Ayo
|
Dobro jutro! Za mano je noc, se je Gabriel zbujal od 2h naprej vsako uro... sem cist neprespana Kengurujcek - jaz imam tega od Chicco-ta, obstajajo pa razlicne velikosti glede na kilazo in starost otrocka. Tega za najmanjse, mislim da je od 3-9kg sva midva nekje zadela, drugace ga tudi ne bi kupovala. Pediater mi je rekel, da Gabriela lahko nosim, ceprav se ne drzi glavice pokonci, ampak ne predolgo, to je max 1 urco. Jaz sem ga uporabila, ko sem sla npr v trgovino, je pa tudi fajn kot je napisala zelva za stranske poti, teh imamo pa mi pri nas ful, ampak ga v ta namen se nisem uporabila ravno zaradi tega, ker ne sme biti predolgo notri. Edina komplikacja je pa res ga tlacit not in ven s pjacem in ful oblecenega, je to sigurno ful komot cez poletje. loncica, jaz se nimam tocnega datuma kdaj bom v Slo, ker zavisi od mojga , ko bo sel za dalj casa na sluzbeno pot. naj bi bilo pa nekje konec marca/zacetek aprila. takoj ko bom imela datum vam sporocim. Magi* a niso za ZOO nasi cmrli se malo premajhni? Kaj pa Mostec? No, nekaj bomo ze nasle, to ni problem. Sem se spomnila tudi na SD, ona bi sigurno prisla s svojima puncama, ampak ne vem koliko nas kaj spremlja ukaj na RR. Katera ima njeno tel. st. da ji javimo, ko bomo imele datum in plac? Grem se sedaj zrihtat, ker moram letet po tasco, pride sem do cetrtka. Se mi kar malo ne da druzit z njo... Lep dan!