ElaM
|
Kako sem jaz fouš tistim srečnicam, ki že lahko oblečete prednosečniške hlače. Jaz sem na +5 kilah in gre res s težavo dol. Imam vsaj razlog, da sem si kupila dvoje nove hlače. sem gledala, da imajo nizek pas, da jih bom lahko nosila tudi kasneje, če mi uspe shujšat nazaj. Vaje za moje razmaknjene mišice delam, kadar se spomnim, parkrat na dan, je moj graben po sredini trebuha že malo manjši. Za info, če bo katera dajala otrokom, namesto Ad3 kapljic, Oleovit, ni treba ponj v Avstrijo, pač pa ga prodaja zeliščna lekarna Arnika v Šk. Loki. Skyline, mogoče, pa Ema pri dojenju poje veliko zraka in jo zato po hranjenju začne zvijat. Poskusi, da bi ji kupčke podirala tudi med dojenjem. Sicer pa res opusti mleko in boš videla, če bo kaj bolje. A ima katera kakšen dober recept, kako ublažit glavobol, že včerej me je bolela glava, danes pa sploh. Sem čisto sama z malima in komaj krmarim od ene do druge in ne vem kje se me glava drži. Upam, da sta zdaj zaspali, vsaj slišati ju ni. Loncica nimam nič namena hodit v Ž., če pa bom ti prej javim. H kateri P boste peljali Timoteja? Še to sem hotela napisat, da je tudi naša Manca veliko bolj navdušena nad cerkljanjem, kot je bila Tinkara. Tinki je v naročju postala kar živčna, Manca se pa kar stisne. Je pa zanimivo, da opažamo drugorodke, Skaana in Magi* sta pisali o tem, enako. Toliko o tem, da sta zaspali, tinkara je začela peti, šibam. Lepo bodite.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 16.1.2008 16:39:31 >