|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
12.2.2008 17:49:00   
ElaM
Ojla, punce

Loncica, dopoldne sem ta teden skoz doma, popoldne pa kakor kdaj. Tako, da mi prej kakšen sms pošlji, če bi slučajno pišlo kaj vmes, sicer pa lepo povabljena.user posted image
Urša, mi imamo Jane voziček (jane slalom) in je res fajn. Lahek, okreten. No, če bi še enkrat kupovala voziček bi ravno tako kupila Jane.
Ayo, mene tudi skoz nekaj boli glava, pa se še nisem spokala do zdravnika. možno, da je tudi kaj v vezi hormonov.

Grem Manco nosit, nekaj jo buši daje.

:)

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.2.2008 22:24:50   
andreja2000
Samo na hitro,da se vam zahvalim za vaše tople besede glede mami.V soboto je padla v komo,vendar je sedaj že pri sebi a je vsa slaba user posted image .Hvala,da sem vam lahko to zaupala in še enkrat hvala za vse besede.

Se javim drugič in še kaj pokomentiram,sem sedaj preveč utrujena in zaspana,pa lahko noč!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.2.2008 22:36:00   
Ayo
andreja user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes dobro spala, sicer po obrokih, ampak vsega skupaj sigurno 9 ur! user posted image Sem vsaj za nekaj ponucala tasco, da je pazila na Gabriela medtem ko je mami drnjohala.
Popoldne smo sle v shoping (skupaj z Gabrielom), sva si kupili iste cevlje user posted image user posted image

Moj user posted image pa pride ze jutri, namesto v cetrtek. Prevec pogresa najinega krtka, pa mu je uspelo prestavit let. user posted image user posted image user posted image Ampak tasca bo pa vseeno tukaj do cetrtka...user posted image
Za vikend pa gremo smucat k enmu prjatlu, kjer ima vikend user posted image Upam, da bo lepo vreme! Najprej sva hotla v hribe k mojmu, kjer imajo tudi vikend, pa je hotla tasca zraven (ja pa kaj se !!) in zato se sreca, da naju je potem povabu ta prjatu, tako da gremo zdej k njemu!

Foxina, lepo da si se oglasila. Veckrat pomislim nate, bi mogli uvest kaksno tabelo, da bi jo spet ti vodila in se posledicno veckrat oglasila. No, se pa vsekakor vidimo v lj! user posted image
SD, nujno se vidt! user posted image

Ja moja glava je en dan brez bolecin, drug dan pa spet boli kot user posted image

Kje pa je Skaana?

Nocko!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.2.2008 7:46:20   
loncica
Jutro punce!

Jaz sem vsa naspana, je Timotej spet spal 9 ur brez, da bi me kaj budil. Zdajle sem ga nahranila in spet spi. Me je pa včeraj spravil čisto ob živce z dojenjem. Cel dan je nekaj pojokcaval, tulil je tudi po dojenju. In sem pač ugotovila, da je morda še lačen in nimam dovolj mleka. Sem si spumpala mleko v eno flaško in dodatek v drugo. Je komaj pojedel 100ml mojega mleka, ko sem mu hotela dati dodatek je spet tulil in ni spil nič. Očitno ga res dajajo samo krči.user posted image

Urša, tudi midva imava Jane voziček. Meni je ful fajn, ker je ogrodje res ful lahko. Jaz ga moram vsakič ko grem na sprehod nesti kar nekaj stopnic in je čist ok. V avto se pa tudi fajn složi. Edino kar mene moti je, da je premalo vzmeten, za bolj robustne poti. Hartan npr. ima precej boljše vzmetenje.

Andreja user posted image .

Ayo, tebe ima pa tašča zelo rada, ko si želi povsod s teboj. Moji (tako kot meni) niti na misel ne pride, da bi se družili več kot je nujnouser posted image .

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 904
13.2.2008 10:54:30   
Magi*
andreja, drži se v teh težkih trenutkih. user posted image user posted image user posted image

mi smo spali čisto solidno. zdaj se odpravljava ven. sva že bila poštimana, pa se je fant (spet) pokakal tako zelo, da se mu je začelo kolcati. user posted image  in gremo se spet previjat.

loncica, naš mali pujs je včasih tudi zelo nemiren pri dojenju. pa tako hlasta, da se naje ful zraka in potem riga in bruha in spet hoče joško... jaz sem se na to čisto navadila (že pri Zarji) in se mu samo še smejim. je re kot en user posted image .

drugače pa lepo napreduje, je že tako težek, da ga komaj iz posteljice dvignem.

držite se, šibam jaz previt mojega junaka in pot pod noge:-)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
13.2.2008 12:10:02   
pikica*
Ojla!

Evo, pa se malo oglašam. Zadnje dni smo bili bolj leteče sorte. Podaljšan vikend smo izkoristili za izlete, zaključili pa smo ga s šovom, ki ga je priredila naša Zoja. Histeričen jok celo pot od Pirana do Bernardinauser posted image .  Nisem je še videla takšne.

Drugače pa vsak dan uživamo v sončku. Dopoldne z Lovrom kroživa po Lj po dolgem in počez. Magi*, če boš kdaj razpoložena za kakšno kavico, sporoči. Pa seveda kakšna druga tudi.

Včeraj pa smo z eno prijateljico imele cel podvig z dostavljanjem balonov v porodnišnice do ene druge kolegice, ki je rodila. Peš iz BTC-ja do porodnišnice, potem pa nazaj v BTC. Smo se ornk navozičkaleuser posted image .

Voziček..mi imamo Buzza. Zadovoljna in ne menjam za nobenega drugega, ker so mi vsi ostali preveliki tako za vožnjo, kot tudi (in predvsem) za v prtljažnik.

A ste že kaj razmišljale o kontracepciji? Jaz sem se na koncu odločila za Mireno. Počakam naslednjo M. in šibamo.

Andreja....drži seuser posted image user posted image user posted image . Vem, kako boleče je....

Zdaj pa šibam....je Lovro odspal cele pol ureuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
13.2.2008 13:02:38   
Foxina
Ayo res lepo od tebe user posted image kr nekako nimam časa za pc...dan kar naenkrat mine...ne utegnem niti pospravit...na hitr kej skuham...upam, da nisem edina...da se še kteri tko dogaja...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.2.2008 13:05:21   
Foxina
punce...a še ktero boli maternica (kot bi se še vedno krčila) kadar dojite?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 908
13.2.2008 15:03:19   
Foxina
aja...glede kontracepcije...je zaenkrat žal ne rabmo...nekak ni energije user posted image a ma ktera podobne težave?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.2.2008 15:04:30   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

punce...a še ktero boli maternica (kot bi se še vedno krčila) kadar dojite?

ne. a na pregledu si že bila? mogoče bi ti morali UZ nardit. verjetno ni nič narobe, ampak preveri pa vseeno.

Foxina, a ti se kakj sprehajaš tu po našem koncu? skoz mam oči na peclih, če bi te kje ugledala:-)

pikica*, z veseljem te pokličem. jaz trenutno vozičkam tu okoli. sem sama in mi je zoprno daleč od doma hodit, ker me lulanje še vedno zafrkava. tko se sprehajam v radiju 1km, da lahko hitro domov švignem. druga varianta je BTC, kjer majo WC za invalide, pa greva skupaj s tamalim not. ampak sedaj, ko je tako sonce valjda ne rinem tja. user posted image  te pokličem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.2.2008 15:11:38   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Foxina, a ti se kakj sprehajaš tu po našem koncu? skoz mam oči na peclih, če bi te kje ugledala:-)

Magi,

vsak dan sem na pst...tebe tudi ni videt...tud jst zmeri gledam

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.2.2008 15:45:12   
soncek.djukelica
ojla,

imam nekaj časa,da napišem kaj več!
Andreja, drži se!Sem v mislih z teboj!
Raho,lepo da se javljaš!Morda te tudi jaz pridem obiskat!
Foxina, lepo da si se tudi ti oglasila!Jaz imam pa pediatra za Bežigradom!
Magi, sej veš,da sem vesela zate,da je z Tarasom vse super!
Punce, vse tiste,ki ste doma okoli Logatca, tudi moja pot na morje gre tam mimo!
Tejka, jaz bi tako rada dojila obe punci, pa žal imam premalo mleka, tako da sta na Aptamilu! Jih pa mislim dojit kar dolgo, kljub temu,da bomo počas začeli dodajat že trdo hrano!
Kot sem že pisala, me smo osvojile cikel! Jemo še vedno 7 ali 8x na dan, amapak ponoči imam pa kar mir, vsaj Victoria ni lačna, pri Sari se mi pa zdi,da tudi ni toliko lačna, le sesalni refleks ima bolj močan in si tudi ponoči zaželi dojke!Koliko sta težke, nevem, pediatra imam v začetku marca, takrat pričakujem da boste cca 4 kg! Smejite se že kar lepo, pravo veselje nam dajete!
Zdej pa letim!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 912
13.2.2008 19:49:49   
ursa1981
Zdravo,

z veseljem sporočam, da tudi danes ni krčkov. Verjeno so kapljice pomagale, tako, da sem prav vesela. Tudi, ko Anja kaka ni več takih problemov, ponavadi se je ful napenjala in je jokala zraven, včeraj in danes pa se je pokakala kot bi trenil, pa tudi vetrov ima več kot ponavadi - so res to vetrovne kapljiceuser posted image .

Drugače pa sva bili danes z Anjo zelo pridni in sva šli očija obiskat v službo peš od doma - v eno stran 45 min hitre hoje - se pravi od Starih jarš pa do Brnčičeve. Mamo pa namen drugi teden it do mojega brata na Ježico - ŠTERN. Je pa tud približno tako oddaljeno kot Brnčičeva.

Sva kar pridni glede sprehodov in nabiranja sončnih žarkov - zunaj sva vsaj 3 ure, če seveda ne piha preveč.

Ja toliko na hitro, se še oglasim.

LP

URŠA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
13.2.2008 20:14:29   
15.7.
ja mi smo meli pa ponoči od pol polnoci pa do pol treh zjutrej take močne krče...

Ej punce, povejte mi, če je tu možno kar se mi je zgodilo; namreč, že nekaj časa nazaj mi je rasel modrostni, in sem imela čez 40 vročine, mleko mi je začel zmanjkvat in smo šli dodajat, sedaj sem pa dobila zelo, zelo močno menstruacijo, ki boli kot sam user posted image , in se mi dozdeva, da še to kar sem imela mleka zginja. Grozno pa tok sem mela željo, da bi dojila. Kot kaže želja ni dost.

Nekje sem prebrala, da če imaš menstruacijo, da je možno, da se mleko čist uniči, in je full redko, kar posledično povzroča tudi krčke na user posted image .

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.2.2008 20:39:33   
želva
Naša MAnčka ga pa dons mal sračka,bo spet luno in jo že daje.Dobila sem kenčurujčka, pa jo komaj not stlačim, se mi zdi da je že zdaj manjhen, al ga pa ne znam naštelat, k sem bolj leva za te stvari.Bo moj probal, ko se MAnca zbudi.Sva se pa danes tako fino imele, sva se vozičkale 2 ure, pa v trgovino šle, pa na kavico s sodelovko, pa pol sva še kolegico z vozičkom srečale,sam to tok počas hodijo, da bi jim kmal ušla.Tko, da sem se odločila, da bom kar sama vozičkala, da bom hitra, pa še kile izgubljalauser posted image .Pa pri moji mami sva bile,sva se fotu režale, k je pobegnil od okulista. Je šel k okulistu, pa tam ti najprej na rač. dioptrijo zmerijo in pol moraš pa še k zdravniku.Me očalarke to vemo.Fotr pa pride domov z unim izpiskom iz rač. pa z napotnico, midve pa če ni napotnice tam pustu.Ne, da mu ni noben nič reku, pa začneva papirje gledat, pa tud do zdravnika ni šeluser posted image Pol pa kliče v ambulanto, da zajkaj mu ni noben nč reku, pa se krega.user posted image Ah, stari dedci, ki še niso imel očal.
Pa še ena moja močna. Vsi vemo, da kokoške delajo ko- ko, jaz pa vem tud da putke delajo pu-puuser posted image .In, ko sem to ugotovila sem bila čist smrtno resna in pol se moj začne režat, pol pa ugotovim da so putke in koke eno in isto.To je tko, kot so me prpričal da pivo na 3000m nadmorske nima mehurčkovuser posted image
Manca se brihta, pokomentiram vas pa kasnej

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.2.2008 22:26:42   
andreja2000
15.7.  tudi jaz sem si zelo želela polno dojiti,pa mi ni uspelo in sedaj je celo tako,da Eva čez dan sploh noče mojega mleka,le ponoči in zjutraj,tako,da se bojim,da bom še to malenkost izgubila,če prav se trudim in jo pristavljam k prsim tudi čez dan.

Jaz user posted image  še nimam,čeprav se mi na momente zdi,da se mi že nekaj pripravlja,ko pa sem dojila Laro,pa sem imela normalno user posted image  in Lara se je prav lepo redila,tako da res ne vem,če bi user posted image  imela na mleko slabši vpliv.

Smo pa se mi tudi danes veliko vozičkali in Eva je lepo spala.Mi je prav pasal dolgi sprehod in pogovori z mamicami,ki sem jih srečevala saj sem tako vsaj malo pozabila na žalost glede mami.

Vsem hvala za user posted image in prijazne besede.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.2.2008 13:07:13   
lana38
Vidim, da se dnaes še nobena ni oglasila. Pri nas je pa tako sivo, da danes ne bova šla nikamor ven s Timom. Še zdaj je megla.
Jaz sem pa danes Timu dala Aptamil 1 in revček je vseh 90 ml pojedel. Zdaj je že par dni hotel kar naprej jesti in celo cvilil je na prsih. Očitno ni dobil skoraj nič. Par dni tudi že ni spal čez dan. Čudno, da je ponoči potegnil 5-6 ur skupaj. Jutri greva na tehtanje in me prav zanima, koliko se je sploh zredil v tem enem mesecu. Sem mislila do jutri počakati, kaj bo rekla P, pa ga nisem več mogla pustiti lačnega. Tudi jaz sem si neznansko želela, da bi ga vsaj 6 mesecev polno dojila. Upam, da bo hotel še vleči pri prsih, kljub dodatku, drugače mi bo res čisto usahnilo mleko. Ponoči se mi še dosti nabere, ker me kar tišči. Ne vem, zakaj ga je potem čez dan premalo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 917
14.2.2008 15:14:06   
Foxina
15.7. glede krčkov in menstruacije ja, bojda je to povezano...meni je ravno ta vikend moja sestra rekla, da naj ne bom presenečena, če bo mali jokal, ko bom imela menstro

SD tud jst imam pediatra za bežigradom...mogoče se kej vidimo

< Sporočilo je popravil Foxina -- 14.2.2008 15:16:14 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.2.2008 19:49:54   
Ayo
Cer!

No, pri nas se je tasca spokala domov, to je dobra novica! user posted image user posted image

Malo manj dobra pa je ta, da je bil Gabriel cez noc sitko, tako da nismo nic spali.
In ko je ravno prav tukaj debata o mleku in dojenju, sem tudi jaz pomislila, ce je mogoce Gabriel lacen, da premalo dobi. Ampak, ce je po rokah ne joka in tudi med samim dojenjem in po njem ne...tako da verjetno ni lakota user posted image
Bi bila pa vesela, ce mi katera prosim obrazlozi, kako ste vedele, da nimate dovolj mleka...

Jutri naj bi sli smucat k enmu prjatlu, ampak ce bomo to noc spet imeli diskoteko, ne vem koliko se nam bo dalo...

Ali boste kaj praznovali Valentinovo?
Moj ze veselo kuha, jaz pa sem napolnila stanovanje z rdecimi baloni v obliki srcka! user posted image je Gabriel tako gledal user posted image

Veliko ljubezni in lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.2.2008 21:24:52   
želva
Ja Valentinovo!Jaz sem mojmu naredila čestitko v obliki srca, pa gor slikico vseh treh njegovih bab.Mi je bilo dolgčas, pa se mi je dal.Dobila sem pa čokolado.Mah, midva nisva kej preveč za valentinovo.
Glede dojenja, če ga podojiš, pa mu pol probaš dat še dodatek in ful spije, pol nimaš mleka.Moja logoka, kako pa je zares, pa bo treba počakat na bolj izkušene dojilje.
Mi smo bili pa zdaj že v zdravstvenem domu, pri dežurnem dr.ker je Manca 1 uro skupaj tulila, kolikor zmore tak majhen otrok.Čista histerija, pa ne za potolažit. Sva takoj paniko zagnala, da jo ziher kej boli, ker drugače nikoli ne joka.Pa so jo pregledal, in je baje vse ok.Zdaj je pa omagala in spi.Sploh si ne znam razložit, kaj jo muči.Lačna ni, smo probal, krčki to niso bili, ker ni čist nič krilila, sam drla se je ko utrgana.Rajš jo grem pokazat, pa težit in grem vsaj mirno spat.Mogoče pretiravam.
čimbolj mirno noč vsem, Ayo vi pa le smučat, bo tud malemu pasal svež zrakuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 920
14.2.2008 22:15:30   
Magi*
čer!

mi valentinovega nismo praznovali. je bil svak tu in sta z možem do sedaj nekaj delala. jaz sem pa oba mulca skopala in spat spravila, sedaj sem pa hin.

glede dojenja: tudi meni se postavlja vprašanje kako sploh veste, da imate premalo mleka? jaz se sploh s tem ne obremenjujem. saj mali tudi kdaj jokca, pa sitko je ... ampak, da bi bilo mleka premalo, pa niti pomislim ne. enostavno ga dam k prsim, ko on želi in je stvar rešena. če en podoj poje manj (saj jaz v resnici sploh ne vem koliko poje), je potem sigurno prej lačen in ga namesto čez 3 ure, podojim pač čez uro in pol. pa na joški ga imam kolikor časa hoče. včasih je fertik v parih mintuah, drugič se carta pol ure ali še več.

joške sploh nimam več trde, le ponoči se mi kdaj zgodi, da se "napolnijo". to samo pomeni, da se dela toliko mleka, kot ga mali potrebuje.

no, zdrava kmečka pamet bi rekla, da poskusiš dati dodatek po dojenju in potem vidiš koliko še rabi. čeprav, Taras bi pojedel kolikor bi mu dali. bi pač vmes malo bruhal. user posted image

ostanite zdrave, jaz grem pod tuš in v pojstlo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 921
14.2.2008 22:15:57   
andreja2000
Lana38 Tudi moja Eva je ponoči pridno spala,kljub temu,da sem imela premalo mleka,res čudno ja.
Imam pa tudi jaz ponoči več mleka in itak mala iz prsi vleče le ponoči,čez dan pa se ob njih le nekaj napravlja.

Ayo jaz sploh nisem pogruntala,da nimam dovolj mleka,saj sem predvidevala,da če Eva ponoči tako pridno spi,potem ga že imam dovolj,bilo pa mi je čudno,ker je po dojenju bila še vedno sitna,ni pa jokala če smo jo nosili.Jaz sem bila kar preveč prepričana v svojo polno sposobnost dojenja.

želva tudi jaz bi verjetno odšla k zdravniku,če bi se Eva tako dolgo jokala,ker resnično rajši grem prevečkrat kot enkrat premalo.No,samo da je sedaj vse vredu.

Odkar Evi dajemo dodatek pa gre spat ob 8 in tako lepo zaspi,prej pa ni in ni hotela zaspati pred deseto ali enajsto.Mi kar paše da gre prej spat.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.2.2008 22:51:52   
Vrtnica79
Čer,

mi pa smo bili danes zunaj, čeprav je bilo mrzlo ko user posted image . Ampak naše pupe to nič ne moti in ji prav paše zrak. Potem je tudi boljše volje in ni pran nič sitna.

Mleka imam še dovolj, hvalabogu. Tudi moje prsi niso več tak trde, razen proti jutru. Spimo tudi celo noč. Okoli 10 jo nesem v posteljico in pol spi do 5,6. Zjutraj pa ob 7,8 previjanje in hranjenje pa pol še ponavadi zacuma za kako uro.

Vajentinovo- ja, na mene se je spomnila moja sestra! Sem vsaj od nje dobila rožico. Moj user posted image  pa menda več ne ve da ta dan sploh obstajauser posted image . Čisto po moško....... No, Ayo pri vas je očitno druga zgodba. Ja, pa tudi Lataša mi je podarila nekaj. V šoli so nam zaigrali Rdečo kapico.

Želva, upam da je imela Manca le slab dan in da bo jutri vredu!

Pa tiste ki imate probleme z krčki. Ali ste probale z sesalcemuser posted image  Baje pomaga če ga vklopiš in user posted image  pomiri. Saj nimate kaj izgubit če probate.

Kim80- kaj si že bila na UZ kolkov?

Mirno noč vam želimuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 923
15.2.2008 7:34:15   
loncica
Jutro!

Mene je mož včeraj peljal na večerjo za valentinovo, moja starša sta bili varuški. Sva se ful fajn imela.

Glede mleka: kot sem že rekla, jaz sem mu zadnjič probala dati dodatek, pa ga ni nič pojedel. Jaz ponavadi dojim samo na eni strani, le redkokdaj mali je na obeh. Najbolj me spravlja v dilemo to, da ful mal časa je. Doji se od 5 do 10 min. Sicer je tako že od začetka, pa dobro pridobiva na teži. Očitno se tolk hit naje, če je to sploh možno. Je pa tam na 2-3 ure.

Grem pogledat kaj dela moj zaspanec. Je spal od 21h30 do 6h30. Zdaj se je najedel in spet drnjoha.

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.2.2008 9:53:48   
lana38
Pogruntala sem, da ni dovolj mleka, ker je vlekel do 5 minut in začel cvilit na prsih. Če sem ga dala vstran, je jokal, da je groza. Zadnje dni pa je hotel jesti že vsako uro ali tudi na pol ure, pa vseeno ni bil zadovoljen. Potem pa sem mu probala dati 90 ml Aptamil 1 in je vse pojedel, potem pa spal 5 ur skupaj. Prej čez dan sploh ni spal. Zdaj pa se na 3 ure najprej podojiva in potem mu zmešam še 60 ml dodatka in včasih poje vse, včasih pa od 30-40 ml. Očitno toliko rabi, če potem noče več. Sem pa zelo žalostna, ker ga ne morem polno dojiti.user posted image  No, važno, da zdaj ni več lačen.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?