|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
8.4.2008 14:59:32   
andreja2000
Hojla!!

Se spet oglašam....sem bila že pri mami,nato pri G,ki mi je vzel bris in sedaj smo se ravno napokali kosila,Eva malo spi in danes je pravi cukerček,prav nič tečna za razliko od nekaterih,je pa verjetno krivo to,ker se skozi nekaj dogaja,je bila že pri babici,da sem jaz lahko šla k mojem G,pa pri moji mami.
Je pa danes kakala čisto normalno in nič zelenouser posted image .
A vi vašim,ki so že stari 4 mesece kaj uvajate goste hrane??

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.4.2008 15:16:38   
želva
JA, naša je tud tečka danes.Vreme je tako, kaj čmo.
Sva se pa ravno vrnile s plavanjauser posted image , če je uživala ne vem, je imela tako velike oke in sam gledala kje je zdaj, pa brcala ko norc.Ne moreš vrjet kako so hitri v vodiuser posted image Sva se samo ene 10min namakale, pol pa ven, pa posušit, pa mal čajčka in domov.Mi je že v avtu zaspala, brez dude user posted image tok je bila preč od vode.Bova šle še kdaj, ko bo mel mož spet prazen bazen.
Andreja2000, jaz sem ji že probala dan kakšno sadno kašico-kar frutek, tako žličko, dve pa ni ne vem kaj navdušena. je pa zato nad krompirjemuser posted image .Sva zadnjič jedla pire in naju je tako gledala, pa sem ji mal prst namočila v krompir .Je napjprej previdno lizala, pol je začela pa usta na široko odpirat in sem ji dala še malo, je bila čist navdušena.No, vsega skupaj ni bilo za eno žličko.Nimam prav kakšnega uvajanja, bolj tako za štos.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.4.2008 15:23:32   
lana38
Jaz ne bom uvajala GH pred dopolnjenim 6. mesecem. Pri Blažu sem začela pri 4,5 meseca, pa mi je bilo potem žal. Tim je pa zaradi Blaževih alergij potencialni alergik, pa mi je tudi P rekla, da naj ne začnem pred dopolnjenim 6. mesecem. Če se GH uvaja prej, je večja možnost, da se razvije alergija.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.4.2008 15:28:10   
Vrtnica79
Danes je res en tak čudni dan. Tudi naša je že 2 dni bolj tečkouser posted image . Se mora nekaj skozi dogajati okoli nje, da ji ne dolgčas. Še dobro da imam Latašo ki jo animira. To sta dobri skupaj; Vana se ji tak naglas smeji da cela poskakuje zravenuser posted image .

GH- mi  že pomalem papcamo. Ker kaže interes in se mi zdi da ji paše tudi že nekaj drugega kod mlekec. Zdaj sem ji par dni dajala jabolko, danes pa je dobila jabolko in banano. To ji dajem okolI 10 ure- tak za malico. Usta pa odpira ko velika. Pojedla bi pa cel krožnik, če bi ji dala.  Jaz ji dam par žličk, da se želodček prvo navadi na GH.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.4.2008 16:37:09   
lilprincess
Punce na pomoč!

Zoja je začela po malem sesat palec!!!!! Kaj naredim???

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.4.2008 17:28:54   
loncica
Pri meni je rešitev palček ven, duda notri. Drugega ne vem.

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.4.2008 17:34:59   
želva
Takole pa sva midve uživale v vodi, slika je bolj slaba, ker je z mobitela.Sem pozabila fotoaparatuser posted image
http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=22903&photoid=110754

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.4.2008 19:54:42 >

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.4.2008 17:37:44   
želva
Ma spet me neki heca, če se vam da poglejte v album jhkhk

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.4.2008 18:05:21   
Raho
Evo! Mi smo vsi bolni. Črto, ata, jaz in Iraja Živa. Črto je bil na uvajanju v vrtcu cele 3 dni. Četrti dan je že šel k pediatru.

Še sreča, da je malčiuca imela samo 37,7 temperature. ima pa nosek v nulo zabasan. kaj bi brez Rijine pumpiceuser posted image . V glavnem - to je daleč najboljša zadeva, ki sem jo doslej imela v rokah.
Grem dalje ležat, ker je ati animator. on se je že pozdravil.

Me je pa veselilo, da smo spoznali Julijo in njena starša. malčica je fletna v nulo. Prava pupika. Taka temna in temnokoa. Pravi cuker. Sicer pa, kakšna pa naj bi bila, če sta pa mama in ata tudi tok fletna.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.4.2008 19:13:43   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Pri meni je rešitev palček ven, duda notri. Drugega ne vem.

enako.

želva sem pogledala v album,ja,se vidi kako uživa,superuser posted image

raho ojoj,upam,da se čim prej pozdravite!user posted image

Sem naši tudi jaz danes dala frutek banana -dve žlički in je bila ful navdušena,samo več ji pa še nisem upala dati.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.4.2008 19:24:25   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: lilprincess

Punce na pomoč!

Zoja je začela po malem sesat palec!!!!! Kaj naredim???

Isto je pri nas user posted image

Dudo tudi jaz hitro zamenjam za palcek, ampak vedno me ni zraven, kaj pa ponoci, sem ga ze fulkrat zalotila...user posted image

zelva, uuuu kako ste uzivale, lepa slikca user posted image

Pri nas niti se cajckov in vode ne pijemo, se samo polno dojimo. P ni nic rekel, sama pa tudi ne bom zacela. Vsekakor pa bomo sigurno kaj probali pred dopolnjenim 6 mesecm, ko gre v jasli, tam bo pa ze imel za malico sadje in zelenjavo...

A vas kaj cukajo za lase? Jaz si bom v kratkem skrajsala lase, ker so postali ze zelo zanimivi user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.4.2008 21:20:22   
lana38
Tim je moje lase našel že zelo majhen, ko še sploh ni vedel, kaj prijema. Imam pa vedno gor spete.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.4.2008 21:42:42   
15.7.
pozdravljene, mi smo pa nasega malega dones vagali pr pediatrinji, pa ima ze celih 7600g.
pa poje 240 ml, na 3 ure.
kolk kej vasi malcki spijejo?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.4.2008 22:04:35   
Mat3ja22
15.7 - ko se dojiva nevem kolko mi popije oz poje. ko pa mu občasno naredim flaško pa poje max 120 ml, samo enkrat se je do sedaj naredilo, da mi je pojedel 150 ml. mogoče je tudi zato med lažjimi 65 cm in 6100g pri 3,5 mesecih.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.4.2008 22:12:10   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

kolk kej vasi malcki spijejo?

Nimam pojma, ker jo samo dojimuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.4.2008 22:45:17   
soncek.djukelica
čer,

spet večer in imam blažen mir! Punci sem nahranila, do zjutraj bo mir!
GH tudi jaz ne mislim uvajati pred 6 mesecem, je pa res da tudi sedja ne pojesta veliko, mislim,da nekje 120ml max, pa še to Victoria, Sara bi se pa sam dojila! Sicer mi pravijo,da naj njo sam dojim, pa Victoria samo na adaptiranem pa nočem, ker je moje bolš!
Glede prstkov, Sara si rada da palec v usta, ko zaspi, pol ga pa v spanju da ven,Victoria pa da kazalec in sredinec, vendar ima Sara bolj izrazit sesalni refleks, in ker dude sploh noče, ji dam kar rokavico gor!
lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
9.4.2008 8:13:51   
želva
pri nas poje 150ml na 4 ure, edino zvečer pred spanjem 180ml.pa ji je očitno dovolj, saj se vidno redi in nič ne tečka

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
9.4.2008 8:48:39   
nian
dobro jutro!

GH ji še ne upam dajat, ker smo pri nas vsi nekaj alergični user posted image  ampak komaj, komaj čakam. naju res gleda pri kosilu, kako v usta nosiva in slina ji dol teče (to itak skos, amapak pri kosilu še malo bolj revca zgleda user posted image ).

palčka naša vedno manj. je bila čisti palčakar pri 3 mesecih. pa nisem ne vem kaj delala. čez dan sem ji ga ven vlekla, med spanjem nikoli. sedaj je pa že velika punca in se raje dere, kot bi palčkala user posted image

koliko poje v ml ne vem, ker je samo dojena. poje 4 joške na dan user posted image

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
9.4.2008 9:14:41   
lana38
Tim poje vse kar je v zizi. Vedno je na obeh, najprej 10 minut na eni, potem pa še 10 minut na drugi. Mislim, da je sit, ker je zadovoljen. Pa tudi lepo pridobiva na teži. Čutimo, ko ga nosimo.
Še malo pa gremo ven.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
9.4.2008 9:41:17   
t*e*j*k*a
Jaz tudf ne vem kolk poje kr se dojimo. Vedno pa še malo ostane notri ko se naje.
Poje p asigurno več kot 4 joške na dan!!! Imava v 24 urah nekje 8 obrokov.

Mi gremo tud zdej ven, ampak je ati vozek odpeljal v avtu s seboj v službo, tko da bo dans mogu v športnem bit, upam da ne piha preveč.

ŽElva super ste uživali

Čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
9.4.2008 11:55:12   
želva
Danes sem Manci skuhala krompir in brokoli in je tako navdušeno usta odpirala in zraven vriskala, da je bilo prav hecno.Bi pa vrjetno pojedla vse, če bi ji dala.Ampak je dobila samo malo za poskusit in da se želodček počasi navadi.Bo jutri spet malo dobila.
Jutri imam pa frizerja v Lj.tako, da bo mož pazil na Manco, komaj čakam, da se mal ošišam, ker se mi je taka čelada naredilauser posted image  na vrh glave, da je groza.
pa porodniško komaj čakam, kar nekam je izginil ta denar ta mesec.Mene tok bašejo te euri, saj je sam 1eur, to je ful pocen in pol se kar nabere in dinarčki puhtijouser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
9.4.2008 11:59:30   
Ayo
Dobro jutro!

Nasa noc je bila spet obicajna - user posted image user posted image
Sem bolj jezna na to, da zapravim 1/2 dneva, ker dopoldne prespim...

Mi imamo cez dan samo 4 obroke (10min vsaka joska), ponoci pa enega. Tud jaz ne vem koliko poje, je pa po hranjenju zadovoljen, najbolj mi je vsec, ko se mu iz kotov ust se cedi mleko user posted image

Moj user posted image se je pa vceraj zvecer nekaj pritozeval, da se mu ne posvecam dovolj...user posted image Zdej mu moram razlozit, kako izgleda dan z user posted image in verjetno se ne bo razumel, mu bom enkrat mogla Gabriela uturit za 24 ur, pa bo mogoce potem razumel, da sem zvecer vse prej kot spocita. Mah!

Aja pa vceraj sem odkrila, da imajo na balkonu gnezdo cmrli!! user posted image Smo vse posprical, upam, da se ne prikaze vec ta golazen!! user posted image

Mi imamo oblacno, ampak bova vseeno sla malo na zrak.

Lep dan

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 1797
9.4.2008 12:07:54   
ElaM
Punce, živjo.
Meni kronično primankuje časa, čez vikend sem imela še bolnika v oskrbi, je Tinkara zakuhala na 39.5 in je bilo kar pestro. V pon. je bila cepljena revakcinacija in je imela cel teden zateklo bezgavko. Mene je itak že panika grabila, potem v petek pa še vročina. Čeprav naj ne bi bilo povezano, pa vseeno mislim, da je bilo. kajti, ko ji je vročina padla, tudi otekline na bezgavki  ni bilo več. očitno so imunske celice dobro opravile svoje poslanstvo.user posted image
Manca je ok. Trenutno spi. Je pa tale Mančica ena mamina maza. Obe moji punci imam full rada, ampak je pri Manci vse drugače, kot je bilo pri Tinkari. Veliko bolj delam po občutku in manj kompliciram, pa nasvete dobronamernih tet, raje preslišim, pri tinkari sem se pa še z njimi ukvarjala. Vem, da imam zadnjič v življenju opravka z dojenčkom, tako da nič ne prehitevam dogodkov. Recimo pri Tinkari sem komaj čakala, da začneva GH da se začne obračati,.. imela vse knjige naštudirane, pri Manci pa nič ne forsiram, ampak se ji prilagajam. V bistvu je vse nekako bolj rutinsko, bolj fajn. Joj, sem zabluzila.user posted image
Zadnjič je ena spraševala o avtosedežih, T. ima Rőmerjevega KInga TS, al kaj je ta novi in je fajn, je do 4 let. Verjetno bomo Manci kupili ravno takega.
Loncica, kam si poniknila?
Loncica, Želva, spet bom težila, kdaj gremo na kavo? Ta teden si moram eno kavo zrihtat, ker sem malo tečna, pa rabim odklop.user posted image
Plavanje, jaz jo ne bom vozila, ker se mi zdi do Kr, čisto predaleč, pa kolikor berem tudi ni tako oh in sploh.
Lepo bodite.
Aja še to,vse slikce so super.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1798
9.4.2008 12:42:34   
Raho
Ej, punce, a ste videle, da je naša Medika srečka nosečka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
9.4.2008 12:48:16   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ej, punce, a ste videle, da je naša Medika srečka nosečka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje si vidla, da ji grem čestitat.user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!