|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.6.2008 8:53:58   
Foxina
Hokejistka foxina je bla mal na dopustu...smo mel podaljšan vikend...se pa kr prjavim za tvojo kavico user posted image  

Raho sem se nasmejala k sem vidla, da si napisala mali Foxinec. user posted image ..celulit zgodba mi je čist preveč poznana  user posted image glede kavice na vašem koncu hja, zakaj pa ne...za zment se je user posted image  

Andreja2000 ne morm verjet, da tko dolgo spite user posted image user posted image user posted image   Perilo

ga ni konca, ja user posted image  

Tehtanje hrane jst to kr po feelingu, oz itak se zbuni k noče več  

Plazenje se ne glih plazi, bolj tko obrača 

Debelost ja, točn to...ne ravno suhi to najbolj radi komentirajo! user posted image  

Varuške midva sva tu v lj sama...tko, da ne morm it sama v šoping, nikamor...kadar sva pri naših mi ga vzamejo za urco, dve...je kr poredko tudi pri meni pikica   ElaM, Ayo, lili8 dobre ste res, ko ste za vse same user posted image user posted image  

Soljenje  ne, ne solimo, je patronažna rekla, da naj ne  

Klarisima  okrog sentimentalnosti...jst sem jokala, ko je prvič pokonc sedel, ko je prvič jedel GH, ko je začel govorit ata-ta-ta....men se kr solze vlijejo user posted image  

GH A ktera daje lubenice, melone, češnje?  

Ayo no, se je modrc obnesel? user posted image user posted image user posted image  

Punce lepe fotke!!!

< Sporočilo je popravil Foxina -- 5.6.2008 9:03:15 >

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
5.6.2008 9:10:21   
Vrtnica79
Jutro, pri nas je tudi tako grdo vreme. Morem imeti luč prižgano da se sploh vidimouser posted image user posted image user posted image .

Vana je ponoči spet nekaj sračkalauser posted image  , zato pa zdaj spi.Imam pa eno vprašanje: kdaj naj bi izginili fleki od alergijeuser posted image . Ker danes zjutraj je še vedno bila rdeča!?

Foxina tebe pa ni na seznamuuser posted image  Daj sporoči mere da te vržem gor!

Klarisima vidim da si se naučila nalepit sliko goruser posted image , kaj pa Lili8- tebi gre?

Lana38 joj, pa danes vreme tebi verjetno nebo naklonjenouser posted image . Pri nas že celo jutro user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.6.2008 9:32:00   
ElaM
Dobro jutro.
Manca je danes tudi dežurala od 3-5ih , zdaj spi, mami pa podočnjake do brade.user posted image  Malo je prehlajena, ima zabasan nos in jo je očitno to tako motilo.
Vrtnica, če ima Vana še fleke, bi jo peljala pokazat k P. Alergije pri tako malih so zoprne, če slučajno kaj na dihala udari. res ti želim, a boste čimprej zdravi.
Lili, naša ima tudi tak krogec tam, kot je bila cepljena, velik kot kovanec za 5 centov. Tinkara ni tega nikoli imela, Manca pa vedno. Hladim ji s fiziološko in to je to.
Magi, da so babe oduser posted image , bi se pa s tabo moj hudo strinjal.user posted image  Mogoče je v tem vzrok, da je tako malo doma?user posted image
Želva kaj pa dela tvoj, a ima tak urnik? Zoprno je tole, ja. Jaz vedno rečem, če ne bi imela mojih staršev na dohvatu ruke, ne vem kako bi šlo. Saj Manca je skozi pri meni, mi pa ogromno pomeni, da Tinkaro vzamejo za kakšno urco.
Klarissima, Špela je itak lepotička.user posted image
Debelost, mi imamo drug problem, kot že veste. No, saj folk, ki jo vidi komentira, da je ravno prava, doktarca se ne strinja s tem.user posted image

Stoli za hranjenje, jaz prisegam kar na navaden trip trap oz njihove ponareke. Originalen trip trap je tako drag, da je joj. Tele plastik zadeve meni ne potegnejo, zaradi čiščenja.
Celulita imam tudi sama za izvoz. Sem si tudi kupla eno čedežno kremo, samo rezultate pa še kar čakam.user posted image  No, saj tudi z mazanjem nisem najbolj dosledna.

Zdaj grem pa še avtonet čekirat, lepo bodite vse po vrsti.user posted image

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
5.6.2008 9:39:08   
Vrtnica79
Sem prej pozabila;
čestitke Ajdi za 6- mesecev (Danvari)
user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.6.2008 9:40:35   
želva
Vrnica, kako je Vana, že kaj manj flekasta?

Ja, glede obiskov in neznancev imamo pa res srečo. Tamala je srečna, sam da je po rokahuser posted image

KapljiceAD3, mah bom dajala, kadar se bom spomnila.Ker res zdaj ne vidim nekega smisla.

Klarisima, sem si ogledala vse slike, kaj ima Špelca velike okeuser posted image

ElaM, moj ima plavalno šolo in pol kadar so začetki plavalnih terminov in zaključki je tam cele dneve, no ti ima popoldne, dopoldne pa še reden šiht.Pa kakšen vikend mora še reševalca špilat, ker študentje nimajo časauser posted image

Ayo, ti nisem nič fouš za moderc, pa tud če je lep.Sem tiste za dojenje s takim veseljem pospravila v najgloblji kot omareuser posted image

Zoba pri nas še ni, oz. kiuka ven ista mala š****, tamala pa sitnari cele dneve.Vsaj ponoč je pa mir.

Zdej šibam pa sesat, dokler še drema

< Sporočilo je popravil želva -- 5.6.2008 9:41:20 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.6.2008 9:42:56   
želva
Ok, zdej pa jest ne štekam, sem tam pri zobu napisala , da ji kuka ven š ****, pa mi je zvezdice napisalo. Pa sem šla popravit, sem mislila da sem se zmotila, ampak na moje sporočilu se vidi beseda, ko oddam pa ne.A to je avtomatik cenzura user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.6.2008 9:44:30   
želva
Pa spet,š sejp ni groznač bekseda .Preberi odebeljenouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.6.2008 9:48:55   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

SD: meni je tok fino spremljat razvoj tvojih dveh princes, ker me totalno pomiri dejstvo, da sta si punci med seboj tako različni. se pravi, da ga jaz pri vzgoji vseeno nisem mogla tako posračkat, da je Zaki pravi terminator, Taras pa balzam za ubogo mamino dušo.

si me resnično nasmejala, še jaz ne morem verjet,da sta si tok različni!user posted image user posted image user posted image
Vrtnica, a je imela Vana kaj vročine prejšnje dni? In pol so se pojavili flekci najprej po glav, pol so pa šli na trup! Morda je dobila šesto bolezen, kot moji dve punci!
Pikica, prav luštna sta tvoja otroka! A ga kdo od vas kliče "lovlo"?user posted image
Klarisima,tudi tvoja punca je krasna, meni je najbolj všeč tista, kjer sedi za mizico, čeprav je tale iz krsta tudi lepa!user posted image
Me pa zanima, kolikokrat vam otroci kakajo? Prej, ko sta bile na mojem mleku in AM se je zgodilo,da sta morda šle 1x na dan, ali pa tudi ne, čim smo začele z gosto hrano, pa tudi po 3x na dan in včasih mi naštimata 5 min. po tistem ko jima zamenjam planico!user posted image Ali pa v roku 3 ur, se po 3 pokakata!user posted image Pa banana in riž naj bi zapirali!user posted image Nevem koga?user posted image
Tudi moj dela cele dneve, če ne v službi pa fuša, tako da sem kar dosti sama in sem se kar navadila, ker mi je sedaj veliko lažje, kot na začetku! Sedaj jima dajem po žlici, pa pol k meni in smo max pol ure konec z hranjenjem!
AD3 imamo od 1 meseca in pol smo tudi železo dobile, ker sta dvojčici in nedonošene! Mi je pa zdravnica rekla, da bomo pri naslednjem pregledu prečekirale železo, morda jima ne bo več treba jemat ga!
Raho,se strinjam z teboj glede roza oblekic! Jaz jih imam poln kufer!user posted image Kar dosti tega sem dobila v roza farbi, sploh bodijev, pa raznih kompletkov, kjer je tudi roza vmešana... Pa ko takole gledam stvari za otroke, recimo razne rekvizite, je skoraj na vseh barbika narisana( recimo na rokavčkih, na ruzaku....) Pa sploh mi roza ni všeč, mi je ljubša viola!
No sedaj sem se spucala!
Lepo vas pozdravljam!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.6.2008 9:54:58   
ElaM
user posted image user posted image user posted image user posted image Zdajle sem se pa full nasmejala, š p i č k i.

Sem vedla, da bom pozabila komentirat, roza barva. Ja, moja najljubša.user posted image user posted image user posted image  Samo zdaj pri dveh pupah sem se jo že navadila, mi niti ni več grozna.user posted image  Fajn je v kombinaciji z olivno zeleno, rjavo, sivo,...

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.6.2008 10:06:55   
klarisima
Mi pa smo zboleli user posted image
Kašlja, ima vročino, ki sicer že pada in ko kihne ji z nosa priteče cel potok user posted image
Spali nisva malo nič, zdaj pa jo je vrglo.

Hvala bogu je cel čas dobre volje in se pogovarja in igra, tako da me ne skrbi pretirano. P pa dela popoldan, tak da se moram malo pozanimati kaj mi je storiti razen veliko tekočine in  ljubezni user posted image

Drugače pa imamo tudi pri nas velikooo roza stvari, predvsem pa bodijev, ki jih kombiniram z jeansom user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.6.2008 10:40:57   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Pikica, prav luštna sta tvoja otroka! A ga kdo od vas kliče "lovlo"?user posted image

user posted image . Je bil nekaj časa lolo, potem ga je preimenovala v loličko, zdaj je pa loro (odkar govori črko r) ali pa loli.

Zdaj pa kar lepo po vrsti....

celulit: ne me spominjat. Ga je za izvoz. Še nekaj let nazaj mi pa sploh ni bilo jasno zakaj se ženske tako zelo mažejo s kremcami. No, zdaj sem dobila svojo porcijouser posted image .

varuške: Kot sem že rekla, sem na istem kot Foxina, Ayo, lili8 pa mislim, da trdozimc pa še katera druga. ElaM, tebe ne bom štela zraven, ker imaš starše v bližiniuser posted image . Našim jih uturimo za kakšno urco vsake kvatre enkrat, ker so predaleč. Tastu jih pa nočeva naprtit. Ko smo na obisku, mu včasih Zojo pustiva za kakšno urico, ali pa peljeta pse na sprehod in imava potem samo Lolija pa je takoj lažje. Si pa zato vsak od naju kdaj vzame kakšno popoldne zase. Včeraj sem imela celo ta "luksuz", da sem šla sama po fasungo v trgovino. Sem potem mojemu rekla, da je bil najlepši del dneva, ko sem stala na semaforju, na radiu je igrala dobra muzika, jaz sem pa užiiiivala.user posted image

moževa služba: Zaenkrat še kar gre. Domov hodi okrog 17h. No, vsaj enkrat na teden pa malo kasneje, ker je kje na terenu. Zdaj se mu pa obetajo še neki projekti v tujini, kar pomeni, da ga po par dni skupaj ne bo. Nimam pojma kako bo to izgledalouser posted image . Še posebej potem, ko bom tudi jaz v službi. Imava namreč zelo podobni službi, kar pomeni, da sva oba pogosto tudi na terenu po celi Sloveniji. No, meni vsaj v tujino ni treba hodit.

kakanje: obvezno je zjutraj posračkan, potem pa čez dan še 1x do 2x.

AD3 kapljice: Jaz nisem najbolj vestna kar se tega tiče. Jih imamo pa že od prvega meseca dalje.

roza oblekice: pri Lovrotu z njimi nimamo težavuser posted image . Je pa Zoja bolj roza, ampak predvsem za kombinacijo. Kot je rekla ElaM, se jo da lepo z drugimi barvami kombinirat.

Vsi bolančki, pozdravite se!

Sigurno sem pozabila še kaj pokomentirat.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.6.2008 10:57:54   
Ayo
Ojla!

No, sedaj imam malo vec cas. user posted image

Najprej za Klarisimo in njeno Spelo pikepoke, da se cimprej pozdravi! Mogoce je pa vrocina zaradi zobkov...
Drugace bi pa tudi jaz prosila geslo za slikice, ce lahko. user posted image

Sem ravnokar nalimala tudi jaz nov album, geslo je isto kot zadnjic. Ce se katera zeli, ji posljem na zs.

Ko smo ravno pri tem, koliko zmoremo, same brez pomoci, se moram kar malo pohvalit. Vceraj sva z Gabrielom letala celo popoldne in se cel vecer, iz enega konca na drug, pa trgovina, pa RD, pa na balet hodim v sredah zvecer...skratka vse sama...in ne samo to - vse v dezju, z marelo in tistim polivinilom cez vozicek! user posted image Na baletu je pa misko lepo zapanckal. user posted image

Sem se tako ponosno pocutila zvecer user posted image Slaba stvar je pa ta, da me je med vsemi temi opravki kar naenkrat zagrabilo v levo stran vrata in se malo navzdol proti rami, tako da sem na pol zablokirana. Plus se glava me boli. user posted image user posted image
Glih prov zdej ko gremo na dopust! user posted image

Potem ste govorile o oblacilcih in barvah...jaz bi samo toliko, da imajo za puncke veliko vec izbire kot za fantke...je 3/4 trgovine vse v roza, z raznimi masnami, rozicami, volancki...pol ostala cetrtina je pa cist klasika za fantke.

Kakanje - mi kakamo 1x na dan. Prav hecno sedaj ko jemo korencek - cez eno lukno not in cez drugo ven! user posted image user posted image user posted image

Glede modrca in dojenja - men prav lepo stojijo, ker imam sedaj vsaj nekaj v modrcu, drugace sem kot dila. user posted image Me je ze strah, ko bomo nehali dojit... user posted image

Uganite kaksno vreme imamo! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 5.6.2008 11:01:47 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.6.2008 11:16:14   
lili8
Želva, glede Ad3 kapljic je meni pri prvem pregledu (ko smo že dodajali AM) rekel, naj ji dajem po 4 kapljice, če bi se pa dojila pa 8. Zdaj ko smo imeli pregled, pa ni nič rekel, naj kaj povečam količino kljub temu, da uvajamo GH. Fajn bi blo, če bi se P že enkrat uskladili med sabouser posted image .

Jaz pa opažam, da Zala zadnje dni malo "štrajka" pri večernem obroku mleka. Prej je pojedla po 180ml z dodatkom prosene kaše, včeraj pa je npr. pojedla samo 60ml, prejšnji dan pa 120mluser posted image . To se dogaja zdaj, ko čez dan gosto hrano dobiva. Dopoldan sadje + mleko ter za kosilo zelenjava + včasih mleko. Očitno čez dan dovolj dobi, ali pa ima samo obdobje. A se pri vas tudi to dogaja?

Vrtnica79 hvala za navodila, kako prilepit slikco. Si moram vzet čas, da si pogledam. Zadnje čase mi kar nekaj časa zmanjkuje. Tudi zdaj imam en kup dela, ampak saj bo počakalo, user posted image spi jaz pa na RRuser posted image .

Aja pa še nekaj me zanima. A vaši P na vsakem pregledu tudi obseg glave izmerijo? Jaz sem našega zadnjič vprašala, če se to več ne meri, pa mi je rekel, da on to vidi, če je v reduuser posted image .

Magi* , se čisto strinjam s tabo, da so babe od user posted image , naši se je tut treba 100% posvečat.

Klarisima, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

Varuške , saj mi tudi živimo v isti hiši kot moji starši, njegovi so pa enih 100m stran, tako da če bi hotla, bi imela gotov varušk na pretekuser posted image , ampak mi tega ravno ne prakticiramo. Naša je bla do zdaj v varstvu pri mojih ene dvakrat, pa še to enkrat za 1 uro, drugič pa za 15min. Sej če bi blo po moje, bi bla večkrat v varstvu, pa ne zato, da bi jaz hotla mir imet, ampak zato, da se ne bi preveč samo name navezala, in bi bil potem problem, ko bi šla jaz v službo.

Se pri vaših tudi dogaja, da jim določeni ljudje niso preveč pri srcu? Pri nas je na žalost tako, da je ene par takih, ko skoraj vedno jokat začne, ko jo ogovarjajo, pa sploh ne vem zakaj. Naredit pa tud ne morem nič.

No, zdaj sem spet preveč naklofala, pa gotov še kaj pozabila. Vreme je pa pri nas tut deževno, tko da bova verjetno kar v hiši cel dan, edino, če bova šli z avtom kam.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.6.2008 12:45:43   
t*e*j*k*a
OLA!

JAz vas ne dohajam več!!!
JE preveč za brat za nazaj, tko da ne vem o čem gre debata.
Naj povem samo da naš mali noče jest korenčka, jabolka, ostalega pa še ni probaluser posted image Riževa kašica je pa zakon!!! SEm mu dala surov korenček, kuhan korenček, surovo jabolko, kuhano jabolko pa nč. In mali je bil ziher lačen ko sem mu to ponujala. Kr kremži se ko mal pogoltne doluser posted image .
Ne vem kako mu nej dol spravim, kr noče ust odpirat in se mi samo izmika. Pa sedet tud še ne zna tko da ga fujtram na rokah in je kr mal problem.
eh bo že.

Vse slikce so zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaši mali so ful cart!!!

Ayo ti pa maš res kej za početuser posted image user posted image (balet)

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

.

Aja pa še nekaj me zanima. A vaši P na vsakem pregledu tudi obseg glave izmerijo? Jaz sem našega zadnjič vprašala, če se to več ne meri, pa mi je rekel, da on to vidi, če je v redu .

NAšmu ga sploh še nikol niso zmerli razen v bolniciuser posted image user posted image user posted image , tko da...

čao

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.6.2008 12:51:33   
nian
marička kolk enega čtiva!

lili: cunj miljardo, sploh slinčkov. sem zadnjič dva poceni kompleta kupila (12 slinčkov) da jih imam nad ta lepimi, ker jih toliko poflekava, da ni šans da gre ven. user posted image  
za frizuro mi je pa prav hudo, ker vedno bolj izginja. kmalu bo šla papa user posted image  ima spodaj čisto pobeljeno perje in bo pleško. se movsa na kvadrat.

ad3: to mi je pa res smešno kar berem. sem mislila, da jih dajem tako kot vse, ker mi je P pač naročila kako naj jih dajem. sedaj pa vidim, da ima vsaka drugače naročeno. teli pediatri pa so user posted image  jaz dajem od 1 meseca 3 kapljice na dan in je rekla, da še kar, do ... naslednjo zimo verjetno še. pa kako sem se sekirala, če sem kdaj pozabila user posted image  

cepljenje in flek: pri prvem cepljenju ful, pri drugem popolnoma nič.

želva in zvezdice: user posted image  sploh nisem vedela, da to obstaja.

bolniki: čimprejšnje okrevanje user posted image

roza: midve sva obe roza. jaz sem že skos rozanam, tamala je pa še malo bolj rozana. roza v vseh odtenkih, vzorcih ipd. pa sedaj sem še na čipke padla, ko so imeli v H&M čipkaste bodije, tako da sploh poden user posted image

varuške: z mojimi starši smo v istem bloku in je za to poskrbljeno user posted image

hrana: meni se zdi, da alja full poje. in se tudi redi kot pujsek. sploh proti večeru je sod brez dna. poje kolikor ji dam user posted image  sem rekla, da bom prav merit začela, ker me skrbi, da ji preveč dajem. user posted image  

tujci: alja se vsakemu smeje, ki ji nameni sekundo časa. po naročjih se valja pri tistemu, ki jo vzame. je imela kak mesec nazaj fazo da sva bila le jaz in ati dobra, sedaj ji je pa malo mar.

eeee, sedaj sem se spomnila. včeraj sva šopingirali (OBE ROZANI) in pride ena gospa ... oooo kako lušten fantek. sem ji hotela rečt, če je farbenblind. pa sem v smehu rekla, lušten, lušten user posted image  pa še rožičast klobuček je imela (tisti, ki sem že enkrat slikico popala, kako ji paše).

sedaj sem pa že toliko napisala, da me nobena ne bo brala user posted image

pozdravčke

< Sporočilo je popravil nian -- 5.6.2008 12:59:33 >

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.6.2008 12:58:41   
nian
no, tejka me je še spomnila, kaj sem pozabila.

obseg glavice: zmeraj zmerijo, nikoli nikamor ne napišejo in pozabim, preden do doma pridem user posted image

kaj alja je: zjutraj jabolko (s tistim steklenim naribano) celega z lahkoto zmaže z žličko riževe kašice (hipp) za zgostit. sedaj ji že 3 dni v to dodajam borovnice in je čisto nora nanje. kosilo: krompir z različnimi zelenjevami. najraje ima kolerabo, jedla je pa že bučke, korenček, brokoli, cvetačo. korenje sva ukinili, ker jo je zaprlo do amena. zvečer ena anti-alergijska kašica iz riževe in rožičeve moke. to ima pa grozno rada in tega požlampa kolikor ji dam. aja, pa če je tekoče noče z žlico ampak z lončka pije. in tudi sokce samo z lončka pije. vse ostalo odpade.

čaw

< Sporočilo je popravil nian -- 5.6.2008 13:01:11 >

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.6.2008 13:45:49   
lana38
Smo že doma. Vreme je pa še kar bilo, ko smo prišli tja celo malo sončka. Se je pa tudi vlilo, tako da sva 15 minut v avtu čakala babico. Pot domov je bila pa zelo naporna. Cel čas je vlivalo, tako da sem komaj kaj videla. V Halozah vedno tako močno dežuje, ker hribi pač navlečejo oblake. No, važno da smo doma in je vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.6.2008 13:47:01   
Ayo
Mi smo pa danes tako lepo papcali! user posted image Sem dala vec korencka in manj krompirja, pa flaso z vodo imam zraven, da lahko lepo poplakne. Sem bila vesela, ceprav je bilo mogoce vsega skupaj za dobro zlicko. Potem smo sli na josko, se dobro ni dokoncal ene, ze je smrcal, tako da sedaj lepo nina-nanamo, pa se dez je nehal, tako da se zbudi gremo hitro na en sprehod. Zvecer imamo pa se plavanje. user posted image

tejka, mogoce bi ga pa ti lahko malo nahecala, pripravis 2 kroznika, enega s tistim kar ima rad (rizeva kasica) in drugega cesar ne mara (korencek), potem ga pa malo hecas...pa s flasko vode lahko mogoce tudi poizkusis... Kako je pa kaj s kakanjem?

Obseg glavice - nam jo je P izmeril pri vsakem obisku.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.6.2008 14:03:04   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Mi smo pa danes tako lepo papcali! user posted image Sem dala vec korencka in manj krompirja, pa flaso z vodo imam zraven, da lahko lepo poplakne. Sem bila vesela, ceprav je bilo mogoce vsega skupaj za dobro zlicko. Potem smo sli na josko, se dobro ni dokoncal ene, ze je smrcal, tako da sedaj lepo nina-nanamo, pa se dez je nehal, tako da se zbudi gremo hitro na en sprehod. Zvecer imamo pa se plavanje. user posted image

tejka, mogoce bi ga pa ti lahko malo nahecala, pripravis 2 kroznika, enega s tistim kar ima rad (rizeva kasica) in drugega cesar ne mara (korencek), potem ga pa malo hecas...pa s flasko vode lahko mogoce tudi poizkusis... Kako je pa kaj s kakanjem?

Obseg glavice - nam jo je P izmeril pri vsakem obisku.

Joj kaka dobra ideja s tem hecanjem, veš da si sama verjetno nebi pršla goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakanje, nekje na 2-3dni. Napredujemo, kr je nazadnej kakal manj kot enkrat na teden

LAna 38 superca da je pot uspešno za vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.6.2008 14:38:36   
Foxina
Punce, ja a smo kr vse dans doma, da je tolj čtiva user posted image  

Vrtnica 79 mali Foxinec se je rodil 1.12. ..več pa res ne bi izdala...sej veš, da sem tista, ki zmeri zateži, da me zbrište iz fotk...sej sem za zadnjo kavico tud, samo jst buča namest hokejistki sem pa puhici26, sem bila ziher, da je ona slikala...pa ne zamerit, prosim  

Nian ja, mi tud pijemo le iz kozarčkov oz kr iz flaše direkt  

Roza/modra jst se tud izogibam teh barv...ker mam pač fantka, probam ne-kupovat modre...sam kaj, ko pa teli naši tekstilci ne poznajo drugih barv...tko, da sm včasih prisiljena tud kej modrega vzet  

Ad3 sploh nism dajala...a je še ktera taka?  

Fleki... mali jih ma že 5. dan...sicer res, da dans dost manj  

Frizura...mi smo že zgubli temne laske...je bil neki časa pravi golič...zdej pa že ma kr orng puhek user posted image  
Ayo balet...ja madonca, kje maš pa ta cajt tamalga??? user posted image  

Lili8 da štrajka....mhm, meni tudi...tud pri GH včasih, ne sam pri mleku  

Kakanje...dans že 3 orng porcije...pa je kr vsak dan kr velik tega, ja  ...se previjamo kr po tekočem traku user posted image
 Bolančki čimprej se pozdravte user posted image  

Želva čaki, a ti ne nosiš več unih modrcev za dojenje?

< Sporočilo je popravil Foxina -- 5.6.2008 14:40:19 >

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.6.2008 14:46:29   
Foxina
aja, sem pozabla še tole

Magi ja, kolk je pa Taras teb podoben user posted image user posted image user posted image

Klarissima in Ayo dejta še men geslo poslat za fotke...hvalaaaa

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.6.2008 15:07:53   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Magi ja, kolk je pa Taras teb podoben user posted image user posted image user posted image

ja to tud jz skos pozabm povedat!! user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.6.2008 15:10:29   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Ayo balet...ja madonca, kje maš pa ta cajt tamalga??? user posted image  

z mano je in me gleda! user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.6.2008 17:20:54   
želva
Foxina, midve se že 2 meseca ne dojiva večuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.6.2008 18:08:39   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Foxina, midve se že 2 meseca ne dojiva večuser posted image

a čist nč več? Tud ponoč se ne pocarta al pa zvečer??

No jaz še kr v teh modrcih okol skačem, mi je kr mal že bedno, kr ni več tok mleka preveč kot ga je blo na začetku in je občutek v dojkah skor tak kot včasih ko še ni blo mleka not.

No tok moj mali je dans mel prebavne motnje -  verjetno sem ga preveč silila s tisto jabolko. In je blo potem preveč in ga je ene pol ure bušek mučil, potem se je sprdel in je blo spet ok, zdej pa drnjoha.

čao

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?