Ayo
|
Hojla! Pri nas smo imei pa 2 noci zelo pestro, ne in ne zaspat. Sicer ni bilo nekega strasnega jokanja in dretja, enostavno ni hotel spat, sem imela pa tudi obcutek, da ga je matrala prebava/kakanje. Danes na primer se se ni pokakal Sva bila pa prejle 4 ure zunaj, prideva domov, odpnem plenicko in je bila suha! Ne vem, ali je to mozno, podnevi, 4 ure brez lulanja? Drugace je pa kar dobrovoljcek nas krtek, ful se ze pogovarja in opazuje okolico, in je tudi kot pravi tejka kar zahteven, se je treba ves cas ukvarjat z njim, drugace jokca, in tudi navelica se hitro, tako da je treba biti ves cas inovativen V nedeljo gre spet na 4-dnevno sluzbeno pot pa je hotla ponovno pridt tasca in sem prijazno odklonila! jeeeeeeeehhhh!! Imamo tudi pri nas ze kar precej toplo vreme cez dan, jaz namesto kombinezoncka uporabljam vrece iz tanjsih materialov (imam eno fuuuul lepo iz kasmirja iz Zare). Glede bodijev, nekatere imam se kar st. 56, ker so bolj velki modeli oz so ful hecni, ker so mu cez telo premajhni, istocasno pa so rokavi predolgi (v tem je razlika med cenenimi in malo boljsimi znamkami!). Caje, ki naj bi pomagali pri proizvodnji mleka, pijem tudi jaz, ceprav dvomim v njihovo funkcijo. Pijem pa tudi eno piaco iz nasih koncev, ta pa se mi zdi da res ful pomaga. Piva pa ne maram. Sem nasploh bolj antialkoholik. Pa se eno vprasanje: kaj delate med dojenjem? Jaz ce ne opazujem in crkljam miskota, najveckat opravim kaksne tel. klic ali pa preberem kaj dogaja na RR. andreja2000, lep vecer vama zelim. Sem se takoj spomnila nase, ko sem morala paziti na brata, ker imava 13 let razlike in sem u bila kot druga mama. Lep vecer!