lili8
|
Želva, glede Ad3 kapljic je meni pri prvem pregledu (ko smo že dodajali AM) rekel, naj ji dajem po 4 kapljice, če bi se pa dojila pa 8. Zdaj ko smo imeli pregled, pa ni nič rekel, naj kaj povečam količino kljub temu, da uvajamo GH. Fajn bi blo, če bi se P že enkrat uskladili med sabo . Jaz pa opažam, da Zala zadnje dni malo "štrajka" pri večernem obroku mleka. Prej je pojedla po 180ml z dodatkom prosene kaše, včeraj pa je npr. pojedla samo 60ml, prejšnji dan pa 120ml . To se dogaja zdaj, ko čez dan gosto hrano dobiva. Dopoldan sadje + mleko ter za kosilo zelenjava + včasih mleko. Očitno čez dan dovolj dobi, ali pa ima samo obdobje. A se pri vas tudi to dogaja? Vrtnica79 hvala za navodila, kako prilepit slikco. Si moram vzet čas, da si pogledam. Zadnje čase mi kar nekaj časa zmanjkuje. Tudi zdaj imam en kup dela, ampak saj bo počakalo, spi jaz pa na RR . Aja pa še nekaj me zanima. A vaši P na vsakem pregledu tudi obseg glave izmerijo? Jaz sem našega zadnjič vprašala, če se to več ne meri, pa mi je rekel, da on to vidi, če je v redu . Magi* , se čisto strinjam s tabo, da so babe od , naši se je tut treba 100% posvečat. Klarisima, en kup , da se čimprej pozdravite. Varuške , saj mi tudi živimo v isti hiši kot moji starši, njegovi so pa enih 100m stran, tako da če bi hotla, bi imela gotov varušk na pretek , ampak mi tega ravno ne prakticiramo. Naša je bla do zdaj v varstvu pri mojih ene dvakrat, pa še to enkrat za 1 uro, drugič pa za 15min. Sej če bi blo po moje, bi bla večkrat v varstvu, pa ne zato, da bi jaz hotla mir imet, ampak zato, da se ne bi preveč samo name navezala, in bi bil potem problem, ko bi šla jaz v službo. Se pri vaših tudi dogaja, da jim določeni ljudje niso preveč pri srcu? Pri nas je na žalost tako, da je ene par takih, ko skoraj vedno jokat začne, ko jo ogovarjajo, pa sploh ne vem zakaj. Naredit pa tud ne morem nič. No, zdaj sem spet preveč naklofala, pa gotov še kaj pozabila. Vreme je pa pri nas tut deževno, tko da bova verjetno kar v hiši cel dan, edino, če bova šli z avtom kam.
|