lana38
|
Naš Tim si tudi v usta tišči levo rokico. Če mu jo dam vstran in jo rahlo primem, ne potisne noter desne. Ko je leva prosta, gre spet leva noter. Morda bo tudi on levičar, tako kot Blaž. Tudi jaz, Blaž in Tim smo bili zunaj od 13h do 14h. Ati je pa smučanje gledal. Ko smo šli ven, sploh še ni pihalo, samo hladno je bilo tudi na sončku. Potem je pa kar naenkrat začelo spet pihati in smo šli raje noter. Je tudi mene zeblo v ušesa in mi je bilo neprijetno. Pa saj ena ura v takšni mrzloti je čisto dovolj. Prezračili smo se. Tudi jaz upam, da bo topleje v naslednjih dneh. Zdaj pa Tim lepo spi. Blaž in ati pa sta šla še ven in k babici na obisk (tašči). Mi2 s Timom še nisva bila pri njej. Ima bolj staro kmečko hišo in stalno hodijo ven in noter, tako da kar naprej piha in vleče. Tudi meni je neprijetno, ko sedim pri miru, ko tako potegne hladno, tako da bomo raje počakali, da mine zima, potem bomo šli tja. Je bila pa danes dopoldan ona pri nas. Ker imam v nedeljo 40 let, sem jo povabila na kosilo. Pa je tako ven vrgla, da me je skoraj zadelo. Rekla je, da ona ne bo prišla, ker nikamor ne gre, da pa bi ona takrat Tima pazila pri njej doma, ker ne bo prostora pri nas za Tima in bo polna hiša ljudi. Pa sem ji potem rekla, da tisti, ki bodo prišli, bi tudi radi Tima videli, pa jesti mora na 3 ure, saj ga še dojim, čeprav mu dodajam. Potem sem si pa tudi mislila, saj to je vendar moj osebni praznik in bi rada, da je moja družina z mano. Ne vem, od kod ji ta butasta ideja, da za Tima ne bo prostora. On še najmanj prostora rabi. Pa tako ga bodo vsi hoteli cartati. No, si je kar hitro dala dopovedati, da s to njeno idejo ne bo nič. Ne vem, kaj je mislila, da bom kar goste zapustila, da bi šla Tima k njej podojit. Doma je namreč 5 km iz Ptuja, torej bi kar porabila nekaj časa, da pridem tja, ga nahranim in spet nazaj, goste pa bi medtem same pustila. Saj bi lahko večkrat prišla k nam, pa noče. Pa še ko pride je 10-20 minut, potem jo pa že mora peljati nazaj. Bolje, da ne razmišljam več o tem, ker bom samo še jezna. LP