|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
16.1.2008 18:23:02   
Raho
ElaM - tudi mene že 2 dni boli glava ko user posted image . Edino kar lahko - tu in tam kak lekadoluser posted image - ampak to je bolj za psiho kot za hasek.

In kako ste drugače?

Mi imamo kaos na viškuuser posted image . Jaz komaj uspevam preoblačiti in hraniti Irajo (nima mere v hranjneju in poliva kot velika). user posted image Sem popolnoma nenavajena na to, ker Črtomir ni polival. Sicer pa ne poliva vsak dan, ampak ima dneve, ko lepo je in dneve, ko se kar ne more ustaviti. Je tako, da to ni za povedati.

AD3 kapljice - recept imam, P je rekel, naj se sama odločim, kdaj ji bom začela dajati.

Kolike - jih nimamo in očitno nismo dovzetni. jem že skoraj praktično vse. pri Črtoju tega ni bilo.

Stare hlače - so mi prav, samo v pasu jih ne dam skupaj, ker mi bodo morali najprej odrezati odvečno kožouser posted image . imam pa 2 kg plusa.

Šoping - v ponedeljke smo bili v Okaidiju - edini v trgovini (celo uro) in sem si dala duška (prevečuser posted image ). Sem tamalo oblekla tako kot da bi bili 2 in ne enauser posted image .

Plenice - mi smo na trojki (od 4 do 9 kg), uporabljamo pa Fixise in Pampers Active fit.

Kakanje - za sedaj še vsak dan 2-3 krat. Bomo videli, kako bo naprej. Pravijo, da pri dojenih otrocih ni nič narobe, če ne kakajo tudi po 5 do 7 dni.

Krst - najverjetneje da - ampak enkrat poleti (mogoče avgusta) - imamo težave z botri (eni so se samooklicali, mi pa jih nočemouser posted image )

Dojenje - vedno iz ene dojke, prbl. 10-15 minut  (včasih tudi1 uro - potem pa poliva kot za stavo). Je pa na 2 uri, včasih na 1,5. Ampak ji dajem tako pogosto kakor želi. Ponoči pa na 3-4 ure.

Crkljanje - večino dneva je v naročju in tako bo tudi ostalo. Moj pediater je meni dal najlepši nasvet že pri Črtomiru: crkljaj ga kolikor hočeš, ne boš ga razvadila; če ga ne boš crkljala, ti bo kasneje, ko se več ne bo hotel, žal. Pa tako prav je imel.

Prebrala pa sem knjigo Dojenje in materinstvo iz srca (darilo našega pediatra ob rojstvu Iraje Žive) - meni je razmišljanje avtorice zelo blizu, zato mi je všeč tudi knjiga.

Jutri pa gremo na prvi obisk - k Riji (čestitat Tilu za rojstni dan- okt ponavadi je tudi letos Črto ravno takrat, ko je Til slavil, bil bolan)

Lepo se imejte.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.1.2008 18:57:24   
lana38
Mi2 sva bila pa danes na sistematskem. Tim ima 4220 g in 54,5 cm. Kar lepo je zrastel in pridobil na teži.user posted image  Dobila sva tudi recept za te AD3 kapljice, pa še nisem bila v lekarni. Glede krčev pa mi je P svetovala, da naj kupim čaj Plantex ali Bebe in v vodi prej še prekuham kumino. Bomo videli, če bo kaj pomagalo. Nisem pa vedela, da zdaj greš vsak mesec na kontrolo teže. Tega pri Blažu ni bilo. Samo sistemtski pri 1 in potem pri 3 mesecih. Naš Tim se včasih hoče dojiti na 2 uri, včasih pa kar 4 prespi. Čez noč pa je zdaj že parkrat prespal kar 6 ur. To mi kar odgovarja, samo da ponavadi ne zaspi pred 24. uro. No, potem vsaj vleče do 6h. Potem se podojiva in še zaspi za 3-4 ure. Čez dan pa res bolj malo spi. saj zaspi, samo ga začne zvijat, potem se pa po nekaj minutah zbudi in joka.
Raho, a se tvoj Črto noče več cartati?user posted image  Pri nas se Blaž zdaj še bolj carta, kot prej. Pa tako je že prej bil bolj cartljive sorte, tako da ga prav minilo še ni, čeprav bo kmalu star že 11 let.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.1.2008 20:19:54   
Raho
Se carta, ampak manj kot se je pri enem letu. Taket je cel dan visel na meni. Jaz sem bolj taka orto mama, ki hoče imeti otroka ves dan v naročjuuser posted image . In pri Črtoju so vsi bili pametni: ne ga nositi, se bo razvadil... Naj spi sam... otrok mora malo jokati, ker si tako krepi pljuča... Otroka moraš navaditi na neki red...(teh pamtenih nasvetov sem imela pri petih mesecih dovolj in sem ga dala k sebi v posteljo, dojila, ko se je hotel dojiti, nosila, ko se je hotel nositi...) In od takrat dalje dosti lepše živimo. Mi je pa žal za tiste prve mesece, da sem poslušala druge...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 453
16.1.2008 20:53:53   
lana38
Jaz ponavadi ne poslušam teh "pametnih" nasvetov. Pa tudi zdaj imam Tima pri sebi, če drugače noče spati. Vsako noč pa pride še Blaž in smo včasih kar vsi štirje v postelji.user posted image  Če pa spi v zibelki, pa naj kar spi tam. Se pač prilagajam in vsak dan je drugačen. Nimam nekega urnika in ritma, saj zato pa sem na porodniški, da se posvetim otroku. Že pride, da moram kaj opraviti, takrat ga pač babica popazi, ali pa grem popoldan, ko je ati že doma. Seveda pa gledam, da je Tim prej sit, preden grem.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 454
16.1.2008 22:14:59   
Raho
Mi tudi spimo vsi 4je v postelji. Nam vsaj ni mrzlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čeprav sva to noč z mojim umirala od smeha, ker sta naju maladva tako stisnila, da sva bila kot sardine v konzerviuser posted image . Ravno prejšnjič sva se z našim pediatrom pogovarjala, kako je sedaj v drugo vse drugače, ker imaš neke lastne izkušnje

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.1.2008 9:18:24   
Foxina
oj, bejbe...a je še ktera dans slabo spala...midva s tamalim sva dežurala praktično celo noč...ni in ni hotel zaspat...zdej so nam pa še za 3 dni gretje skenslal...tko, da...ful fajn no...ne sam da sem neprespana...nč se ne bomo tuširal, pa še zmrzoval bomo...grr user posted image

želva
čestitam! jst se pa še borim z 2 kg špeha okrog pasu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
17.1.2008 9:42:53   
loncica
Čav!

Foxina, jaz sem pa fantastično spala. Timotej je spal od 22h do 6ih, sva se podojila in potem še dve urci. Aleluja, ko bi bilo vsako noč tako.

Jaz se tudi spravim v stare hlače, zapnem jih tudi, ampak špehec gleda čezuser posted image . Bo treba malce mišice utrdit. Saj bo kmalu 6 tednov mimo, pa začnem malce telovadit.

Jaz tudi Timoteja dam spat k nama, ampak samo če je nuja. Zdaj že kar nekaj noči brez problema spi v posteljici. Pa se mi ne gre za to, da ne bi pustila, da spi pri nama - ampak jaz takrat grozno slabo spim, ker me je očitno podzavestno ful strah, da ga ne bi pomečkala. Pa še Angel Care-a sem se ful navadila, da vem da je z malim vse ok, česar ne vem, če spi v najini postelji.

Lp

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.1.2008 10:01:19   
Magi*
jaz se pa lahko pohvalim, da mi je danes uspelo nov steznik zapeti user posted image user posted image  kar pomeni, da sem ves moj trebuh spravila v 84cm in uspela obleči prednosečniško trenirko. user posted image  dejte mi bit mal fouš. user posted image user posted image user posted image

spali smo tudi mi bolj slabo, ker je Tarasa zvijalo in je celo noč nekaj jokcal in kakcal. pa sem ga vzela k sebi in ga božala in moram priznati, da je bilo znosno in smo vmes celo malo podremali. ja, ubošček moj, ko pa tolk antibiotikov popije, kaj ga ne bi zvijalo. Zaki se nam je zjutraj pridružila s svojim dojenčkom in sva vsaka svojega hranili. user posted image

sedaj pa čakam patronažno, da pride miškolina skopat. možu je včeraj uspelo celo sušilca usposobit, klet porihtat in eno tako dilo za čez banjo sešraufat, da imamo lahko malo banjico gor. samo vozička mu še ni uspelo porihtat, to pa pride danes na vrsto. mogoče bova jutri celo lahko šla na prvi sprehod. ja tako je to, če ti boleze prekriža načrte.

se pa strinjam z drugorodkami, da je v drugo bistveno lažje in celo še bolj uživaš, ker se ne sekiraš zaradi malenkosti, imaš lastne izkušnje od prej in točno veš, da bo tole obdobje, ko so taki mali polhki popolnoma odvisni od nas, prehitro minilo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.1.2008 11:16:11   
t*e*j*k*a
OJ!

Tudi mi smo danes spet fantastično spali. Od pol desetih do pol treh, potem pa še do pol sedmih in nato do devetihuser posted image user posted image user posted image . Naš fant res ful lepo spi vsako noč v svoji posteljici in sploh ni problema, upam da tako tudi ostane.

Mene je tud strah, da bi ga pomučkali če bi skupi spali. Zvečer ga itak tako dolgo pustim, da mi zaspi na zizi in ga nato nesem v posteljico. Pa tko kot loncica smo se tud mi ful navadli na angelcare in smo bolj pomirjeni če mali spi v svoji posteljici.

Magi* user posted image user posted image user posted image za staro trenirko k si jo gor spravlauser posted image

šibam zdej čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.1.2008 11:18:35   
ElaM
Ste me čist zdrmale s tem, da lahko oblečete prednosečniške hlače, tako, da sem šla probat še sama. In glej ga, oblekla sem kavbojke, sicer samo ene, več nisem poskušala, da si ne bi pokvarila veselja.user posted image  Potem sem nase navlekla še steznik, da malo pogliha špehec in je zgledalo že prav ok.user posted image  Imam še 4 kile viška, no iz P sem prišla s +10. Šla pa s +13, očitno sem se tam še zredila.user posted image
Ma, jaz pa že kar malo telovadim, ne čakam 6 tednov, sicer ne pretiravam, grem pa malo na sobno kolo in prekolesarim par km, mi prav paše. Če lahko po sili razmer delam vsa gospodinjska dela, pa mi kao ne škoduje, mi tudi to ne bo. Tudi steznik že nosim, ker mi je prvič full pomagal. Po 6t, se pa spravim še nad špeh okrog trebuha. Saj počasi bo šlo dol, samo se mi pa zdi, da bistveno počasneje, kot prvič.

Mi smo danes tudi fajn spali od 11-ih do 4-ih, potem pa še od 5-ih do 8-ih.

V glavnem punce, tiste, ki imate prvega otročka, hitro v akcijo za drugega, k je res fajn.user posted image  Poslušte stare kljuke.user posted image user posted image user posted image

Raho, a je z glavo kaj bolje? Jaz sem danes malo bolje, sem spila eno kavo z limono.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.1.2008 11:45:45   
andreja2000
Pozdravljene,mamice!

Tudi mi smo spet lepo spali,kot običajno,le naj tako ostane.
Zjutraj,ko sem jo previjala sem razvito pustila malo telovaditi na moji postelji,pa se je Eva odločila kakat in ko vse to pobrišem,še punca krepko zalije vse naokoli,(kot kakšen fantek) s svojim lulanjemuser posted image .No,potem pa se še odloči lepo smejati.
No,sedaj pa spančka in včeraj ni bilo nobenih krčkov,ko smo vzeli 2 kaplici AD3,ko bi le tako šlo naprej,saj bi ji rada devala te kaplice,ker je zimski čas in nismo tako veliko vzunaj in na sončku.Danes ji bom še enkrat dala samo 2 kaplici,da se malo privadi,potem bom pa počasi zviševala.

Lep dan!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.1.2008 12:21:18   
ursa1981
Zdravo,

spet sem našla malo časa, da se malce razpišemuser posted image  Naša Anja spi v košku kot user posted image . Jo moram lepo pohvalit, da se je spet navadila spati v košku, ker je bila prej že zelo razvajena, da je zapala le na kavču ob mamici. Sem se odločila, da se mora navadit na košek pa smo mela prvi dan mal težav, malo je jokala no pol pa sem pogruntala tehniko, ki jo uspava. Zelo rada posluša pesmice - ljudske pesmice - ki jih prepevajo otroci. Neverjetno kako jo uspavajo. Pa tudi kakšno pravlico ji sem pa tja zavrtim, danes sva imeli Mojco pokraculjo pa je tako lepo zaspala, da ne moreš verjet.

Tudi sama se strinjam, da moramo otročičke čimbolj razvajati zdaj, ko je to mogoče a podrugi strani se sprašujem kako bo marca, ko začnem z nekimi predavanji, ko bo na Anjo pazil očka in je bil pri njem kar problem zaspati, se je preveč navezala na mamico in moj vonj. Zato, sem se odločila, da se navadimo nazaj na košek, da ne bo potem joka, ko bo sama z očijem.

Kot sem že napisala pa ponoči lepo spi v svoji posteljici in zvečer ko poje podremo kupčka - če že prej ne zaspi in nato jo odnesem v spalnico in jo položim v posteljico in spet zaspi sama kot user posted image , no le včasih malo meče dudo ven, da me prikliče in da ji jo dam nazaj v ustka nato pa mirno zaspi. Zbuja se pa na 3 - 4 ure večkrat na 3 ure tako, da se nekako ponoči zbudimo 2 krat in nato še zjutraj. Naprimer včeraj smo šle spat ob 21.00 pa se je zbudila ob 00.30 in nato sva se previli ker se je damica pokakala in potem podojili (20 minut), nato pa takoj nazaj v spanec - nato pa je spala do 4.00 pa je nekaj začela stokati - mogoče jo je malo črvičilo in sem ji dala spet dudo in je potegnila do 5.00 - sledilo je dojenje (20 minut) in nato previjanje, damica se je zopet pokakala - potem pa sva spali do 8.30 in pojedli ter je zaspala nazaj za malo več kot pol ure. Nato je sledilo jutranje previjanje in oblačenje, zdaj pa spet spimo in mamica čaka, da se Anja zbudi in si zaželi hraneuser posted image
Je pa res, da vsako noč kaka vsaj enkrat, večinoma pa kar dvakrat in tudi podnevi se večkrat pokaka - včasih do sredine hrbtauser posted image

Srugače pa se pridno redi, v ponedeljek je imela že 4820 g - koliko ima pa danes pa ne vem, ker jo bomo tehtali šele zvečer pred kopanjem.

Pa še glede kapljic AD3 - prvič ko sva jih začeli jemati 2 kapljici in nato drugi dan 3 kapljice, je Anja takoj začeka jokati in jo je začelo zvijati. Potem pa sem se spet posvetovala s teto in mi je svetovala naj začnem z dajanjem kapljic dva dni po eno, dva dni po dve, in tako naprej po dva dni in moram potrkat, da smo včeraj prišli že na 7 kapljic in krčkov ni bilo. Ji pa dajemo kapljice med dojenjem, ko se podojiva na eni dojki in jih kapnemo kar na žličko s čajčkom. In vedno jih dobiva pri zadnjem hranjenju oz. po kopanju.

Nič nisem zasledila, da bi se že kaj pogovarjale o vrtcu oz. varstvu vaših otročičkov. Ali boste imele domače varstvo oz. privatno varstvo ali boste tako kot midva primorane dati otročičke v vrtec?

Midva sva vlogo že oddala, ker je vrtec zelo težko dobiti, sploh za vključitev po mesecu oktobru, ko je že ponavadi vse zasedeno. Midva upava na to, da naju bodo sprejeli, ker sva vlogo oddala že v decembru. Moja mami je do novembra 2006 delala v vrtcu - jasli (vzgojiteljica) - zdaj je že v pokoju in tudi sama sem nekaj let delala v vrtcu kot pomočnica vzgojiteljice in mislim, da Anji ne bo nič hudega v vrtcu. Resda bo mogoče malo bolj bolana, a vsak otrok mora preboleti določene bolezni, bolje prej kot kasneje pravijo. Tudi sama sem bila v vrtcu že od jasli naprej in mislim, da mi ni bilo nič hudega. Po drugi strani pa bi otročičkom privoščila še vsaj kakšno leto crkljanja ob mamicah in očkih, a kaj ko je to danes problem. Saj vsi vemo kako je danes s službami, da bi se pa igrala s službo, ki jo imam pa tudi ne mislim.

No, povejte še ve kako bo pa s tem pri vas?

LP

URŠA

Neposredna povezava do sporočila: 462
17.1.2008 12:44:40   
Skyline
hej...

...sem danes zjutraj probala eno finto, če je mogoče to razlog za zvijanje potem, ko se nekaj časa doji...sm pomislila, mogoče je pa dojka že tolk prazna, da ne teče več in se mala pol jezi na tak način, kot da bi jo mal zvijalo...tko da, ko je začela spet se zvijat na eni dojki, kjer je že pila 15 minut, sm jo dala še na drugo in je nehala....hmmm...no, upam da je to to!!!...raje pa kot da jo začne zvijati zaradi dojenja....glede mlečnih izdelkov, pa sm že probala kake 2 dni, da nism nč jedla takega, pa ni to razlog očitno....po moje bi mogla jest skoraj vse, ne pa da sm omejila prehranjevanje na tako enolično hrano, da je očitno še slabš pol...

...končno smo pa pridobile tiste 0,5 kg, sm jo včeraj stehtala in je v točno 4 tednih šla gor za 0,5 kguser posted image ...v 2 dneh je pridobila 10 dkguser posted image ...močna je pa iz dneva v dan bolj, se tako upre in zvije, da morš prow pazit, da ti z rok ne pade ejuser posted image

...kako turobno vreme je danes, komaj čakam za vikend, če bo kaj sonca, da gremo spet mal vn...

kar se tiče vrteca...pa niti ne razmišljam o tem, ker sta moja starša že v penziji in bosta onadva jo poahtala do kakega 3. leta, pol bomo pa vidli...

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.1.2008 12:51:53   
Foxina
glede vrtcev midva upava na vrtec....vlogo sva oddala...pa so rekli, da je ful zasedeno...user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.1.2008 12:52:09   
andreja2000
ursa1981

glede vrtca oziroma varstva pri nas ne bo problemov,ker sem itak jaz doma in bo Eva zraven mene.V primeru,da pride do kakšne spremembe,pa jo bomo dali v vrtec.Tudi oba starejša otroka sta hodila v vrtec in sem bila zadovoljna.Je pa tudi moja mami bila vzgojiteljica,sedaj pa je že v penziji in ker je težko bolana mi Eve ne bi mogla pazit,no sicer pa sem jaz itak zato,da otrok vsaj nekje po 3 letu gre med vrstnike oziroma vrtec.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.1.2008 12:54:33   
Kim80
Pozdravljene!

No, jaz trenutno dajem 3 dni po 1 AD3 kapljico, pa še ni nobenih sprememb glede krčev. Krče ima občasno, ponavadi pozno popoldne in zvečer, kapljice pa dajem zjutraj pred obrokom po žlički, pomešane z mojim mlekom. Jutri grem na dve kapljici itd. Meni je pediatrinja rekla, da naj zdaj na začetku dajem največ 6 kapljic. Če bi preveč zvijalo, naj dam 3 dopoldne in 3 popoldne. Uvajam pa jih naj postopoma.
Krst - se mi zdi, da ljudje najbolj krstijo dojenčke nekje pri treh mesecih. Vsaj pri nas je tako. Jaz sem se odločila, da bomo imeli krst nekje aprila. Lara bo stara 4 mesece. Me pa zanima, tiste, ki se spoznate na to - ali se krsti med pustom in veliko nočjo, ker je takrat tisti post? Kolikor vem, je velika noč letos enkrat marca.
Spanje in cartlanje - spi včasih tudi po 4 ali 5 ur skupaj, včasih pa se nujno zbuja na 3 ure. Zgleda, da je sedaj začela podaljševati in jaz sem srečna. user posted image  Se mi pa smilijo tiste, ki morajo vstajati vsako uro. Moja kolegica ima 6 mesečnega user posted image  in še zdaj ne spi več kot dve uri skup ponoči. Skoz bi bil na dojki. Podnevi pa sploh ne spi - največ za 20 min. Spi samo v jajčki v avtu ali zunaj v vozičku. Res jo občudujem, da zdrži tak tempo.
Pa še nekaj - se tudi vaši dojenčki kaj slinijo? Moja se je zadnje čase začela kar sliniti. Zdaj je stara mesec in pol. Kot da ne bi sline požirala in potem dela balončke. Saj verjetno je to čist normalno.
Lep dan želim.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.1.2008 13:00:13   
Kim80
Še to sem pozabila napisati:
Kilogrami - sem na isti teži kot prej, a starih hlač še vedno ne morem zapeti zaradi trebuha.user posted image  Ampak bo že.
Vrtec - glede na to, da bom verjetno že morala septembra v službo, saj si jo moram na novo iskati in v šolstvu je največ šans na začetku šol. leta, bi Laro rada dala v varstvo, ne pa še v vrtec, ker se mi zdi še premajhna. Če se bomo poleti slučajno selili v Lendavo, ne bo problem, ker je od mojega mama že v penziji in bo lahko pazila. Če bomo še v MB, pa ne vem, kako in kaj. Odvisno kje bom dobila službo.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.1.2008 13:00:17   
Skyline
mene pa še nekaj zanima, ali je to normalno, da je čišča lahko kak dan že samo rjava in skoraj nič, pol drug dan pa spet sveža kriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.1.2008 13:46:15   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

mene pa še nekaj zanima, ali je to normalno, da je čišča lahko kak dan že samo rjava in skoraj nič, pol drug dan pa spet sveža kriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.1.2008 13:47:34   
andreja2000
sem prehitro stisnila,preden sem kaj napisala...
no,pri meni je tudi bilo tako,pa ne vem kako to!

Neposredna povezava do sporočila: 470
17.1.2008 13:50:59   
t*e*j*k*a
Glede vrtca- mi ga še ne bomo dali v vrtec, kr je od mojga mama doma in ga bo ona pazila, mogoče bom pa jaz tudi še kakšno leto doma. V vrtec bo šel ko bo star kekšne tri leta.

Čišča
-jaz je nimam skor nič več pa je komaj 17 dni minilo od poroda. Je pa takšna rjava oz celo svetlo rjava.

Jan tudi ful spi tako ponoči kot podnevi. Trenutno spet spi. Po večerah pa je nekje od petih pa do devetih buden. Pa čez dan po par minut največ pol ure. A vaši tud veliko spijo oz so spali ko so bli pol meseca stari?

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 471
17.1.2008 14:19:56   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

Ja, baje normalno. Poslušaj tole. Aleksej je danes star ravno sedem tednov. In včeraj sem imela spet svežo kri na dnevnem vložkuuser posted image . Danes pa spet rjavkast izcedek. V ponedeljek sem bila pri ginekologinji in je vse čisto vredu. Očitno se je poznalo, ker sem bila včeraj primorana Ateno nesti v vrtec user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.1.2008 14:24:06   
Skaana
user posted image

Aleksej je pa danes star sedem tednov user posted image . Zdajle sem ga komaj uspela odklopiti od prsi, ker ko on bedi je pri meni, po navadi cuclja... Ali pa se nosi. Ampak kot je povedala že Raho in Magi, dobro vem, da vse prehitro mine, in kar naj bo tako. Evo, spet joka...
Se vrnem.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 473
17.1.2008 14:51:37   
Foxina
čišča jst sem mela točno tko kt si ti opisala...se je že skor nehala...pol pa spet sveža kri

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.1.2008 15:26:46   
želva
manca danes še ni bruhalauser posted image zato pa možek driskauser posted image

vrtec - obvezno, res da bo mal bolj bolna, ampak se naučijo nekega ritma, reda in socializacija seveda. vlogo sem že oddala

krstili se ne bomo-smo čist nevtralni, babice bodo pa user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.