Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Naša se tud tako premika, kot ste opisale, rito gor, bučko na podlago in pol se z nogam odrine. Ji gre pa zlo počas ja, isto je pri nam. vsakic ko se obrnem, je drugje pozicioniran. IZVIRNO SPOROČILO: želva PA še vprašanje za tiste, ki ste najprej dojile in potem prešaltale na AM. Ali vam je zdaj, ko ne dojite več kaj lažje? Saj vem, da je dojenje zdarvo in crtlanje za mamico in dojenčka, ampak jaz sem prav srečna, da se ne dojiva več . kot prvo je naša 1 uro jedla pa spala zravn, pol nisem nikoli vedela koliko je pojedla in koliko časa bo držalo.Zdaj jo nahranim v 5 min in pol vem, da bo 4 ure mir. Sva zdaj dosti bolj mobilne, prej si pa nisem daleč upala, ker nisi nikoli vedel kje bo treba zizo ven vržt. Kako je pa vam to dojenje- nedojenje? men je pa ful dobr dojit ravno zaradi tega, ker je tako komot, ziza ven in nobenih drugih skrbi (priprava, pogrevanje inp)!! Sem si ravno prej kupila nov modrc, imam ze vse ful zgulene. Mi smo sicer sele zacetniki pri GH, ampak do zdaj smo porabili vec kot pol ure za eno zlicko. Danes sem mu dodala krompircek in se je tako nakremzil, da spet ni pojedel vec kot 1 zlicko. Sem potem jaz pojedla in sem si mislila, da ima prav, je bilo totalno neokusno, tako da bomo kmalu tudi mi dodali sol in olje. Me pa zanima ob kateri uri hranite? Jaz sem ze pogruntala, da je treba med 11.30 in 12.30 oz. ko je lepo naspan in ne se prevec lacen. IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Moram še malo pojamrat, moj dela čisto po cele dneve, že tretji dan je danes, ko ne bo prišel pred deseto domov. Posledično sva oba slabe volje, zmatrana,... Tamali dve ga že tretji dan ne bosta videli. Upam, da danes končno zrihta projekt in bo potem jutri doma. Posledično tudi avta še nimava, ker preprosto ne moreva it na ogled. Ah, ja. A imajo vaši tudi take službe, a jih po cele dneve ni? ja moj dela ob 8h do 8h zvecer, pa vsaj 1x na mesec gre sluzbeno za cca 5 dni, in sem cisto sama, brez babic in ostalih! Aja seveda sem pozabila, slikce so super, pikica* je res velik tvoj Lovro ja. Tud mojmu vsi govorijo "joj kolk je velik!" Drugace pa tale shrani.si izgleda ful ok, grem takoj raziskat!
< Sporočilo je popravil Ayo -- 4.6.2008 14:05:06 >