lili8
|
Oj! Se že kar dolgo nisem nič oglašala, ker enostavno nimam časa, kar naprej je nekaj. Se mi zdi da skoz kuham, pa pomivam, pa likam...pa še službo bo treba počasi najti. Drugorodke, kako je izgledalo, ko ste šle po prvem otroku nazaj v službo? Če samo pomislim, da me je bilo strah preden sem šla na porodniško, da mi bo dolgčas... dream3 dobrodošla . Avtosedež: zaenkrat je lupinica še čisto dovolj velika,tako da o avtosedežu še ne razmišljamo. Imamo pa lupinico od Peg perega. Sedenje: Zala v naročju že kar nekaj časa sedi, sploh noče bit v vodoravnem položaju. Sama pa še ne čisto, ponavadi jo posadim v kot sedežne, in tam kar lepo sedi. Zdaj se kakšna dva tedna ful hoče sama dvignit. Fredov obroč: mi ga po moje ne bomo kupovali. Bo kar na rokah. Ali boste na morju za v vodo uporabljale kopalne pleničke, ali jih boste imele kar brez? Lorch dobri ste, da greste v kamp, jaz še pred dojenčkom nisem bila preveč navdušena . Drugače bom pa jaz tud palični mešalnik s sabo nesla . t*e*j*k*a jaz sem naši dala špinačo zmešano s krompirjem, in ji je bilo kar všeč. Vem, da to ni isto kot blitva ampak vseeno. Lorch, jaz ji dajem malo navadnega kravjega mleka v gh, npr. če ji krompir pretlačim, ali kaj podobnega, pije pa še vedno Novalac, smo ravno novo pošiljko iz Avstrije dobili, je tam precej cenejši. Za vikend nismo počeli nič posebnega, v soboto je bilo spet čiščenje, kaj češ, sem tudi jaz devica , včeraj pa smo šli popoldan na sprehod okoli enega jezera. Sem opazila, da naša zdaj precej manj joka kot je včasih. V začetku se je, ko je bila budna kar napre jokala, budna je bila pa kar precej, tako da je bilo kar pestro. Zna pa zato toliko bolj sitnarit, ko se odloči . No, toliko zaenkrat
|