ElaM
|
Punce, živjo. Meni kronično primankuje časa, čez vikend sem imela še bolnika v oskrbi, je Tinkara zakuhala na 39.5 in je bilo kar pestro. V pon. je bila cepljena revakcinacija in je imela cel teden zateklo bezgavko. Mene je itak že panika grabila, potem v petek pa še vročina. Čeprav naj ne bi bilo povezano, pa vseeno mislim, da je bilo. kajti, ko ji je vročina padla, tudi otekline na bezgavki ni bilo več. očitno so imunske celice dobro opravile svoje poslanstvo. Manca je ok. Trenutno spi. Je pa tale Mančica ena mamina maza. Obe moji punci imam full rada, ampak je pri Manci vse drugače, kot je bilo pri Tinkari. Veliko bolj delam po občutku in manj kompliciram, pa nasvete dobronamernih tet, raje preslišim, pri tinkari sem se pa še z njimi ukvarjala. Vem, da imam zadnjič v življenju opravka z dojenčkom, tako da nič ne prehitevam dogodkov. Recimo pri Tinkari sem komaj čakala, da začneva GH da se začne obračati,.. imela vse knjige naštudirane, pri Manci pa nič ne forsiram, ampak se ji prilagajam. V bistvu je vse nekako bolj rutinsko, bolj fajn. Joj, sem zabluzila. Zadnjič je ena spraševala o avtosedežih, T. ima Rőmerjevega KInga TS, al kaj je ta novi in je fajn, je do 4 let. Verjetno bomo Manci kupili ravno takega. Loncica, kam si poniknila? Loncica, Želva, spet bom težila, kdaj gremo na kavo? Ta teden si moram eno kavo zrihtat, ker sem malo tečna, pa rabim odklop. Plavanje, jaz jo ne bom vozila, ker se mi zdi do Kr, čisto predaleč, pa kolikor berem tudi ni tako oh in sploh. Lepo bodite. Aja še to,vse slikce so super.