Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Dober večer! Jaz sem še ena decemberka.Berem vas redno pišem pa nikoli:) V opisu piše vse o mojem sineku.Danes smo satri 3 mesece in 15 dni in smo že veliki 75cm in tehtamo 8850g...imamo malega velikana Ažbe je full priden.Dojimo se približno na 2.5-3 ure.Edino za spat smo malo nagajivi..ma se tolažim da do faxa se bo že naučil sam zaspat Berem da vaši decmberčki so pridni za spat..vam kr zavidam. Kar se tiče oblačenja je Ažbe oblečen že ko najstniki..po zadnji modi...mu moremo že kupovat cunje za eno leto.Če bo tako nadaljeval bo pri enem letu že oblačil očetove cunje Najraje pa ga oblečem v oranžno ali rdečo barvo. uuuaaaaaaaauuuuuuu, naš Taras je dobil konkurenco. kaj konkurenco, Ažbetu do gležnjev ne seže. SD, naš ima plenice št 3 (od 4 do 9kg) že nekaj časa. smo kar hitro šli na bolj komotne, ki pa sploh več niso ne vem kako komotne. takrat zamenjaš, ko se ti zdi, da so že male, ali pa kaj ven uhaja. Ja Magi, zdaj pa v jok pa na drevo Sam Poka, vaš Ažbe je pa res ogromen. A sta vidva velika? Aja, pa seveda, dobrodošla . Se pa čudim, Magi, da uporabljate šele trojko. Jaz že imam kar nekaj tednov štirico (je pa res, da Pamperske iz Mullerja, ki so malce manjše). SD, meni je merilo, da plenička pride do srede hrbta in da ima nogice "zaprte". Alekseju se je na hrbtu začela delat taka luknja, ko su mu bile premajhne. Žal mi je, da so vam počitnice padle v vodo. Ampak tako je verjetno z dvema čmrlekoma . Vse moraš dvojno naštudirat. Jaz tudi žal ne morem več imeti . Imam dva carska za sabo in ker so že zdaj bile tako hude zarastline, da so mi celo mehur morali prerezat, so mi močno odsvetovali še tretjo . Žal. No, pa tudi mojga sem že za drugega komaj prepričala . Ayo, naš Aleksej se tudi še ne obrača niti na bok. Pa hodiva v razvojno in ni panike. Tudi če se ne bo. Ga pač vzpodbujaš, ker je seveda dobro, če bi se, če pa se ne bo oz. se bo pozno, ne bo nič narobe. Atena se tudi nikoli ni kotalila, splazila se je z devetimi in pol tako po opičje, shodila s trinajstimi in pol. Zdaj bi jo morala videt. Bolj spretno deklico težko srečaš. Je pa res, da je zelo previdna, še vedno. Vsega se loti, nič se ne boji, a zelo previdno. Tako da mi je res čisto nič ni treba pazit. Skyline, vaša princeska ima pa tak zanimiv obrazek. Taki srček je . Hokejistka, vedno ti pozabim povedat, da sem ti kar favš, ker si spoznala Raho in njene . Julija je pa res taka temna princeska. Je rekla Atena, ta je pa Sneguljčica . Raho, upam da ste že boljše. Jah, mi se tudi kar naprej spopadamo z boleznimi odkar je Atena v vrtcu (pol leta), prej je pa bla ves čas zdrava. Včeraj je ravno dobila spet AB. Zdaj pa sem videla, da ima še Aleksej zabasan nosek in vneto učko... Aja, pa to sem te hotla vprašat, če zdaj Črto kliče Irajo Živo le Iraja? Ker prej jo je Živa, kajne? Naša pa ne pusti, da bi Alekseja kdo kaj drugače poklical. Se tako zadere, da je Aleksej . Aja, pa še to, kaj ste pa Iraji Živi in Juliji obljubili, da sta tako lepo pozirali? Lep dan... P.S. Ali že kaj razmišljate o vozičkih marelah? Za na morje si kaj drugega sploh ne predstavljam, da bi imela. Mi bomo šli tam septembra šele (mi je boljše, če potem celo poletje zavistno ne gledam za tistimi, ki šele grejo ). Pa ker delam v šolstvu, je to verjetno zadnji september, ko lahko grem.
< Sporočilo je popravil Skaana -- 11.4.2008 9:13:32 >