|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
20.2.2008 20:53:19   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Čeprav nevem, kako bom nosila 10 kg na ramenih?user posted image

a ti jaz povem? user posted image  sem včeraj malega bajsija v ruti nosila par ulic in me je hrbet kar fino bolel.

ljubljana, dobrodošla! user posted image  zdaj mi je jasno zakaj si spraševala kdaj je Taras rojen. ekola, 18.12.07.

trip-trap - mi ga imamo in smo zadovoljni. na morju imamo pa tisto Antilop čudo iz Ikee za 10€ in je tudi super. tak štrapacen.

mejte se, moram it. je tastar tolk razbijal, da je bajsija zbudu. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
20.2.2008 21:49:21   
karmy85
Hojla!

Še ena nova se vam javlja.Rodila sem 19.12.2007(rok sem imela 23.12.2007),punčko z imenom Teja,ki je bila težka 3230 g in velika 52 cm.Tu gor sem prvič in upam,da me boste sprejele med seboj.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.2.2008 8:37:57   
loncica
Čav punce!

Ljubljana, Karmy85 dobrodošle. Karmy, a tale 85 pri imenu pomeni tvojo letnico rojstva morda?

Pri nas vse po starem. Mali eno no spi 9 ur v kosu, drugo bi pa jedel po 5ih urah. Tako, da se približno vsak drug dan naspim. Doji se še vedno samo okrog 5 min na obrok. Če ga silim, potem odvčeno zbruha. Očitno se tolk hitro naje, jaz nimam več druge razlage.

Vrtnica: kako se pa naredi sezamov napitek?

Glede stolčkov. Jaz sem včeraj v Leclercu kupila oblazinjenega z mizico (40€). Triptrap imam star 23 let, mi ga je ati zame naredil in ga bomo uporabljali malce kasneje.

Kako zdaj oblačite user posted image  za ven, ko je zunaj tako toplo?

Lp

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.2.2008 9:37:59   
lana38
Vrtnica79, tudi mene zanima ta sezamov napitek.

Dobrodošli ljubljana in karmy85!user posted image user posted image user posted image
karmy85, tudi jaz sem Tima rodila 19.12.2007, rok pa sem imela 29.12.

Jaz v hudi zimi nisem hodila ven s Timom, tako da ni neke spremembe pri oblačenju, ker tudi ni velike razlike v temp. Če je pa zelo mrzlo ali močno piha veter, pa raje ne grem ven. Sem z Blažem imela dovolj bolezni, tako da raje vidim, da se Tim niti ne prehladi.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.2.2008 10:06:34   
karmy85
Jap,85 pomeni moja letnica rojstva.user posted image

Jaz svojo oblačim v body,majčko,jopčko,žabice,hlačke,bombažna kapica in copatki ter jo dam še v spalno vrečo(tako http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2428479 ),za vsak slučaj pa vzamem še dekico.

Iana38 ob kateri uri si pa rodila?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.2.2008 10:07:50   
ursa1981
Zdravo,

Ljubljana, karmy85 dobrodošle med Decembrčki 007user posted image

Lepo je videti, da se nam pridružujejo vedno nove mamice, sama sem se pridružila tudi kasneje vendar pred rojstvom naše Anje in so me Decembrke lepo sprejele in tudi vaju bomo.

Jaz sem si odtegnila par minut, ker ima naša Anja dopoldanski počitek (traja od 20 - 40 minut) kakor kdaj. Mi je ful zanimivo da se zjutraj zbudi, poje eno dojko nato pa druge ne sprejme več - potem je mogoče kakšne 30 minut budna in nato tašči zaspi ali v rokah ali pa v ležalničku. A vaši tudi po jutranjem obroku zaspijo?

Naša potem tudi na sprehodu skoz spi - dokler je zunaj spi, ko pridemo notri pa se začne pritoževati, no včsaih je tko zaspana, da spi tudi popoldan a to z muko. Smo pogruntali, da se velikokrat ko je ful zaspana vede, kod da bi imela krčke, a ko se pomiri zaspi kot angelček (včasih traja dalj včasih pa tudi samo par minut) potem pa je spet kot prerojena.

Glede stolčkov pa sem jih jaz tudi gledala v Leclercu - pa mojemu niso bili všeč, jaz pa sem itak bolj za TRIPP TRAPP, pa se ga lahko tudi fajn oblazini, meni ga bo kar taščauser posted image  Se mi zdi škoda dajat denar za stolček za hranjenje, ko pa bo prišel prav le nekaj mesecev, potem pa otroci itak hočejo jesti zraven pri mizi. Vem, kako uživajo v vrtcu na tripp trapp stolih, ker sem delala v vrtcu, kjer so imeli tripp trapp stole prvi v Lj.

Se mi pa zdi pri Leclercovem (jaz sem gledala oranžnega) mogoče malo majhna površina mizice - ker sem jih gledala v BC in PP pa so bile površine mizic večje.

No, pa saj pravim sto ljudi sto okusov.

Se še kaj oglasim.

URŠA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.2.2008 10:20:35   
lana38
karmy85, rodila sem ob 9.17. Od kod pa si in kje si rodila?

ursa1981, mi smo Blaža kar dolgo imeli v stolčku za hraniti. Smo ga pač k mizi dali in je v svojem stolčku jedel z nami pri mizi. Še ko je bil star 2 leti, smo ga nesli zraven na morje. Je kar fajn, da ga lahko na stolčku zavežeš in lepo v miru poje. Drugače otroci kar hitro hočejo hodit okrog, medtem ko se hranijo. Kar pa meni ni najbolj všeč. Potem to postane grda razvada in otrok sploh noče sedeti pri mizi med hranjenjem. Poznam več primerov, da so otroke lovili po celem stanovanju, ko so jedli.
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.2.2008 10:34:54   
soncek.djukelica
ojla,

hvala za info glede stolčkov!Kot sem rekla, se tudi jaz bolj nagibam za trip-trap, pa bomo očitno kar te nabavili!
Magi, a ti verjameš,da mene roke že sedaj bolijo, če dolgo držim obe! Kaj šele bo, ko bosta imeli več kg!user posted image
Danes je prav lepo vreme, mi bomo kmalu jedli, pol pa šibamo ven!user posted image
Sem pa ugotovila,da sta punci bolj večerni ptici, zjutraj imam bolj mir, popoldan in proti večeru pa začneta kolovratit!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.2.2008 10:35:16   
želva
Dobrodošle nove decembrke!
Midva sva kar v ikei kupila antilop stolček,sva bila glih tam, pa tok poceni je bil.Bomo vidli kako se obnese.
Naša pa zadnje dni spi bolj tako tako,ne vem al ji luna nagaja.Pa kar naprej ponoč vstajam ,ker ji duda ven pade in pol začne skoz stokat in jo iskat, je že pravi dudl odvisnik.
Evo, naša je zdajle malo počivala -20min, zdej pa se že oglaša.
PA pa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.2.2008 11:08:04   
loncica
Karmy, pol sva pa isti letnikuser posted image .

Jaz sem zdajle zložila goro cunj, zapakirala pa že dve vrečki cunjic, ki jih je Timotej prerasel. Jaz ne vem kakšne številke so to, ampak naš nosi zdaj 62,68 in nekatere 74. Leclercovi bodiji so sploh smešni, tisti za 6m so mu komaj še prav.

Želva, naš je tudi duda odvisnik.

Grem, preden se mali zbudi, da bom še kaj naredila po stanovanju

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.2.2008 11:38:21   
Foxina
karmy85 dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.2.2008 11:42:37   
Vrtnica79
Oj,

samo na hitro se javim, ker grem zdaj na sončeka se martinčkatuser posted image !

Sezamov napitek- v 2 deci vode dam 2 čajni žlički sezama in ga prekuham za 15,20 minut. Jaz to spijem ko se ohladi, pa tudi sezam pol pojem. Ponavadi spijem eno skodelico zjutraj in eno zvečer!

"trip-trap - mi ga imamo in smo zadovoljni. na morju imamo pa tisto Antilop čudo iz Ikee za 10€ in je tudi super. tak štrapacen. "

Magi  maš kako slikico kak zgleda ta stolčekuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.2.2008 11:45:55   
Vrtnica79
Ljubljana in Karmy85 dobrodošli!

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.2.2008 12:24:05   
DANVARI
evo se še jaz malo oglasim
Vrtnica79 tukaj je slikica od stokke Tripp Trapp stolčka:

user posted image

Mi smo tastarejšo dal not pri 5m ko je že stabilno sedela. Nikdar pa nismo uporabljali blazinice, čeprav jo je možno dokupiti. Dobiš ga npr. v Baby Centru, priporočam pa da pokličeš v kakšno komisijsko trgovino, kjer se jih dobi tudi lepo ohranjene rabljene (naš je po letu in pol še kot nov, pa je stalno v uporabi. Sem imela srečo in ga dobila v komisijski trgovini novega (original) po polovični ceni.)

Jaz sem točno ta stol hotela ker se ga da najbolj enostavno čistiti, pa še raste z otrokom. Drugi stoli, ki sem jih gledala imajo polno dodatkov, ki ih je težko čistiti (predstavljajte si da ga polijete s špinačo pa vam bo jasno user posted image )

Drugače pa je naša Ajda še vedno prehlajena. Ta otrok bo zrastel gor na fiziološki, ne na mleku.user posted image

Jutri grem pa končno k frizerju!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Je bilo kot zakleto, ena bolana, pa druga, pa jaz... sedaj smo se pa vsaj tolk skupaj spravili da bo Ajdo lahko babi porihtala, da grem končno k svojemu frizerju (ga imam v Lj že več kot 10 let zato je sedaj malo bolj komplicirano skoordinirat vse).

evo dete kliče...
letiiiim!
cau bau!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.2.2008 17:05:53   
karmy85
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

karmy85, rodila sem ob 9.17. Od kod pa si in kje si rodila?

Jaz sem pa rodila ob 10.37.Sem pa iz Moravč,rodila sem pa v lj.Ti?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.2.2008 17:07:53   
karmy85
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Karmy, pol sva pa isti letnikuser posted image .

Ooo lepo to. user posted image  Od kod pa si?

Hvala vsem za dobrodošlico.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.2.2008 17:35:12   
ursa1981
Lana38  vem, da so otroci dolgo v stolčku - saj tripp trapp stolček ima tudi zaščito in trak za med nogice da otrok ne pade in da je tako kot v vseh drugih stolčkih zavezan. Le da tako kot ostale pravijo tripp trapp stolček raste z otročički. Se ga pa lepo pristavi k mizi pa je - zato sem rekla,da otroci radi sedijo za mizoi poleg ostalih in za to je tripp trapp pravi.

Saj drugače pa pravim, da je 100 ljudi 100 okusov.

Danes sva bili z Anjo zunaj 4 ure  - je bilo super. Približno 1 uro in pol na sprehodu nato pa še doma na sončku.

Povejte mi ali imajo vaši tudi kaj prehlajene učke, naša Anja se je okužila že ob rojstvu in zdaj se ji to kar naprej pojavlja. Upam, da bo kmalu mimo.

user posted image

No takole pa zgleda naša Anja, ko si ogleduje rokice. Kok je zanimiva, ko to počne, včasih se ji kar nasmejim k dela take grimase ob tem potem se pa še ful sliniuser posted image  Zdaj ji sline ne primanjkuje. Je bo pa zdaj čedalje več, ker slinavka začenja delovati.

LP

URŠA

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.2.2008 17:57:30   
lana38
Naš Tim ima desno oko kar naprej gnojno. Že pri 3 tednih sva bila zaradi tega pri P. Dobil je Tobrex kapljice. Potem je bil nekaj časa mir. Nato sva nekaj časa samo spirala in je bilo OK. Zdaj v torek sva bila spet zaradi tega pri P in spet dobila iste kapljice. Drugih namreč ne smejo več predpisati P, bi bilo treba iti k okulistu. So spet v parlamentu sprejli neke "pametne" predpise. Danes je okica bolje. Škoda, da so kapljice uporaben samo 4 tedne, ko jih enkrat odpreš. Ne vem, zakaj se mu to toliko ponavlja.
ursa1981, jaz sem te pa razumela, da ti misliš, da čez par mesecev user posted image  ne je več v takšnem stolčku.
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.2.2008 18:11:19   
želva
vrtnica, poglej to čudo
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.2.2008 18:17:13   
želva
ja, pa mizico zraven dobiš8za na stolček)

Midve sva se tud dons cel dan potepale in Manca je čist fuč, je zdejle zaspala po dojenju.don se pa mož kuhal user posted image , midve pa sva bluzile na okoli.
Lončica vas Tim je pa potem zelo velik, naši so še vedno prav bodiji iz H&M št. 50user posted image Sam rokavi so ji kratki, sicer je bolj na tesno, ampak je.Pajace pa tud nosi še tiste k gor piše od 1-2 meseca. tisti kompleti iz H&M za 2-4 meseca, pa so ji še preveliki.Predvsem preširoki.
zdej mam pa še mal časa, da kej postorim, pol pa obiski.juhuhu, jih kar še ni konec

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.2.2008 19:58:00   
andreja2000
Dobrodošle nove decemberkeuser posted image ,ljubljana in karmy85user posted image

No,končno se je naša Eva pa le lepo zredila,seveda s pomočjo dodatka.
Smo pa danes dobili iz Ptuja obvestilo,da imamo prestavljeno slikanje kolkov,tako da gremo na Ptuj 11.3.
Sem pa komaj danes ugotovila,da imajo aptamil1 cenejši v DM ,tako,da ga bomo sedaj tam kupovali.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.2.2008 20:44:57   
lana38
andreja2000, a ura pa je ista 11.3. ob 11h? No, saj se bova še dogovorili.

karmy85, a si ti karmy na Mamini čvekalnici. Jaz sem tam mia38. Sem pa iz Ptuja in tudi rodila sem na Ptuju.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.2.2008 21:30:49   
želva
Še nekaj preden grem v mižule.
kje sta pa Tejka in Raho?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.2.2008 21:37:11   
karmy85

karmy85, a si ti karmy na Mamini čvekalnici. Jaz sem tam mia38. Sem pa iz Ptuja in tudi rodila sem na Ptuju.
LP

Jap,drži.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
21.2.2008 21:49:25   
andreja2000

andreja2000, a ura pa je ista 11.3. ob 11h? No, saj se bova še dogovorili.

ne,Lana,ura ni ista,mislim da komaj petnajst do tri.Še bom preverila.

Ja,kje pa je Mat3ja22-so tudi tebi spremenili datum in uro,ker mislim,da sva imeli na isti dan,sedaj pa so obvestili,da ta dan ambulanta ne dela.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?