|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
12.6.2008 11:58:33   
želva
š****, š****, špičko

super loncica, da prideš.
user posted image se sam hecam, neki morte glodatuser posted image

vrtnica, sem mal sklanjala, v imenovalniku ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil želva -- 12.6.2008 11:59:32 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
12.6.2008 12:38:02   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Raho: jaz definitivno pridem v Logatec na kavo. ElaM: greš tiu tudi?

Sem šele zdaj videla, da bo Raho v Logatcu. To je to, ko človek nima časa za mladostarševski net in lavfa le avtonet.user posted image  Ja, če bo le možno pridem. Samo logatca nič ne poznam. Tako, da so nadaljna navodila zaželjena, kje, kdaj,...

Želva, zdaj pa odpade vso pisanje o mišicah, pa o tem, kako gledaš za drugimi, ko z vozičkom lavfaš po Logatcu.user posted image
Želvak je pridna tale tvoja Želva, te skoz hvali.user posted image
Aja, za avto pa drži, samo ti povem kar vnaprej, nisem ravno poceni.user posted image

Vrtnica, nehaj delat lušte s češnjami. Jaz bi tuuuudi.

Še ena se javlja, ki nima še tetke. Nisem noseča, sem pa skoz, kot bi imela PMS. Samo to bo verjetno kaj drugega.user posted image

Luštne slikce, Raho ima itak manekenski par, Kajča tvoja dva sta pa tudi cukra. Kake oke ima Maja.

Trdozimc, ti še nisi pokazala slikc, dejmo, dejmo.user posted image

Imejte se lepo.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 12.6.2008 12:40:08 >

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
12.6.2008 14:12:13   
lorch
hojla!
jaz sem lahko malo počekirala po ringaraji po dolgem času, ker je zunaj grozno vreme, moja gospodična pa se pridno valja po tleh in vriska ter se sama moti, da ima mamica malo časa zaseuser posted image
Sem pogledala k novembrskim levinjam in videla kako lep seznam imajo. priporočam ogled, še rojstnim dnevom mamic sledijo. si zaslužijo pohvaleuser posted image user posted image user posted image . me postane kar malo sram ko sama tako neredno sodelujem v pogovorih.se mi zdi, da ste me že kar pozabileuser posted image
Raho:Črtomir in Iraja Živa sta prava cukrauser posted image
Ti moram reči, da pridno poslušamo tvoje cd-je z uspavankami. Najlepša hvala še enkrat. 

No, na tleh ji ni več zanimivo, hoče družbo. Čau

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
12.6.2008 15:47:36   
Foxina
Raho pa vi se to zmeri pri fotografu fotkate? zmeri ste tko spedenani user posted image user posted image user posted image

Želvak ja, welcome... user posted image no, me prov zanima, kakšno je kej moško mnenje na vse to...k na naši temi smo že čist bliz, da bomo vse svetovne probleme rešle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
12.6.2008 15:59:18   
Foxina
lorch ti zmeri pozabm napisat...te neki cajta kr že ni blo na naši temi, a ne? no, welcome back user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
12.6.2008 16:25:45   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Raho pa vi se to zmeri pri fotografu fotkate? zmeri ste tko spedenani user posted image user posted image user posted image

Želvak ja, welcome... user posted image no, me prov zanima, kakšno je kej moško mnenje na vse to...k na naši temi smo že čist bliz, da bomo vse svetovne probleme rešle user posted image user posted image user posted image

Ja, Raho, sdte vedno kot iz kake revije, dobra sta tamaledva da tako poziratauser posted image

Moj želvak ni baje nič špioniral, je sam neki iskal, pa mu je ravnonaš forum ven vrglo.Baje sploh ni videl moga sporočila, ko ga vabim v Hofer.user posted image
Ja, ElaM, zdaj bo pa vse vidu, kako jih lovim tukale po Logatcuuser posted image

lorch, ti se pa res bolj po redko oglasiš.grem pa zdajle k novembrkam gledat seznam

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
12.6.2008 16:54:06   
15.7.
pozdravljene. naj vam pokažem svoj nov modni dodatek, ki je še v teku obdelave.
user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
12.6.2008 17:35:17   
želva
15.7. ti si pa pogumnauser posted image

Ej, a je še katera brala te neumnosti, ki se dogajajo na RRuser posted image Pa svašta, ima folk cajta in frustracij, kaj se jim da.user posted image
Sicer mi je ponavad zabavno brat, ko se kregajo, vključim se nikol, amapk tole dons je pa že mal bolnouser posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
12.6.2008 18:05:21   
Vrtnica79
Ja, kaj pa je spet bilouser posted image  Nisem danes nič čitala kot naš forum. Je imela zdaj Lataša zaključni nastop v šoli, sedaj pa grema končno pito spečt. Mi je ravnokar vse črešnje izkoščičlauser posted image . Vam zvečer prinesem kaki kos, če bo kaj ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

15.7. lep tatuuser posted image . Kje pa ga imašuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
12.6.2008 20:19:35   
andreja2000
kajča in rahouser posted image  ful luškani so vajini otročki!

želva ja,kje pa so se kaj kregali,nisem nič zasledila.

Pri nas je popoldan minil brez dežja,zato sva se z Evo vozičkali,pa k moji sestrični sva šli pogledat par dni starega dojenčka,joj,prvi cukerček je,sem že kar pozabila,da smo pred pol leta tudi mi imeli tako malo bitjece,sedaj pa madam že važno sedi,ja ni kaj,čas leti.......

Lana38Tudi mi imamo kabelski internet in routera,kot je rekla pikica*,samo tistega z žicami in resno premišljujem o nakupu brezžičnega ,ker je kar preveč kablov.Sicer pa itak internet na drugem računalniku trenutno ni v uporabi,ker ima računalnik virus,ja zato pa redkokdaj sploh pridem do računalnika.....eh,me že Lara preganja.....

fajn bodite....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
12.6.2008 20:23:10   
Vrtnica79
user posted image

No, pa mi je uspelo! Postrežite si!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3061
12.6.2008 20:30:53   
želva
Vrtnica79, ja na riti, saj zdi se miuser posted image Pa nehaj dražit s pitouser posted image

Kregale so se pa tam, prav na temi Lepotica-eno uporabnico so šinfale, pa še en dolg naslov Ali ste po naravi žleht ali ...volga, uglavnem na Čvekanju v tri dni je že vse zaklenjen.

Ta mesec je pa porodniška specialno hitra in sem že pol zapravilauser posted image

bodte pridne, noč

Neposredna povezava do sporočila: 3062
12.6.2008 23:47:26   
dream3
Hvala za odgovore. V bistvu se še nisem odločila, verjetno bo vzela manjši čolniček in obroč, ker moram v vodi paziti še na našo ta srednjo punco, ki pa je stara 6 let. Na morju upam da bom toliko časa, dokler bodo otroci zdravi in  me bodo ubogali. Po vsej verjetnosti pa bom večinoma sama z njimi in zato upam da bodo pridni.
Pa lahko noč

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
13.6.2008 7:19:33   
želva
dobro jutrouser posted image

sem že eno debelo uro pokonc, moj čmrl pa noče vstatuser posted image . Danes še kar spi in spi, brez nočnega mal'canjauser posted image Ko bi bilo vsak dan tako.Jaz sem pa valda že pokonc, ker čakam kdaj jo bo treba nahranit,Če se zbuja ni prav, če se ne se pa jaz, ker se bojim..koga, kaj user posted image Sem že sekret spucala, kopalnico, cunje obesilauser posted image user posted image zame

Andreja2000, kako pa vi spite?, še celo noč?

Zdaj pa čakam na vas, da mi ne bo tok dolgčasuser posted image

(odgovor članu dream3)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
13.6.2008 8:04:25   
lana38
Pri nas je pa včeraj popoldan tudi bilo brez dežja in smo lahko vozičkali.user posted image  Je pa imel Tim ful čuden dan. Sploh ni spal čez dan več kot 3x po 2 minut. Drugače potegne tudi 2 uri skupaj, takrat ko jaz kuham. Pa še zvečer, ko bi bilo treba spati, je imel "oke ko dolare" in se smejal in jokal. No, ob 23h je končno lepo zaspal.
Danes pa se že nekaj sonček kaže in greva na otvoritev Hipermarketa Mercator. Do tja imava 20 minut počasne peš hoje, tako da bo to tudi sprehod.

Raho, zelooo lepa slikica.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
13.6.2008 8:09:24   
lana38
Pozabila sem še napisati, da se pri Timu zadnje dni pojavlja faza, da začne jokati, če jaz grem vstran od njegovih oči. To je, če sva sama ali pa če je kdo zraven, ki mu ni najbolj znan. Se mi zdi pa to zelo zgodaj. Ponavadi je to pri 7. mesecu starosti pri user posted image . Tim nima pa še niti 6.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
13.6.2008 8:09:55   
ElaM
Dobro jutro še od mene. Se doziram s kavo, kar pa ne bo dolgo trajalo,  Tinkara je namreč že budna in se pogovarja sama s sabo. Jo slišim po varuški , pogovarja se z Binetom (naš pes).user posted image  Manči pa še panča, zdaj pa res lahko rečem, da prespi noč. Zaspala je ob 8-ih in spala brez zbujanja do 6-ih, potem je pomalicala in zdaj spi dalje.user posted image
A tiste, ki imate v načrtu menjat službo, že kaj pošiljate vloge naokrog? Se mi zdi, da bi bil čas, amapk se kar ne morem spraviti k delu.user posted image

Zdaj pa še ena fotka, kako smo v naši familiji v koraku s časom. Sem včeraj pripravljala večerjo in pridem v dnevno sobo in jih najdem takole. Sem takoj šibala po foto.user posted image
user posted image

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
13.6.2008 8:29:13   
lana38
To pa so navijači.user posted image

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
13.6.2008 8:33:19   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva
Ta mesec je pa porodniška specialno hitra in sem že pol zapravilauser posted image

Je tudi mene predvčerajšnjim na rit vrglo, ko sem šla na bankomat. Je bilo kar naenkrat preveč denarja goruser posted image , Pa še regres je prišel. Ampak se ni za bat, da bi kaj preveč ostalo. Sem plačala mojo dohodnino, pa morje, pa avto je imel redni servis in je šel že lep del kupčka stran. Potem sem si pa še malo zase privoščila....frizer in nove hlače. Promod je zakon in od zdaj naprej samo še tam hlače kupujem.

Drugače me pa danes čaka cel kup dela. Moram pakirat, ker šibamo jutri na morje. Ta del dopusta najbolj sovražim, bo pa zato jutri toliko bolj lušnouser posted image . Me pa prav firbec matra kako naloudani bomo...dve prenosni posteljici, dva vozička, cunje za vse štiri, komplet oprema za plažo in še cel kup raznih malenkosti za mulčka. Bi človek mislil, da imamo vsaj kombi, mi pa še karavana nimamo. Še sreča, da nas truga rešujeuser posted image .

ElaM, ste pa res na tekočem. Pa sta punci navijali za isto moštvo? Ker ne bi bilo fino, če bi prišlo do kakšnih izgredovuser posted image . Pri nas pa ponavadi vlada takšno sožitje, kadar so na ekranu risanke.

Zdaj je pa naš mulček že pokonci in izgublja potrpljenje.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
13.6.2008 8:36:10   
lana38
Ja, tudi mene zanima za koga sta navijali?user posted image

pikica*, uživajte na user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
13.6.2008 10:15:56   
hokejistka
Drugače me pa danes čaka cel kup dela. Moram pakirat, ker šibamo jutri na morje. Ta del dopusta najbolj sovražim, bo pa zato jutri toliko bolj lušno . Me pa prav firbec matra kako naloudani bomo...dve prenosni posteljici, dva vozička, cunje za vse štiri, komplet oprema za plažo in še cel kup raznih malenkosti za mulčka. Bi človek mislil, da imamo vsaj kombi, mi pa še karavana nimamo. Še sreča, da nas truga rešuje

pikica uživajte na morju user posted image . Mi gremo kmalu za vami. 

Kaj pa praviš na naš prevozni park za letošnji dopust: dva avtomobila + strešni kovček user posted image user posted image user posted image . Pa smo samo trije user posted image . Oh ja, smo zelo na komot pri naši družini. Me je kar sram user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
13.6.2008 10:53:03   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

15.7. lep tatuuser posted image . Kje pa ga imašuser posted image

vrtnica mam ga na križu.

PIKICA uživejte na morju, sem vam kar malo fouš, no pa sej gremo mi tudi čez jutr mesec.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

Neposredna povezava do sporočila: 3072
13.6.2008 11:14:42   
Vrtnica79
Hoj, pri nas pa se bo vsak čas dež vlil. Je tako črno zunaj................. Joj, to vreme mi gre že počasi na user posted image . Ma, vedno me zunaj dež dobi, pol pa pridem domov in ničuser posted image . Ko pa je bilo vroče pa mi tudi ni bilo prav, saj je bilo prevroče za user posted image . Eh, brezveze................ Jaz še zdaj pijem jutranjo kavo..............je micena rogovilila okoli in sma se igrali. Zdaj pa študiram kaj bi kuhalauser posted image  Pa še v trgovino bi morala skočit, ampak dokler se Vana zbudi bo že sigurno dežuser posted image .

Želva, ti pa imaš danes delodišuser posted image  Kak si pridna..................še prideš k meni malo spucatuser posted image . Jaz se nikakor ne morem spravit v genealko in potem čistim po delih. Ko mi končno uspe vse pa lahko začnem znova od začetka..................in tako se vrti ta začaran krog.

ElaM uuuuuuuuu, kaki fanici sta ti touser posted image user posted image user posted image .

Pikica uživajte na user posted image  in misli kaj na nas!

Hokejistka kaj vidva pa kr vsak z svojim avtom gretauser posted image

15.7. aha, saj se mi je zdelo. Kaj zdaj pa še pridejo barve zravenuser posted image  Jaz imam pa vrtnico na levem gležnju že 10 let in še zdaj zgleda vredu- nič ni zbledelauser posted image .

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
13.6.2008 11:18:08   
Vrtnica79
Čestitke za pol leta;

TIMOTEJ IAN (Loncica)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
13.6.2008 11:52:21   
pikica*
Hvala punce za lepe želje. Bomo uživali, bomo. Kaj ne bi, ko bomo pa na dopustuuser posted image .

Hokejistka, ti si pa potem približno taka kot ena moja prijateljica, ki na morje nese celo palični mešalnikuser posted image .

Zdaj grem pa naprej delat. Sem še v likanju, potem pa sledi kupčkanje. Upam, da mi uspe vse spakirat, dokler pride Zoja domov.

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?