soncek.djukelica
|
ojla, danes je tak turoben dan, pa smo bile kljub temu zunaj!Veter piha kar močno, in moji punci sedaj spita kot ubiti!juhu! Želva hvala za info glede komarčka!Bom šla v Hofer kupit! Ayo, želim ti,da se tvoje in Gabrielovo spanje uredi!Me še kar spimo ponoči, celo Sara je začela dlje vleči, sedaj se zbuja šele okoli 5, kar je celo uro kasneje! Je pa res,da vztrajam na tem,da imata čez dan obroke, ni variante,da mi katera spustita!Sem jih včeraj vagala na kuhinjski vagi,ker me mal firbec matra, koliko sta težki in lahko rečem,da imata že 4 kg, Victoria ima več in še bolj vesela sem,da sta dobile porodno težo, v 3 mesecih kar bo pa šele čez 1 teden! Je pa že zabavno, Sara je izredno živahna punca, v postelji se tok premika,da zleze k svoji sestrici - očitno se punca hoče pogreti- in imata glave čisto skupaj, in pol po možnosti še Victorio zbudi in pol se obe dereta! Komu so vaši otroci podobni? Pri nama je tako, da je Sara izrezan ati, Victoria pa je bolj podobna meni! Kaj pa po karakterju, a jih kaj opazujete? Sara je na dedija(mojega atija), izredno živahna medtem, ko je Victoria bolj komot,tudi jaz sem bila takšna kot dojenček! Mene pa zanima glede stolčkov? Jaz bi kar takoj nabavila trip-trap, pa mi kolegice pravijo, naj raje kupim drugega, z blazino in pladnjem spredaj! Pa sej se tak tudi dobi v trip-trap varianti! Drugorodke, kaj ve mislite, kakšne so vaše izkušnje glede stolčkov? Tudi za kengurujčka sem šla gledat, upala sem, da bi dobila takšnega za dva nosit, pa sem danes gledala mal v BC, pa je rekla, da nimajo! A to sploh obstaja? Čeprav nevem, kako bom nosila 10 kg na ramenih? Lepo se imejte in uživajte z svojimi dojenčki!