ElaM
|
Punce, živjo, da me ne boste pozabile. Še sem decembrčica, samo s kroničnim pomanjkanjem časa. Še dobro, da je Manca tako pridna, drugače pa res najbrž ne bi zmogla, da bi bila sama doma z obema puncama. Moj svet je trenutno, previjanje, dojenje, branje knjigic s Tinkaro in take zadeve. Sem komaj uspela, da sem šla vmes na en sproščujoč šoping. Zdaj pa po vrsti: Plenice: Manca ima pamperske made in germany, pa zdaj imamo na probi plenice Műllerjeve znamke, pa so tudi ok. Pa še manj plastik fantastik, kot Pampers. Tako, da bomo verjetno prešaltali na slednje pri obeh puncah. Ceplenje: Cepljena bo samo za te zadeve, ki so po programu. Mene je pri ceplenju vedno strah posledic, tako da kar se tega tiče sem en čiknšit. Sem ravno včerej razglabljala, da bom spet vsa presrana hodila na posvetovalnice v prvem letu. Krči: Manca jih na srečo nima, čeprav, jo trebušček občasno boli, vidim, ker se napenja in zraven stoka, pa prdi. Ko se pa pokaka, ji pa kar vidno odleže. Dojenje: dojiva se nekje na 3 ure, zvečer in zjutraj ji dam še malo dodatka, vendar ga spije max 30, tako da očitno dobi dovolj. Še kar ne morem verjet, da imam skoraj dovolj mleka, glede na prvič. Vrtnica79, temenic zaenkrat še nima, imela pa jih je Tinkara, smo jih odpravili z oljem s silicinsko kislino, kupiš v lekarni. Res učinkovita zadeva. Raho, solato normalno kisam, je pa res, da uporabljam, domač, jabolčni kis. Želva, daj se oglasi in povej kako je z Manco. Magi*, super, da je Taras zdaj ok. Loncica, Timotej se pa res super redi. Kar tako naprej. No, še tehnične zadeve. Manca ima danes 1 mesec, pridobila je 900g, je fejst pridna, ponoči spi minimalno 5 ur v kosu. Naj bo zaenkrat dovolj, se še kaj javim. Ne morem iz svoje kože, tako zgleda naša slavljenka. raho, a ti je ozadje kaj znano?
< Sporočilo je popravil ElaM -- 14.1.2008 13:10:59 >