Ayo
|
Ojla babnice! Ne grem spat predno se kaj ne napisem! Skratka moje terme so se koncale, res smo se imeli super, jaz Gabriel in moja mami. Sem seveda mislila na vas, jasno! Gabriel je bil tako priden, da so ga vsi obcudovali! Jutri zjutraj se s sluzbenega potovanja vrne tudi Sem prebrala vso ctivo, ki se je nabralo Foxina jaz nic ne krvavim po , samo je se vedno vse bolj suho, tako da se kar uporabljava zel Plavanje - mi zacnemo 19.4. in tudi pri nas je pogoj, da je star najmanj 4 mesece. Oblacenje - pri nas je veckrat tako toplo, da ga imam samo v bodiju, hlace in cez eno toplejso jopico. Ce piha mu nataknem tudi bombazno kapico. Drugace se vedno ne spimo tako kot je treba. Vsaj 3x se zbudimo, od tega se 1x dojimo. Zacel se je tudi Gabriel prevracat s hrbta na bok, igracke ze lepo prijemlje, vse pa gre v usta. Slinimo se vcasih manj, vcasih vec, slincka se ne uporabljam. zelva tudi nas ponoci telovadi, dviguje noge, se napenja in prdi. Tako da se zaradi tega veckrat zgodi, da se odkrije. Vceraj ponoci sem ga 2x nasla tudi cisto na vrhu posteljice, lumpek moj. Kakamo se vedno na cca 5 dni. tejka kako je pri vas? Sigurno sem se kaj pozabila, ampak sem ze fino Lahko noc!