja je pretežno roza ali bež-rdeča. če ima kaj modrega ima potem zih še kaj roza, magari slinček user posted image  je tut mami bolj na roza. user posted image  alja ima sicer skoraj vse podedovano od bratranca in sestrične tako se da fino skombinirat. drugače pa se mi zdi, da ji pašejo bolj močne barve, temno roza, vijolična in rdeča. ima rdečkaste laske in svetle učke, tako da ja v temnih barvah najbolj 'fest'.

včeraj sem ji jaz tudi vrečo kupila, ker imam vrh glave, da jo zjutraj mrzlo dobim.  samo se mi zdi tak tanka ta vreča. kakšne imate kaj ve? ali jo čez vrečo še kaj pokrivate. nočem tamale skurt, podhladit pa tudi ne.

včeraj sem dala alji iz mojega kozarca vodo pit, ker me zanje čase tako gleda, ko pijem. in je delala požirke ko 'tavelka' potem pa je vse ven pljunila user posted image

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.4.2008 9:26:23   
loncica
Čav punce!

Malce manj se javljam zadnje čase, ker sem bila zdaj en teden bolna in sem se komaj privlekla do računalnika. Timotej ima še vedno rpobleme s kožo. Njega to ne moti, jaz sem pa ful žalostna, ker ne vem več kaj lahko še naredim, da bi bilo boljše.

Želva, ElaM jaz sem za kavo kadarkoli drug teden, samo določimo en dan, da se vem organizirat. Raho kdaj pa ti prideš kaj v naš konec, ful bi blo fajn, če bi se kaj dobile. Želva, včeraj sem bila v Logatcu, pa sem bla ful jezna, ker nisem mela tvoje številke, bi lahko šle mal vozičkat.

Jaz Timoteju oblačim bolj "fantovske" barve, le rdečo mi je mož dovolil, da ima oblečenouser posted image .

Gosta hrana: kaj je že to? Mi bomo še kak mesec sigurno počakali. Do takrat bom jaz jedla frutke.

Jaz moram danes spet k pediatrinji po napotnice za testiranje za alergije za malega. Pa še TV greva z možem kupit. Je kot otrok, kar se teh LCD-jev tiče.

Zdajle ob 11h imam pa zobarjauser posted image . Groza.

Lp

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.4.2008 10:03:22   
želva
Lončica, Raho pocajtajta se čimprejuser posted image .
Lončica, ElaM, katera bo tok pogumna in določila dan za user posted image .

Nian, naša iam tud tako bolj tanko spalko, ampak so vse take, pa je nič ne zebe.Edino,ko grem jaz spat jo pokrijem še s tanko dekico, ker ponoč ne kurimo, pa ji je ravno prav.Sem jo enkrat pokrila z debelejšo dekico in sem jo zjutraj dobila čist prekuhano-oba bodija čist premočena.

Manca je pa bolj v roza oblečena kot ne, pa še to zato, ker so ji za darilo vsi prinesli roza cotke.Jaz sem ji do zdaj kupila le ene roza hlače in roza bundico.drugače je pa vseh barv, tud rjave, vojaško zelene...<drugače pa nima ene rabljene cotkeuser posted image ker je mami zapravljivka, da o njeni babici ne govorim, pa toliko jih je dobila ob rojstvu, da imam že za starost 1 leto polno omarouser posted image Pa drugače ne kompliciram, in imela sem tud rabljene cotke doma izsposojene, sam ko je dobila toliko novih, da jih nisem mogla v previjalno stlačit.

Raho, to se pa mormo dobit ko prideš v Logatec.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!