Ayo
|
Dobro jutro! Pri nas je pa Gabriel spet ceo noc rogovilil, ampak ker je vikend, je vstajal , tako sva dogovorjena, da med tednom vstajam jaz, med vikendom pa on. Zato pa sedaj se vlece, midva sva pa ze pozjtrkovala, zdaj pa cakam da se zbudi, ker bi sla rada kolesarit, imamo precudovito vreme tudi tukaj. Ja nama se kar uspe stiskat, ceprav pride domov tam nekje ob 19.30. Takrat on prevzame Gabriela, med vecerjo se malo pogovoriva... pa men kar se ne pase, ceprav ga vsaj 1x tedensko prakticirava... se pa vseeno pritozuje, da sem izgubila vso strast Jaz pa ne vem kaj naj, saj je ne morem kar kupiti v trgovini Gabriel se tudi strasno rad vozi v avtu, semaforjev in dolg vrst pa tudi on ne mara. Jutri greva na pot sama, 2 uri, upam da bo priden, ce ne se bom pa pac veckrat ustavila, itak pa imam skos avtocesto, pa se nedelja je, ko ne bo nobenga na cesti Aja, pa se to, to noc se je cisto popraskal po celu, cel je krvav, sem rekla mojmu, da mu bom nataknila cez noc rokavicke, pa ne pusti, ker pravi, da je nevarnost zadusitve... Amapk tak popraskan pa tud ne more bit... Lep soncen dan!