Ayo
|
Glede kapljic AD3 - mi jih jemljemo ze od 2. tedna, vsak dan 4 kapljice, so nama jih predpisali ze v p, stranskih ucinkov pa nimamo nobenih, je to napisano tudi na navodilih. Vidim, da vas je ze veliko takih, da cez noc lahko dalj spite, mi se se vedno hranimo na 4 ure, kar pomeni da se zbujam na 3 ure. Sicer kar dobro spim, po obrokih, ampak se ne bi branila enga dobrega neprekinjenega spanca za 6 ur na primer Drugace je nas Gabriel ful priden, skoraj da ne joka, vcasih mi je kar cudno. Ali spi ali pa opazuje stvari naokoli. Danes sem usposobila njegovo posteljico v njegovi sobi (oblekla + opremila z raznimi igracami) in sem Gabriela tudi takoj polozila notri in je ful uzival (no, saj bi jaz tudi, sem mu pripravila tako lepo toplo vzdusje!), prejle pa je tudi spal od 3-5.30. Konec januarja ga bova preselila cez noc v svojo sobico, zato sem ga zacela pocasi uvajat. Glede casa dojenja - tudi mene zanima koliko casa dojite? Jaz se drzim nacela 10min na eni in 10min na drugi joski. Samo v vecini primerih nikoli ne je 20min, ker ze na prvi joski zadnje minute spi kot polh, potem ga budim, da ga dam se vsaj za 5min na drugo josko. Je pa zanimivo, takoj ko ga po dojenju polozim, se prebudi, kot da ne bi nikoli spal, iz polha v sovo! zelva, drzim pestke zate in za tvojga pajaca!!