Skaana
|
no, danes se javljam malce povoženo... A bo že. Atena je že snoči zaspala v najini postelji, potem sem pa mislila, da jo bo ko se bo prestavil iz kavča, odnesel v njeno posteljo, pa je ni. No, zjutraj ob šestih leže podojim Alekseja in se je tako napokal, da je dvakrat bruhnil ven celo poplavo. Potem pa tuljenje od Atene, ker je boga revica mela moker rokav , mene pa nihče ni videl cele premočene. No, pa previt pikeca, ki se je smejal na vsa usta , preoblečt, Atena pa zaspana, ampak nazaj zaspat itak da ne. Potem sta pa izmenično tulila do malo prejle, ko je končno zaspal, Atena pa se osredotočila na Živ žav... No evo, že nekaj tuli... BB, totalen podn, mi pa še večji, ker to gledamo A taki smo, folk. Kruha in iger... Že od nekdaj. Sem vas hotla vprašat, če je katera interesent za kakšne recepte v el. verziji za naše micene. Vam lahko pošljem na email, če mi sporočite. Imam tega kar nekaj še od Atene. Lex je do zdaj jedel jabolko, hruško, prekuhano, banano, krompir, riž, korenček, bučke, cvetačo. Danes začenjam s piščančjim mesom (stara mama dala). Je pa kot velik . Pa je vse tako nagravžno. Včeraj sem mu prvič zmešala kosmiče z AM, za vsak slučaj sem kupila allernovo. Brez problemov. Zdaj, ko ni vroče, mu je kožica ful lepša, tako da je moj sum na vročino potrjen . Tako, lepo nedeljo želim, naj se tudi pri vas prikaže sonček.
< Sporočilo je popravil Skaana -- 15.6.2008 8:39:59 >