|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
17.6.2008 15:45:00   
lorch
Andreja držimpesti za tvojo sestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Fredov obroč: mi ga imamo in ga uporabljamo v bani. Moram reči, da je Tjaša zelo naspidirana in prav uživa, ko se tako kopa. ga bomo nesli na morje, ker se nam res fajn obnese.
Vrtec: V četrtek zvečer imamo sestanek za novovpisane otroke, mi je prav smešno, ker se mi zdi, da sem šele zanosila, pa že hodim na sestanke zanjouser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
17.6.2008 17:52:06   
15.7.
mi smo imeli pa dones odvzem krvi in vode v labarotoriju. je slo mim njega, koda ni nič.

vidim da je debata o mleku. meni tudi govorijo zakaj mu ne dam kravjega mleka. sam kaj je sploh fora, a gdo ve zakaj naj nebi kravjega mleka se pil?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
17.6.2008 19:36:50   
andreja2000
vsem hvala za user posted image

15.7.  kravje mleko bi naj vsebovalo preveč beljakovin-če se ne motim,vem,da je premočno,no naj me popravi katera to bolje ve in ker ga pač odsvetujejo,ga ji jaz tja do leta dni ne nameravam dajati,vsak pa se itak odloči sam.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
17.6.2008 20:08:47   
želva
Andreja, za tvojo sestro user posted image user posted image user posted image .

Vrtnica79, Veternica hvala za pojasnilo. So vrjetno res samo zobki.

Zdejle me je pa ta vremenska napoved čist potolklauser posted image user posted image , kakšno poletje je zdaj to.Manci nimam kaj več tako toplega oblečt, saj sem ji to velikost kupovala bolj lahke hlače, ima samo eno toplejšo trenirko in zdej non stop sam perem, pa čakam da bomo lahko poletno garderobo začeli nosit.

Lepe sanje

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
17.6.2008 20:14:04   
lana38
Meni so tudi vsi govorili o GH, pa mu jaz še nisem nič dala. KM pa sploh ne vem, če mu bom še pri 1 letu. Me je preveč strah še od Blaža. Vsak se sam odloči, kako bo pri svojem otroku in najbolje je to vsem takoj povedati, potem ne pametujejo toliko.
Danes je Tima kar ščipalo, pa ne vem, če je od sokca.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
17.6.2008 21:14:11   
Vrtnica79
Tako, zdaj pa imam čas ker moje pupike že spita.

V ponedeljek smo bili cepljeni, končno. Drugače ni pri nas nič novega, še vedno smo škrbasti. GH pa je skoraj že vse- tudi meso ji dam. KM tudi jaz ne mislim uvajat prehitro. Saj zdaj ko si zaželi mlekeca ji tako ponudim zizo. Ostale mlečne kašice pa tako mešam z vodo, ker vsebujejo že AM.

Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro!

Želva kaj pa je z vremenomuser posted image  A misli biti celo poletje tako kot zdajuser posted image  Katastrofa!

Lorch ja kajne kako hitro čas beži! Še malo pa boš mogla it na sestanek v šolouser posted image user posted image user posted image . Moja tavečja pa bo zdaj že zaključila 1. razred. Ej.......... pa se spomnim ko sem jo komaj rodila...........pol pa prvi dan v vrtcu, ko sem jo tam pustila z cmokom v grlu- glih da se nisem razjokala................. zdaj pa je že prava "baba".

SD za regres pa ja, izplačat te more delodajalec.

Ja, pa to........... jaz pa sem dobila user posted image ! Me pa je tak matralo kot še nikoli. In teklo je tudi.............. ponoči mi je celo vse premočilouser posted image . Joj, kak je bilo lepo to leto in pol ko nisem rabila še za to skrbet.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
17.6.2008 21:21:14   
hokejistka
andreja 2000 user posted image user posted image user posted image tvoji sestri, tebi pa user posted image

vnetje ušes moja nečakinja je do svojega 3. leta imela res veliko vnetij srednjega ušesa in ušeska je NIKOLI niso bolela. Edini znak je bila povišana TT.

kravje mleko bom začela uvajati pri 11. mescih, ker gre Julija v vrtec, tam  pa tako ali tako dobijo mleko.
lorch jaz imam pa jutri sestanek v vrtcu user posted image . Tudi meni je grozno, kako čas beži....
Lepo da se sedaj večkrat oglašaš. Se pa jaz manj user posted image

loncica čestitam za Zappa user posted image . Ta , ki je bil danes v akciji v BC je meni blazno všeč. Mi bomo pa verjetno kupili Maclarna spomladi. Pa čaka nas tudi nakup avtosedeža.

GH jaz ji dajem Hippovo riževo probiotično kašico zvečer in sadje dopoldan. Drugega nič in bo tako še nekaj časa ostalo. Doji se še vedno ful rada, dopolansko sadje poje 100 g, zelenjave pa nima preveč rada. Ko bo dopodan pojedla za cel obrok sadne kašice, ji bom uvedla še zelenjavno, prej pa ne.

Uživajte.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
17.6.2008 22:01:29   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

mi smo imeli pa dones odvzem krvi in vode v labarotoriju. je slo mim njega, koda ni nič.

vidim da je debata o mleku. meni tudi govorijo zakaj mu ne dam kravjega mleka. sam kaj je sploh fora, a gdo ve zakaj naj nebi kravjega mleka se pil?

kravje mleko je po sestavi precej drugačno od našega. dojenčki ga zelo težko prebavijo in prevelike količine beljakovin v KM preveč obremeni otročkove ledvice. nekako tako. tudi alergije na KM so zelo pogoste.

na netu najdeš polno tega.

evo, vas po diagonali na hitro preberem, samo cajta pa niiii....

andreja, držite se. user posted image  vam pa usoda zadnje čase res ne prizanaša. za tvojo sestro pa morje user posted image .

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
17.6.2008 22:49:23   
Skaana
user posted image

vidim, da se sprašujete zakaj ne KM pred enim letom. No, če kdaj pogledate koledar otrokovega razvoja tu na RR, potem je tam zapisano tole:

UVAJANJE GOSTE HRANE Dojenje
Dojenček, star šest mesecev, potrebuje ob mešani prehrani vsaj še 2 mlečna obroka dnevno (če je njegova glavna prehrana še vedno mleko, pa 5 do 6 mlečnih obrokov).
Večina dojenčkov ponoči že spi 6 ur skupaj, nekako po dopolnjenem šestem mesecu naj bi že bili sposobni prespati daljši interval brez potrebe po hrani. Veliko dojenčkov pa se ponoči še vedno enkrat do dvakrat zbuja za hranjenje.

Hranjenje po steklenički
Če dojenje ni mogoče ali ste se odločili, da ne želite dojiti, je najboljše nadomestilo vašega mleka tovarniško izdelano prilagojeno mleko za dojenčke. Zdaj lahko uporabljate že nadaljevalne mlečne mešanice (označene s številko 2), ki so malo gostejše in bolj sitostne; ni pa nič narobe, tudi če nadaljujete z začetno mlečno mešanico (označeno s številko 1).
Dojenček v sedmem mesecu potrebuje ob mešani prehrani vsaj še 2 mlečna obroka dnevno (če je njegova glavna prehrana še vedno mleko, pa 4 do 5 mlečnih obrokov). Po dopolnjenem šestem mesecu ni več potrebna sterilizacija stekleničk.
Uvajanje goste hrane
Z uvajanjem mešane prehrane je najbolje začeti po dopolnjenem 6. mesecu, še posebej, če imate v družini nagnjenje k alergijam. Seveda ob uvajanju mešane hrane nadaljujemo z dojenjem oziroma s hranjenjem po steklenički.
Prav tako je ob družinski obremenitvi z alergijami potrebno nova živila še posebej skrbno uvajati, vedno v majhnih količinah in vsako živilo posebej v razmiku 3 do 4 dni (v prehrano dodajajte po eno novo vrsto živila oziroma novo živilo dodajte k že preizkušenim), da boste ob morebitni reakciji na hrano takoj vedeli, kaj je povzročitelj.

Primerna gosta hrana
Za začetek sta najbolj primerna sadje ali zelenjava. Večina staršev dojenčkom najprej ponudi sadni sok in nadaljuje s sadnimi kašicami. Najprimernejši sadeži za začetek so jabolka, hruške in banane, v nadaljevanju popestrijo jedilnik breskve, marelice, slive, melone, … Se je pa v začetku potrebno izogibati jagodičevju in citrusom. Sadje je priporočljivo ponuditi dopoldan, saj lahko povzroči trebušne krče ali drisko.
Od zelenjave sta za začetek najbolj primerna korenček in krompir, kmalu pa lahko na jedilnik dodate še bučke, brokoli, cvetačo, grah in ostalo zelenjavo.

Primerno začetno živilo, ki daje občutek sitosti, so tudi žitarice. Pazite le, da pred dopolnjenim 6. mesecem dojenčku ne ponujate hrane, ki vsebuje pšenico, ječmen, oves ali rž (to so žita, ki vsebujejo gluten), saj bi s tem pri vašem otroku povečali tveganje za nastanek celiakije. Med 4. in 6. mesecem torej lahko od žit uvedete v prehrano riž, koruzo in ajdo. Žitno-mlečne kašice so dobra zamenjava za mlečni obrok.

Meso uvajamo po dopolnjenem 6. mesecu in vedno po tem, ko smo že uvedli sadje in zelenjavo. Izberemo kvalitetno nemastno meso mladih živali, kot prvo je najbolj primerno piščančje. Z ribami ni potrebno hiteti (ponudite jih po 9. mesecu), ko jih izberete, naj bodo to bele ribe.

Po dopolnjenem 6. mesecu lahko dojenčku ponudite tudi trdo kuhan rumenjak (mehko kuhana jajca šele po prvem letu), jajčnega beljaka pa zaradi možnega nastanka alergije raje ne dajajte pred dopolnjenim 1. letom.
Pred dopolnjenim letom dojenčku NE ponujamo neprilagojenega kravjega mleka, jajčnega beljaka, medu, svinjskega mesa, orehov, lešnikov, arašidov, čokolade, gob, ...

Kaj pa kravje mleko?
Neprilagojeno kravje mleko ni primerna hrana za dojenčke , saj se po sestavi močno razlikuje od materinega mleka. Vsebuje veliko več beljakovin in mineralov ter manj sladkorja, drugačna je sestava maščob, poleg tega pa je v kravjem mleku tudi ogromno bakterij. Dojenček, hranjen z neprilagojenim kravjim mlekom, dobi preveliko količino beljakovin in mineralov (soli), ki jih mora zato izločiti, kar pa predstavlja veliko obremenitev za njegove še ne povsem zrele ledvice. Kravje mleko v mlečnih mešanicah s številnimi postopki prilagodijo dojenčkovim potrebam. 

Pa na noč. Jaz sem spet ubita user posted image

Andreja, joj, kaj naj rečem. Hudo mi je in iz moje strani tudi srčne želje za boljše user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
18.6.2008 8:11:46   
lana38
andreja2000!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro.

Zunaj je spet grdo vreme. Včeraj popoldan je deževalo, da je groza. Zdaj že malo manj. Mi2 s Timom pa greva v MB v Leclerc, če ne bo preveč vlivalo.

No, sem prebrala članek in Tima je včeraj očitno ščipalo zaradi soka.user posted image  Danes pa bi naj dobil 2 žlički. Bomo videli, kako bo.
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
18.6.2008 8:11:59   
15.7.
sem dobila izčrpen in natančen odgovor. Magi* si mela prov o nekih beljakovinah in ledvicah.

Zakaj kravje mleko ni primerna prehrana za dojenčke?

- Ker kravje mleko ne vsebuje zadostnih količin železa, zato so v drugem in tretjem letu starosti pri otrocih zelo pogoste anemije
- Vsebuje preveliko količino neprilagojenih beljakovin, ki premočno obremenijo ledvica dojenčka in močno povečajo možnost alergije
- Ker ne vsebuje zadosti cinka, selena, joda, vitaminov A, C, D in esencialnih maščobnih kislin potrebnih za zdravo rast in razvoj
- Ker vsebuje preveč natrija, kalija in kloridov

Torej, zlasti velika možnost anemij in alergij, poleg pomanjkanja nekaterih nujno potrebnih elementov. Ugotovili so 25-40% anemij med 6. in 24. mesecem starosti otrok, še posebno pri otrocih, ki imajo povečano tveganje za nastanek alergij. Izogibanje kravjega mleka do 18. meseca starosti v veliki meri eliminira anemije med 18. in 24. mesecem starosti.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
18.6.2008 9:03:34   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: želva

ej, foxina.Od prijateljice mali je imel vneta ušesa, pa ni imel vročine, nič ni tulil, tako da sploh ni vedela.Šele ko sta prišla na posvetovalnico, je zdravnica ugotovila, mali pa čist dobre volje. tak da ne me zezat

očitno nesporazum - mišljen je bil tatu...jst za kej takega nimam poguma

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
18.6.2008 9:06:00   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
lorch jaz imam pa jutri sestanek v vrtcu user posted image . Tudi meni je grozno, kako čas beži....
Lepo da se sedaj večkrat oglašaš. Se pa jaz manj user posted image

jst tudi...mogoče se pa vidmo user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
18.6.2008 9:09:50   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

IZVIRNO SPOROČILO: želva

ej, foxina.Od prijateljice mali je imel vneta ušesa, pa ni imel vročine, nič ni tulil, tako da sploh ni vedela.Šele ko sta prišla na posvetovalnico, je zdravnica ugotovila, mali pa čist dobre volje. tak da ne me zezat

očitno nesporazum - mišljen je bil tatu...jst za kej takega nimam poguma

vidim, da sem zaj*** tatu ma 15.7., ti si sam komentirala ...jao, sem zmedena user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
18.6.2008 9:35:27   
želva
foxina, men pa ni bilo čist jasnuser posted image user posted image
se mi ni zdel, da bi tok mim užgala z ušesiuser posted image Pa sem mislila, da sem kako tok mim usekala, da sem heroj, k se upam na glas povedatuser posted image no, sej bo boljš

Ja, vreme, do pondeljka bo še za en drek, malo mešanouser posted image
Vrtnica user posted image za user posted image . Jaz jo še kar čakam, ta 2., pa je kar ni in ni. Pa nisem user posted image (vsaj upam), zamuja pa že več kot 14 dni. Ampak po porodu so še hormončki zmedeni. Sem pa dons že hotla it v lekarno po test, pa si kar ne upam, da ne bi bilo kaj res. Pa tok sem se hecala na ta računuser posted image

KM, kaj pa vem, jaz ji ga v pireju že dam, če delam za naju, ga dobi tudi ona, prav samostojno ga pa ne dobi.bomo še malo počakali.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
18.6.2008 10:04:07   
hokejistka
Sem včeraj pozabila povedat, da je naša tudi taka neverjetna tečka zadnje dni, da je kar groza user posted image . Vsak dan komaj čakam, da pride user posted image   domov, da si malo ušesa spočijem. Zadnje čase je začela cvilit in piskat s takšno frekvenco, da cel blok vibrira. user posted image

moje user posted image še ni. In upam, da tako ostane še čez poletje.

foxina predvidevam, da ste dobili vrtec, kje blizu vas, tako da se žal ne vidimo. Bi bilo pa lepo user posted image

Danes ponoči so se mi pa malo mlečni vodi zamašili, me je joška bolela za znoret in je bila čisto trda. Bolečina in trdota tudi po dojenju nista popustili, pa med samim dojenje me je bolelo kot user posted image . Sem se tako ustrašila, da ne bom kakšnega mastitisa fasal, da sem si šla ob 4:40 ven mleko pumpat, pa ni nič ven priteklo user posted image . Potem sem jo zjutraj spet pristavila in je parktat potegnila, potem pa več ni hotela- mene pa tako bolelo. Pa se ponovno črpalko vzelo in je začuda bolečian popustila. Sedaj me še malo boli, ampak je stokrat bolje user posted image

A je katero neurje zalilo?

Zdajle tamalo nafutram s sadno kašico, potem pa greva poskusit srečo s sprehodom. Upam,da se ne vlije.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
18.6.2008 10:25:14   
Ayo
Dan!

Mi smo predcasno nazaj z dopusta - slabo vreme! user posted image user posted image user posted image
Prvi teden je se kar nekako sel, ker smo bili na kmeckem turizmu, smo malo hodili naokoli in je cas kar letel. V soboto smo sli pa na morje in je bilo lepo v nedeljo, potem v ponedeljek in torek pa za user posted image in ker imamo ze vrh glave to nestabilnost vremena in vedno manj upanja, da pride pravo poletje, smo vceraj spakirali in sli domov.
Mi je bilo najbolj hudo za Gabriela, ceprav se se ne zaveda, ampak smo imeli tako lepe plane, kako se bomo zabavali na plazi, pa v morju, pa bazencek smo kupili...skratka za user posted image Tudi midva se nisva kopala. Cetudi je danes mogoce sonce, morje je mrzlo. Vceraj, ko smo prisli domov, je bilo 12°. Ja, to ni poletje!
Zal mi je pa tudi za mojga user posted image , ker je imel tak dopust (jaz sem itak doma od novembra, on pa dela).
Pa ena je govorila o oblacilih - tudi nasemu Gabrielu je veliko poletnih oblacil ze premajhnih, pa take kjut stvari sem mu kupila... user posted image

No, seveda nisem vsega prebrala, o cem je debata. Sedaj me caka doma gora cunj in ostalo.

Za Andrejo in njeno sestro sem prebrala - user posted image user posted image user posted image

user posted image tud jaz se nimam.

No, potem Gabriel in GH - na dopustu, ce ne drugega, je zacel lepo papcat, tudi zelenjavo: krompir, korencek, bucka, buca, brokoli user posted image Od sadja bi pa kar vse pojedel do onemoglosti user posted image banana, jabolko, marelica, breskev.

Toliko na hitro od nas. Lep dan! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
18.6.2008 11:17:13   
vetrnica
andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro

Jst sm šla pa včeri delat test, ker user posted image še vedno nimam, čez vikend mi je blo pa kr nekam slabo. Sem res že razmišljala, če je kaj na tem. No, sam pol pa ni bilo user posted image . Sej se ne bi branla še enega user posted image , sam bi rada mal več razlike med njima.

tud naša je precej tečna zadnje čase. Včeri, ko je prišel moj domu, je rekel, da se jo sliši po celi vasi user posted image . No, sej tako hudo pa res ni. Zgleda predvsem popoldan rada preizkuša kakšne glasove vse je sposobna spraviti iz sebe.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
18.6.2008 11:20:53   
lili8
Andreja2000, vaša družina ima pa res smolo, tudi z moje strani .

Pri nas je danes tudi bolj deževno vreme, tako da najbrž ne bova šli nič ven z vozičkom. Itak imava ponavadi tako "srečo", da takrat, ko midve nosove ven pomoliva začne deževat, potem morava pa domov šibat kot nore. Ampak vsaj nimam slabe vesti, če se mi kdaj ne da na sprehod, imam vsaj izgovor.

Predvčerajšnjim je ena kolegica rodila,  in sem čist raznežena, ko pomislim na malo štručko, sploh si ne morem predstavljat, da je že pol leta naokrog, odkar sem rodila. Ja, čas res beži. Saj v začetku je bilo res naporno, ampak bi šla takoj še enkrat čez vse.

Ah ja, saj danes nimam nič pametnega za napisat. Zala spi, jaz grem pa kosilo pripravit.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
18.6.2008 12:18:11   
15.7.
hey, mi smo iz posvetovalnice, težki smo 9100g in veliki 72 cm. 

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
18.6.2008 12:48:55   
Foxina
želva user posted image user posted image user posted image tisto o ušeskih sem sploh spregledala...sem šele zdele šla nazaj brat

user posted image jst je tud še nimam...

hokejistka  vrtec ja, čist blizu, ja...tko, da se bomo pa na sprehodih družli, pa je user posted image

bolečina ojoj, to pa ni fajn...ampak lepo, da se je že ušlihtalo user posted image user posted image user posted image

Ayo 
user posted image , da vam je vreme nagajalo...no, pa vsaj skupaj ste bili...to je najbolj pomembno!

lili8 tud meni ta zgovor, ko dežuje prov pride user posted image user posted image user posted image

15.7.  čestitke...to so pa orng mere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
18.6.2008 13:46:22   
rumena
Mi imamo tudi decembrko Tajo, vendar pa vas samo berem. Sedaj pa moram tudi jaz vas nekaj vprašat. Vse ste pisale, da imate sestanke v vrtcu za vaše pikce. Zdaj pa me zanima iz kje ste, da ste dobile vrtec, glede na to da gredo šele konec novembra v vrtec. Mi smo iz Domžal pa ga nismo dobiliuser posted image .
Lp.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
18.6.2008 13:49:19   
15.7.
TARAS* vse najboljše za polovico svečke...

Klemen je  dobil pa za polovico svečke pikico, hehe

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
18.6.2008 14:05:18   
Vrtnica79
Čestitke za polovičko;

TARAS (Magi)
KLEMEN (15.7.)

user posted image

Uuuuuuuuuu, kake mere ima Klemenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem držat pesti, ker je ena moja kolegica v porodniuser posted image .

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
18.6.2008 17:41:59   
Vrtnica79
............................ in ta kolegica je že rodila fantka Najauser posted image user posted image user posted image .

Kje pa ste vseuser posted image  Me smo ravnokar iz sprehoda, ker je zdaj ful lepo zunaj. Upam da tako tudi ostaneuser posted image .

Rumena dobrodošla! Za vrtec ti ne znam svetovat, ker mi naše sploh nismo še vpisali.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?