|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
2.4.2008 9:23:35   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

Danes je zunaj vse skupi bolj oblačno, ampak mi itak gremo vn, kr zuni se vsaj malo naspi.
Danes se je Jan prvič prevalil s trebuha na hrbetuser posted image user posted image in to trikrat, kr nisem mogla verjet.Zdej pa uživa v ležalniku, jaz grem pa likat, potem pa na sprehod.

Pišite kaj da ne bo tak dolgčas tuki gor, nas iz vseh stani prehitevajo ostale čvekeuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.4.2008 11:46:04   
Vrtnica79
Kaj zdaj pa sma samo midve z Tejko tu gori?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.4.2008 11:48:23   
Vrtnica79
Sem malo gledala februarčke in nas že krepko vodijo v postihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.4.2008 11:52:54   
vetrnica
jst sm tud tu, sam bolj malo pišem user posted image

Danes sva pa z Zojo preizkusle dežno zaščito za voziček. Sva šle prej ven, ker sem mogla nest prošnjo za vrtec. Sicer ni deževalo, ampak je bolj oblačno in sem za vsak slučaj vzela še dežno zaščito in dežnik. Ko sva prišle do vrtca, je rahlo pršelo, pa sm misla, da ne bo nič in sva šle še malo naokrog. No, pol je pa vseen začelo kr mal padat in sem pokrila voziček in odprla dežnik. Zdaj, ko sva pa pršle nazaj, pa spet ne dežuje več. Bomo videli, če bo popoldne kaj več sreče z vremenom...

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1654
2.4.2008 12:21:36   
Vrtnica79
Jaz pa grem drugi teden vpisan našo v vrtec. Kdaj pa boste jih dale not? Mi bomo verjetno drugo leto spomladi začeli z uvajanjem.

Koliko pa pridejo tak okvirno jaslice? Baje je ful več kod vrtec.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.4.2008 12:44:56   
želva
Evo meneuser posted image Midve sva tud že s sprehoda, naju je dež pregnal, ampak Manca se ne sekira,lepo pančka v vozičku, tako da sem še mal pospravljala, pa mleko črpala.Je pa mleka vedno manj, pa sem vmes jedla že Tametil in je bilo mal boljše, zdaj pa spet usiha, tako da je Manca po večini že na AMuser posted image .
Zdaj pa čakam na kosilo, ker danes tašča dela celo pojedinouser posted image in se bom lahko fino mastila.

Neposredna povezava do sporočila: 1656
2.4.2008 12:53:22   
želva
Aha, vrtec.Jaz sem jo vpisala že januarja, za drugo leto januarja uvajanje.Pa imajo baje že ful zasedeno, jih je menda že 50 pred namauser posted image .Tako, da ne vem če bomo dobili.Ja, jasli so dražje, koliko pa ne vem.Čeprav sem potem študirala, da bi jo imeli še kako leto pri tašči, da malo zraste zaradi vseh bolezni, ampak kaj ko se tako bojim, da jo bo tok razvadla, da bo groza.Sama delam v vrtcu in včasih pridejo ti malo večji otroci še slabši za uvajanje kot miceni.Pa se bojim, da ne bo moja pol tisti razvajen otrok.Sej midva jo bova že poštimala, ampak kdor pozna mojo taščo(sej je fajn, včasih še preveč), ve zakaj mi je mal težko.Npr. svojim 12-letnim vnukinjam še vedno namaže na kruh karkoli že, jima naliva mleko v šalce, vmeša kakav, govori če bosta meska in krompirčka jedleuser posted image In jaz sem ji kar povedala, zakaj ne bo pri njej v varstvu in kaj mi reče: Ja bova pa na skrivaj to delale.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.4.2008 13:21:33   
nian
ojoj, vrtec user posted image  to bolj mamice trpimo, kot otroci user posted image

jaz bom aljo kasneje dala. mislim, da je pri dveh letih fino, da se gre malo socializirat. pa še takrat bo zame 'premejhna' user posted image  vpisala jo bom vseeno za letos, če slučajno kaj vmes pride in ne bi imela varstva. potem bomo pa videli.

midve sva se tudi za las izognili dežju. je tamala že ob 10 danes težila in sva šli tako zgodaj ven, drugače hodiva ven po dvanajsti. kot bi vedela, da bo potem jajc od vremena in da je treba izkoristit zadnje sončne žarke.

kako ste kaj z zobki? pri alji sem sedaj opazila, da ji gre bela mehurčka slina iz ust, navadna prozorna pa v potokih in da grozno tišči roke v usta in tiste igračke zelo seslja pa še tečna je bolj kot ponavadi user posted image  potem sem pomislila na zobke, se pa še na dlesniih popolnoma nič ne vidi. koliko časa prej se pozna na dlesnih, kakšna pikica ali kaj???

pozdravčki

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
2.4.2008 13:29:09   
nian
kar se pa razvajanja in babic tiče. men je zakon, da jih razvajajo. doma mene nista (saj meni se ni zdelo user posted image ) mama me je pa KOMAD. pa mi ni nič škodilo. mami mi je pravila, da sem bila po počitnicah pri babici par dni nemogoča, potem sem pa prišla k sebi. me je pa prav tako stara mama pazila do četrtega leta in sem imela krizo, ko je bilo treba v vrtec. zato bom dala aljo prej.

tako da me ne skrbi, da bi jo babica razvadla. otrok točno ve, kje kaj lahko in do kere meje lahko kje pritisne. poroba pa povsod do kam lahko gre. meni je mama rit brisala do šole user posted image  doma pa mi ni na kraj pameti padlo, da bi kermu rekla user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.4.2008 13:33:16   
pikica*
Ojla,

pri nas je danes nekam kislo vreme, pa vsake toliko malo pada. Sploh ni za ven ituser posted image

Mi smo pa danes imeli cepljenje. Upajmo, da ne bo reakcije. Zaenkrat se mi zdi Lovro samo malce bolj tečkast kot ponavadi. Ampak je možno, da je krivo tudi vreme.

Vrtec: Jaz sem vlogo za Lovrota oddala enkrat februarja, za Zojo pa že lani avgusta. Smo upali, da bo sprejeta že aprila pa smo žal odleteli. Je pa menda zato za september skoraj sigurno, da bo sprejeta. Lovrota bomo dali pa konec novembra, ko se izteče moja porodniška. Res je, da bo bolj majhen, ampak ni druge variante. Boljše bi mi sicer bilo, če bi bil pri varuški, tako kot je zdaj Zoja, ampak nam logistično ne bo zneslo, da bi ju vozili na dva različna konca. Kar se uvajanja tiče me pa Lovro sploh ne skrbi, ker pri tako majhnih ponavadi ni kakšnih hudih težav. Pri Zoji pa malo računam na to, da ima blazno rada družbo otrok in ji bo zaradi tega vrtec všeč. Bomo videli.

Zobki: jaz sploh še ne razmišljam o njih. Zoja se je slinila že nekje od prvega sli drugega meseca, prvi zobki pa so pokukali ven pri devetih mesecih. Zato me tole slinjenje pri Lovrotu sploh ne ganeuser posted image . Pa roke ima tudi ves čas v ustih in vse živo si rine not, sam se mi bolj zdi, da je to pač samo faza.

Razvajanje: Prav vesela bi bila, če bi kdo malo razvajal moje otroke. Jaz nisem imela takšne babice, da bi me razvajala, moji otroci bodo pa žal tudi na istem. Moja mama ni ravno tip ženske, ki bi otroke razvajala, tašča je bila pa tista prava babica, ki je znala Zojo ravno prav razvajat, ampak je žal ni več.

< Sporočilo je popravil pikica* -- 2.4.2008 13:37:58 >

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
2.4.2008 14:04:42   
lana38
Pri nas so danes celo delali balkone, dokler ni začelo ob 13h deževati.user posted image  Do takrat pa sva bila zunaj že od 9.30, edino jedla sva vmes ob 11.30.
Jaz Tima ne bom takoj dala v vrtec. Malo kasneje pa sigurno, samo ne pred 3 leti. Blaž je šel v vrtec, ko je bil star 5 let, eno leto pred šolo, pa še to samo za 4 ure dnevno. Preveč je bil bolan, da bi bil še v vrtcu. Potem bi tako bil več doma, kot pa tam. Pazila pa ga je moja mama in to je super rešitev. Pa še v istem bloku smo, tako da sem ga zjutraj kar spečega gor nesla in je spal dalje.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.4.2008 14:10:06   
Foxina
oj,

midva sva še glih dežju ušla, sva bla zunaj...

vrtec vlogo sva že dala...a bojda švoh kaže, ker so polni...bomo vidl....upam, da rata...ker drgač nimam ideje, kam naj ga dam...kle nobenga ne poznam user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.4.2008 14:39:15   
loncica
Čav!

Jaz sem pa malce zbolela in si je mož vzel frej in imel Timoteja celo dopoldne, da sem se malo odpočila.

Vrtec: glede na to, da bom delala še podiplomca, ga bom dala v vrtec najprej pri 3eh letih, tako da ses tem še ne obremenjujem.

Zobki: slini se že dolgo, roke tudi tišči v usta, vendar pomoje še ne bojo kmalu.

Aha, mali že kliče.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.4.2008 15:17:35   
andreja2000
ooooouser posted image ,pa tako sem se potrudila,pa mi je nekaj zaštekalo in ni odposlalo posta....še enkrat na hitro...

moje javljanje ni več tako pogosto,ker sedaj,ko je mami doma,grem vsaki dopoldan k njej,potem pa me čaka kuhanje in pospravljane in Eva je popoldan bolj zahtevna....no toliko,zakaj se več ne javljam tako pogosto,ko pa najdem čas,pa prav rada pokukam tu sem in vam kaj napišem.

loncicauser posted image zate,da se čim prej pozdraviš!

zobki že kar nekaj časa se ful slini z mehurčki in tudi slina ji teče v potokih-no zobka še pa ni.

vrtec zaenkrat še ne razmišljamo o tem,ker sem doma,razen,če bi se mi ponudila primerna služba,kar pa je kar težko,glede na to,da imam težjo poškodbo desne roke(živec odmrl) in določene stvari zelo težko delam,ali pa sploh ne morem.

razvajanje hja,pri njegovih bi se to znalo zgodit,saj je prva vnukica,pri mojih je pa to sedaj ko je mami tako bolna bolj težko,mi je pa danes mami rekla,da bi jo rada pocartala in upam,da si kmalu opomore in jo bo lahko vsaj za malo časa pocartala in stisnila k sebi.

grem še vas malo brat,ker sem vas prej bolj na hitro preletela!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.4.2008 15:21:02   
pikica*
Varstvo: za tiste, ki razmišljate o privat varuški...... če katero zanima, lahko dam številko naše. Seveda pride v upoštev za tiste, ki živite ali delate v LJ. Varuška je na Kodeljevem, ima pa več otrok.  Dodatne informacije dam  preko ZS.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.4.2008 19:24:16   
lana38
V albumu Tim4 imam 2 novi slikici. Sem 3 prenesla, pa ne vem, kam je ena izginila.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.4.2008 20:02:30   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: nian

andreja2000: a to čakate posteljo preko zavarovalnice? mi smo jo imeli za staro mamo tako. da te potolažim, smo jo kar hitro dobili. ko je iz bolnice prišla smo čakali slab teden. res upam, da jo boste hitro dobili, ker res olajša oskrbo.

pozdravčke

ja,čakali smo to posteljo,pa bi morali še nekaj časa,tako,da jo je pač ati danes šel kupit in jutri jo pripeljejo,je pa kar draga okoli 900evrov.

Ne morem verjet in zato moram povedat,da je Eva danes spala kar v enem kosu 1 urouser posted image ,o ko bi to bilo vsak danuser posted image .

Lana38 lepe slikice!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.4.2008 21:34:57   
Ayo
Ojla!

Da vas samo na hitro pozdravim, pa da malo dvignem povprecje nasih postov user posted image
Midva z Gabrielom sva v termah in se imava super!! Tukaj je tudi moja mama in razvaja miskota medtem, da se jaz malo posavnam in pomasiram! user posted image
Pa se tako lepo vreme imamo da ni za povedat! user posted image

No jutri zakljucimo, pa se bom potem v petek bolj na dolgo javila!

pa-pa

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.4.2008 22:36:14   
Vrtnica79
Oj, Ayo- ti pa res uživašuser posted image user posted image user posted image . Kak bi se meni ena masaža prilegla..................

Andreja2000- to pa res ni poceni. Pa boste pol verjetno dobili povrnjene stroške za posteljouser posted image  Držim pesti za tvojo mamo da okreva in da bo pol lahko stisnila k sebi svojo vnukicouser posted image user posted image user posted image .

Lana38- lepe slikiceuser posted image . Kaj vam balkone rihtajo? Vidim da so si vzeli čas......... kaj so po uri plačaniuser posted image user posted image user posted image

Slinjenje- ah, jaz samo menjavam slinčke.  To skoraj ni res kako se naša slini. Pa zobki to še niso. Sem ji pa danes malo gledala dlesni in ji je tako pasalo, se mi je zraven kar smejala. Kako je lep ta nasmeh ko ni nič zobkov še not.

Lahko noč vam želimuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.4.2008 7:58:39   
želva
Dobro jutro!
Mi smo bolj slabo spali,ker je Manca celo noč stokala,ne vem ali jo kaj črviči al kaj.Celo noč neki jambra, pa nogice k seb tišči, pa pol prdne, pa spet in čez ene pol ure stokanja in prdenja zaspi nazaj in čz eno uro isto.Joj, sem čist neprespana.Ji bom zdaj začela ponoč dajat kapljice, bomo vidli, če bo kaj boljš.Grem, že kliče lakota

Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.4.2008 8:00:17   
ElaM
Dobro jutro, da nas spravim na prvo stran.user posted image
A je še kateri od vaših otročkov, tako jutranji, kot je Manca. Sva že od 6-ih pokonci, ker gospodična noče spat. Trenutno telovadi pod lokom.
saj za napšisat pa nimam dosti, čeprav se že dolgo nisem javila. Smo po starem, punci sta ok, mami včasih bolje, včasih slabše.user posted image
Manca se obrača iz trebuha na hrbet, kontra ji pa še malo zmanjka. In potem obstane nekje na pol in se krega.user posted image
Tinkara je imela v ponedeljek sistematski pregled pri 20m in sem bila prav presenečena, kaj naj bi otrok vse znal pri tej starosti. Naša je bila ravno dobre volje in je super sodelovala.  Sem bila vsa ponosna.user posted image
Loncica, želva, kdaj gremo na kofe? Loncica, a si ga peljala slikat v Mixi?
Andreja, user posted image  za mamo in zate.
Ayo, itak sem ti fouš.user posted image
Danvari, kje se pa ti skrivaš? te pogrešam, da poveš kako se rihtate?
Še ena slikca moje pupe, ki se trenutno repenči pod lokom, se je naveličala.
user posted image
Lepo se imejta.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.4.2008 8:18:22   
lana38
Balkone nam delajo na novo v 2 sobnih stanovanjih. Prej jih nismo imeli. Cena je pa fiskna, okrog 1500 eur za en balkon. Nimam zdaj pogodbe pred sabo, pa ne vem točnega zneska. Takrat, ko je sonce jih ni. Pridejo, ko je oblačno, da potem lahko pobegnejo pred dežjem.user posted image  Morali bi biti končani do 28.2. Začeli so namreč 1.2. Do sedaj so jih končali na drugi strani bloka. Na naši strani pa še niso niti prevrtali vsem strankam. Pri nas  morajo še zavariti in ograjo narediti zraven, potem pa pride še en pobarvat. Do poletja verjetno bo, da se bom lahko zvečer na zralku hladila.user posted image

andreja2000, jaz tudi mislim, da bi vam morali povrniti stroške za posteljo.

Ayo, lepo uživajte še naprej.
Lp

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.4.2008 9:12:47   
Vrtnica79
Jutro,

jaz pa zdaj čakam na patronažno. Pride pogledat našo punco, ker je že dopolnila 4- mesece. Pa mastim se z palačinkami ki sem jih spekla včeraj zvečer. Pol pa bodo spet kile šle goruser posted image .

ElaM- naša pa ni jutranji tipuser posted image . Ponavadi prespi še celo dopoldne. Si takrat vsaj lahko kaj pospravim in skuham.
Lepa slikicauser posted image .

Lana38- ja upam da boš res imela balkon porihtan do poletja. Boš lahko uživala na njem. Jaz pa pri nas tako pogrešam balkonuser posted image , mi zelo manjka. Bo že, glavno da imamo streho nad glavouser posted image user posted image .

Želva, kaj pa to muči Manco? Si mogoče kaj takega pojedla?

Pri nas se že kaže sonček user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.4.2008 9:54:48   
soncek.djukelica
ojla,

na hitrico se tudi jaz javim!
Me danes šibamo k pediatrinji, upam,da bo vse v redu!
Vrtec, jaz sem svoji vpisala že za spetember, čeprav imam porodniško do konca februarja, morda nam rata v marcu pridet noter, drugače pa sploh nevem kaj bom naredila!
lana, tok je luštkan Tim, se mi zdi,da je Sari podoben!Ker je tudi ona bolj okrogle glave!user posted image
lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.4.2008 9:58:28   
želva
Vrtnica, sej to traja že dolg, sam zadnje čase je pa sploh pestro.je pa itak že na AM, men je zmanjkal, tako da ne vem v čem je fora.Ponavadi je to trajalo pol ure po nočni jedi, pa je pol spala celo noč.Evo, zdaj pa že 14dni kar naprej, prvo rundo lepo odspi, tja do 3 pol pa stoka do jutra.
ElaM, jaz komaj čakam, da se mal dobimo.Vaša Manca je pa tak cukr!

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?