|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
18.2.2008 20:20:37   
želva
Uh, dobr da moj ne bere tega,ampak me sam zafrkava, če sem spet na ringaringaraji .

Vrtnica79, Manca ma ponoč tud bolj suho pleničko kot ne.Pa jo nazadnje previjem ob9, pa potem šele on 7-8 zjutraj.Je pa res, da je samo okol4-5 ponoč.

Midve sva mele pa zdejle ibange.Je jedla ob 5, pa pol sem ji dala še ob 6.30, ker je tok tečkala, pol sva se šle pa kopat in madam še kar ni hotla zaspat edin pr men na joški, pa takoj v komo pade.Pa sem ji kr dodatek podturila in ga je 90ml pojedla ob 7.30.Uglavnem požeruh, al mam pa jest premal mleka zvečer.
Ker četz dan je pridna, jeve lepo na 3 ure, zvečer pa zdaj že ene 4 dni kr neki teži.Pa pol včasih še kej poje, včasih pa sam zaspi na zizi.Ah, v glavnem zdej mam pa mir in sladko spi.Jaz grem pa tud kr v postlo,ker sem čist out.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 976
18.2.2008 20:29:07   
15.7.
živjo, mi smo bli pa na spancirju od 10 ih zjutrej pa do pol treh. no umes smo se se ustavli pr znancih, cev cajt je spal.

punce, tiste ki dojite, imam 3 pakete oz triste skatle ovalne čaja za dojenje, če ga katera odkupi od mene. pisi na zs.
jas ne dojim vec, samo moji so mi ga kar nekja na zalogo kupli.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 977
19.2.2008 11:19:37   
želva
NO, če noče pa nobena nič napisat,bom pa jaz. Kot sem napisala včeraj, sem šla z Manco spat in sem spala 6 ur neprekinjeno.Sem kot user posted image .Tako, da sem danes polna energije pospravila stanovanje,že ob 9 skuhala kosilo, pa bom ko pridem s sprehoda samo pogrela.Manca spi, pol pa jest pa ven-smo imeli že on 10 zunaj 11 stopinjuser posted image . punce, ki imate VELIKE fante, kje prodajajo velike banjice z ravnim dnom?Da ne hodim za brezveze v LJ.Naša Manca je že predolga za v banjco, pa se mi ni zdela majhna, ko sva jo dobila.Se mi kar naprej z glavo zaletava v rob, ker se tok odriva z nogam,zadržat jo je pa tud težko.Moram ta teden enkrat v LJ. po banjco, pa po bodije-majo v leclercu akcijo(7 bodijev za 8 eur), pa še kaj za našga user posted image .Zadnje čase bi sam za Manco zapravljala, zase sploh ni več zanimivuser posted image .
Popoldne moram ppa Manco peljat v varstvo, ker si grem noge zdepiliratuser posted image , pa je ne morem tašči pusti, k jo neki roka boli in je čist invalidna.
No, zdej veste pa čist vse,
Lp, pa en lep dan vam želim

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 978
19.2.2008 15:57:44   
lana38
Mi2 sva bila pa danes 2 x zunaj. Tu je tudi bilo že ob 10h toplo, tako da sva šla ob 10.30 že ven, pa do 12h. Potem sva jedla, se previla in šla še enkrat ven do 14h. Potem sem pa morala kuhat, ker tudi mi ostali moramo nekaj jesti. Zdaj Tim spi, samo se že nekaj miga. Zjutraj ob 4.30 in ob 7.30 ni rabil dodatka. Zdaj ob 15h pa je kar zaspal zraven dojenja, tako da mu tudi nisem nič dodala. Bomo videli, kako dolgo bo spal.user posted image
Danes smo stari že 2 meseca. Kako hitro čas beži.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 979
19.2.2008 16:09:48   
lana38
V albumu Tim2 so 3 nove fotke.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 980
19.2.2008 16:53:07   
15.7.
bajnco kupis v bc za 6.5€

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 981
19.2.2008 17:05:30   
andreja2000
Pozdravljene mamice

Sem še zadnjič pisala,da si naša Eva še ne ogleduje rokic,sedaj pa že lahko napišem,da si jih pa že.To sem opazila včeraj.
Sva pa tudi midvi bili danes veliko vzunaj,pa kljub dolgim sprehodom ni nič kaj spala,le nekaj rahlo dremala,pa še v vozićku mi je malo zajokala,a k sreči takoj nehala.To se je zgodilo prvič.

Glede naših moških se pa jaz lahko kar pridružim tistim,ki so večinoma same,saj moj kar naprej dela,je pa res,da si vedno vzame fraj za posvetovalnice.No,ravno jutri jo imamo,ker bomo preverili težo od Eve,ki se je zadnjikrat ful premalo zredila.

se še morda kaj kasneje oglasim,mi nekdo na domofonu zvoni....čao

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 982
19.2.2008 17:16:02   
hokejistka
Mene je tako sram, ker se nič ne javim na tej temi user posted image . Vas pa redno berem vsak dan, tudi večkrat.

želva midva imava banjico od bebejou, sva kupila v BC. Mislim, da je ena med večjimi. Naša ima še ogromno prostora noter, pa je kar velika pupa. Še nima dveh mesecev, pa je že čez 60 cm. Je pa nekoliko dražja- tam okoli 25 Eurov. Zelo priporočam.

Drugače pa zelo uživava na sprehodih in upam, da bom kmalu spoznala kakšno mamico, da se bova skupaj sprehajali!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 983
19.2.2008 18:03:15   
lana38
hokejistka lepo, da si se še malo oglasila. Jaz v začetku tudi nisem našla časa, potem pa smo se nekako ujeli v ritmu in zdaj tudi kaj napišem. Bo pa bolj malo časa za pisanje, zdaj ko bodo dolgi lepi dnevi. Bo škoda za računalnikom sedeti, bolje bo zunaj uživat na sončku.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
19.2.2008 18:12:19   
Vrtnica79
Oj,

se vidi da je danes bil lep dan, ker smo bolj skromne z pisanjemuser posted image .
Tudi jaz sem se sprehajala po sončku in uživala . Je prav pasalo, da ni bilo tistega grdega vetra.

Zdaj sem dala Vani gor en CD z otroškimi pesmicami in je prav umirjena ob poslušanju. Rokic si še nič kaj ne ogleduje, rada pa opazuje pupe. Ji držim pred njo in se " pogovarja" z njimi. Pa zadnjič se je tako glasno zasmejala ko sem se pogovarjala z njo.

No, pa naj omenim še to- zdaj je že 2 dni Vano zvečer spravil spat user posted image . Juhuuuu, samo se ne bom preveč hvalila da se nebo spet premislu in bo to prepuščal meni.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
19.2.2008 19:25:10   
Ayo
Hojla!

Jaz sem vam vsem fous, ker vasi user posted image tolk spijo! user posted image
Mi smo imeli spet pestro noc, zvecer ne zaspat, ponoci 2 podoja. user posted image

Glede na to, da ponoci ne spi, ga tudi previjam na 4 ure, plenicka pa je manj mokra ko podnevi.

Sva pa bila danes na tecaju masaze, 5 mamic nas je bilo in moram kar pohvalit Gabriela, je bil najbolj priden user posted image in tud je ful uzival, mamica pa tud user posted image

lana38, lepe slikce, pa smo tako koncno spoznali tudi Blaza! user posted image

Grem pripravit vecerjo. Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.2.2008 9:55:29   
ursa1981
Zdravo,

da se spet malo javim.Včeraj smo imeli spet manjše težave s krčki - kljub kapljicam. Ne vem kaj še narediti, a zanimivo je da krčki prenehajo, ko se skopamo, potem e podojimo in gremo spat - noč pa je potem fina le če tišči kakat se prebudimo in se pokakamo - no pa dvakrat se podojimo.

Drugače pa smo se odločili, da bomo nekako Anjo probali navaditi na en ritem - kopanje po 19.00 in spanje okoli 20.00 - zdaj to prakticiramo že nekaj dni in Anja potem spi do 1.00 ali 2.00 se podojimo in nato spimo do 4.30 ali 5.30 se spet podojimo in spimo do 8.00 ali malo dlje. Je pa fino ker ponavadi kar takoj zaspi nazaj razen, če se še ne pokaka, kot sem že omenila prej.

Včeraj sva bili zunaj skoraj 5 ur. Je spala kot ubita.

Ko je prišla zvečer na obisk kolegica, ki ima tudi sinčka je rekla, kok je drobcena proti njenemu (starejši je za 10 dni), se je pa že rodil večji in težji. Meni pa se zdi že zdaj Anja ogromnauser posted image

Naslednji teden bova z Anjo 3 dni sam - mož gre službeno v Varšavo - no saj bo tašča, pa moji starši bodo prišli, ker imamo ravno v torek tudi slikanje kolkov, pa nisem še tako korajžna, da bi šla v avto sama z Anjo in bo peljal moj oči - raje vidim, da sem jaz zadaj zraven Anje. Kaj pa ve, že prakticirate vožnjo same z otročički?

Povejte mi tiste, ki imate že več otrok, koliko časa so bili vaši malčki lahko v lupinici? A res zdrži lupinica do 9 meseca - ko se lahko začne uporabljati avtosedež? Mi jih že malo ogledujemo, ker pa bova rabila dva bova najbrž enega kupila bolj poceni, ker bo res za moj avto, s katerim bomo malo manj hodili okoli - saj tudi voziček ne bo šel vanjuser posted image  Malce gledava da bi kupila Maxi cosi TOBI - nama je všeč (na žalost najin avto nima EASY FIXa), je pa kot najbolje ocenjen KIDDY pa ne vem, sem slišala, da je baje čuden in da ga otroci nimajo preveč radi. Kaj veste o tem?

No lepo se imejte.

URŠA

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.2.2008 10:07:32   
Foxina
oj,

da še jaz nekej vprašam...kateri jogi priporočate?

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 988
20.2.2008 10:17:42   
ElaM
Ojla,
samo na kratko. Je pri nas obsedeno stanje, Tinkaro očitno daje luna, je totalno podivjana, jaz pa živčnauser posted image  
Urša, mi smo pri prvi lupinico uporabljali nekje do 7 m, je pa bolj drobna. Od takrat ima avtosedež (9-15kg). Römerjevega, king plus. Smo zadovoljnji, ocene ima dobre. MC Toby je bolj ozek in jo do 3,5 let, king pa do 4. Cenovno sta pa nekje tam tam, mogoče je Rőmer malenkost dražji.
Foxina, jogi imata obe Dormeo. Tu se krešejo mnenja, nam odgovarja.
Šibam, lepo bodite.

:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.2.2008 10:36:35   
Skaana
user posted image

Mi smo vsi super. Mali se po novem doji tudi na uro in pol, imam spet bradavice čist fuč, a ni panike. Ponoči pa spi...

Zdle grema spet na fizioterapijo. Po moje se bo spet drl. Ampak bo že. Našega tudi sonček tako uspava, notri pa sploh ne more v miru spat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981
Povejte mi tiste, ki imate že več otrok, koliko časa so bili vaši malčki lahko v lupinici? A res zdrži lupinica do 9 meseca - ko se lahko začne uporabljati avtosedež? Mi jih že malo ogledujemo, ker pa bova rabila dva bova najbrž enega kupila bolj poceni, ker bo res za moj avto, s katerim bomo malo manj hodili okoli - saj tudi voziček ne bo šel vanj  Malce gledava da bi kupila Maxi cosi TOBI - nama je všeč (na žalost najin avto nima EASY FIXa), je pa kot najbolje ocenjen KIDDY pa ne vem, sem slišala, da je baje čuden in da ga otroci nimajo preveč radi. Kaj veste o tem?

Čisto odvisno od otročka in od lupinice. Načeloma to z 9kg bolj drži kot pa starost. Mi imamo Maxi Cosi in smo jo pri Ateni (je bila bolj pri majhnih, pa še čez poletje) imeli do dobrih desetih mesecev. Potem smo kupili Maxi Cosi  user posted image in je super sedež. Priporočajo tudi Römerja.

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina
da še jaz nekej vprašam...kateri jogi priporočate?

Mi imamo doma jogi s kokosovimi vlakni - trša stran in lateksom - mehkejša stran. Skoz ga imam obrnjenega na trši strani in je super. Malenkost se pogrezne, a se potem takoj poravna. Je pa v platnenem ovoju z zadrgo, kar se da prati. In to je super.

Za Ateno pa bomo zdaj verjetno nabavili kar Dormeo. Kaj pa vem. Če ne pa kar istega, ker sem s tem res zadovoljna. Všeč mi je, ker je res naraven.

Želva, jaz imam še od Atene tako zeleno veliko banjico (ja, to je pa prednost, če prej ne veš spola user posted image ), kupila v Baby centru, ampak ima čisto malo ravnega dna. Tako da ne vem, če ti bo prišla prav. Sem pa Ateno skoraj leto dni kopala v njej - sem jo dala kar v veliko banjo, da ni toliko špricalo.
user posted image

Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil Skaana -- 20.2.2008 10:43:36 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.2.2008 12:34:58   
Magi*
hojla!

preden zašibava na sprehod še javljanje.

lupinico smo imeli pri Zaki nekje do 7 mesca, pa je bila tudi kar onrk babnica. no ja, Tarasu že noge krepko ven gledajo, glavico ima pa tudi že skoraj do konca. user posted image  smo pa kupili tudi mi 2 avtosedeža: enga Maxi-Cosi, drugega Romerja. oba sta v redu.

danes bili v posvetovalnici in smo zrasli na 62cm in 7kg. razvijamo se lepo in smo bili v 5. minutah fertik. Taras se doji na 4 ure, ponoči potegne skupaj tudi do 6 ur. pa sem vprašala P, če je to OK in je rekla, da je odlično in da fantu nič ne manjka. no, itak, da ne. user posted image

lepo bodite, zdaj pa letiva ven.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.2.2008 15:22:53   
želva
Midve sva že nazaj s sprehoda in ni bilo prav nič prijetno:čisto nasprotje od včeraj, ko je bil sonček in toplo.Danes pa piha, pa oblačno.Sem se najedla, Manca še komira,mož je peljal avto na tehnični in jaz surfam.
Danes sem šibala v LJ., sem kupla naječjo banjco kar jih majo v Pikapolonici, pa Manci bodije,pa vidla sem tok lepe kapce, sam se se zadržala, ker jih ma že ene tri.Ja, za avtosedeže sem pa tud že gledala, sam midva nimava najbolj nov avto in ti ta dobri, ne paše not.Tako, da še ne vemo kaj bomo kupili.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.2.2008 15:41:46   
soncek.djukelica
ojla,

danes je tak turoben dan, pa smo bile kljub temu zunaj!Veter piha kar močno, in moji punci sedaj spita kot ubiti!juhu!user posted image
Želva hvala za info glede komarčka!Bom šla v Hofer kupit!user posted image
Ayo, želim ti,da se tvoje in Gabrielovo spanje uredi!Me še kar spimo ponoči, celo Sara je začela dlje vleči, sedaj se zbuja šele okoli 5, kar je celo uro kasneje! Je pa res,da vztrajam na tem,da imata čez dan obroke, ni variante,da mi katera spustita!Sem jih včeraj vagala na kuhinjski vagi,ker me mal firbec matra, koliko sta težki in lahko rečem,da imata že 4 kg, Victoria ima več in še bolj vesela sem,da sta dobile porodno težo, v 3 mesecih kar bo pa šele čez 1 teden!user posted image
Je pa že zabavno, Sara je izredno živahna punca, v postelji se tok premika,da zleze k svoji sestrici - očitno se punca hoče pogreti- user posted image in imata glave čisto skupaj, in pol po možnosti še Victorio zbudi in pol se obe dereta!user posted image
Komu so vaši otroci podobni? Pri nama je tako, da je Sara izrezan ati, Victoria pa je bolj podobna meni!user posted image Kaj pa po karakterju, a jih kaj opazujete? Sara je na dedija(mojega atija), izredno živahna medtem, ko je Victoria bolj komot,tudi jaz sem bila takšna kot dojenček!user posted image
Mene pa zanima glede stolčkov? Jaz bi kar takoj nabavila trip-trap, pa mi kolegice pravijo, naj raje kupim drugega, z blazino in pladnjem spredaj! Pa sej se tak tudi dobi v trip-trap varianti! Drugorodke, kaj ve mislite, kakšne so vaše izkušnje glede stolčkov?
Tudi za kengurujčka sem šla gledat, upala sem, da bi dobila takšnega za dva nosit, pa sem danes gledala mal v BC, pa je rekla, da nimajo! A to sploh obstaja?  Čeprav nevem, kako bom nosila 10 kg na ramenih?user posted image

Lepo se imejte in uživajte z svojimi dojenčki!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
20.2.2008 17:11:47   
lana38
Mi2 sva bila na enem karjšem sperhodu od 11h do 12.30. Takrat še ni tako fejst pihalo, ampak včeraj je bil dosti lepši dan.
Kupila sem si čaj za dojenje od HIPP in se mi zdi, da res deluje. V prsih je čisto drug občutek. Pa tudi Tim je danes ob 15h popil samo 30 ml dodatka, drugače spije 60 ml.
S Timom sem bila sama z avtom že, ko je bil star šele 3 tedne, ko sva šla k P zaradi vnetega očesa. Imela sem ga pa na sprednjem sedežu v lupinici. Tudi če gre kdo zraven, si ga dan na sprednji sedež. Nekako mi je lažje ga pripasat spredaj.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.2.2008 17:26:26   
ljubljana
Se vam prvič oglašam tukaj. Jakob se je rodil 14.12.2007 ampak sem imela rok1.1.2008 pa sem se januarčic držala.

Mi imamo Romerja (king TS plus) in smo zelo zadovoljni z njim. Starejši bratec ga še vedno uporablja, pa bo maja 4 leta star. Izredno praktičen, še posebno nastavitev višine naramnic.. Če ga boste kupovale ga kopite na soncek spletni trgovini, je najceneje.

Stol trip trap je zakon, dosti boljši kot ostaliveliki z mizicami, ker se ga lehko uporablja do xx let. Najstarejši ga uporablja že od vsega začetka, pa je star že 8 let. Prijateljica (26 let) ga pa še vedno uporablja. Ves čas je lahko pri mizi in ne zavzema dodatnega prostora.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
20.2.2008 17:31:46   
ElaM
Ojla, Ljubljana, najina sončka sta pa rojena na isti dan v isti P.user posted image  Na katerem oddelku si ležala?

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.2.2008 17:37:41   
ljubljana
na d1 pa ti?

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 20.2.2008 17:38:15 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 997
20.2.2008 17:42:24   
15.7.
tudi mi imamo trip trap ze 20 let. bil je kupljen zame in se sedaj ga imamo. je uporaben tudi kot stopnicka:).
dones smo sli v firmo kjer jih delajo, pa bomo enega kupili. normalnega , ne tistega majhnega. kot ga imajo v bc in pikapoki.
drugace imajo tudi za oblazint. sedaj imamo gugalnik in ko ga bo prerasel bomo zaceli uporabljati trap, oz ko bo glavco res samostojno drzal.

Neposredna povezava do sporočila: 998
20.2.2008 17:47:35   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

na d1 pa ti?

d3, potem sva bili pa skoraj sosedi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
20.2.2008 19:22:26   
Vrtnica79
Ojla,

mi pa smo imeli pri Lataši stolček za hranjenje od Peg perego- oblazinjen in z mizico. In morem povedat da sem bila zelo zadovoljna z njim. Je bila kar dosti not, ko je jedla, ko sem kuhala, pospravljala.........

Mislim da bomo tudi zdaj nabavili takšnega. Ne morem pa rečt kako je za trip-trap stolček, ker nimam izkušenj z njim.

Lana38, si probala kaj pit sezamov napitek? Meni se zdi da mam ful navale mleka ko ga pijemuser posted image . Probaj, škodit ti ne more!

Ayo, saj bo, čez čas se boš tudi ti lahko ponoči naspala. Držim pesti da čimprejuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?