ElaM
|
Dobro jutro, da se malo pohvalim, upam, da mi ne bo ža danes ponoči žal. Mala je spala od 11-5.30, pa še takrat sem jo zbudila, a je jedla. Ni to ravno v navadi, samo malo gledam na to, da ob 7-ih Manca spi, da v miru zrihtam Tinkaro. Zdaj je pa ena pri babi, druga spi. Podiranje kupčka: Tako, kot je Magi* opisala smo ga mi podirali Tinkari, njo si lahko nosil cele cajte na rami, pa ni šlo, če je pa ležala na bušiju pa takoj. pri Manci prakticiramo kar po starem, če ga podre ga v parih sekundah, drugače ga ne. Nič ne poliva tako, da ne kompliciram prav dosti s temi kupčki. Čišča: Pri meni se je končala kakšen teden nazaj. Aleluja. je bilo pa tudi pri meni tako, da jo že nisem imela oz. res malo, potem pa en dan sveža kri, nato pa konec, kot bi odstrigel. Mozoljčki: Ayo, skoraj gotovo so mozoljčki posledica tvojih hormonov. Če bi šlo za alergijo se, običajno, pojavijo tudi problemi s prebavo, sluzasto blato, pa še kaj bi se našlo. Tinki pri nas je bila prav grozna, pa skoraj mesec je trajalo. Manca je manj. Ponovna zanositev: Pri nas smo planirali 2-3 leti razlike, pa je nas malo prehitelo. Zanosila sem 28. dan ciklusa, edinokrat sva brez zaščite, tako da še datum vem. Zdaj sem odločena, da nikoli, ampak res nikoli, se ne greva več, brez zaščite. Je pa druga nosečnost res bistveno drugačna od prve, bolj sproščeno je vse skupaj, manj kompliciranja, pa bistveno manj časa je za ukvarjanje samim s sabo. Pri meni je bilo hudo pestro, ker sem res hitro zanosila, ampak, ko se je prvi šok polegel, mi ni bilo nikoli niti za sekundo žal. Tudi zdaj, ko ju gledam, kako T. boža Manco, pa ji daje lubčke, mi je res toplo pri srcu. Imata nekaj, kar meni kot edinki ni bilo dano. Je pa veliko mamic to reklo, no tudi jaz lahko potrdim, da se po porodu hitro prime, tako da se ne zanašajte na to, če je prvič dolgo trajalo. Še to sem govorila z G in babco, da razlika med prvim in drugim otrokom je lahko manjša, med drugim in tretjim pa vsaj ene par let. da se telo opomore. Uf, sem se razpisala, lepo bodite,..