|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
16.2.2008 21:46:53   
ursa1981
Zdravo,

vidim, da sem vam pocedila slineuser posted image  Bom spekla torto, ko se bomo srečale, da jo boste tudi okusile in ne samo gledaleuser posted image

Naša Anja je pa danes dobila spet nekaj igrač )iz Leclerca) in ena ji je še posebej všeč, ki je namenjena sicer za lupinico - da se da na ročaj in poje ter se vrti na njej pa so pikapolonica, metuljček in polžek. Ful fajn zadeva, kok to opazuje. Danes sem jo opazovala, kako je opazovala svoje rokice, je bila ful zanimiva.

Ja pa zadnjič je mož kupil ležalnik BabyBorn in moram reči, da naša Anja tako uživa v njem, da sploh nisem mogla verjeti, še moj oči, k mu je drugač vse preveč drago je reku, da je pa to super zadeva in tudi tašči je všeč - ima Anja le že več kot 5500 g in je ežka za po rokah met dolgouser posted image

user posted image

No, zdaj pa končam za danes.

LP

URŠA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 951
17.2.2008 10:50:40   
lana38
Meni se tudi cedijo sline po torti, ampak bom jo danes teden jedla.user posted image  Imam RD. Samo pekla je ne bom sama. Jo kar kupim. pa potem čez 14 dni bom jo spet jedla, ker ima Blaž RD.user posted image
Danes pa še ni vetra in upam, da ga ne bo. Bomo šli po kosilu ven. Do takrat se bo verjetno kaj otoplilo. Ko sem vstala ob 8h, je bilo še vedno -9°°.
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 952
17.2.2008 13:14:14   
Skaana

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
No, da se mi ne bo maščevalo, kot tebi SD, a vendarle. Aleksej je že tri noči zapovrsti prespal noč.

Evo, pa se mi je, nocoj se je spet zbudil enkrat, kot ponavadi user posted image . Eh, pa samo da je zdrav. Zdajle je komaj zaspal, pokonci pa je že od pol osmih user posted image . Ampak nič tečko, le spi ne.
Pri nas je od znotraj videti taaakoooo lepo vreme, zunaj pa brrr. Ne boma šla z vozičkom nikamor. Kasneje potem z avtom gremo k tašči malo. Zdaj sta se šla pa Atena in oči kopat. Je bila tako vesela.

Ursa, lušte delaš, res. Meni sploh, ker ne smem nič mlečnega. In Atena bo imela prvega rojstni dan, pa ji bom morala nardit torto brez da bi jo probala user posted image .

Naš frkolin pa si še nič ne ogleduje rokic. Še ne obstajajo za njega user posted image . Mu je pa zelo zanimivo gledanje raznih senc. Raje kot vrtiljak gleda njegovo senco, ki jo mečeuser posted image . Joj, še malo pa bodo že trije meseci. Kako res čas beži...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.2.2008 15:45:01   
andreja2000
Mi pa smo bili pravkar na sprehodu,če prav rahlo piha veter,vendar občutno manj kot včeraj.No,jutri bo že baje topleje,upam.
Tudi naša si še nič ne ogleduje rokic,le v usta si ji tišiuser posted image .Zelo rada pa si ogleduje razne slikice,ki jih je Lara nalepila ob previjalni mizi,pa rada se zamoti ob visečih igračkah in zraven nekaj gruli.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 954
17.2.2008 16:27:53   
lana38
Naš Tim si tudi v usta tišči levo rokico. Če mu jo dam vstran in jo rahlo primem, ne potisne noter desne. Ko je leva prosta, gre spet leva noter. Morda bo tudi on levičar, tako kot Blaž.
Tudi jaz, Blaž in Tim smo bili zunaj od 13h do 14h. Ati je pa smučanje gledal. Ko smo šli ven, sploh še ni pihalo, samo hladno je bilo tudi na sončku. Potem je pa kar naenkrat začelo spet pihati in smo šli raje noter. Je tudi mene zeblo v ušesa in mi je bilo neprijetno. Pa saj ena ura v takšni mrzloti je čisto dovolj. Prezračili smo se. Tudi jaz upam, da bo topleje v naslednjih dneh.
Zdaj pa Tim lepo spi. Blaž in ati pa sta šla še ven in k babici na obisk (tašči). Mi2 s Timom še nisva bila pri njej. Ima bolj staro kmečko hišo in stalno hodijo ven in noter, tako da kar naprej piha in vleče. Tudi meni je neprijetno, ko sedim pri miru, ko tako potegne hladno, tako da bomo raje počakali, da mine zima, potem bomo šli tja. Je bila pa danes dopoldan ona pri nas. Ker imam v nedeljo 40 let, sem jo povabila na kosilo. Pa je tako ven vrgla, da me je skoraj zadelo. Rekla je, da ona ne bo prišla, ker nikamor ne gre, da pa bi ona takrat Tima pazila pri njej doma, ker ne bo prostora pri nas za Tima in bo polna hiša ljudi. Pa sem ji potem rekla, da tisti, ki bodo prišli, bi tudi radi Tima videli, pa jesti mora na 3 ure, saj ga še dojim, čeprav mu dodajam. Potem sem si pa tudi mislila, saj to je vendar moj osebni praznik in bi rada, da je moja družina z mano. Ne vem, od kod ji ta butasta ideja, da za Tima ne bo prostora.user posted image On še najmanj prostora rabi. Pa tako ga bodo vsi hoteli cartati. No, si je kar hitro dala dopovedati, da s to njeno idejo ne bo nič. Ne vem, kaj je mislila, da bom kar goste zapustila, da bi šla Tima k njej podojit. Doma je namreč 5 km iz Ptuja, torej bi kar porabila nekaj časa, da pridem tja, ga nahranim in spet nazaj, goste pa bi medtem same pustila.user posted image Saj bi lahko večkrat prišla k nam, pa noče. Pa še ko pride je 10-20 minut, potem jo pa že mora user posted image  peljati nazaj. Bolje, da ne razmišljam več o tem, ker bom samo še jezna.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 955
17.2.2008 16:50:37   
andreja2000
Lana38 tašče imajo res včasih prav čudne ideje(morda ne vse) in sploh ne veš od kot jim včasih kaka nora pade na pamet.
Jaz odkar sem rodila sem tudi vsak teden za nekaj časa z taščo,ki je prej sploh nisem poznala,sedaj pa je vsa blažena,ko je postala babica.Sicer se še komaj spoznavava,tako,da ne smem nič reč zanjo,vem pa,da je bivša tašča tudi znala kako"pametno" ustrelit,da so mi kar lasje šli pokonci.

Z Laro pa danes le pečeva pecivouser posted image ,nič posebnega a že komaj čakam da bo gotovo.Pečeva ježke .Tako rečemo mi pecivu ,ki je iz biskvita,nato povaljan v čokoladi in kokosu.

Smo pa tudi mi bili vzunaj le 1 uro in mi tudi ni bilo v ušesa nič kaj ugodno,ampak tudi jaz mislim,da je za te razmera tudi 1 ura dovolj.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 956
17.2.2008 20:13:49   
15.7.
živjo sem malo pozabila na vas, ja naj najprej povem da je nas mali na dodatku brez dojenja od cetrtka, jah vazno je da ni lacen. v cetrtek smo bili pri P in ima 5900g in je velik 60 cm. ob porodu je imel 3880g in 55cm. sam ni mi jasno zadnjic ko je imel 5600g je bil pretezak zdaj je pa prelahek, mogli smo ga s cajem hujsat. mah te ljudje nevejo kaj cjo. drgac pa vidim da vam gre OK. 

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 957
17.2.2008 21:51:14   
Ayo
Dober vecer!

No, mi smo se vrnili s smucanja user posted image
Sama sem sicer smucala samo v soboto, bilo je kar mraz in vetrovno (ampak soncno brez oblacka) in sem se verjetno malo prehladila, ker se danes zjutraj nisem nic kaj dobro pocutila. Vceraj sva imela z user posted image turnus, danes se je pa lahko nasmucal cel dan, midva z Gabrielom sva pa prisla na kosilo, tako se je nas mali polhek prvic vozil v gondoli in bil na celih 2100m visine!! user posted image

Je bil kar priden, cez dan je v glavnem prespal (na svezem gorskem zraku), ponoci pa kot obicajno 2 podoja. Voznjo 3 ure z avtom je tudi celo prespal user posted image

Sem prebrala, da je bila debata o dojenju in mleku...jaz mojega dojim na 4 ure, vcasih celo 4 in pol, ampak vidim, da ostale imate veliko bolj pogosto hranjenje...user posted image In sem se vprasala, ce se mogoce zato ponoci veckrat zbuja... user posted image
loncica, tvoj res spi kot en polh, celo noc!! Jz bi tud tko! user posted image
No, zdej ga bom malo poskusala hranit bolj pogosto... Ker imamo tudi ta problem, da pred polnoci nikoli ne zaspi user posted image

lana38, vse najboljse za RD!!!! user posted image Glede dude, imamo tudi mi vedno eno rezervo, ceprav je nic kaj dosti ne mara...

O tascah je bilo ze veliko napisanega, tako da je verjetno skoda besed.. Nasa je bila uzaljena, ker nisva sla k njim v hribe... user posted image

Tudi Gabriel ful opazuje sence, rokic pa tudi se ne. Tudi ce mu ped ocmi kazem kaksno ropotuljico/igracko se z ocmi premika v smer kamor jo premikam user posted image

Grem se skopat in v postlo. Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.2.2008 8:47:56   
loncica
Ayo, zarečenega kruha se največ poje. Najin t.i. polh se je zdaj dve noči spet zbudil ob 4h za hranjenje. Drugače pa naš podnevi ne zdrži 4 ure brez dojenja. Če tvoj Gabrijel ni lačen prej, se očitno tolk naje pri enem podoju. Lahko ga pa probaš podojit po dveh urah in boš videla koliko ti bo pojedel. Kako je Gabrijel prenesel tako višino?

Komentarjev od tašč, se jaz raje vzdržim. Njihov odnos do naju z možem je itak porazen. Lana, ampak ideja tvoje tašče je pa res malo mimo. Dobro, da si takoj povedala, da tako ne gre.

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 959
18.2.2008 9:44:32   
želva
Še nekaj me zanima glede dojenja.A vaši user posted image  se sami odstavijo, ko so siti ali jih vi?Po koliko časa jih dojite?Naša Manca bi se dojila tud po 1h, pa še takrat če ji vzamem dojko, si hitr nazaj zažene.Tko, da zdej jo po ene pol ure kar odklopim, ker ona bi itak skoz gor visela.Ampak lačna verjetno ni, ker za hrano začne težit šele po 3 urah.
Midve sva bile včeraj cel dan naokoli, na sončku, pri mami na kosilu, pa pri stari mami na kavici, pa pobarvala sem se, prav lušno.Sam brez fotra sva bile, ker ga je frajer prejšno noč žural in sem ga kr doma pustila, tud kuhala mu nisem.Že tko sva z Manco skoz same doma in še takrat ko ma priliko, gre drugamuser posted image Mater sem jezna.Tamala že tko tuli, če jo ima on po rokah, ker ga ni navajena.Tako, da sva z Manco že dopoldne ušle in prišle pozno popoldne.Žal mu pa itak ni, ker on ni nč tazga nareduuser posted image .danes pa spet cel dan dela, tako da se spet ne vidimo, pa sej men je zdele čist vsen,sam zarad tamle mi pa ni fajn.Pol jo pa prime in če začne tulit, pa že kok je tečna, pa sam dere se in jo kr v posteljico vrže , pa je narjen za njega.Mah, mal sem mogla pojamrat.Brez zamere.
Ayo, če čez dan ne kaže lakote, pol je vredu.Kaj bi jaz dala, da bi se na4,5h hranila čezdan. Pri nas se kar na tri, zvečer pa na 2,5, ampak imamo pa ponoč mir.Prvo rundo potegne 6-7ur skupajuser posted image .
Urša, tale tvoja torta me pa spominja, ko sem pekla telebajska, bil je pa velik za čez celo mizi iz ene 5 biskvitov.Tikr speč eno pa prnes, ko se srečamo.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
18.2.2008 9:53:54   
loncica
Želva, jaz Timoteja nikoli ne odstavljam, ker to naredi sam. Je pa naš ekspresni jedec in se naje v 5-10minutah. Sem zadnjič za foro štela in v prvih štirih minutah dobesedno zgolta 150 požirkov, potem malce upočasni tempo in še par minut počasi seslja, potem mu je dovolj. Kadar mislim, da je dobil premalo, ga skušam še malce prisilit, ampak itak ne gre. Ko se naje, lepo zapre usta ali pa malce poliže bradavico.user posted image  Bi blo pa res fajn, ko bi jedel na 4,5h.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 961
18.2.2008 9:54:54   
loncica
Urša, ne morem odpret ZS-ja. Daj mi prosim tukaj odgovori, če si kapljice naročila ali si jih šla sama kupit.

Lp

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
18.2.2008 10:07:43   
ursa1981
Urša, ne morem odpret ZS-ja. Daj mi prosim tukaj odgovori, če si kapljice naročila ali si jih šla sama kupit.

Kapljice sem naročila po telefonu kar v Koroških lekarnah - 02/87 50 702. Kapljice stanejo nekaj čez 3 EUR in nato plačaš še poštnino tudi nekaj čez 3 EUR, tako, da pride vse skupaj 7 EUR - plačaš po povzetju. A, če pomaga se splača. Nam pomagajo. Ni več unih hudih krčkov. Je pa res, da dosti prdi po njih, se tudi pokaka - no včasih pa jo še kar malo napenja, ampak vse v mejah normale, tako, da ni joka, le malo jamrauser posted image

Upam, da bodo vam pomagale.

Ne vem zakaj ZS ne odpre?

No, pa sj ni panike, sj lahka tle to napišemo, bo še kateri drugi mogoče prišel ta podatek prav.

Želva, glede tvojega user posted image , se lahko kar pridružim pri nas je čisto enako, le to je res, da ni veliko od doma le kar je v službi in, če se Anja začne jokat jo bi kar dal v posteljico, da se zdere, meni se pa srce para. Joj ti moški, pa verjamem, da nisva edine, ki imava težave z njimiuser posted image  Pri moji kolegici je enakouser posted image  Pa sj bo že, še mal, da zrastejo naši otročički pa bo pol bolj zanimivo.

No, se še oglasim.

URŠA

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
18.2.2008 10:13:53   
ursa1981
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Še nekaj me zanima glede dojenja.A vaši user posted image  se sami odstavijo, ko so siti ali jih vi?Po koliko časa jih dojite?

Tikr speč eno pa prnes, ko se srečamo.

Je, še na tole hitro odgovorim. Jaz dojim Anjo na vsaki dojki po 10 minut, ponavadi celo sama neha po 10 minutah ali celo prej. Vsaj po pogovoru s pediatrinjo in teto, so mi rekle, dase otrok, če je lačen v 10 minutah naje, kar je več je le zrak - no večji del zrak in zato potem naši otročički še bolj trpijo zaradi krčkov, napenjanja. Svetujem pa tudi, da po podoju ene dojke vaše otročičke dvignete in jim podrete kupček.
Naša Anja me na to sama opozori, ker začne jokat in ko podre kupček lepo mirno spet sesa naprej. No včasih pa začne jokat tudi ko se začnejo priprave na kakanje user posted image

Zadnjič je bil pri nas moj brat in je glih ojedla na eni dojki in sva podirali kupčka pa je takega podrla, da je moj brat rekel, da je blo to pa tko k da bi dva pira spila ne pa mlekouser posted image  Smo se tok nasmejal.

Pa še glede tašč. Ja, verjetno imam pa jaz srečo pri tašči. Midve se razumeva, če pa kdaj kateri kaj ni prav se pa raje vsaka v svoj kot spraviva pa je urejeno. Je pa tudi res, da z njo zadeve razčisti mož, jaz pa s svojimi starši. Za enkrat še ni bilo kaj hujšega pa s taščo živimo v isti hiši. Včasih se res sprašujem, če ni vse prenapihnjeno, ko poslušam zgodbe o taščah, ko pa pri nas ni nič narobe.

No lepo se imejte.

URŠA

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 964
18.2.2008 10:29:51   
lana38
Pri moji tašči res ni nič prenapihnjeno. Me prav čudi, da zdaj pride večkrat Tima pogledat. Blaža je prišla samo enkrat, potem smo pa ga morali skoz mi k njej vozit, da ga je lahko videla. Verjetno je to zdaj moj uredil z njo, ker tudi on gre po njo in jo pelje nazaj. Moram pa jaz mojega user posted image  prav pohvalit, ker on pa Tima carta in nosi tudi, ko joka. Celo ponoči ga prej sliši kot jaz in vstane in ga prinese k meni, da se dojiva. Res je super. Pri Blažu ni bilo tako. Zdaj nisem niti pričakovala, da se bo toliko ukvarjal z user posted image . Me je prav prijetno presenetil.
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 965
18.2.2008 10:43:45   
soncek.djukelica
živjo,

mi smo spet super z spanjem! Tisti dan je bil res izjema!user posted image
Glede dojenja, pri meni je tako, da mi desna dojka več proizvaja kot leva, to sem ugotovila tudi po tem,ko sem si črpala mleko! Kako se dojimo? Obe hkrati previjem in obe hkrati dam na dojko, se človek nauči!user posted image Ponavadi jih imam na dojki 15-20 min, itak pa že vidim, ko ni nič mleka več, da dajeta glavo stran, sploh Sara! Potem pa pride dodatek na vrsto, je pa vse odvisno od tega na kateri dojki je bila katera! Tista na levi, dobi več dodatka! Če sem sama pride na vrsto prvo Victoria, ker hitro poje, Sara pač mora čakat ta čas user posted image , če pa imam pomoč pa vzame vsak eno in se obe hkrati hranite! Je pa fora v tem, da Sara glih nima rada dodatka in ji vzame več časa da poje! Je pestro, a ne?
Pa tudi čaj pijem za proizvodnjo mleka, bom skušala kaj več napisat o tem kasneje, zdej pa moram šibat!Čav!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 966
18.2.2008 10:57:24   
Magi*
na hitrco:

glede dojenja: naš v prvih nekaj minutah pogolta predvsem veliko zraka, ker je tak šus iz joške. potem se malo zriga in nadaljuje umirjeno hranjenje. običajno gre kar sam dol, včasih pa kar ne bi nehal. takrat ga pustim, če le imam čas. naj se pocrklja. potem je takooo zadovoljen.

glede moških: jap, pvosod je enako, vsaj približno enako. eni grejo tu in tam še ven, moj npr je skoz v službi. bil. ja, bil. ko sem jaz začela delat (po Zarji), je moral pošteno vskočit in se tudi on malo prilagodit. moja služba je pač taka, da določene obveznosti imam ob čudnih terminih in takrat mora nekdo otroka čuvat. potem sem še dr pisala in nazadnje sedaj, ko sem bila s Tarasom v P in kasneje v bolnici. mi je sam priznal, da sta se sedaj z Zarjo še najbolj zbližala. ja tko je, mama je tista prva, ki je skoz z otrokom in ga tudi najbolj čuti, sta povezana. oče mora to povezavo šele začutiti, vsaj v večini primerov. in zanj je otrok neodziven oziroma se samo nekaj dere. ne glede na to jih čim bolj poskusite vključti v vsakodnevne rutine (previjanje, sprehodi, hranjenje, nočno vstajanje!) in mogoče se bodo potem z otrokom povezali bolj in ne bodo več toliko zdoma.

moj je sedaj veliko bolj oče kot je bil prvič. in to sam prizna. čeprav bi ga še sedaj kdaj najrajši iz hlač stresla. user posted image

glede tašč: ah, rajši ne bom. se v redu razumeva, ampak je nekako hladna do otrok in do svojega sina. to me včasih kar razžalosti. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 967
18.2.2008 13:35:24   
lana38
Ravno sva prišla s sprehoda. Tak lep sonček je bil, ko sva šla ven. Pa se je kar naenkrat pooblačilo in zdaj je že vse sivo. No, mrzlo ni, ampak ni več rako fajn. Zdaj že nekaj miga in se kremži. Mislim, da bo kmalu alarm, ker ne bo več zanimivo, da je sam.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
18.2.2008 13:46:33   
ElaM
Ojla,
čakam moji punci, da se zbudita, da gremo malo na sonček. Samo je mrzlo, pa tudi precej piha, tako, da bo bolj kratkotrajana ekspedicija.

Bolj malo se oglašam, se itak ne dogaja nič pretresljivega. Mali sta po starem; Manca je pridna, Tinki kakor kaj.

Želva, sej desci so vsi glih, da te malo potolažim. Midva sva se totalno spičila na novega leta dan, od takrat je priden.user posted image  Je pa tudi moj bolj  malo s puncama, ker po cele dneve dela. Boš videla najhuje je  to, vsaj pri nas je tako, da pri Tinkari nekaj šteje le ati, ko je on z njo, jaz sploh ne obstajam.user posted image  Na začetku mi je bilo kar hudo, zdaj sem pa potegnila iz tega najboljše, imam čas zase.

Še ena slikca mojih punc. T. ima unikaten make up nad levim očesom.user posted image
Lepo bodite.

user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 969
18.2.2008 15:16:58   
soncek.djukelica
ojla,

imam sekundo časa!
Jaz si sama delam čaj in sicer naredim mešanico janeža,kumine in komarača! Janež in kumino skuham kot čaj, in na koncu dodam instant komarač od hippa, ker nisem v štacuni našla nič drugega kot to, časa da pa bi skočila na trg pa tudi nimam! Za povečanje količine mleka pa pomagajo tudi tablete Tametil, ki vam jih lahko predpiše vaš zdravnik,ali pediater!
Glede moških, sem vas glih hotela vprašat, kako je pri vas! Jaz se na svojega včasih moram prav raz... ker on misli,da je meni itak fajn, ker sem doma! user posted image Pa mu rečem,da imam jaz 2 otroka za rihtat, pa sebe moram tudi vmes nahranit, pa še kaj se najde, od pranja, peglanja.... Sam glej ga zlomka, mu bom 1x pustila otroka za čez vikend, pa me prav zanima, kako se bodo rihtali!user posted image
Zdej grem pa mal dremat, se še beremo!
lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 970
18.2.2008 15:43:04   
želva
Mi je že bolš ko vas bere, da vidim da ni sam moj tak!sem tud jest rekla, da ga bom pustla en dan samega z Manco, pa vmes mora cunje oprat, obest, speglat, pa še posesat, tako kot jaz.Pa me zanima kako mu bo šlo!
Midva sva glih kar s sprehoda,pri nas je pa sonček in 15 stopinj, tako da sem jo še kar mal na terasi pustila, da jaz v miru pojem!
Smo imeli pa podvig.s sestro vsaka svoja psa,pa še enga ženina od moje Cupe(se glih gon)in pol vožiček čez gozdno pot furat, Cupo vlečt k ona bi se šla žent, sestra je pa ljubimca podila.Pestro!
Zdejle grem pa pico pohamsat

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 971
18.2.2008 15:47:01   
želva
Aja, SD, jaz si tud sama čaj dela in sicer v Mercatorju dobiš en čaj od droge Janež miX(ki ima not isto kot sab simlex kapljice)-tamale od tkrat, ko sem začela ta čaj pit ne ščiplje, pol pa v Hofru kupim še komarčkov čaj v vrečki-bio predelava.Če iščeš samo komarčka-majo v Hofru

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 972
18.2.2008 16:10:22   
Ayo
Mi smo imeli spet eno zanic noc, kar naprej se je zbujal user posted image
Je pa res, da je vceraj cel dan skoraj prespal.
loncica, nas ze itak kadar gremo na zrak drnjoha, sedaj v hribih je bilo enako, tudi ko sva sla na 2100m v kengurujcku je ves cas spal, moj mali polhek. Sigurno mu je pasalo, ceprav ponoci potem ni spal...

V zvezi z dojenjem, danes ga uvajam na 3 urno, bomo videli, ce bo zvecer in ponoci kaj bolje spal. Midva se dojiva drugace 10min na eni in 10 na drugi joski. Obicajno sam preneha vlect, vcasih ga dol potegnem sama, saj se je ze veckrat zgodilo, ko je prevec pojedel, je vse izbruhal.
No, sedaj ko sem ga hraila na 3 ure, pa je bil podoj krajsi, cca 15min, je na koncu ze drnjihal...
Opazam tudi, da vcasih je ful mleka, ko se mu med hranjenjem iz kotov kar cedi, vcasih ga je manj.

Moj user posted image mi sicer ogromno pomaga, ampak vcasih ga vidim kako sopiha. Tudi on misli, da cez dan drzim noge v luft in ko zvecer pride domov sploh ne opazi kako je vcasih vse kot iz skatlice. Itak da je pa pol po 5min vse isto, ko se preoblece, pa slzbeni papirji inp user posted image Drugace tudi midva prakticirava tako, da ga on kopa in previja, pa tudi ponoci mi ga vcasih prinese. Me pa najbolj jezi, ko pusti na previjalni posrane plenice, odprte predale, vse nametan...kot da bi najmanj razneslo bombo, ga je pa samo previl user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 973
18.2.2008 16:38:12   
lana38
Če moj previja, pa odnese plenice, samo voda, s katero umiva Tima, pa ostane kar tam.user posted image  Je pa sam priznal, če bi bil en dan od jutra do večera sam s Timom, da se mu zmeša.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 974
18.2.2008 20:09:45   
Vrtnica79
Ojla,

mi2 pa sma danes bile zunaj samo 1 urco, ker smo imeli obisk- taščouser posted image user posted image user posted image . No,čeprav se ne morem pritoževat čez njo. Se kar razumema. Zdaj ko več ne živimo skupaj. Prej pa katastrofa.

In pol ko sma prišle domov je Vana spala še do 6! Tako da je skupaj prespala 4 ure, kar je čez dan prava redkost. Sem jo skozi hodla gledat če še dihauser posted image .

Lataša je še na počitnicah in je zdaj doma že skoraj preveč mirno.

Želva o dedcih pa raje ne bi..... moj nič ne izstopa od drugihuser posted image . Bi ga včasih kar poslala nekam! Ampak ga nebom preveč šinfala, ker včasih tu kaj prebere pol bo pa spet rekel da same bedarije pišemuser posted image .

Aja, kak pa kaj vaši user posted image  lulajo ponoči user posted image  Moja nima fejst polne pleničke zjutraj. Noč tak prespi, je le ob kakih 5. Drugače pa čez dan pa ima normalno polno plenico. Kako je pa kaj pri vas?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?