ursa1981
|
Zdravo, no pa se po dolgem času javljam tudi jaz. Pri nas smo imeli težabve z zaprtjem potem, Anja ni kakala 8 dni potem pa smo ji dali v ritko svečko iz masla in se je drugo jutro pokakala - pa ne veliko, no potem se je zgodba ponovila, maslo pa na žalost ni kaj veliko pomagalo zato smo ji dali glicerinsko svečko. Po tej svečki se je Anja pokakala zjutraj in tokrat konkretno. Se je pa revica zelo mučila - saj je bil na začetku kakec trd - čepek se ji je naredil. No od sobote, ko se je fajn pokakala do danes se pravi en dva dni ni kakala pa se je danes zgodba s kakcem ponovila - spet kilo tega kakca Sm se je pa spet mučila na začetku To je kar se tiče zaprtja, moram pa povedati, da je naša Anja, saj se spomnite, da se ni redila, začela piti Adaptirano mleko - smo pogruntali, da se iz mojih dojk ni najedla - pa še vedno ne vem kaj je vzrok, po mojem to da je lena za sesat. Pa prej tud Adaptiranega mleka ni marala, zadnjič pa sm ji ga dala, ker ni pr men hotla nč jest, sm drt se je začela pa ga je pojedla 120 na enkrat. No zdej ga pa dobiva pri vsakem oborku potem ko se naveliča jesti na dojki (je prb. od 5 - 10 minut pri meni) nato pa poje odvisno od obroka od 90 - 150 ml dodatka. En dvakrat je pojedla manj kot 90 ml. In ne boste verjele, spet se redimo odkar je adaptirano mleko se je zredila za 350 g. Sploh, nisva mogla verjet tehtnici - se pravi, da je mela prej res premalo mojega mleka in je bila revca lačna, ampak tega ni pokazala. No vsaj ponoči še nenkako normalno je iz dojek, pa mislim, da bo tudi s tem kmalu prenehala. Se je pač tako odločila, sem vesela, da je jedla pri meni vsaj 4 mesece - jo pa vseeno pristavljam in ji pač pustim, da poje kolikor ji paše. Hvala bogu pa ni scrklana z joškami, tega me je bilo najbolj strah. No, pa še nekaj o tekočih zadeveh: Menstruacija: jo imam že drugič, prvič sem jo dobila 28.2. in drugič sem jo dobila 5.4.2008 (trenutno še traja). Je pa zelo močna, se mi zdfi, da prej nisem imela nikoli tako močne. Ampak, hvala bogu neboleča. Glede plavanja, tudi mi razmišljamo, da bi se vpisali, sem se pa malce začudila, ko je ena izmed vas napisala, da je mali čofotal cele 3 ure v vodi? Ali je to sploh dobro za dojenčka? Sem brala če se ne motim ravno na eni spletni strani od ene šole za plavanje za dojenčke, da se dojenček naj nebi kopal več kot 45 minut - pa še to postopoma od 15 minut dalje. Baje ni dobro za kožo in ostale zadeve? Kaj veste o tem? Mogoče, tiste, ki obiskujete tečaje pa ste kaj izvedele? No, bom končala pa se še kaj oglasim. LP URŠA
|