želva
|
Naša MAnčka ga pa dons mal sračka,bo spet luno in jo že daje.Dobila sem kenčurujčka, pa jo komaj not stlačim, se mi zdi da je že zdaj manjhen, al ga pa ne znam naštelat, k sem bolj leva za te stvari.Bo moj probal, ko se MAnca zbudi.Sva se pa danes tako fino imele, sva se vozičkale 2 ure, pa v trgovino šle, pa na kavico s sodelovko, pa pol sva še kolegico z vozičkom srečale,sam to tok počas hodijo, da bi jim kmal ušla.Tko, da sem se odločila, da bom kar sama vozičkala, da bom hitra, pa še kile izgubljala .Pa pri moji mami sva bile,sva se fotu režale, k je pobegnil od okulista. Je šel k okulistu, pa tam ti najprej na rač. dioptrijo zmerijo in pol moraš pa še k zdravniku.Me očalarke to vemo.Fotr pa pride domov z unim izpiskom iz rač. pa z napotnico, midve pa če ni napotnice tam pustu.Ne, da mu ni noben nič reku, pa začneva papirje gledat, pa tud do zdravnika ni šel Pol pa kliče v ambulanto, da zajkaj mu ni noben nč reku, pa se krega. Ah, stari dedci, ki še niso imel očal. Pa še ena moja močna. Vsi vemo, da kokoške delajo ko- ko, jaz pa vem tud da putke delajo pu-pu .In, ko sem to ugotovila sem bila čist smrtno resna in pol se moj začne režat, pol pa ugotovim da so putke in koke eno in isto.To je tko, kot so me prpričal da pivo na 3000m nadmorske nima mehurčkov Manca se brihta, pokomentiram vas pa kasnej
|