|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
10.4.2008 10:12:19   
baby27
Jutro

No, mi smo meli tud slabo noc, se je zbujala na 2 uri,pa skoz je hotla jest,Tko da mam filing da sva se celo noc dojili.Po vrhu vsega je pa se moj user posted image smrcal in sm bla besna ko user posted image .Sm se zjutraj zbudila cist nataknjenauser posted image .A mate ve tud take dneve?
Vceraj je Mia zaspala glih pred kopanjem, tko da je nism kopala in je verjetn zato slabo ninala,ker drugac ko jo okro 19.30 skopam mam mir do 3. Zdaj je pa zaspala na kavcu,z igraco v rokiuser posted image .Ful je srckanauser posted image .

Drugac ma pa nasa tud vecino roza stvari...verjetn ker ji jst vecino stvari kupujem, oci bolj bele pa zelene oblekce kupujeuser posted image .Jo pa oblecem tud v fantovske barve, sam verjetn bols zgleda ce je punca v modrem kot fant v rozauser posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
10.4.2008 10:22:28   
ElaM
Dan,..
Glede randija, v pon. ne morem, ker ima Manca UZ kolkov, v torek nimam varstva, naslednje dneve pa lahko. Bi pa tudi meni veliko bolj odgovarjalo, da se dobimo dopoldne. Želva, a ti prideš v Ž.? jaz bom s sabo verjetno vzela Tinkaro, mi je tako zoprno lupinico dajat ven in notr, z vozičkom pa v gostilno itak ne moremo. Razen, če bi bilo lepo vreme in dovolj toplo, da bi bile pri B. na vrtu?  Loncica ve, o čem jaz to.user posted image  V glavnem punci javita kdaj lahko, da se uskladimo.
Raho, ko boste v Logatcu, nujno, javi. Tebe si pa res želim spoznati.  Uspešno okrevaj.user posted image
Je pa tudi meni, res lepo, včasih tudi malo pojokam, ko vidim moji dve punci skupaj. Tinkara zjutraj vedno najprej vpraša, ko pridem k njej v sobo, kje je Zaca. Zaca je po njeno Manca.user posted image  Pa veliko jo ljubčka, boža. In Magi* tudi T. se je začela bolj cerkljat, kot se je prej. user posted image
Ayo, res najbolje, da enkrat tvojega pustiš vsaj za eno popoldne samega z otrokom. Bo takoj razumel, zakaj se mu manj posvečaš.
Meni moj vedno pravi, če bi bil tako, kot ti se mi zmeša. Huda tolažba, moram rečt.user posted image  
V glavnem punce lepo bodite, ta post sem pisala  2 uri, danes je težak dan, sta smrkolini, predvsem Tinkara, čisto vremenski.user posted image

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
10.4.2008 10:26:44   
nian
oj.

spet jaz. tamala drnjoha jaz pa se dolgočasim. teli dopoldnevi so za ustrelit se user posted image  lahko bi sicer kaj prebrala, pa kakšno znanje obnavljala pa se ne morem spravt. polet sem danes prebrala user posted image  jao user posted image

ko smo že pri luštnih cunjicaj. jaz sem zadnjič, ko smo vozičke gledali, tamali rutko kupila in je tolk luštna da ni za povedat. bo samo še rutke nosila do -20 stopinj user posted image

želva, hvala za nasvet. potem jo bom za v naše zakurjeno stanovanje le v vrečo dala. (me prav zanima, če bom 'revico' lahko samo v vrečo dala.) user posted image

grem najt kakšen recept za torto. ima user posted image  čez vikend r.d. pa imamo žurke.

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
10.4.2008 11:13:22   
želva
Elam,jaz pridem z Manco v Ž.Bi pa zbrala pol kakšen dan, ko bo lepo vreme, da smo lahko zunaj.Tud pri B.na vrtu bo vreduuser posted image .
Jaz sem pa Manci že skuhala krompir in brokoli, bova šle zdaj počasi papcat.Upam, da neha dež padat, da bo mož lahko Manco ven peljal, ko bosta sama.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
10.4.2008 11:38:47   
Skaana
user posted image

Najprej vsem bubančkom čimprejšnje okrevanje, prav tako tudi mamicam user posted image user posted image user posted image . Mi smo tudi bolni in v frki do vratu, ampak bo že boljše, kajne?

Najprej dobrodošli novi dve user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: loncica
Jaz Timoteju oblačim bolj "fantovske" barve, le rdečo mi je mož dovolil, da ima oblečenouser posted image .

Gosta hrana: kaj je že to? Mi bomo še kak mesec sigurno počakali. Do takrat bom jaz jedla frutke.

Jaz moram danes spet k pediatrinji po napotnice za testiranje za alergije za malega. Pa še TV greva z možem kupit. Je kot otrok, kar se teh LCD-jev tiče.

Glede oblačenja in GH se podpišem - potencialni alergik. Pri Ateni sem tudi počakala do dopolnjenih 6m in sem prepričana, da sem prav ravnala, ker je imela skoz neke težave s kožo in pri enem letu, ko sem ji začela prav KM dajat, se je zadeva malo poslabšala, pa na agrume je še kar alergična in na med...

Loncica, jaz sem tudi zadnjič poslala napotnico za alergologa, zdaj pa čakam, da me pokličejo. Kdaj imata vidva testiranje? Men je to ful zoprno. Po eni strani bi rada vedela, pri čem smo, po drugi pa se bojimuser posted image . Sam sem skoraj prepričana, da je alergija na KM in jajca, ker je ful boljše, odkar sem jaz na dieti.
Aja, pa še to. Frutkov jaz pri Ateni skorajda nisem dajala. Raje sem pogledala sestavo in ji sama pripravila sveže (sploh pri jabolkah, ker jih moj ati goji in so neškropljene). Zdaj pa itak ne vem, kaj je bolj zdravo, ker v trgovini tako isti šit od sadja in zelenjave kupiš, pri frutkih je pa vsaj zadeva pregledana... Ma ne vem.

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
se pa 100% strinjam z EloM. tudi Taras je moj crkljavček. saj se grozno sliši, ampak res ga drugače doživljam, bolj uživam. sem se prepustila občutkom in je to nekaj enkratega. še Zarja je postala veliko bolj crkljiva, odkar imamo Tarasa - le zakaj?  boj za obstanek. ga pa ima zelo rada. zadnjič sem morala ven skočit avto preparkirat - tu v LJ še pred lastno bajto, v lastni garaži ne moreš parkirat normalno.  in sem kar cvikala kako ju pustit 5 min sama. tamalega sem dala v posteljo, tamali pa zabičala naj ga pazi. ko sem se vrnila, je Zarja sedela na moji postelji (ob njegovi) in mu "brala" pravljico. sem se skoraj zjokala.

Evo, že četrta, ki čutim popolnoma isto... Torej, vse ki razmišljate o drugem oz. tretjem zakladku, kar pogumno user posted image . Še lepše bo. Se spomnem, da sem enkrat prebrala, da se ljubezen staršev do sorojencev ne deli, ampak množi.

SD, super si. In tako fino razmišljaš glede tvojih pup. Kar naprej tako. Mami najboljše ve, saj veš.

No, zdaj pa južno kuhat...

Se še kaj javim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
10.4.2008 13:28:14   
Ayo
Uuu kolk se je nabralo branja! user posted image Se takoj pozna, da sta se oglasili Magi* in Raho user posted image In ravno prav, ker je pri nam se kar dezevno vreme, imam vsaj kaj za pocet user posted image

Nisem vedela, da ste toliko bolani - user posted image user posted image

Drugace je danes Gabriel z mano skregan, ker sem ga ponoci pustila pol ure jokat. Itak, da smo spet user posted image spali. user posted image Sedaj pa tukaj pred mano v lezalnicku dremucka

Glede oblacil, mi smo imeli na zacetku veliko nevtralnih barv, ker nismo vedeli za spol, sedaj imamo pa kar veliko v plavem. Vozicek imamo pa rdec, pa tudi Gabrielu rdeca barva ful pase. user posted image user posted image

Ste me drugorodke zdaj se bolj nakurile za 2.user posted image . Mormo pa pri nas pocakat vsaj 6 mesecev, pa tud moj pravi, da itak sele drugo leto user posted image
Jaz bi drugace imela kar 3, ampak se user posted image ne strinja. A katera od drugorodk razmislja o tretjem?

Ali ze kaj razmisljate o poletnem dopustu? Midva sva ze zacela malo gledat, gremo na morje ze v juniju za 2 tedna, ker 1.7. grem v sluzbo. Sedaj je vse drugace ko imamo user posted image , gledava tako, da bo temu primerno in komot. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
10.4.2008 14:03:05   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Ali ze kaj razmisljate o poletnem dopustu? Midva sva ze zacela malo gledat, gremo na morje ze v juniju za 2 tedna, ker 1.7. grem v sluzbo. Sedaj je vse drugace ko imamo user posted image , gledava tako, da bo temu primerno in komot. user posted image

mi gremo julija...in itak, da komot...apartma, tako da si tud lahko kej sami skuhamo...no, upam, da bo ratalo

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
10.4.2008 16:17:58   
nian
živjo!

sedaj pa oba spita user posted image  meni pa spet dolgčas.

mi gremo letos 1. 7. za 14 dni na jadrnico. komaj čakam. upam, da se bomo lahko kam peljali, čeprav preveč na to ne računam.

želva, še to bi te vprašala. kaj pa ima manca pod vrečo oblečeno?

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
10.4.2008 17:21:15   
ElaM
Manca ima danes deževne urice, spi že dve uri skupaj. user posted image  To se res redko naredi.
Želva, lončica, a se zmenivo prvi sončen dan od torka naprej? Lončica midve sva na vezi, Želva ti mi pa lahko pošlješ gsm številko, da se bomo sproti uskladile.user posted image
Želva, očitno ti žiri niso tuje, samo nočem delat zastonj reklame za kafiče, ker me zato ne plačajo.user posted image

Cunje, pri nas imata veliko roza cunj, ki jih dobita za darilo, sama kupujem olivno zelene, modre, rdeče, oranžne, rozi se izogibam.

Šibam, lepo bodite.

:)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
10.4.2008 17:31:44   
Ayo
Tud nas lumpi bo danes bolj prespal kot ne...tako da bo potem spocit cez noc user posted image

Jaz sem pa ta dezeven in turoben dan izkoristila za urejanje slik, joj kolk se jih je ze nabralo!
Pa eno lutko sem zasila, me sedaj tako prsti bolijo od sivanke, da komaj tipkam user posted image Sem bila ful jezna, sva Gabrielu za Bozic kupila 2 lutki, klovna in pikapolonco, pa ko sem jih oprala v stroju (je blo napisano da lahko na 40°, jas sem prala celo na 30), je klovn cel razpadu!! user posted image

Upam, da kmal neha ta usran dez, ker je tudi nama doma dolgcas.

Povejte tiste, ki imate fantke (ker ponavadi jih puncke prehitevajo) koliko se kaj obracajo? Ker vcasih zasledim, da nekatere pisete, kako se prevali s trebuha na hrbet ali obratno user posted image nas Gabriel se niti dobro ne obvlada s hrbta na bokec...
Vceraj sem govorila z eno, ki ima fantka 10m starga in ze hodi!! user posted image No ja, nas je pa mogoce bolj napreden v komunikaciji, se zmeraj tolk "pogovarja", ko vidi nove ljudi, to ma cist po atiju! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
10.4.2008 18:13:43   
Raho
Ayo - ne se sekirat - Črtomir je v vsem kar se tiče gibalnih spretnosti malce zaostajal, ker je bil pač majhen debelušček, a danes vse prehiteva. Živa je dosti bolj okretna, komunikativna, vztrajna (Črtomir je po 10 sekundah izgubil zanimanje za igračo, če mu nekaj ni uspelo narediti). Črtomir pa je večji mislec, prej je prepoznaval stvari in osebe, lažje se ga je dalo podkupiti, imel je neki ustaljeni ritem, bil je bolj miren dojenček - ni bilo vse takoj in zdaj... Pri Živi še danes, ko zaspi, ne vemo, ali bo spala 10 minut ali 2 uri, če želi jesti je to TAKOJ (dobesedno), če je pokakana se mora previti TAKOJ...

Glede na to, da sta oba produkt iste matere in očeta, sta si različna kot noč in dan.

Ja, glede barve oblačil - roziki se tudi jaz izogibam, kupujem pa ogromno vijoličnega, tirkiznega in rjavega

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
10.4.2008 20:13:56   
lana38
Pri nas je bilo super lepo in toplo. Če ne bi veter pihal, bi bilo še bolje.
Mi gremo na morje 20.7. za 14 dni v Izolo.user posted image  Smo že januarja rezervirali termin.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
10.4.2008 20:14:50   
Skyline
hello pupeeeuser posted image

že dooolgo se nism javla, ampak je vse drugo blo prej vmesuser posted image

no, kar sm malo brala za nazaj glede teže in hranjenja, je naša tudi bl pri lahkih, saj ma okol 5300 g pri 3,5 mesecih, velika pa je preko 60 cm, še vedno se polno dojiva, poje pa okol 140-150 ml na obrok, ampak samo 5 x na dan, več ji ne znese, očitno ne rabi....ful se sekiram glede tega hranjenja, ker se mi zdi da poje malo in je precej lahka za svojo starostuser posted image

drgač ji pa zej zjutri dajam vitamine, sm začela šele pri 3 mesecih, ker je blo prej grozno s tistimi krčki....popoldan pa ji že dodajam malo ''prave hrane'', in sicer gres na mleku, malo domačega fruteka, banane, ali pa pireja, pa vse kr lepo cmoka, zgleda da ji je všeč, še posebej banana, ker so mele kapljice proti napenjanju okus po banani, ampak ji dam malo, ker že tako zapira bananauser posted image ....zgleda da bo po mami, kar se tiče tegauser posted image

pri pregledu so ji delali EKG, ker je zdravnica slišala šum na srčku, ki pa je funkcionalen in naj bi izginil...UPAM!!!.....UZ kolkov pa je bil OK, tko da se ne povijamo na široko več od 3 meseca dalje.....cepljena še ni bla, ker je mela transaminaze povišane pri zadnjem krvnem pregledu (ker je mela močno zlatenco po rojstvu), tko da nas to čaka šele po prvomajskih počitnicah....komaj čakam, da gremo na morje čez 14 dniuser posted image

konec maja imamo krst, čeprav nam je župnik kr mal zatežil, ker nisva še poročena...kr nekiuser posted image

drgač je pa vse ok, smeje se FULL, igra se že sama, radovedna je kot ne vem kajuser posted image , ponoči spančka, njena ura za spat je okol 22 in pol se ne zbudi do 8 zjutrajuser posted image

počasi izgublja laske, spodaj pa ji poganja puhekuser posted image

ne vem, ogormno stvari je, zgleda da se bom mogla večkrat oglasit in kaj napisat, ker potem se preveč nabere za naenkratuser posted image

drgač pa lepe pozdrave vsem in uživajte, pa čeprav je slabo vreme, ampak bo kmalu boljeuser posted image

papa

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.4.2008 20:37:58   
Skyline
aja, sm pozabla, pa nekaj sličic male Eme sm dala v albumuser posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.4.2008 21:09:34   
Magi*
Skyline, lepa pupa. user posted image  glede teže se ne sekiraj. če sicer lepo napreduje in so glavni problemi za vami, bo že nadoknadila. a ti ji že gris na mleku kuhaš? mislim, da gris vsebuje gluten in ta je ne vem do kdaj odsvetovan.

jaz bom GH uvajala tako kot pri Zarji, razen če bo gospod zelo neučakan. za zdaj je nadvse zadovoljen z joško. kar vriskati in brcati začne, ko se pripravljava za dojit.

Skaana, Ayo: jaz ne razmišljam o tretjem. saj tehnično gledano, bi šlo, ampak zelo težko. imam tako poškodovane vezi, mišice na trebuhu in cistokelo (kilo na vaginalni steni in mi nehur ven gleda), da ni variante, da sem še 1x noseča - bi bilo vse skupaj še slabše. bi pa drugače imela še enega takega čmokota takoj.

Raho: upam, da si že boljle! user posted image

Ayo: glede motoričnega razvoja se nimaš kaj bati. Zarja se je obrnila s hrbta na trebuh šele pri 8. mesecih. zelo pozno. pri 10. je začela puzati, pri 17. je shodila. pa je sedaj enako spretna kot ostali vrstniki. ona je prej govorila kot hodila. Taras se mi zdi, da je bolj motorično razvit, a še vedno ni cirkusant. user posted image sprosti se in uživaj v teh trenutkih, ki bodo takooooo hitro minili. se bo tudi Gabriel začel obračati, boš videla.

glede oblačenja: jaz ga oblečem v skoraj vse, kar je nosila Zarja. torej, najde se kak roza pingvinček na jopici, roza-rdeča mravljica na zeleni majici, čipke na ovratniku user posted image  ... ampak Taras vseeno zgleda kot taprav dec. nihče se ne zmoti. za Zaki so se pa vsi motili, so mislili, da je fantek.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.4.2008 21:27:02   
poka1
Dober večer!

Jaz sem še ena decemberka.Berem vas redno pišem pa nikoli:)
V opisu piše vse o mojem sineku.Danes smo satri 3 mesece in 15 dni in smo že veliki 75cm in tehtamo 8850g...imamo malega velikanauser posted image  Ažbe je full priden.Dojimo se približno na 2.5-3 ure.Edino za spat smo malo nagajivi..ma se tolažim da do faxa se bo že naučil sam zaspatuser posted image user posted image  Berem da vaši decmberčki so pridni za spat..vam kr zavidam.

Kar se tiče oblačenja je Ažbe oblečen že ko najstniki..po zadnji modi...mu moremo že kupovat cunje za eno leto.Če bo tako nadaljeval bo pri enem letu že oblačil očetove cunjeuser posted image user posted image user posted image  Najraje pa ga oblečem v oranžno ali rdečo barvo.

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.4.2008 21:41:03   
Raho
Poka1, dobrodošla!

Vidim, da imate tudi vi doma orgn dedca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za spanje pa - nam je to nagrada, ker naš prvi pa se je do drugega leta zbujal na 3 ure.user posted image

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
10.4.2008 21:52:47   
Vrtnica79
O kako lepo da se nekaj dogaja tudi na našem forumuuser posted image . Sem mela zdaj kar nekaj za čitat. Lepo da se oglašate tudi nove decemberke, pa tudi ene stare ki so kar malo poniknileuser posted image . Dajmo punce malo bolj čvekat, no.

Ja, pa tudi kaki seznamček pogrešamuser posted image . Se bo javila katera, da ga naredi?

Mi smo bili danes spet skoraj celi dan zunaj. Najprej sma šle na kavico z eno prijateljico, kasneje pa še malo na sladoled. Joj, zadnje čase kar ne morem brez njega. Je pa finta ta, da ga nikoli prej nisem oboževala. Zdaj pa adijo........... kile pa samo gor. Saj pol z kakim doooolgim sprehodom zbijam maščobo. Pa daleč nikakor ne pridem, ker vedno srečam kako znanko pa pol čvekamo, čvekamo,........

Čim bolj mirno noč vam želim user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
10.4.2008 21:55:06   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: baby27

Mam pa eno vprasanje za vas. Ful bi jo rada dala v sportni del vozicka (Peg Perego Skate), ke je v kosari ful tecna in mi je na sprehodu ze tok par dni jokala, da sm jo morala vn dat in nost po mestuuser posted image , pa ne vem er se ne sedi a je to pametno

Lep pozdrav vsem

mi smo našega dali v športni del iz tega razloga ker je firbcen in v kosari joka, tako pa vsej kej vid.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
10.4.2008 22:53:20   
soncek.djukelica
čer,

spet pozna ura, pa jaz uletim!
Skyline, toja Ema je čisto ista kot moja Sara, poglej v album!user posted image
Morje, sem mislila iti za prvomajske praznike, pa je padlo v vodo! Ovira je fizične narave, 100 stopnic je treba prehodit,kar ni problem če si sam, vendar sama z dvema otrokoma v rokah ne bo šlo, ker moj dela, dedi in babi pa ne upata razkirat!user posted image Menda je lift narejen do konca maja!
Ayo, jaz bom kar pri teh dveh ostala! Sej sem rekla, dolg sem čakala, zdej imam pa dost tele dve!user posted image
Glede cunjic, a vam jih še nosijo? Jaz sem po porodu še kar nekaj časa dobivala stvari!user posted image
Aja, pa glede planic sem mislila vprašat? Kdaj začnete večjo št. rabit? A takoj, ko presežejo mejo po kg kot recimo 3 4-9 ali še kar naprej uporabljate 2, ki je 3-6??

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.4.2008 23:00:24   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: poka1

Dober večer!

V opisu piše vse o mojem sineku.Danes smo satri 3 mesece in 15 dni in smo že veliki 75cm in tehtamo 8850g...imamo malega velikanauser posted image  Ažbe je full priden.Dojimo se približno na 2.5-3 ure.Edino za spat smo malo nagajivi..ma se tolažim da do faxa se bo že naučil sam zaspatuser posted image user posted image  Berem da vaši decmberčki so pridni za spat..vam kr zavidam.

Kar se tiče oblačenja je Ažbe oblečen že ko najstniki..po zadnji modi...mu moremo že kupovat cunje za eno leto.Če bo tako nadaljeval bo pri enem letu že oblačil očetove cunjeuser posted image user posted image user posted image  Najraje pa ga oblečem v oranžno ali rdečo barvo.

uuuaaaaaaaauuuuuuu, naš Taras je dobil konkurenco. kaj konkurenco, Ažbetu do gležnjev ne seže. user posted image

SD, naš ima plenice št 3 (od 4 do 9kg) že nekaj časa. smo kar hitro šli na bolj komotne, ki pa sploh več niso ne vem kako komotne. takrat zamenjaš, ko se ti zdi, da so že male, ali pa kaj ven uhaja. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
11.4.2008 9:02:17   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: poka1

Dober večer!

V opisu piše vse o mojem sineku.Danes smo satri 3 mesece in 15 dni in smo že veliki 75cm in tehtamo 8850g...imamo malega velikana  Ažbe je full priden.Dojimo se približno na 2.5-3 ure.Edino za spat smo malo nagajivi..ma se tolažim da do faxa se bo že naučil sam zaspat  Berem da vaši decmberčki so pridni za spat..vam kr zavidam.

Kar se tiče oblačenja je Ažbe oblečen že ko najstniki..po zadnji modi...mu moremo že kupovat cunje za eno leto.Če bo tako nadaljeval bo pri enem letu že oblačil očetove cunje  Najraje pa ga oblečem v oranžno ali rdečo barvo.

uuuaaaaaaaauuuuuuu, naš Taras je dobil konkurenco. kaj konkurenco, Ažbetu do gležnjev ne seže.

SD, naš ima plenice št 3 (od 4 do 9kg) že nekaj časa. smo kar hitro šli na bolj komotne, ki pa sploh več niso ne vem kako komotne. takrat zamenjaš, ko se ti zdi, da so že male, ali pa kaj ven uhaja.

Ja Magi, zdaj pa v jok pa na drevouser posted image Sam Poka, vaš Ažbe je pa res ogromen. A sta vidva velika? Aja, pa seveda, dobrodošlauser posted image .

Se pa čudim, Magi, da uporabljate šele trojko. Jaz že imam kar nekaj tednov štirico (je pa res, da Pamperske iz Mullerja, ki so malce manjše). SD, meni je merilo, da plenička pride do srede hrbta in da ima nogice "zaprte". Alekseju se je na hrbtu začela delat taka luknja, ko su mu bile premajhne. Žal mi je, da so vam počitnice padle v vodo. Ampak tako je verjetno z dvema čmrlekoma . Vse moraš dvojno naštudirat.

Jaz tudi žal ne morem več imeti user posted image . Imam dva carska za sabo in ker so že zdaj bile tako hude zarastline, da so mi celo mehur morali prerezat, so mi močno odsvetovali še tretjo user posted image . Žal. No, pa tudi mojga sem že za drugega komaj prepričala .

Ayo, naš Aleksej se tudi še ne obrača niti na bok. Pa hodiva v razvojno in ni panike. Tudi če se ne bo. Ga pač vzpodbujaš, ker je seveda dobro, če bi se, če pa se ne bo oz. se bo pozno, ne bo nič narobe. Atena se tudi nikoli ni kotalila, splazila se je z devetimi in pol tako po opičje, shodila s trinajstimi in pol. Zdaj bi jo morala videt. Bolj spretno deklico težko srečaš. Je pa res, da je zelo previdna, še vedno. Vsega se loti, nič se ne boji, a zelo previdno. Tako da mi je res čisto nič ni treba pazit.

Skyline, vaša princeska ima pa tak zanimiv obrazek. Taki srček je user posted image .

Hokejistka, vedno ti pozabim povedat, da sem ti kar favš, ker si spoznala Raho in njene user posted image . Julija je pa res taka temna princeska. Je rekla Atena, ta je pa Sneguljčica .

Raho, upam da ste že boljše. Jah, mi se tudi kar naprej spopadamo z boleznimi odkar je Atena v vrtcu (pol leta), prej je pa bla ves čas zdrava. Včeraj je ravno dobila spet AB. Zdaj pa sem videla, da ima še Aleksej zabasan nosek in vneto učko... Aja, pa to sem te hotla vprašat, če zdaj Črto kliče Irajo Živo le Iraja? Ker prej jo je Živa, kajne? Naša pa ne pusti, da bi Alekseja kdo kaj drugače poklical. Se tako zadere, da je Aleksej user posted image . Aja, pa še to, kaj ste pa Iraji Živi in Juliji obljubili, da sta tako lepo pozirali?

Lep dan...

P.S. Ali že kaj razmišljate o vozičkih marelah? Za na morje si kaj drugega sploh ne predstavljam, da bi imela. Mi bomo šli tam septembra šele (mi je boljše, če potem celo poletje zavistno ne gledam za tistimi, ki šele grejo ). Pa ker delam v šolstvu, je to verjetno zadnji september, ko lahko grem.

< Sporočilo je popravil Skaana -- 11.4.2008 9:13:32 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
11.4.2008 9:14:51   
andreja2000
Skyline tudi moja Eva je taka kot vaša Eva,bolj malo poje,sem se tudi en čas sekirala,sedaj sem se pa s tem sprijaznila,deugače pa ji tudi dodajam frutek banana in ga naravnost obužuje!

pokauser posted image  pozdravljena,vaš je pa res pravi orjak,se moja Eva zraven kar zgubiuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
11.4.2008 9:18:53   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Skyline tudi moja Eva je taka kot vaša EMA -popravljeno

Oprosti,sem mislila na tvojo EMO,pa hitim in mi je ušlo in sem napisala kar Eva,torej Ema!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
11.4.2008 9:43:06   
loncica
Čav!

Saj vas ne dohajam več, tolk napišeteuser posted image .

Želva, ElaM drži za drug teden. Prvi lep dan po ponedeljku. Jaz samo ne vem a bom vzela malega s sabo, ker on ni glih tak otrok, da bi mirno gledal mamico kako kofetka.

Skaana: jaz sem za testiranje poklicala v privat alergološko ambulanto s koncesijo, ker ne mislim  čakat 2-3 mesece in imam datum 7.5.. Saj frutkov ne bom dajala malemu, jaz jih rada jem. Zdja ko ne jem jogurtov jem frutkeuser posted image .

Marele mi ne bomo kupovali ker se Jane Slalom kar fajn zloži, pa še lahek je. Mamo pa še kengurujčka in ruzak, tako da imamo dovolj zadev za prenašanje.

Plenice: mi smo že 3 mesece na 4-9 kg plenicah, pa mu že te ratujejo mal majhne. Še kak mesec potem pa 7-19 kg (ne vem če je točno tak razpon).

Glede nadaljnih nosečnosti sem že govorila. Še maximalno en otrok, pa še to ne takoj. Vzrok: strah pred nosečnostjo, finance, prostor...

Lp

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?