|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
18.6.2008 18:56:47   
soncek.djukelica
ojla,

rumena pozdravljena! Mi smo v Lj, pa smo ga dobili, vendar gresta šele z marcem!
Andreja, žal mi je za tvojo sestro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Magi, čestitke tvojemu polletniku!
15.7 čestitke tudi tvojemu Klemnu!
Kaj pa gres, a ste že sprobale? Mi smo ga in imata ga radi in reakcije tudi nimata!
Sem pa jima kupila čokolino od Milupe in tudi se ga ne branita!user posted image
Čez en teden imamo pediatra, Victoria je veliko težja od Sare, se občuti v rokah!user posted image
Danes sem ju peljala v vrtec,da spoznata vzgojiteljico, in sta s ekar dobro obnesli, pa vsi otroci so skakali okoli vozička, Sara je prav čudno gledala, ampak jokala pa ni,Victoria pa se je lepo smejčkala!

Ajde, tole je od mene vse, moram šibat!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.6.2008 19:54:18   
andreja2000
rumenauser posted image  lepo pozdravljena med namiuser posted image

vsem puncam skupaj iskrena hvala za vse lepe želje user posted image inuser posted image

naša češpla pa po tem tretjem cepljenju ni dobila vročine tako kot prejšnjič in tudi tako zelo sitna ni bila.

Me je pa danes malce pogrelo pri njegovih,ker kar naprej poslušam kadar mala malo zajoka,da zato,ker ji ne dam prave hrane in jo filam le z mlekom in kašicami,pa da je že predolgo nisem previla,pa da je žejna.....in sploh uboga mala Eva.....,vam povem,da me je pa danes to že res razjezilo in sem mojemu to tudi povedala.Itak sem vsa na trnih zaradi sestrine bolezni in mi res ne paše da mi nekdo pri tretjem otroku in mojih letih kar naprej soli pamet.No,pa je moj rekel naj to kar preslišim....Preslišim?????,ma halo le kako....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.6.2008 20:38:47   
lana38
andreja2000, pa hodite manj tja na obiske. Tega zdaj res ne potrebuješ. To bi pa tvoj moral razumeti.
Mi smo bili zdaj celo popoldne zunaj, ko se je taki lepi sonček pokazal.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.6.2008 21:07:56   
andreja2000
Lana38 ja,saj sem že sama mislila da bo to rešitev,a če nas ni dva ali tri dni,pa mi dobimo njihov obisk,ki zna biti tudi nekaj ur.Eva je njuna prva vnukica in sta čisto nora nanjo,pa saj to razumem,vendar bi tudi oni morali kaj razumeti,že itak jo ves čas imajo na rokah,in potem bi mala tudi doma bila rada kar na rokah,jaz pa seveda nimam časa tako kot onadva,saj imam še kup drugih opravil,kot pač vsaka mama.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
19.6.2008 0:47:13   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

TARAS* vse najboljše za polovico svečke...

Klemen je  dobil pa za polovico svečke pikico, hehe

tudi Klemnu želim vse najboljše. user posted image  res je pravi dečko. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
19.6.2008 7:28:48   
lana38
andreja2000, zdaj boš videla, kako fajn je bilo, ko nisi poznala tašče.user posted image  Malo heca v vsej tej jezi neškodi. A se boste šli še kaj kopat? Ali pa ste že vse karte izkoristili? Zdaj bodo lepi in topli dnevi. Jaz že komaj čakam. Ti pa mislim, da še lahko do 6.7. koristiš. Blaž bo imel aktivne počitnice v Termah Ptuj od 30.6. do 4.7. in mislim, da bom večino takrat porabila, če bo lepo. Ker za Blaža takrat ne bo treba plačati, samo ostal bo tam še popoldan, ko bo že notri.
Moram ga zbuditi in pripraviti zajtrk. Še gre v šolo. Potem bomo pa spali in uživali počitnice.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
19.6.2008 9:44:00   
Vrtnica79
Jutro, no končno smo se zbudili v lep dan! Bo ga treba maxinalno izkoristituser posted image .

Čestitam še današnjim polletnikom;

EMA (Skyline)
TIM (Lana38)
TEJA (Karmy85)
MIA (Baby27)

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.6.2008 12:40:21   
15.7.
ewo tole je naš mali, ki je dobil od botrce prvo knjigo za pol svečke, in jo je že pridno bral, :)

user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.6.2008 13:06:51   
lana38
Hvala za čestitke.user posted image
Ja, čas res beži. Naenkrat bo Tim star že eno leto in bo že veselo tekal po stanovanju.
Končno imamo lepo vreme. Sva že uživala danes v vozičkanju.
LP

lana38

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
19.6.2008 13:30:11   
Foxina
15.7. njemu ti praviš mali user posted image men se zdi na tej sliki ful odrasel...sem glih razmišljala, če maš še kakšnga otročka čez 1 leto starga...bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
19.6.2008 14:39:32   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

15.7. njemu ti praviš mali user posted image men se zdi na tej sliki ful odrasel...sem glih razmišljala, če maš še kakšnga otročka čez 1 leto starga...bravo user posted image user posted image user posted image

mali mu pravem zarad tega kr je šele 6m in 1 dan star. ja, drugače se pa tudi nama z možem full velik zdi.

ja od kolegice bo čez 1 m str 1 leto, pa ma šele 7 kg. naš jih ma pa že zdej 9100g.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
19.6.2008 15:07:59   
hokejistka
15.7 ne morem verjet, kakšnega korenjaka imate user posted image . Tudi meni se zdi star najmanj 10m.

Julija je imela pa danes sistematski pregled. Sem včeraj klicala za datum in mi je P rekla, da lahko kar danes prideva. Je bila cepljena, dobile pa sva tudi vrečko za urin in napotnico za odvzem krvi. Imava pa čas 3 mesece, ker je naslednji pregled šele pri 9 m. Tehta 7930 g, velika pa je 68,5 cm
Malo sva se pogovorili okli gibalnega razvoja, ker se mi zdi, da ne napreduje ravno najbolje in mi je pokazala par vaj. Sem se pa odločila, da bom šla privat k fizioterapevtu na samoplačniški pregled, da vidim, kaj on pravi.

Sem pozabila povedat, da sva bile 2 dni nazaj v shoppingu v Iani in sem ji kupila nekaj majčk z dolgimi rokavi in jopico, ker so imeli 30% popusta. Pa še v Hm sem ji nekaj kupila, ker so ravno začeli z znižanjem.

Čestitke vsem polletnikom user posted image

Včeraj smo imeli sestanek v vrtcu za uvajanje in podpis pogodbe. Nič posebnega, vem vse,ker delam v vrtcu. Smo si ogledali en filmček, ki so ga posnele vzg., da so pokazale, kako poteka dan v vrtcu. So bili pa na posnetku bolj 2 letniki in so veliko stvari že sami obvladali (hranjenje, pitje, oblačenje). In potem en ati smrtno resno vpraša, kaj je potrebno otroka pred vstopom v vrtec naučit.user posted image

Mi2 sva veliko sami, ker user posted image veliko dela. V nedeljo odhajamo na dopust in če bo ve po sreči in bo user posted image zdrava, bo polnih 5 tednov uživali. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
19.6.2008 16:22:16   
lana38
hokejistka, a greste kar za 5 tednov na morje? To bi jaz tudi šla, če bi imela možnost. No, mi si bomo pa 14 dni privoščili. Čez en mesec bomo že pakirali. Komaj že čakam na čofotanje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
19.6.2008 16:38:31   
lana38
Pozabila sem pohvaliti napredek našega Tima. Uspelo se mu je obrniti na trbušček. Pa tudi sedi že nekaj sekund brez opore.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
19.6.2008 18:52:36   
15.7.
lana naš mali se že več kot kak mesec kotali iz hrbta na trebušček in trebuščka pa na hrbet (no to že dlje časa), tudi brez opore že nekaj časa zdrži. plazil se je že pred časom, res da rikverc, zdej ene 14 dni pa že kobaca, tudi rikverc, ampak nič hudega.

aja js bi tut šla na morje za 5 t. na žalost gremo pa mi sam za 8 dni, če bomo sploh šliuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
19.6.2008 19:02:49   
Foxina
hokejistka o, kak fajn...a to mate kak vikend, da greste za tolk časa...res vam zavidam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3166
19.6.2008 20:47:59   
hokejistka
hokejistka o, kak fajn...a to mate kak vikend, da greste za tolk časa...res vam zavidam

Ah, kakšen vikend. Gremo kar lepo v hotel pod zvezdami user posted image (kamp).  Malo bo možek z nama, malo moja mami, pa bodo tedni kar leteli.

Me je pa kar groza, koliko stvari moram še pripravit. Pa letos sem si tako želela it na brazilsko depilacijo, pa mi je časa zmanjkalo.

foxina kako je bilo na sestanku?

lana38 bravo za sedenje. Mi smo še daleč od tega. Bomo pa z vajo tudi to počasi osvojili.

ayo res škoda za počitnice. user posted image Mogoče si boste pa lahko utrgali kakšen konec tedna in kam skočili. Vreme je zadnja leta res velika loterija.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
19.6.2008 21:33:50   
t*e*j*k*a
HEJ hoj!!

Čestitke vsem polletnikom!!!

Vrtec-tud mi ga še nismo vpisali, bo šel pri treh letih.

sedenje-včasih mu rata za par sekund

GH- smo začeli ful lepo papat, tko da ni problemov. Poje vse kar mu dam.

Kotaljenje-kotali se že neki časa iz hrbta na trebuh. obratno je pa kr nehal.

Klemen je res pravi dec!!!

Ayo škoda za dopust!!

Grem spat kr je mali cele dneve tok zahteven, skoz rabi pozornost, skoz se je treba pogovarjat z njim, biti čist zraven njega al ga pa celo na rokah nosit, tko da sem čist povožena. Še sreča da je začel spati spet cele noči , tko da se vsaj malo oddahnem.

Andreja2000 - kk so ludi čudni!Verjamem da ti gredo nasveti ful na živce, tko da - skoz eno uho not skoz drugo pa vn, pa bo.

čao

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 19.6.2008 21:34:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3168
20.6.2008 7:13:58   
ElaM
Dobro jutro.
Najprej čestitke vsem polletnikom.user posted image  hitro, prehitro gre čas.
Andreja, user posted image  zate in za tvojo sestro.
15.7, vaš Klemen je pa res fant od fare. Pravi lepotec.
Kotaljenje: to Manca dela že par mesecev, zdaj je začela "puzat", sicer v rikverc.user posted image  Ni to še pravo puzanje, je pa že toliko, da jo občasno najdem pod kavčem,.. v glavnem dnevna soba jo je polna.
Sedenje: sedi še ne, če jo posedem, se maje levo in desno, naprej, nazaj, par sekund, potem pade na trebuh.user posted image  To prakticirava samo občasno, da vidim napredek, sicer pa ne. To, da otrok sedi se šteje, ko se zna sam posesti, ne da ga posedemo in založimo s parimi povštri.user posted image  No, pa saj to itak veste.
GH: ima 2 obroka dnevno, kosilo je zelenjavno, malica sadna. Poje tam nekje 180 ml.

Lončica, a boste jutri kaj v Ž., a kam šibate? Jaz ima zvečer babji čvek, popoldne, je pa moj rekel, če gremo malo pogledat na Kingstone, je naša Tinkara njihova fenica. user posted image  Pa bi se lahko kaj videli.

Lepo bodite,...

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
20.6.2008 8:11:27   
lana38
Timu uspe par sekund sedeti brez opore. Ni založen s pouštri. Res pa je, da ga jaz posedem. Kotalil se pa prej ni, tako da me je včasih že skrbelo. No, pa bo pač bolj počasi.user posted image  Zdaj spet hoče pisati.
n j,k, ghm  nnh jjnv
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
20.6.2008 8:28:17   
ElaM
Lana, nisem pisala o Timu, pač pa na splošno.user posted image  Manco včasih katera od babic hoče posedat in jo zalagat s kakšnimi povštri. In takrat imam en mičken izpad.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
20.6.2008 8:52:12   
lorch
Sedenje: par sekund sedi sama, potem pa gre na stran ali pa naprej, ampak jo postavim jaz v sedeči položaj, samo brez kakih povštrov.
GH: tudi mi imamo dva obroka na dan, en sadni in en zelenjavni obrok, pa zvečer po dojenju še flašo z malo rižolina. pol pa spi od 20.30, do jutra. ponavadi se mi zbudi okoli 6h, sam, ta teden je začela vlečt celo do pol osmihuser posted image . ampak to je verjetno samo kako prehodno obdobjeuser posted image .
Kotaljenje: ja, tudi pri nas je pestro, ker se gospodična kotali v vse smeri, tako da jo je vsepovsod polno. Na veliki postelji je ne smem več puščat, ker bi lahko še padla dol, glede na to kako aktivna je.
Tašče: ja, mam tudi jaz eno tako, samo, da ta še živi z nami, oz. mi z njo (njimi). Saj jaz bi šla drugam, pa mojga ne spravim. Ampak tudi to mi bo nekoč uspelo!!! Moja pride gor po 3x na dan, pol pa it ne zna, pa vse komentira in da vedet, da ona že ve bolje od meneuser posted image user posted image Še na wc mi potrka!!! Pa ne mislit da se hecam, ampak potem ko potrka, mi pa še za kljuko grabi, ko da jo hočem zraven da bo stehtala kolk sem dala v školjkouser posted image user posted image user posted image Tako, da Andrejo čisto razumem, ko ji gre tašča na kuser posted image .

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
20.6.2008 8:55:48   
lorch
Bom za vsak slučaj povedala, da imamo wc v kopalnici, noter imava tudi previjalno podlogo, in vedno kar po svoje predvideva oz se dela kao, da sem šla itak sam tamalo previt in lahko uleti noter.  Da ne bo kdo mislu, da mi res hoče gledat kk sedim na wc-juuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.6.2008 10:14:14   
vetrnica
sedenje: jo sicer bolj malo posedam, največkrat kar v kot sedežne. Drugače, če poskusim, pa par sekund zdrži sama v sedečem položaju. Včasih pa, ko noče več bit na igralni podlagi, jo pa posedem zraven in sama pazim na ravnotežje, da se lahko igra. Bi se kar hitro prevrnila na katero stran, ker toliko vleče igrače. Sem pa opazila, da se mogoče že malo lovi na roke, ko se prevrne naprej. Od začetka se je kar na nos postavila, zdaj pa ne več.

kotaljenje: se kotali in obrača okoli svoje osi (ritke), tako da ima ponavadi glavo na tisti strani, kjer je imela prej nogice. Se pa ponavadi nekaj časa kotali in trudi plaziti, pol ko pa zgleda ne pride dosti hitro kam al pa se ji ne da več, se pa začne jeziti in jo grem prestavit.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.6.2008 10:14:28   
kajča
mi gremo končno danes za 1t na morje, komaj čakam sicer brez user posted image , gremo kasneje skupaj

GH:Maja je 2 obroka na dan, čez dan dobi sadje ali zelenjavo, zvečer pa žitno kašo, potem pa še dojenje

sedenje: sedi če par sekund sama, tudi če jo posedimo, se sicer prevrne na levo ali desno, samo se tako fino počasi in se opre na ramo, da jo res ni potrebno zalagat z povštri, Drugače pa noče sedeti, takoj gre na trebušček

plazenje: Maja se že 14 dni plazi naprej po trebuščku, tako da se z rokami potegne in potem še z nogami odrine, tako kot vojaki in pride čisto povsod, še najraje je v jedilnici pod mizouser posted image user posted image , pa Nacetu vse igrače premeče. Nace se je pa najprej začel plaziti nazaj.

spanje: spet se nam ponoči enkrat zbudi, odkar smo začeli z uvajanjem GH se Maja ponoči okrog 1h zbudi in se doji, prej pa je lepo spala od 20h do 5h. Nem vem zakaj, mogoče bi ji mogla dat žitno kašo zjutraj in ne zvečer. Pojma nimam, bom probala.

zobki: včeraj smo dobili prevga zobka, spodaj desno, sedaj se pa kaže še spodaj levo. Je res zoprna zadnje dni oz. mesece, ker jo res boli.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!