ursa1981
|
Joj, je mož prebral kar sem napisala nad torto pa je rekel, da moram povedati, da je on sodeloval pri pripravi torte. Je naredel ušeska, učke, nosek, tačke in nogice - kar je iz marcipana in je pobarvano in seveda srček. No, pa ob straneh je nabrizgal čokolado. Sj, je bil priden Ja torta je pa bila fina oz. je še fina, še tašča jo je ful pohvalila, sm ji jo je blo škoda načet Zdej morm sm še kakšen drug moselček najdt, da bomo še kakšno naredili, čeprav ne preveč, ker bo treba počasi kile dol dat No, pa še to napišem sva pršla nazaj z možem, k sva šla pomerit voziček, če bo šel v avto, če ga kupiva, pa bo šel za las, pa še to malo postrani. Sva se pa zdaj odločila za Peg perego GT 3 - je malo težji, a nama najbolj všeč in fajn za vozit, pa baje je tudi kar pohvaljen voziček. Je prodajalka v pikapolonici rekla, ko sva se odločala med tem in JANE, da naj vzameva tega no vsaj ona ga bi, pa so tam glavni zastopniki za JANE, čeprav meni je tudi JANE všeč. Pa tko je jaz pravim, da ma vsak svoj okus in nabavi kar mu paše. Midva sva pač odločala med JANE, PEG PEREGO in HARTAN. Zdaj sva se odločila za Peg perego. No, se še kaj oglasim. Lepo se imejte. URŠA
|