|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
13.6.2008 11:53:05   
Magi*
Timotej Ian čestitke za pol leta!

ElaM, mater kaki pupi. ati je ziher nadponosen. user posted image

denar - user posted image  zdaj, ko smo zakreditirani do grla, je res šit. pa še registracija, dohodnina in zavarovanje stanovanja nas čaka.

a ima kera telefon od puhice? bi jo nujno rabila.

joj, šibam pakirat, gremo na Štajersko popoldne ...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
13.6.2008 12:09:29   
hokejistka
Hokejistka, ti si pa potem približno taka kot ena moja prijateljica, ki na morje nese celo palični mešalnik .

Seveda, da bom nesla še palični mešalnik user posted image , pa pralni prašek tudi, pa listke za perilo, pa antilopa, stajico, ..... V bistvu bom kar celo stanovanje preselila na morje.
Mogoče mi je pol oproščeno, ker gremo v kamp, pa je zraven še kar nekaj kamp opreme za peljat + celotna posteljnina in brisače.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
13.6.2008 12:16:32   
lorch
uau! Dopust! mi gremo 20.7. za 2 tedna na Pag, v kamp. Nas vsi čudno gledajo, ker bomo dva tedna v šotoru z dojenčkom, men se pa prav fajn zdi in komaj čakam.
Foxina in Želva hvala. Ja, res sem bla mal lena kar se pisanja tiče.  Ko sem prebrala kako stran in sem hotela kaj napisat, je pa cajta zmankalo, alpa se mi ni več lublo, ampak se bom popravla. če sem lahko pred porodom visela gor še ponoči, bom pa menda ja lahka zdaj tud mal bol ažurna ane. sej vem, sam v red se moram mal spravit.
15.7.
dober tatoo!!user posted image

Glede user posted image , pa  moram reči, da sem jo jaz že 2x dobila, pa mi sploh ni blo všeč. ker je ptav fajn brez.  Mi je pa sestra v ginekološki ambulanti pred 2 mesecema rekla, da če je še nimam naj grem rajši nardit en test, pa sem jo mal čudno gledala, ker ona bi pa res lahko vedla, da je to neki normalnega po porodu, pa tudi če je mlada.user posted image
Eh, grem se mal s svojo princesko špilat. Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
13.6.2008 12:19:25   
t*e*j*k*a
Ojla, jaz ne dohajam, sploh ne vem od kje imate tolk časa da vse to naklofateuser posted image , men ga mal primanjkuje.

No glede paličnega na morju-letos bo itak, o tem sploh ni debate, bomo kej malemu spasirali.

Vse fotke so ful cart, ElaM ja ful vredi so tile navijači. A vi mali pustite TV gledat? JAz ga stran obračam kolkr ga lahk. Kr se mi zdi da si bo še celo življenje oke kvaril z TV in Računalnikom, tko da zdej mu pa še ni treba ko itak ne ve kaj gleda. No to je moje skromno mnenje.

ŠE neki- a ktera že daje blitvo??

ČEstitke TImotej-Ian!!!

Šibam čao

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
13.6.2008 12:36:59   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

joj, šibam pakirat, gremo na Štajersko popoldne ...

Opa, a prideš k meni na kako kavicouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
13.6.2008 12:43:35   
lana38
Jaz sem že prI Blažu nesla palini mešalnik na morje. To je čisto samo po sebi umevno, kako pa drugače pasirati. Mi gremo tudi z 2 avtoma, ker nas je 6.user posted image Gresta tudi moja starša zraven.
Sva bila s Timom na otvoritvi. Jaz sem pojedla čevapčiče in eno kepico sladoleda. Pa še na pijačko sem šla. Zdaj pa že dežuje in severni veter piha.
Nakupovala nisem nič, ker je bila prevelika gužva notri. Bo treba iti kateri drugi dan.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3081
13.6.2008 13:09:50   
pikica*
Uuuu...tale palični pa je vroča temauser posted image . No, tista prijateljica ima dve leti starega fantka.....toliko v pojasnilouser posted image . Drugače ga pa mi sploh nimamo in očitno je to kar malce čudnouser posted image . Ampak jaz Lovrotu nič ne pasiram hrane. Samo z vilico jo pretlačim in je to to.

Magi*....tele vikend variante imam jaz že v malem prstu kar se pakiranja tičeuser posted image . Za vse štiri porabim 15 minut, ali max. pol ure in je vse napokano. Je pa res, da imamo kar nekaj let prakse, ko smo skoraj vsak vikend hodili na Dolenjsko. In z leti se je količina krame vztrajno manjšala.....smo se naučiliuser posted image .

Konec pavze...gremo naprej pakirat.....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
13.6.2008 13:41:35   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Uuuu...tale palični pa je vroča temauser posted image . No, tista prijateljica ima dve leti starega fantka.....toliko v pojasnilouser posted image . Drugače ga pa mi sploh nimamo in očitno je to kar malce čudnouser posted image . Ampak jaz Lovrotu nič ne pasiram hrane. Samo z vilico jo pretlačim in je to to.

Magi*....tele vikend variante imam jaz že v malem prstu kar se pakiranja tičeuser posted image . Za vse štiri porabim 15 minut, ali max. pol ure in je vse napokano. Je pa res, da imamo kar nekaj let prakse, ko smo skoraj vsak vikend hodili na Dolenjsko. In z leti se je količina krame vztrajno manjšala.....smo se naučiliuser posted image .

mi sicer imamo paličnega, ampak jaz tud kar z vilico pretlačim hrano za Zojo. Mogoče ga bom uporabljala pol, ko bo več. Zaenkrat mi poje itak samo kakšni 2 žlički.

Tudi mi imamo kar nekaj prakse s pakiranjem, ker gremo vsaj 2x na mesec na koroško.

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
ŠE neki- a ktera že daje blitvo??

jst sm ji jo probala dat že pred časom pa ni bilo nič reakcij

danes je pa zoja prvič čez dan spala v svoji posteljici - je zdržala 20 min user posted image . Ponavadi mi je, ko sem jo dala tja, takoj začela jokati in sem jo komaj umirila.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
13.6.2008 14:51:57   
Magi*
puhica vas lepo pozdravlja. vas že vse pogreša. user posted image

jah, saj spakirala še itak nič nisem. je pa Taras pojedel 2dcl zelenjavne kaše. je imel trebuh že kot balonček, pa bi še kar jedel. user posted image

aja, blitvo sem mu že dala in je bil izredno zadovoljen. nobene reakcije.

Vrtnica, gremo malo višje gor in mamo vse že zasedeno. preden vso žlahto obiščem ... pa kdaj drugič.

lepo se imejte!

PS. falični mešalnik gre povsod z nami. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
13.6.2008 19:18:33   
lana38
A ste vse odpotovale čez vikend?
Naš Tim je prav tečen, ko ne more ven. Malo sva bila, ampak je še mene zeblo, tako piha mrzel veter. Jutri bo pa že bolje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
13.6.2008 21:58:46   
t*e*j*k*a
no jaz sem vse spravla spat, zdej pa mal čekiram:)

Upam da bo jutr res lepše vreme kot danes.

sem prej pozabla 15.7. fuuulll lep tatoo

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 13.6.2008 21:59:09 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
13.6.2008 22:32:04   
lorch
jaz sem ji pripravila blitvo posebej zanjo, tako brez dodatkov in blago soljeno, pa ji ni bilo všeč. ko pa je probala blitvo, ki sem jo pripravila za nas, je bla pa čist zmešana, kar ni bilo dost. stranskih učinkov pa nobenih.
Odkar sva uvedli dva obroka GH dnevno (enga sadnega in enga zelenjavnega), se ji je prebava neverjetno uredila. Prav opazno se fajn počuti in ko vidi žlico se ji usta kar sama začnejo odpiratuser posted image

mi za vikend ne gremo nikamor, bova večino časa sami, ker moj dragi spet dela, zato si še ekstra želim izboljšanje vremena.
grem mal gledat tv. mejte se.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
14.6.2008 17:15:53   
Vrtnica79
Hoj, kje pa ste vseuser posted image  Smo že čisto na drugo stran padle!

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
14.6.2008 18:03:10   
andreja2000
Hojla....tukaj sem jaz...pri nas spet dežuje in ravnokar smo se z potepa pri njegovih vrnili domov.

želva eh,je imela naša pikica že  spet dve pestri noči,se je ogromno prebujala in včasih kar celo uro ostala tudi budna.....si lahko kar misliš kaka zgledam danes.

drugače pa je dobila ful apetit in poje bistveno več kot pred kratkim.
No,sedaj že lepo sedi samostojno in tudi ta hip se na tleh sede lepo igra ,Problem pa nastane ko se spravi na trebuh in bi rada nekam šla ,premakne pa se nikamor ne in potem se razjeziuser posted image

Mi pa imamo z prijatelji jutri piknik,samo me malo to vreme skrbi......

pikica* uživajte nauser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 3089
14.6.2008 18:05:02   
t*e*j*k*a
Hoj!
DAns pa res nobene nikjer!

Mi smo probali blitvo in jo je lepo jedel!! Dala sem mu jo z krompirjem in nič začinjeno, sama raje nism probala, kr bi me verjetno minilouser posted image

NAš ati gre pa jutri službeno za en tedn v NEmčijo tko da bova samauser posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3090
14.6.2008 18:14:16   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi smo probali blitvo in jo je lepo jedel!! Dala sem mu jo z krompirjem in nič začinjeno, sama raje nism probala, kr bi me verjetno minilouser posted image

Mi pa še nismo probali blitve,vendar jo bom kmalu dala na jedilnik.

Eh,ko je že tečen ta dež.......nič grem še perilo obesit dokler se še mala na tleh igra.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 3091
14.6.2008 19:46:18   
lana38
Mi2 z Blažem sva pa v tem deževnem dnevu kuhinjo čistila. Blaž je bil še bolj priden kot jaz. Ati je pa Tima cartal. Zdaj pa smo si naročili pizzo za domov.
Tudi meni gre dež že na živce. Smo mislili iti na Pomladno veternico, pa je zaradi dežja odpadla.user posted image To je ena prireditev na prostem za otroke.
Upam, da bo jutri lepši dan.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
14.6.2008 22:45:18   
lorch
Predvidevam,da ste vse pred tv-jem in gledate BB.
No, zmagal je Naske. In končno je tega spet za neki časa konec. Sej če ne bi bla voditeljica tolk presrana bi mi sploh ne šlo vse skup tolk na živce, men je res zelo simpatična sam dokler molčiuser posted image .
Naša gospodična je bla pa kar malo sitna, nikakor ni mogla zaspat. Je trajalo do mal čez deset, pa ponavadi ob pol devetih spi. Mogoče bo pa spet kak zob prilezel na plano. Sej se mi kar smilijo, ko jih tako nervirajo ti zobki, pa kar ni konca. ko eden končno pride ven, je pa naslednji na vrstiuser posted image
Zdaj grem pa gledat Briana. Sem si zaslužla mal brezskrbnega poležavanjauser posted image

< Sporočilo je popravil lorch -- 14.6.2008 22:46:18 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.6.2008 8:17:51   
t*e*j*k*a
OJ!

Ja BBja je konc za eno leto in lorch nisi edina kateri gre Nina na ...

No midva sva peljala atija v službo in zdej ga ne bo nekje 5 dniuser posted image , bo ful bedno kr odkar imamo Jana je bil vedno doma, zdej je prvič da ga ne bo. No pa sej dnevi hitro minevajo in bomo preživeli.

REakcije na včerajšnjo blitvo ni bilo nobene tko da jo bomo veseslo jedli naprej. Na vrtu jo imamo full.

Uživajte čao

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.6.2008 8:37:33   
Skaana
user posted image

no, danes se javljam malce povoženo... A bo že. Atena je že snoči zaspala v najini postelji, potem sem pa mislila, da jo bo user posted image ko se bo prestavil iz kavča, odnesel v njeno  posteljo, pa je ni. No, zjutraj ob šestih leže podojim Alekseja in se je tako napokal, da je dvakrat bruhnil ven celo poplavo. Potem pa tuljenje od Atene, ker je boga revica mela moker rokavuser posted image , mene pa nihče ni videl cele premočene. No, pa previt pikeca, ki se je smejal na vsa ustauser posted image , preoblečt, Atena pa zaspana, ampak nazaj zaspat itak da ne. Potem sta pa izmenično tulila do malo prejle, ko je končno zaspal, Atena pa se osredotočila na Živ žav... No evo, že nekaj tuli...

BB, totalen podn, mi pa še večji, ker to gledamo user posted image user posted image

A taki smo, folk. Kruha in iger... Že od nekdaj.

Sem vas hotla vprašat, če je katera interesent za kakšne recepte v el. verziji za naše micene. Vam lahko pošljem na email, če mi sporočite. Imam tega kar nekaj še od Atene.

Lex je do zdaj jedel jabolko, hruško, prekuhano, banano, krompir, riž, korenček, bučke, cvetačo. Danes začenjam s piščančjim mesom (stara mama dala). Je pa kot velik user posted image . Pa je vse tako nagravžno. Včeraj sem mu prvič zmešala kosmiče z AM, za vsak slučaj sem kupila allernovo. Brez problemov. Zdaj, ko ni vroče, mu je kožica ful lepša, tako da je moj sum na vročino potrjen user posted image .

Tako, lepo nedeljo želim, naj se tudi pri vas prikaže sonček.

< Sporočilo je popravil Skaana -- 15.6.2008 8:39:59 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.6.2008 10:22:06   
soncek.djukelica
ojla,

končno sonček je prišel med nas!Včeraj smo bile kar notri, danes pa mislim,da bom šla končno ven, morda le za kratek čas, saj mi je bila Victoria malce bolana, je imela vnete učke, sedaj pa je že bolje!

Regres; nisem ga še dobila!Raho, vem da sem te spraševala že o tem, pa pravi moj delodajalec,da mi ga on ne izplača, pač pa tisti, kjer dobivam porodniško!Še sedaj nevem!user posted image

Vrtec; sem bila na sestanku in podpisala pogodbo! Lahko bi šle noter že z 11 meseci, ker pa imam podaljšano porodniško sem ju vpisala z 1.3. naslednje leto! V skupini jih bo 15, moji dve bosta najmlajši, itak pa sem jutri zmenjana z njuno vzojiteljico na individualnem razgovoru, da dorečeva še vse kar me zanima!Kako je z znižanjem stroškov za vrtec, kaj rabiš in kdaj moraš oddati vlogo?

Raho in kajča, imata res luškane otroke!
Lorch, tudi jaz sem se večkrat spomnila nate, in fajn je,da nas prideš še kdaj prečekirat!
ElaM, tudi jaz upam,da bom menjala službo, čeprav bom še nekaj časa počakala glede prošenj! Kako je z temi življenjepisi, a ti veš, kako naj bi izgledali?
Glede dohodnine, jaz sem jo letos dobila nazaj, denar bo pa šel za nakup trip trapp stolčkov! Morda ga bo dosti, saj sem dobila čez 100 € nazaj!user posted image Fino!

Morda tudi jaz pridem 25.6 v Logatec, za sedaj še nimam kaj drugega splaniranega!user posted image

Lp vsem od nas 3

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.6.2008 10:24:59   
Foxina
ojoj, že vidim, da me boste prešinfale, kar bom zdele rekla...men je pa BB Nina ful faca...in sploh bi bla rada tko suha kt je ona...najbrž nisem edina

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.6.2008 17:57:52   
loncica
Čav!

Sem vas mogla prebrat za nazaj. Najprej hvala za čestitke našemu mulčku, ki je dopolnil pol leta. Aja, pa za seznam. Tudi mi imamo dva zobka. Spodnji enki se že dva tedna bohotita iz ust.

Mi smo bili zdaj na podaljšanem vikednu v Kranjski Gori. Timotej Ian je prvič čofotal v vodi s fredovim obročem in je bil noro zadovoljen. Včeraj smo šli z vozičkom v Tamar, danes pa pod Vršič s kengurujčkom.

Aha, zdaj me pa mali kliče

Lp

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.6.2008 22:39:11   
lorch
hej kje pa ste vse?
Vidim, da niste veliko boljše od meneuser posted image . Zdaj ko sem se jaz malo poboljšala, ste pa ve začele štrajkatuser posted image .

Foxina, sej jaz bi tudi bla z veseljem tako suha kot Nina, pa nasplošno mi punca fuuul svetovno zgleda in je simpatična, ampak samo na slikah, ker ko spregovori mi pa nekako ne sede več. jo pa že otroci oponašajo in se norčujejo iz nje. Jaz sem se res od srca nasmejala, ko sem opazovala petletno deklico kako jo oponaša. ampak pustmo to. punca se je znašla in tako je prav.
Zdaj me pa zanima kam ste se zgubile danes?
Pa SD lepo da se me še spomnišuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.6.2008 8:32:45   
lana38
Mi smo pa kar doma bili čez vikend, pa tudi sprehodi so bili bližje domu, če je pa skoz nekaj oblačno in iz vsakega oblaka skoraj dežuje. Res čudno vreme, kot da bi bil april.
Včeraj smo bili malo pri tašči na obisku, pa je kar skoz hotela Tima vlačiti sem in tja, ampak mu to očitno ne paše, ker se pri njej dere.
Drugače pa ni nič novega.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?