|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
31.3.2008 11:15:04   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

jst kr ne upam povedat številke, tolk je malo user posted image

enakouser posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
31.3.2008 11:48:06   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: nian

aja, to sem nam še dogaja sedaj že en teden. sem mislila, da bo minilo pa noče. tuli v banji in do včeraj nama ni bilo jasno zakaj. to je izključno blaževo opravilo. in včerja je tama spet tulila, potem je pa rekel, da naj jo probam jaz prijeti in sva se zamenjala, tamala pa v smeh user posted image  a se to še kje dogaja, da so pri drugih ljudeh začeli jokati? to se nam sedaj en teden dogaja in ne vem, kako naj se tega lotim, ker nočem, da bi bila preveč navezana name.

lp

pri nas se pa neradi kopamo v banjici nasploh, kar je popolno nasprotje od tastarejše, ki je zelo uživala. Edini način da jo skopam je čebriček, tam pa uživa.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
31.3.2008 13:21:04   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: nian
a se to še kje dogaja, da so pri drugih ljudeh začeli jokati? to se nam sedaj en teden dogaja in ne vem, kako naj se tega lotim, ker nočem, da bi bila preveč navezana name

Ja, pri nas je tudi problem, da noče biti pri drugih ampak samo pri meni. Najhujše je zvečer pred spanjem, takrat niti njen oči ni več vredu oz. moram biti v bližini. Zato smo se mi tega lotili tako, da gremo raje dopoldan ali pa zgodaj popoldan kam na obisk oz. po tem, ko se Zoja naspi.
Proti večeru samo pridemo v stanovanje od njegovih staršev (smo v isti hiši) in zagleda ali zasliši njegovo mamo in takoj v jok. Potem gremo pa samo nazaj na stopnišče in je že vse vredu. Smo šli pa včeraj dopoldan, jo je pa lahko celo v rokah držala in je bila Zoja čisto zadovoljna.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
31.3.2008 18:21:45   
nian
živjo!

danes je pa tako vroč dan, da sem tamali kapico pozabila dat gor ko sva šli ven. user posted image  upam, da ne bo posledic.

drugače pa sem jaz tudi opazila, da se predvsem zvečer jajca, ko je po drugih naročjih.

in sedaj jo slišim, da je pokonci
čaw

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
31.3.2008 19:23:30   
lana38
Mi2 sva se tudi danes šla slikat za osebno. Pa sva čez eno uro že lahko dvignila slikice. 4 slikice so pa stale 10 eur. Na UE pa grem verjetno v sredo. Danes sva bila pa res cel dan zunaj, tako lepo je bilo.
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
31.3.2008 19:34:26   
lorch
midve sva se pa slikale v petek in sem dobila 8 slik za potni list, pa še dve večji sliki in je koštalo 10€.
Se mi zdi, da si malo preveč plačalauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
31.3.2008 19:52:00   
želva
Midve sva danes za 4 slike dale 7 eur.Zlata sredina.Grem pa tudi na UE vrjetno v soboto.Naša beba že spi, sem jo cel dan nekaj okol vlačila, pa na zraku je bila od 13 do 18 in zgleda, da je čist out.Še pojedla je komajuser posted image .
Kako ste jih ve danes kaj oblekle, jaz delam kar nekaj po občutku.Jaz sem samo v eni bombažni majčki okol skakala, tamalo pa v 2 bodija, pa žabe, pa hlače, pa eno debelejš jopco čez. Menda  je ni zeblo.aAja, a mislete, da je za take tople dni dovolj samo tista "rutka"za na glavouser posted image Doma imam sicer bombažno kapo, ampak sta 2 sloja bombaža, pa se mi zdi preveč za zdajšne temp.Pa sem šla danes kupit navadno bombažno kapico, pa je v Logatcu niuser posted image , ali iamjo še zimske ali pa te rutke, vmes pa nič.Kar imam pa doma je pa premajhno in uha ven gledajo.
Grem cunje zlagat, ne likatuser posted image .Lahko noč

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
31.3.2008 19:59:26   
andreja2000
Hojla!

Se na hitro javljam,ker odkar je prišla mama iz bolnice,mi enostavno zmanjka časa,pa še Eva na dan ne spi več kot 20 minut in to v večih kosih.
Je pa bil danes res fantastično lep dan ,a kaj ko Eva v vozičku spi le pet minut,potem malo še nekaj gleda,nato pa je na vrsti jamranje.
Sedaj že spančka,mene pa čaka en kup hišnih opravil....
Šibam in se spet kaj javim,ko mi bo to dopuščal čas....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
31.3.2008 20:29:22   
lana38
Ko sva šla zjutraj ob 10h ven, je imel oblečen body, plišato majčko in hlače, gor pa tanjšega zimskega pajaca(ni vatiran), bombažno kapico na glavi. Popoldan pa je imel body, plišastega pajaca, gor pa pleteno jopico, na glavi bombažno kapico. Bil pa je v vozičku, še vedno v tistem, ki se da pokriti, če začne pihati, ni pa bil do konca pokrit tisti del.

andreja2000, za tvojo mamo.user posted image user posted image user posted image A je mama pri tebi doma?
lp

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
31.3.2008 21:21:08   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, za tvojo mamo.user posted image user posted image user posted image A je mama pri tebi doma?
lp

Hvala za user posted image user posted image user posted image .Mama ni pri meni doma,temveč v sosednjem bloku.Je pa z njo veliko dela,od previjanja do hranjenja in ati včasih tudi rabi kam skočit in takrat pač vskočiva jaz ali sestra,pa pogledat jo itak grem vsaki dan.Še vedno pa nimamo postelje zanjo in je kar nerodno,zato komaj čakam,da kje staknemo posteljo,jo je sicer ati že hotel kupit,pa so obljubili,da jo vsak čas dobi-upam,da res.

Tako,sedaj pa vas grem še malo za nazaj prebrat,ker sem vas prej le na hitro preletela....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
31.3.2008 22:12:53   
Foxina
tud midva sva bla cel dan zunaj...in nonstop sem ga tipala, ali mu je prevroče...sva mela tudi samo kapuco čez glavo, nč kapice...saj ni nč pihalo, pa itak se mora navadit, da ne bo mehkužen čist

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
31.3.2008 23:23:14   
Skaana
Andreja2000 user posted image user posted image zate in za tvojo mami. Da bi bilo čim manj bolečin, takšnih in drugačnih... Vesolje pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 1637
1.4.2008 8:06:44   
lana38
lorch, jaz sploh nisem vedela, kakšne so cene teh slikic. Ko mi je rekla, koliko moram plačati, sem pač plčala. Zdelo pa se mi je malo dosti. Pa kajz daj čem.user posted image
Danes pa ne bo tako lepi sonček kot včeraj. No, za ven bo, če ne bo dežja. Balkonov spet ne delajo. Očitno je še vedno "prelepo" vreme.user posted image  Ne vem več, če bi se temu smejala ali jezila. Začeli so delati 1.2., samo na drugi strani bloka. Končati pa bi morali do 28.2., danes je pa že 1.4.
Hej, danes je 1. april, da vas kdo ne potegne.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.4.2008 8:31:55   
andreja2000
Dobro jutroi!

Pravkar pijem dišečo in okusno user posted image ,pa še je imam nekaj za vasuser posted image .

Sem bolj zgodnja kot navadno,ker še malo,pa greva z Evo k mami,popoldan pa šibamo v MB Lari kupit hlače-ma je že skoraj vse prerasla.

Skaana iz srca hvala za pike poke.user posted image

Eva pa je imela na glavici že dolgo samo bombažno kapico in imava sedaj kar tisto,ki je za toplejše dni,ko je bolj zaščita proti soncu,no pa ušeska so tudi pokrita,pa še tako lepo ji pašeuser posted image ,ne vem pa kako se reče temu materialu-sem bolj leva za te stvariuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.4.2008 8:43:10   
nian
živjo!
alja je bila včeraj nagica proti vašim user posted image  bodi s kratkim rokavom, tanka bombažna majčka in plišasta jopčka za čez. že dolgo časa ima le tanko bombažno kapico. pa pokrita je bila z dekico. pa je bila čisto topla. spodaj je pa imela trenirkico in spodaj žabice. teli dnevi so fenomenalni. odkar imava športni voziček hodiva v 'hribe' sva bili na joštu včeraj in danes me rit boli kot strela user posted image  sem prav zadovoljna, da imam malo musklfibra user posted image

andreja2000: a to čakate posteljo preko zavarovalnice? mi smo jo imeli za staro mamo tako. da te potolažim, smo jo kar hitro dobili. ko je iz bolnice prišla smo čakali slab teden. res upam, da jo boste hitro dobili, ker res olajša oskrbo.

pozdravčke

4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 1640
1.4.2008 9:01:35   
lana38
nian, Alja je bila pokrita z dekico, naš Tim pa ne, kar tako je bil. Potem je pa to tako približno isto.

andreja2000, verjetno misliš platneno kapico.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
1.4.2008 9:17:17   
loncica
Čav punce!

Samo na hitro, da se vam oglasim. Sem vas bolj slabo prebrala. Midva s Timotejem sva bila včeraj pri pediatrinju na pregledu zaradi kože, pa je precej boljše. Imava predpisano eno negovalno kremo, mislim, da od Eucerina, pa mu ful pomaga.

Nian, midva z možem in z malim sva bila pa v soboto na Joštu. Je mene tudi vse bolelo.

Jaz sem Timoteju včeraj oblekla: en body in žabice. Čez pa flisasto jaknco in hlače. Kapco ima pa eno bombažno, malce bolj debelo.

Danes gremo pa v Lj, mož gre nekam delat, midva z malim jo obva pa mahnila proti živalskemu vrtu.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
1.4.2008 9:35:14   
Vrtnica79
Hej, mamice

jaz pa skoraj več ne morem slediti tem vašim debatam. Zdaj ko je tako lepo vreme smo celi dan zunaj. Ko pa pridem domov pa spet v pogon in nahranit otroke, kaj pospravit,........... Zvečer pa me tak še samo zmanjka in zaspim pred televizijo. Pa do računalnika sploh ne pridem, ker moj user posted image se ne more odklopit dol pred polnočjo.

In danes pa bom priklenjena doma najmanj do pol 3. Ne vprašajte zakaj!?.....................  Ja, moj dragi mi je namreč odnesel ključ od sobe, kjer imamo voziček pospravljen. Pa da ne boste mislile da si voziček zaklepamo v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image .................. eno tako shrambo( mi ji rečemo soba) imamo v bloku v pritljčju in notri imamo voziček, pa nekaj stvari ki jih ne potrebujemo za vsak dan.

Tak da danes ima da celi RR prečekiram za nazajuser posted image .

Želva ja, osebno mi že imamo! Prišla je točno 13,16€. Za slikice pa smo dali 20€ in jih je bilo 8.

Oblačenje v tem lepem vremenu zgleda pri nas tako: bodi z dolgimi rokavi, majčka, štrampli, hlače, copatki + jopica iz flisa in brezrokavnik. In bombažna kapica. Dekico imam vedno zraven, ker včasih tak grdo piha.

A katera gleda BB? Če katera želi ji lahko podarim 3-dnevni dostop v živo.

Tak, zdaj pa me že lumpika kliče. Se še kaj javim kasneje- bom itak domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
1.4.2008 13:59:41   
t*e*j*k*a
OLA!

Vrtnica79 jaz sem za BBuser posted image user posted image

No včeri smo bili pri P in mali ni dobil pikice, kr ne potegne glavice za sabo ko ga potegneš za roke. in je P rekla da bomo počakali še 1 tedn, tako da bo drug teden cepljen.
A vaši držijo galvico če ga potegnete za roke? Našmu kr dol visi, čeprav drugač ful lepo kravice pase, pa glavico tud že kr drži, ampak itak mu jo še podpiramo.

Ja včeri je bil fenomenalen danuser posted image user posted image user posted image . dans se mi pa zdi da mal piha.
Mi smo tud že mal prešaltali na športni voziček pa mu nč kej ne paše k mu piha v obrazek. Kr sapo lovi če zapihauser posted image . Pa sonček ga moti  na uro.

Komi čakam da novi voziček spremenimo v športnega kr mam zraven marelo, pa še bolj mehek je kot ta od ABC Designa.

Uživajte na sončku čao

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
1.4.2008 14:06:14   
loncica
No jaz grem zdajle počasi via Ljubljana. Samo hotela sem povedat, da sem šla danes malega slikat in dala za 4 slikice 5€. Očitno smo v Žireh najcenejšiuser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
1.4.2008 16:16:44   
nian
hoj!

danes je bila zunaj katastrofa! se je tamala po kakšni uri (na pol poti) začela dreti kot jeshar! in ni pa ni odnehala. sva bili zunaj s športnim vozičkom in enostvano ne vem kaj ji je bilo. user posted image sedajle spi v svoji posteljici, meni pa počivajo ušesa in čakam na živ vklop BB user posted image

tejka: alja drži glavico, ko jo potegnem. včasih zvečer je ne, ko je zaspana. zadnje čase pa dela punkelj, ali ne vem kako naj temu rečem, glavico takoj ko lahko, vrže naprej.

eto še ena slikca iz tanovega vozička, ki je za user posted image

user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
1.4.2008 17:15:16   
Vrtnica79
Tejka, daj pošlji mi na ZS tvoj mail da ti lahko naštimam BB!

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
1.4.2008 17:24:00   
lilprincess
Ko že ravno govorite o slikah. Jaz sem dala za Zojinih 12 slik+ena velika 9,5 evrov, tako da se mi nekatere res zdijo drage.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
1.4.2008 17:26:31   
Vrtnica79
Adijo te cene slik pa so res malo smešneuser posted image  Kam si jo šla slikat mogoče v Mb?

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
2.4.2008 9:14:54   
Vrtnica79
Jutro,

Sem prišla pogledat če je kaj novega tukaj in vidim da ste se malo polenileuser posted image .

Kje pa ste vse Želva, Lana , Andreja,............... in seveda vse ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?