|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
4.4.2008 9:57:14   
Vrtnica79
Jutro,

in včeraj nisem dočakala patronažneuser posted image . Sem šla pol ven in je že začelo deževat. Tak da sem šla samo do trgovine in potem še v šolo po Latašo.

Zdaj pa čakam da se micena zbudi in jo mahnama v mesto. Ima Lataša nastop z šolo na temo Pasavček v prometu. Pozna katera to? Je reklama tudi po tv- vedno pas pripet!

Uživajte na sončku................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.4.2008 10:20:41   
MT
Ojla :)

Ja Vrtnica79, vas berem, ampak ne redno, zato tudi nič ne pišem .. se zgodi, da vas neki časa spremljam, potem pa kak teden ne in ne utegnem prebrat za nazaj, kar ste napisale.
Imam tudi jaz decembrčka doma (5.12.). Ki pa čez dan praktično nič ne spi - 2x recimo po pol ure, tako da ni dosti časa za pisat ... ste mi pa super za vas brat, prav posrečene in z veseljem preletim, kar pišete, ko lahko :)

Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.4.2008 11:56:46   
lilprincess
Vrtnica jaz poznam to temo. Sem lani imela predstavitev o otroški varnosti v prometu in teh akcijah na faksu pri prometni vzgoji. Nekje še imam to power point predstavitev. Če želiš...če bo kaj pomagalo.

Zdaj sva ravno prišli z Zojo iz sprehoda, pa se je tako pooblačilo in je začelo pihat...kak sem jo dala v hodnik in zaprla vrata je že bila budna in glasno protestirala. Nama bo košara kaj kmalu premala, v športnem vozičku pa se mi izgubi. Ne vem, kak bomo zrihtali to...No, bo že. Edina stvar ki me moti pri buzzu je, da športnega dela ne morem dati v ležeč položajuser posted image . Ampak drugače pa je zakon.

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.4.2008 12:26:41   
želva
Oj,
mi se pa odpravljamo počasi ven, sicer piha k pr norcih, ampak sej bo v košari skrita,pa bo.
Vrtnica sem včeraj probala še hipp mleko, pa ni bilo nič boljše, zdaj sem kupila še Novolac AR, ker mi ful poliva, in evo, za enkrat ni še nič ven prišlouser posted image Je pa drag tale Novolac, 10,43 eur za 400g.Da dol padeš oz. bankrotiraš.Gremo pa jutri v Lj pogledat za Novolac, če je tam kaj cenejš, ker tale naša lekarna, j ful hecno, ker imajo lekarne različne cene AM.Gre Manca prvič z nama v šoping, bomo šli še za avtosedež pogledat, mi je všeč od maxi cosi SPS, je tak lep oranžen in pikčast.Bo tole z Manco cel podvig, pa mleko sabo, pa za previjat in voziček.Zdej pa ne vem a bi šla v BTC, al na Rudnik še mal firbec past v Supernovo?
A v Leclercu imajo adaptirano mleko?

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.4.2008 13:56:52   
lana38
Sva bila samo eno uro zunaj, ker se je čez pol ure že pooblačilo in postalo mrzlo, da je groza. Pihalo je že prej, samo dokler je bil sonček, je še nekako šlo, potem je pa že mene pošteno zeblo. Sem se odločila, da greva raje noter. Ni vredno, da se prehladiva še oba, potem pa ne bi mogla ven, ko bodo lepi dnevi. Danes že ne bova nikamor več šla, ker je zdaj prav vse sivo in piha.

želva, najcenejše AM je v DM trgovinah. Jaz to tudi opazujem, čeprav ga zdaj ne kupujem. Razlika med lekarno in DM je pri nas v Ptuju kar 4 eur. To je pa kar nekaj.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.4.2008 14:34:46   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

želva, najcenejše AM je v DM trgovinah. Jaz to tudi opazujem, čeprav ga zdaj ne kupujem. Razlika med lekarno in DM je pri nas v Ptuju kar 4 eur. To je pa kar nekaj.
LP

Samo v tem je problem, ker Novolac držijo samo lekarne. In res je drag za pop.... Manci kupujem navaden Novolac in je nekaj centov manj, kot 8 ojrov, Tinkara je pa imela IT (proti zaprtju) in je bil že pred letom in pol okrog 2000 sit.user posted image  Res je katastrofa, da tako svinjsko služijo pri otrocih.
Enkrat sem nekje prebrala, da ga ima Lidl, pa je bila to dezinformacija, vsaj v Kr ga nimajo.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 4.4.2008 14:35:23 >

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.4.2008 15:12:52   
lana38
Mislim, da ovolac res nisem videla. Gledala sem bolj Aptamil in Milumil, ker sem pač nekaj časa uporabljala Aptamil za dodajanje. Tudi Milupa SOM, ki ga še vedno kupujem Blažu je bistveno cenejši v DM. Blažu je pač to mleko boljše od KM.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.4.2008 19:21:20   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Je pa drag tale Novolac, 10,43 eur za 400g.Da dol padeš oz. bankrotiraš.Gremo pa jutri v Lj pogledat za Novolac, če je tam kaj cenejš, ker tale naša lekarna, j ful hecno, ker imajo lekarne različne cene AM.
[/quote]

pelji se v Avstrijo tam je Novalac dost cenejši. meni ga nosi tašča iz A iz lekarn in tam pride navadni - 1, 800g 9,95 evr

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.4.2008 19:23:29   
Mat3ja22
aja še to. končno imam novi voziček Quinny-a freestayla user posted image user posted image user posted image user posted image . pa novo lupinico.user posted image user posted image user posted image tko sem vesela kot en mali otrok ko mu daš liziko.user posted image user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.4.2008 19:56:57   
andreja2000
Mat3ja22user posted image ,super za novi voziček in novo lupinico!

MT  Tudi naša zelo malo spi čez dan,včasih samo 20 minut v dveh ali treh kosih!

Eva pa ni nič kaj rada v vozičku,spi itak ful malo,drugače pa v njem ves čas godrnja in danes se mi je drla kot bi jo kdo rezal,zato sem jo vzela iz vozička in tudi takrat ni nehala,zato sem jo položila nazaj in šibala domov.Ja in doma se mi je pa lepo sladko nasmejala.

Danes je pa natanko leto dni,odkar sem zagledala user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.4.2008 20:32:46   
nian
pozdravčke!

eto, pa smo mi odplavali svoje danes. je bilo zakon. tamala je tako brcala, da je priplavala do igračke, da ni bilo za verjet. priporočam vsem. pa NI pogoj 4 meseci. alja še ni user posted image  je potrebno, da drži glavico pokonci. pa tako pomirjena je bila potem. se je videlo, da je prijetno utrujena. sedaj pa že komira v posteljici. pojedla je pa tudi celga boga. je obe joški izsesala user posted image

sedaj grem pa BB gledat.

user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.4.2008 21:52:59   
pikica*
lilprincess, pri Buzzu daj košaro v najbolj vodoraven položaj kot gre. Bo čisto dovolj, čeprav ne bo čisto vodoravno. Mi smo našo Zojo dali v športni del, ko je bila stara nekaj več kot tri mesece in je totalno uživala.  Lovro pa zaenkrat še kraljuje v lupinici in dokler bo šlo bomo vztrajali pri tem.

Želva, zakaj pa ne poskusiš z Milumilom? Lovro tudi zelo poliva. Po Aptamilu je bila čista katastrofa, ker je mleko v loku letelo ven. Potem smo šli pa na Milumil 1 in je stanje precej boljše. Ne bom rekla, da ne poliva več, vendar je razlika občutna. Je pa drugače Milumil najcenejši v Muellerju (800g stane 9,50€). Pa mislim, da so vsa adaptirana mleka tam najcenejša.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.4.2008 23:49:39   
Ayo
Ojla babnice!

Ne grem spat predno se kaj ne napisem! user posted image

Skratka moje terme so se koncale, res smo se imeli super, jaz Gabriel in moja mami. user posted image user posted image Sem seveda mislila na vas, jasno! Gabriel je bil tako priden, da so ga vsi obcudovali! user posted image

Jutri zjutraj se s sluzbenega potovanja vrne tudi user posted image user posted image

Sem prebrala vso ctivo, ki se je nabralo user posted image

Foxina jaz nic ne krvavim po user posted image , samo je se vedno vse bolj suho, tako da se kar uporabljava zel user posted image

Plavanje - mi zacnemo 19.4. in tudi pri nas je pogoj, da je user posted image star najmanj 4 mesece. user posted image

Oblacenje - pri nas je veckrat tako toplo, da ga imam samo v bodiju, hlace in cez eno toplejso jopico. Ce piha mu nataknem tudi bombazno kapico.

Drugace se vedno ne spimo tako kot je treba. user posted image Vsaj 3x se zbudimo, od tega se 1x dojimo.
Zacel se je tudi Gabriel prevracat s hrbta na bok, igracke ze lepo prijemlje, vse pa gre v usta. Slinimo se vcasih manj, vcasih vec, slincka se ne uporabljam.

zelva tudi nas ponoci telovadi, dviguje noge, se napenja in prdi. Tako da se zaradi tega veckrat zgodi, da se odkrije. Vceraj ponoci sem ga 2x nasla tudi cisto na vrhu posteljice, lumpek moj.

Kakamo se vedno na cca 5 dni. tejka kako je pri vas?

Sigurno sem se kaj pozabila, ampak sem ze fino user posted image
Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
5.4.2008 8:54:53   
lana38
Tudi naš Tim se je začel ponoči odkrivati. To počne zdaj ene 3-4 dni. Slinček je pri nas obvezen, drugače ga lahko vsake pol ure preoblačim, ker bi bil čisto moker po prsih. Še slinček moram pogosto menjati.
Danes je pa zelo lepo in brez vetra. Torej bova uživala zunaj.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
5.4.2008 9:32:49   
želva
      Pikica, saj gremo danes v Mullerja pogledat in za Milumil sem slišala same pohvale.Tako,da bom ga kupila, pa še aptamil AR in da vidimo.Imam pa že zdaj celo paleto AM doma.Saj po tem NovolacuAR res manj bruha, sam kaj ko se cuclji kar naprej mašijo in me more pit, pa ji zobotrebec skoz tlačim, pa se spet zamaši.Pol pa Manca v jok.Tako, da gremo danes po mleko, po večje cuclje, pol se bomo pa odločili.
Jaz imam Manco že kar nekaj časa v spalni vreči, da se ne odkriva in je fino, me nič ne skrbi da bi jo zeblo.
Pri nas bo šel pa mož z Manco na plavanje, ker mora še prakso narest-je bil na tečaju plavanje z dojenčki, pa jo bo na prakso kar sabo peljal.Dve muhi na en mahuser posted image Kdaj se bo pa odloču, da gresta pa ne vem, zdajle ima spet začetek plavalnih tečajov in mora vse zrihtat, tako da bo bolj malo doma.
Lep vikend,

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
5.4.2008 9:44:08   
Mat3ja22
lp

danes pa sva z Nickom sama. moj je šel v Kranjsko Goro na sodniški seminar, saj je rekel če greva poleg, samo se meni ni dalo.

moram sprobat novi voziček ker včeraj je pihalo ko 100 user posted image .

skaana - se mi splača kupit zimsko vrečo, oz do kdaj je otrok lahko noter. mi bo npr naslednjo zimo ko bo mali star 1 leto še prišla v poštev??

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
5.4.2008 9:45:49   
15.7.
pozdravljene, mi smo bili včeraj v Atlantisu z našim škratkom, in je full uživov, spoh ni hotel z vode. Cele tri ure je čofotal in se z nogicami poganjal.
Kaj takšnega si sploh nisem mislila. Še bomo ponovili vajo. Tukaj pa še ena slikca našega malega plavalca...

user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
5.4.2008 13:32:48   
Skaana
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22
skaana - se mi splača kupit zimsko vrečo, oz do kdaj je otrok lahko noter. mi bo npr naslednjo zimo ko bo mali star 1 leto še prišla v poštev??

odvisno od vreče, verjetno... Jaz imam quinnyjevo in je res dolga, ker mi pride čisto čez cel voziček. Tako da po moje bo kamot še za zimo uporabna. Če pa ne bo po dolžini, bom pa ziher lahko dala noge v njo, pa je cilj dosežen. Jaz jo imam še zdaj skoz noter in mi je prav fino, ker ne rabim dekce zraven nosit, če začne pihat oz. zahladi, mu pač zapnem vrečo tako daleč, kot je hladno. Če pa bo slučajno neuporabna, pa jo še vedno lahko potem prodaš. Gredo kot za med na bolhi. Jaz sem skoraj štiri mesece gledala, če bo katera naprodaj, pa sem vedno zamudila, če se je že katera prodajala sama in ne v kompletu z vozičkom.

Nian in 15.7., kako lepe slikce malih čofotavčkov user posted image user posted image . Ne vem katera je spraševala za plavanje. Jaz sem z Ateno začela hodit s šestimi meseci in je bilo super. Še posebej zaradi tega, ker je tam družba še ostalih dojenčkov. Zdaj pa mi je to žal predaleč, ker se bi morala v eno stran vozit slabo urco in res ne utegnem. Tako da bom kar kupila fredov obroč in hodila v terme Olimia (jih imam čisto blizu). Se pa še nekaj zadev spomnem, ostalo bom pa vprašala vas plavalčke od tukaj, če smem user posted image .

Aja, še to. A je že katera imela drugo cepljenje? Jaz moram potrkat, da kot zdaj kaže, ne bo tako bogi, kot je bil pri prvem (no, saj vročine ni imel, ampak je skoraj skoz spal, pa prdal je skoz in bruhcal...).

Lep vikend vam želim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
5.4.2008 15:40:46   
andreja2000
Nian in 15.7. kako luškane slikice vajinih user posted image ,res ful fajn se mi zdi to plavanje,bomo mi tudi morali tole kmalu sprobat....

Jaz pa sem trenutno doma le z starejšim sinom,Lara je odšla na r.d.,moj user posted image  pa z Evo k njegovim,jaz pa bom medtem malo pospravila,ker je zraven naše tanajmlajše to skoraj nemogočeuser posted image ,hja,nič delo me kliče......

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
5.4.2008 16:29:51   
lilprincess
Pikica hvala za nasvet, bova danes poizkusila. Ti javim, kako se obnese.

Kake sladke plavalce imate. Kaj vas ni nič strah za te kake glivice, ki se jih da tak staknit na bazenu? Samo tako vprašam, čeprav vem, da je voda res blagodejna in priporočljivauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
5.4.2008 17:22:28   
t*e*j*k*a
JOj jaz bi tud šla z malim na plavanje pa ga ni nikjer tuki okoli. Sej ne vem če ne bom kr na Ptuj šla mi je najbližje. A bo še katera hodila???? Da se dobimo in skupi hodimo, sam mislim, da se je glih zdej začel en tečaj, tko da počakamo na naslednjega.

JAvite se prosim tiste k ste od tam!!

Ayo glede kakanja smo na istem kaka nekje na 3-4 dni. Ampak je P rekla da ni nč hudga dokler je buši mehak, tko da ne zganjam panike. Bo že.
ME veseli da ste uživali v termah!"!!!!

No če bo katera na Ptuj hodila na plavanje dojenčkov se pripoorčam za družbo!!!user posted image , sam jaz mam skor urco vožnje do taj, pa bomo že nekako.

Uživajte čao

Neposredna povezava do sporočila: 1721
5.4.2008 17:25:25   
t*e*j*k*a
SEm še neki pozabla.

NAš se tud odkriva, pa smo ga kr v vrečo pobasali in imamo zdej mir. Včasih je bil čist odkrit ko sem ga šla gledat, zdej pa se ne bojimo več tega.

Ena ma nov vozekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem pozabla katera-sori)

Neposredna povezava do sporočila: 1722
5.4.2008 17:33:17   
andreja2000
Mene pa zanima če katera ve,zakaj je včasih blato pri dojenčku bolj zeleno,sem pri Evi to že parkrat opazila in me malo skrbi,da je kaj narobe?

t*e*j*k*a jaz sem od Ptuja oddaljena nekje pol ure,vendar pa ne vem kako bi šlo s tem tečajem,a je vsak dan ali kako,ker jaz ne vozim in je to dokaj nerodno,vsekakor pa se bomo šli kdaj kopat,ker še moram izkoristit karte za Ptujske terme,ki smo jih dobile ob porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
5.4.2008 17:36:04   
andreja2000
aja,še to,jaz nimam nič problemov,da bi se Eva ponoči odkrivala,ker je že skoraj od rojstva v žakeljčku.user posted image Sem tako že imela Laro in mi je bilo kar fajn,da se ni odkrivala,ker je veliko brcala.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
5.4.2008 19:00:49   
lana38
Jaz sem razmišljala o plavanju, ko bo naslednji tečaj. Nisem pa še čisto odločena, če bova šla ali ne. Sem pa iz Ptuja, pa to tako že veste, saj mi gor piše.
V spalno vrečo ga bom dala čez noč, samo moram si prej iti po njo, ker jo imam na vikendu pospravljeno še od Blaža.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!