|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
15.2.2008 11:29:37   
Foxina
15.7. glede krčkov in menstruacije...no, danes sem to še v živo sprobala...in vsaj pri meni drži...mali je siten, ja...

kaj pa ostale? stre že dobile M?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.2.2008 11:35:34   
loncica
Foxina, tudi jaz sem že dobila M. In je bil mali 3 dni zelo siten.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.2.2008 12:01:18   
Vrtnica79
Tudi jaz sem po prvem mesecu dobila user posted image  in je bila mala tudi sitna. Baje ima mleko drugačen okus.

Zdaj 2 mesec pa se mi user posted image  ni nič pokazalauser posted image  Verjetno bo rabilo nekaj časa da se ciklus spet normalizira. 

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.2.2008 15:23:07   
lana38
Timove nove mere so 57,5 cm in 5470 g. V enem mesecu je zrasel 3 cm in pridobil 1250 g. Torej je bil res lačen samo zadnje dni, ko sem jaz to tudi opazila.user posted image  Moram dati smeškota zase, ker sem pravi čas opazila, da je Tim lačen in mu začela dodajati. Pri P pa je bilo še vse polno bolnih otrok. Sva bila naročena že ob 12.15. Šele ob 12h bi naj začela za zdrave delati, pa še ni vseh bolnih obdelala. No, čakala sva samo 10 minut. Upam, da se v tem času ni česa nalezel. Eni so pa res neodgovorni. Pustijo svoje bolne otroke okrog user posted image  hodit in pravijo,glej dojenčeka, samo ti ne smeš zraven, ker si bolana. Stran ga pa ne da.user posted image  Prav jezna sem bila. Pa še ko sva šla na tehtnico, mi je nekdo dudo prijemal, ker sem jo pustila na previjalni mizici. Potem pa sem jo našla v lupinici. Pa točno vem, da sem jo zgoraj pustila, ker sem mu jo sama dala ven iz ust pred tehtanjem. Ljudje znajo biti res zoprni. Še dobro, da sem opazila. Kaj veš, kakšni virusi in bacili so bili gori. Potem sem jo takoj skuhala, ko sem prišla domov. Se je pa Tim drl, kot groza, ko sem ga oblačila. Dude pa mu nisem mogla dati. Še v avtu se potem ni umiril in se je kar naprej drl. Oblačenja sploh ne mara.
user posted image  jaz še nisem dobila. Pa upam, da je ne bom, dokler bom dojila. Pravzaprav bi tako naj bilo, da user posted image  ni, dokler dojiš. Če že ne morem polno dojiti, bom vsaj ob dodatku, dokler se bo dalo.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.2.2008 17:11:03   
soncek.djukelica
živjo,

a verjamete,da se zarečenega kruha največ poje! to se je meni zgodilo!sem pohvalila moji punci,da sta pridni, in prejšnjo noč sta bili aktivni do 1 zjutraj! upam,da sta neredili samo izjemo!user posted image smo se hranili na dojki, pa na flaški, pa gujčkal smo se v posteljici...nič ni pomagalo, tako da smo na koncu vse tri pristale v postelji, vsaka na svoji strani in smo spale do zjutraj! ko že misliš,da imaš pogruntan.....user posted image
danes so pa pridne! za vse ki dodajate, jaz mojima naredim cca 40 ali 50 ml, Victoria poje več, Sara pa manj!
Dojke me pa bolijo zjutraj in tudi priteče mi na pidžamo, pa ne vsak dan!
lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.2.2008 17:43:51   
lana38
Jaz naredim 60 ml dodatka, potem pa včasih poje vse, včasih pa samo 30 ali 40 ml. Očitno mu toliko zmanjka pri meni. Edino ponoči mu nisem dala, ker je jedel ob 23h. Zbudil pa se je šele ob 4.30 in potem je mene že vse tiščalo. Ko se je najedel, pa je spet zaspal. Verjetno je že imel takrat dovolj, drugače ne bi spal. Tudi če zaspi pri dojenju, se čez par minut zbudi in hoče spet jesti.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.2.2008 18:56:10   
želva
Jaz imam pa sovolj mleka, Manco moram pa prej odstavljat kot si ona želi, ker drgač mi bruha, k se tok naje.Nima mere. Se pa še zdaleč ne redi kot tele decembrski fantje.
Zdejle je spet tulila kot divjak, pa sem jo spat dala, pa še kar tulila, pol pa kmal omagala. Zgleda, da je bila tud včeraj tok zmatrana, midva sva jo pa kar pokonc držala, ker sva mislila, da se hoče nosit in ker ni bilo bolš pa kr k dohtarju.Pa je bilo dete samo zaspanouser posted image
Midve sva bile danes malo zunaj, pa je bil tak mraz, da sva hitr zaključile.
Menstre tud še nimam in je prav fino, sam seksat si pa kar ne upam, ker ta prvič ni šlo, zdej mi je pa kr mal zoprn dedca rajcat, pa sebe pa da pol ne bo nč, ti vse dol pade.Kdaj bo spet vse po starem!Tud kile so šle vse dol, sam trebuh pa mal drgač zgleda.Sej prej je bil tud špehec, sam bolj kompakten, zdej se pa kr neki čez kavbojke obesuser posted image .
SD, tud men zjutraj še kdaj čez pižamo prteče, pa pol pojstlo zmočimuser posted image :Kako pa pri vas zgleda dojenje?A obe naenkrat ali vsako posebej.Dobra si da sfolgaš.Jaz imam že z eno dost dela.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.2.2008 20:57:03   
andreja2000
Tudi mi smo bili danes vzunaj in to malo dopoldne in več popoldne in Eva je ves čas spala,je zelo rada vzunaj.

user posted image  še nimam,če prav imam včasih občutek kot da jo bom dobila,user posted image  nama še kar fajn uspeva,le včasih se meni ne da ker sem utrujena,no sedaj je že boljše ko Eva hodi prej spat.

želva a sam zaspana je blauser posted image ,ja no samo da ni nič hujšega.Naša tudi včasih pred spanjem joče,ampak sem jo že pogruntala.

Lana38 Bogi Tim,si kar predstavljam kako je mogel jokati ko ni dobil dudice,ja ljudje so včasih res čudni.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.2.2008 21:10:34   
želva
Imam pa eno vprašanje glede dojenja. A se ti lahko v eni joški dela več mleka kot v drugi?Men se zdi, da se mi ena ful bolj polni, čeprav se Manca na obeh naje,ampak na eni ful bolj vleče kot na drugi in se tista bolj polni?A je možno?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.2.2008 21:32:26   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Imam pa eno vprašanje glede dojenja. A se ti lahko v eni joški dela več mleka kot v drugi?Men se zdi, da se mi ena ful bolj polni, čeprav se Manca na obeh naje,ampak na eni ful bolj vleče kot na drugi in se tista bolj polni?A je možno?

ja, želva, možno je. meni tudi iz ene bolj teče, iz druge se mora pa Taras bolj pomatrati, da začne tečt. pa tudi ena je večja kot druga. Zarja, npr, desne sčasoma sploh ni porajtala več. ji je bila leva bolj všeč. pa saj meni tudi. user posted image  no, na koncu sem imela levo še fajn veliko, desno pa za kaki 2 cifri manjšo. je prav čudno zgledalo.

aha, sodeč po vaših opisih, imam tudi jaz mleka še dovolj.

danes sva se s pikico* dobili na kofetu v šiti parku in sva bili okregani od naključnega mimoidočega, češ zakaj vodiva dojenčke v šoping center. user posted image  kot, da bi to njega brigalo, pa kot, da bi bila tam vsaki dan. user posted image  no, danes je bilo zunaj res preveč pasje in sva se v miru nakofetkali notri. naša dva lumpa sta pa cel čas pridno drnjohala.

no Taras je danes bolj ali manj cel dan prespal. zbudil se je za jesti in zaspal nazaj. no popoldne je bil kako uro pokonci, dobro razpoložen - kaj ne bi bil.user posted image

rdečega vraga jaz še nimam in upam, da ga še dolgo ne bo. pri Zarji sem jo dobila po 10. mescih. aleluja.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.2.2008 8:35:52   
Skaana
user posted image

jutro, da se končno še vam malo javim user posted image . Nič ni narobe pri nas, ravno nasprotno. No, da se mi ne bo maščevalo, kot tebi SD, a vendarle. Aleksej je že tri noči zapovrsti prespal noč. Sumim ga pa, da mu pomaga tole user posted image :user posted image

Če dan mu sicer uspešno dudo uturim, a čez noč... Kdo bi se pa zbujal, če ni treba.

user posted image še nimam, pri Ateni sem jo dobila po petih mesecih. Ampak če mi bo takole cele noči prespal, ne vem kako bo... Mleka imam toliko, da sem danes koooommmmaaaj čakala, da se zbudi, ker sem imela tisto prso, ki je bila na vrsti trdo kot kamen. Je pa res, da se čez dan še vedno doji od dve do tri ure.

user posted image v šoping centrih. Jaz sem tudi zadnjič šla po sili razmer (beri nič več za oblečt za Ateno in za malega), pa sem si vzela zraven razkužilo. Itak je skoz predrnjohal. Šla sem dopoldne, ko ni gužve, preden sem ga podojila in previla, pa sem si razkužila roke. To je to.
Ja kaj bi pa  potem Lana rekla? A tega pa noben ne vidi, ko čakaš pri P med bolnimi otroki. Pri nas so pa izredno uvidevni. Sva zadnjič počakala kar pri sestri, da se ne nalezema.

Drugače je pa pri nas zelo pestro. Končujemo s finesami glede beljenja sten, potem je na vrsti kamin, potem pa tla in vstavljanje vrat. In smo zmagal...

P.S. Če bo katera zadela na lotu, bi potrebovala cca 4000€ user posted image .

Bodite mavrično.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.2.2008 11:52:49   
lana38
Skaana, ne razumem najbolj tvojega vprašanja glede šoping centra. Tudi jaz sem s Timom že bila in vem, da so tem razni ljudje, ampak vseeno je manj bacilov kot v mali čakalnici pri P. Tam so bili včeraj kar koncentrirani, ker je bilo vse črno bolnih otrok. Res, da se všoping centru tudi najde, kdo ki je bolan, samo prostor je pa bistveno večji in se vseeno malo razpršijo bacili.
Pri nas pa piha vihar. Prah kar nosi po zraku. Pa tako sem bila vesela, ko sem zjutraj zagledala sonček po 2 dneh sivine. Zdaj pa spet ne bo nič s sprehodom.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.2.2008 11:55:35   
lana38
Aja, pozabila sem napisati, da se tudi meni na levi strani bolj tvori mleko kot na desni. Mislim, da to ni nič takega.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.2.2008 16:31:15   
andreja2000
Da se še jaz malo javim,ko pa smo kar doma,saj vzunaj piha zelo mrzli veter,kar pa res ni najbolj primerno za sprehode.

Drugače pa pri nas ni nič kaj novega,začele so se počitnice in tako bo Lara ta teden doma .Trenutno pa me gnjavi,da bi šle neko pecivo spečt,meni pa se najbolj ne da,no mogoče pa leuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 939
16.2.2008 16:39:25   
lana38
Tudi pri nas bodo ta teden počitnice. Pecivo bi pa jaz kar pohrustala, andreja. Pekla pa tudi ne bi. Mi2 s Timom sva zdaj sama doma. Blaž je na rojstnem dnevu pri prijatelju, user posted image  pa je šel k svoji mami na obisk. Tim pa še nič ne gnjavi za pecivo pečt.user posted image Blaž pa že včasih, ko mu je dolgčas. Potem reče, da bo on vse naredil, kar mu bom rekla. To je tisto začetno navdušnje, potem moram pa tako jaz vse sama.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 940
16.2.2008 17:18:56   
Vrtnica79
Tudi  Lataša ima zaslužene počitnice. Je pa že šla k babici za par dni, tak je komaj čakala .  Zdaj pa mi je že kar dolgčas po njej, je vse tako mirno doma.

Ja, če bo katera pekla kaj sladkega se priporočamuser posted image user posted image user posted image . Meni pa se več nič ne da pečt, sem se prav polenila.

Zunaj sma danes z Vano bile ob 12, pa je tak pihalo da me je skoraj odneslo. No, vsaj malo sma se prezračile

Lep vikend................

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 941
16.2.2008 17:20:31   
želva
MI smo bili pa kljub vetru zunaj kar 3 ure.Čist družinsko, mož, voziček, pes in jaz.Manca pa še kar spi, ji svež zrak tako paše. Zdej čakamo obiske, teta pride Manco gledat.POl mormo pa mi na obisk, ima kolega roj.dan.Tako, da nam ni dolgčas.
A se je vam tu porodniška kej povečala?Men se je za za 20euruser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 942
16.2.2008 17:22:34   
Vrtnica79
Meni pa za 12€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 943
16.2.2008 18:32:43   
ursa1981
Zdravo,

se na hitro oglasim, ko naša štručka ravno spi. Pri nas smo valentinovo praznovali:) Sem dobila pekač v obliki medvedka, da se pripravljam na peko torte za prvi rojstni dan naše Anje (saj se še ne mudi, samo je potrebno prej vaditi). Vam prilagam sliko, če je torta dobro uspela:) Prosim za komentar.

user posted image

Greva  pa zdejle z možem pogledat športni voziček, da se še malo odločiva predno katerega nabaviva.

No, se še javim.

URŠA 

Neposredna povezava do sporočila: 944
16.2.2008 18:58:00   
Vrtnica79
Ursa, zdaj pa še mi ti lušte delaš!

Torta pa ti je super uspela in verjamem da je tudi dobra zelouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 945
16.2.2008 19:40:59   
loncica
Urša, super torta. Ne vem, če si videla, sem ti ZS poslala pred dnevi.

Mi smo bili tudi 3 urce zunaj danes. Jaz, moja mami in Timotej. Mož je delal, zdaj pa oba s Timotejem spita.

Lana: groza s to dudo. Naš se tudi dere kot jesihar, če je ne dobi. Jaz vedno vzamem eno rezervno dudo, ker si niti predstavljati ne morem kaj bi bilo, če mu je ne bi mogla dat.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 946
16.2.2008 21:19:46   
Magi*
hojla!

Urša, mi je kar nerodno, ko vidim kako torto si spekla. jaz sem pa bila ful nase ponosna, ko mi navadna ni narazen padla. user posted image

mi smo tudi bili danes zunaj. smo dodobra sprobali buggyboard. šli smo na tržnico, čez staro LJ in nazaj - sprehod 1,5 urce. pa smo imeli kar dovolj. Taras je itak vse prespal, Zarja je pa še komaj stala na svojem boardu. je pa res vsega dnarja vredna ta zadeva, res stabilna in funkcionalna. priporočam.

otroka spita, jaz si grem naredit večerjo, zložit 3 žehte perila in spat.

aja, glede dudic in prstov: Taras za zdaj (še) ne sesa prsta, dude pa itak noče - samo ven pljune in se več ne matramo. se pa zelo zamoti, če mu navežemo kako igračko na ročko od lupinice. jo boksa, lovi in se pogovarja. lahko v miru celo kosilo pojemo. to je, v primerjavi z Zarjo, neverjetno in pravi balzam za dušo. Zarja se ni zamotila niti za 5 minut. tale naš bajsi pa krili z rokicama dokler ne omaga in zaspi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
16.2.2008 21:21:54   
ursa1981
Joj, je mož prebral kar sem napisala nad torto pa je rekel, da moram povedati, da je on sodeloval pri pripravi torte. Je naredel ušeska, učke, nosek, tačke in nogice - kar je iz marcipana in je pobarvano in seveda srček. No, pa ob straneh je nabrizgal čokolado. Sj, je bil pridenuser posted image

Ja torta je pa bila fina oz. je še fina, še tašča jo je ful pohvalila, sm ji jo je blo škoda načetuser posted image  Zdej morm sm še kakšen drug moselček najdt, da bomo še kakšno naredili, čeprav ne preveč, ker bo treba počasi kile dol datuser posted image

No, pa še to napišem sva pršla nazaj z možem, k sva šla pomerit voziček, če bo šel v avto, če ga kupiva, pa bo šel za las, pa še to malo postrani. Sva se pa zdaj odločila za Peg perego GT 3 - je malo težji, a nama najbolj všeč in fajn za vozit, pa baje je tudi kar pohvaljen voziček.

Je prodajalka v pikapolonici rekla, ko sva se odločala med tem in JANE, da naj vzameva tega no vsaj ona ga bi, pa so tam glavni zastopniki za JANE, čeprav meni je tudi JANE všeč. Pa tko je jaz pravim, da ma vsak svoj okus in nabavi kar mu paše. Midva sva pač odločala med JANE, PEG PEREGO in HARTAN. Zdaj sva se odločila za Peg perego.

No, se še kaj oglasim.

Lepo se imejte.

URŠA

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 948
16.2.2008 21:35:19   
andreja2000
ursa1981user posted image  vse pohvale za torto,ki sta jo naredila z možekom!

Lana38 jaz pa nisem nič spekla,se mi res ni dalo,ampak jedla pa bi jaz tudi,sploh kaki kos ursine torteuser posted image .
Je pa pri nas tudi isto kot pri vas,Lara tudi reče da bo vse sama naredila,pa potem moram delo prevzeti jazuser posted image user posted image user posted image .

Naša Eva pa je danes zaspala že ob pol osmih.Pred tem smo jo skopali kar počnemo itak večinoma vsak dan ,ker se ful rada kopa.
Tako,sedaj pa grem še malo pred TV in se stisnit k dragemuuser posted image .

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 949
16.2.2008 21:43:57   
ElaM
Ojla, punce,
Urša, super torta. Čestitke. Moj največji dosežek kar se peke tiče so muffini, pa kakšen navaden biskvit. No, bolje da se neham, ker s tem se res ni za hvalit.user posted image
Loncica, škoda, da nisi nič prišla do mene, ker zadnje dneve je bilo vreme tako super. No, pa drugič, saj zdaj bodo vedno lepši dnevi.
Andreja, user posted image  zate in za mamo.
Sicer pa pri nas nič kaj novega, časa konstantno primanjkuje, zmatrana sem dan na dan, Manca je pridna, Tinkara ima pa svoje trenutke, včasih je angelček, včasih pa namesto hudiča. Je pa včerej tako grdo padla, da sem se res ustrašila. Z glavo je vžgala ob rob klubske mizice, je bilo joka in dretja, na koncu sva se obe jokali. Se mi je tako smilila, zdaj ima modrico na čelu in na lički.
Pupke, fajn bodite, lupčka vsem decembrčkom in decembrčicam.

:)

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?