|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
4.6.2008 11:09:17   
Raho
Za Aleksejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, mi ga pa vsi bruhcamo in kakcamo - razen juniorke. Očitno je neki virususer posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
4.6.2008 11:19:07   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva
Pikica*, Lovro bo pa čist sestrici podoben.

Jp, tako vsi pravijo. Al je čista kopija Zoje. Zoja pa kopija mene. Še sreča, da je vsaj lase po očiju dobilauser posted image .

Še glede varstva, jaz lahko tamala pustim kjerkoli, ni panike. Je pa valda vesela,ko me potem zagledauser posted image Če se odpravim v šoping jo pustim tašči, sestri ali mami pa jo imajo po 3-4 ure, pa še nikoli ni bilo jokauser posted image Tudi če pridejo obiski, ki jih ona ne pozna, jo itak takoj vzamejo in jaz grem takrat komot lahko kavo kuhat, karkoli, pa je čist zadovoljna.

Pri nas tudi glede tega ni panike. Je pa res, da se to zgodi bolj poredko, ker je bolj malo kandidatov za varuškeuser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
4.6.2008 11:43:57   
želva
Pikica, pri nas se pa varuške kar ponujajo in komaj čakajo.To je predost, da vsi moji in njegovi živimo v istem krajuuser posted image

Raho, dej nehte ga srat user posted image sej vešuser posted image user posted image user posted image za vsakega ena

Aja, mene pa zanima, če ste vse zdaj dobile še AD3 kapljice? Mi smo jih, pa jih prej nismo imeli, ker je bila na AM.MI je mal smešno, saj zdaj pa menda ne rabi večD vitamina, ko je tok sončka(no, danes ne ravnouser posted image )

PA še vprašanje za tiste, ki ste najprej dojile in potem prešaltale na AM. Ali vam je zdaj, ko ne dojite več kaj lažje? Saj vem, da je dojenje zdarvo in crtlanje za mamico in dojenčka, ampak jaz sem prav srečna, da se ne dojiva več user posted image . kot prvo je naša 1 uro jedla pa spala zravn, pol nisem nikoli vedela koliko je pojedla in koliko časa bo držalo.Zdaj jo nahranim v 5 min in pol vem, da bo 4 ure mir. Sva zdaj dosti bolj mobilne, prej si pa nisem daleč upala, ker nisi nikoli vedel kje bo treba zizo ven vržt. Kako je pa vam to dojenje- nedojenje?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
4.6.2008 11:46:38   
ElaM
Najprej ogromno pikapok za čimprejšnjo ozdravitev  vsem bolančkom.user posted image user posted image user posted image
Mi včeraj Skaana, pošlje sms. In razmišljam cele cajte, kdo bi to lahko bil. Sem menjala gsm aparat in, po svoji neumnosti pol številk izgubila.user posted image  Sem ji odgovorila, da verjetno sms ni bil namenjen meni, ampak da jim želim, da čimprej pridejo iz bolnice. Danes pa meni vžge, da je to bila naša Skaana.user posted image
Puzanje: Manca dela podobno, kot Lovro. Imam jo kar na tleh, na kovtru. Tako, da mi nikamor ne more pasti. Včeraj je preplazila kakšna dva metra. Zelo je vztrajna, sem jo prav opazovala, kako se je matrala, da je prišla do igračke.
Sedenje: brez opore še ne sedi, je tudi P rekla, da jo naj ne posedam.
Luškane fotke.

Moram še malo pojamrat, moj dela čisto po cele dneve, že tretji dan je danes, ko ne bo prišel pred deseto domov.user posted image  Posledično sva oba slabe volje, zmatrana,... Tamali dve ga že tretji dan ne bosta videli. Upam, da danes končno zrihta projekt in bo potem jutri doma. Posledično tudi avta še nimava, ker preprosto ne moreva it na ogled.user posted image  Ah, ja.
A imajo vaši tudi take službe, a jih po cele dneve ni?

Grem zdaj kuhat, da se mali dve prej ne zbudita, .. Lepo bodite.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
4.6.2008 13:58:25   
Ayo

Naša se tud tako premika, kot ste opisale, rito gor, bučko na podlago in pol se z nogam odrine. Ji gre pa zlo počasuser posted image

ja, isto je pri nam. vsakic ko se obrnem, je drugje pozicioniran. user posted image

PA še vprašanje za tiste, ki ste najprej dojile in potem prešaltale na AM. Ali vam je zdaj, ko ne dojite več kaj lažje? Saj vem, da je dojenje zdarvo in crtlanje za mamico in dojenčka, ampak jaz sem prav srečna, da se ne dojiva več user posted image . kot prvo je naša 1 uro jedla pa spala zravn, pol nisem nikoli vedela koliko je pojedla in koliko časa bo držalo.Zdaj jo nahranim v 5 min in pol vem, da bo 4 ure mir. Sva zdaj dosti bolj mobilne, prej si pa nisem daleč upala, ker nisi nikoli vedel kje bo treba zizo ven vržt. Kako je pa vam to dojenje- nedojenje?

men je pa ful dobr dojit ravno zaradi tega, ker je tako komot, ziza ven in nobenih drugih skrbi (priprava, pogrevanje inp)!! Sem si ravno prej kupila nov modrc, imam ze vse ful zgulene. user posted image
Mi smo sicer sele zacetniki pri GH, ampak do zdaj smo porabili vec kot pol ure za eno zlicko.
Danes sem mu dodala krompircek in se je tako nakremzil, da spet ni pojedel vec kot 1 zlicko. Sem potem jaz pojedla in sem si mislila, da ima prav, je bilo totalno neokusno, tako da bomo kmalu tudi mi dodali sol in olje.
Me pa zanima ob kateri uri hranite?
Jaz sem ze pogruntala, da je treba med 11.30 in 12.30 oz. ko je lepo naspan in ne se prevec lacen.

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Moram še malo pojamrat, moj dela čisto po cele dneve, že tretji dan je danes, ko ne bo prišel pred deseto domov.user posted image Posledično sva oba slabe volje, zmatrana,... Tamali dve ga že tretji dan ne bosta videli. Upam, da danes končno zrihta projekt in bo potem jutri doma. Posledično tudi avta še nimava, ker preprosto ne moreva it na ogled.user posted image Ah, ja.
A imajo vaši tudi take službe, a jih po cele dneve ni?

ja moj dela ob 8h do 8h zvecer, pa vsaj 1x na mesec gre sluzbeno za cca 5 dni, in sem cisto sama, brez babic in ostalih!

Aja seveda sem pozabila, slikce so super, pikica* je res velik tvoj Lovro ja. Tud mojmu vsi govorijo "joj kolk je velik!" user posted image
Drugace pa tale shrani.si izgleda ful ok, grem takoj raziskat! user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 4.6.2008 14:05:06 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
4.6.2008 14:33:43   
vetrnica
Sam tok, da probam prilepit eno sliko:

user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
4.6.2008 14:37:12   
Ayo
Uuu kaksna lepa pikica vetrnica!!

jaz sem pa probala na shrani.si in kaj najdem: Datoteke lahko nalagajo samo slovenski uporabniki.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
4.6.2008 15:02:23   
ElaM
Ayo, lahko slikce pošlješ na moj mail, pa jih dam na temo preko najdi.si.
Veternica luškana je tvoja pupika.user posted image
Punce full sem vesela, zdaj me je moj klical in baje je projekt porihtan.user posted image  Upam, da se ne veselim prezgodaj, ... Končno bo več časa za nas babnce, nakup avta.user posted image

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
4.6.2008 16:15:09   
Mat3ja22
Lp

Sem enkrat že ful napisala, pa mi je vse zbrisalo. zato samo na hitro.
Tako kot je že Andreja napisala, tudi jaz nimam več toliko časa za čvek kot sem ga imela. Nick zahteva od mene vse in še več. Sama sem večina dneva saj moj dela cele dneve, ker je čas kiparijeuser posted image . zato sva z Nicko čez dan sama. tudi spi mi ne čez dan več kot 2-3x po 15 min, tako da si res ne morem nič nardit poleg njega. če učit oz pripravit se nimam časa za zagovor diplomske, ki ga imam v ponedeljek. (jap še malo pa bom diplomirana profesorica razrednega pouka - samo kaj mi pomaga če pa je današnji moto; "Prej diplomiraš, prej si brezposelen!" user posted image user posted image ) mah bo že.

Andreja in Lana
- Tudi jaz sem kupila ta stolček. sem dala v ponedeljek zanj 110 evrov, od četrtka naprej pa je bil 60. danes pa sem tko in tko mislila da bom šla Baby center požgat, ko sem vidla da imajo te iste stolčke v Leclerku po 49, znižane iz 67.

Skaana - user posted image user posted image user posted image user posted image za Alekseja. Upam, da se čimprej pozdravi in da pridete hitro domu.

Raho - Tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimorej pozdravite. Živa pa je tko in tko prava orka, kar je kar nekajkrat že dokazala.

vetrnica - lepa fotka.

vrtnica - Vana naj se čimprej pozdravi. tudi njej pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image .

Spanje- kako je čez dan sem že napisala, ponoči pa se še vedno zbujamo na 2 urci. pa sploh ni lačen, cartal bi se user posted image . mah bo že. sem se že sprijaznila, da bo enkrat boljše.

hrana - probali smo že marsikaj. jabolko, korenček, breskev, hruško, marelico, banano,.... vse prenaša zelo dobro. edino kar je, da mi zadnje par dni noče več zizat, samo čaj bi pil. je zgleda ful žejen. sem mu probala dat tudi AM mleko, pa tega tud noče tko da, nevem kaj naj naredim.

fanj se mejte, ko bom mela spet čas pa se vam javim.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
4.6.2008 17:04:48   
Vrtnica79
Joj, punce spet vam morem potožit da našo punco spet nekaj muči. Po obrazeku je cela flekasta, ful rdečo. Res je da sem ji danes dala breskev. In kake pol ure za tem so se ji po obrazeku naredilo fleki. Potem sva šli na sprehod in flefi izginejo. Sem si oddahnila da jih nima več, potem pa čez kako uro pridema domov, jo podojim, previjem in se odpravima v šolo po Latašo pa spet isto. Zdaj je zaspala in je še vedno cela rdeča. Kaj bi lahko to bilouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem že čisto paf od vsega.  Nonstop nekaj, viroza, vnetje oči, prehlad, vnetje ušes,..............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
4.6.2008 17:18:14   
Magi*
najprej eno vesolje user posted image  za vse bolančke! Aleksej, Vana, Črto & Co. - pozdravite se čim prej.

Vrtnica, flekci so lahko od breskve. lahko pa je tudi od AB ali kombinacije. kdo bi ga vedel. zdaj ji pač e dati breskve kakih 10 dni in če bo po tem času vse OK, poskusi znova. če bodo spet pikice, boš vedela zakaj.

vse slikice so krasne!

SD: meni je tok fino spremljat razvoj tvojih dveh princes, ker me totalno pomiri dejstvo, da sta si punci med seboj tako različni. se pravi, da ga jaz pri vzgoji vseeno nisem mogla tako posračkat, da je Zaki pravi terminator, Taras pa balzam za ubogo mamino dušo.

danes sem mislila, da se mi bo scufalo. Zarja je bila v elementu in mi je popila zadnji atom energije, nakravžljala tazadnje živčke. zdaj ju je ati peljal na sprehod (pa mi 3je smo bli zunaj 3,5 ure!) in sem si že mislila it čik prižgat. po 5. letih. user posted image  no, zdaj sem se mal za komp vsedla in je bolje.

jutri grem pa malo v službo - si grem mal spočit. user posted image

ostanite v cvetju!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
4.6.2008 17:36:23   
hokejistka
raho tole je pa samo zate. Tega pa sigurno še nimaš.

http://www.babycare.nl/product_info.php?cPath=76&products_id=1457

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2837
4.6.2008 17:41:01   
lili8
No, zdaj pa vidim, da nisem več na "ignore", sam mal pojamat je treba.

Ayo, naša tud v trans pade, ko fotoaparat zagleda, tko da jo je pol treba ful imitirat, da pozabi nanj, in se zasmeji.

Pikica*,
naša se še nič ne plazi, pa tud na trebuhu ni rada preveč dolgo. Ima pa en tak poseben način, da se ne vam kako bi to sploh opisala, nekako z ritko gor meče in se potem tako prestavlja. Zadnje čase je v postelji kar naprej pošrek, ali pa ima glavo tam, kjer so drugače noge, če ni v spalni vreči in je bolj mobilna.

Nian, vidim da imaš ti tud kar precej za prat. Alja je ful fotogenična, frizuro ma pa bolj tako kot naša. Koliko je pa ta otrok velik, če ima pa pri 18m samo 7,5kg?

Vrtnica79, mi smo tudi Fluonatril tabletke včeraj dobili. Je P rekel, da jih je treba zdrobit in s čajem zmešat. V lekarni pa je rekla, da zdrobit pa po dlesni namazat. Zdej pa bod pameten, kaj je prav

Soljenje, jaz ji hrano tudi malo solim, ampak res čisto malo. Je babica rekla, da lahko.

Želva, mi smo Ad3 kapljice dobili že na prvem pregledu pri 1 mesecu. Dajem ji 4 na dan (če bi se dojila, bi jih dobila več).

Raho in Skaana, en kup za vas, da se čimprej pozdravite.

ElaM, moj tudi večinoma cele dneve dela, čeprav vseeno malo prej domov hodi kot ob desetih zvečer. Tko da sem se že kar mal sprijaznila.

Mi smo bili pa včeraj cepljeni, in ima danes okrog pikice rdeče (veliko kot za en kovanec) in malo trdo. Sem klicala k P, pa je sestra rekla, naj ji samo obkladek dam (to ji ga tako ali tako dajem vedno po cepljenju). Ali se vašim tudi tako naredi po cepljenju?

Ne vem katera (mislim, da Ayo) je spraševala kdaj dajemo GH. Jaz ji dam v času kosila zelenjavo, tam nekje od 12.00-13.00, zdaj ji 2 dni dajem tudi dopoldan sadje.

A se mogoče da kateri razložit, kako se slikco na temo prilepi, bi bila zelo hvaležna.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
4.6.2008 17:47:34   
klarisima
Dan user posted image

Par ur sem rabila, da sem vse prebrala in medmes še malo podremuckala z mojo malo user posted image Ja, odločila se je, da bova popoldan spali in če sem z njo lahko to traja tudi do 3 ure user posted image Lepa sprememba iz prej pol urce.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas za vse bubane in da bi čimprej ozdraveli user posted image

O zobkih tudi pri nas ne duha ne sluha, se pa že več kot mesec dni slini kot mali veliki polžek in seveda vse gre v usta user posted image

Dojimo se še ponoči, vendar je to bolj cartanje po 7-8 urah spanja, zjutraj in 1x popoldan. Za kosilo je sadna kašica, zelenjave še ne mara, dela take grimase da joj. Je pa res, da mleka ni več toliko kot včasih.

Se pa moram pohvaliti, da je moja princeska danes začela govoriti ta-ta user posted image user posted image user posted image
Jokala sva od sreče...smo pač bolj sentimentalna družina user posted image

Glede flekecov smo jih tudi mi imeli občasno in ja, P pravi da je od vročine. Veliko tekočine pomaga.

Je pa moja malo prehlajena user posted image , ravno sem ji obrisla noska. Ali lahko še kaj naredim razen tega, da jo toplo oblečem in ne izpostavljam klimi?

Lili8 ti kar piši in vztrajaj, pa bo user posted image

Pa še glede teže naših user posted image , moja mala ima nekje 8,5kg in poglejte si v album, če je debeluška user posted image Ne pustite se sekirat od ljudi, ki pametujejo, mama ve najbolje user posted image user posted image user posted image

Za geslo pošlji zs user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
4.6.2008 18:03:18   
klarisima
Glede AD3 kapljic, moja P mi je rekla, da lahko nehamo z njimi, ker zdaj je na sončku.
Dajali naj bi jih le čez zimo, ko so več noter.

Sicer pa ni čudno, da vsaka P po svoje trobi user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
4.6.2008 19:43:20   
loncica
Čav punce!

Joj, kolk ste pridne s pisanjem. Jaz sem pa dames pozabila, da imamo cepljenje in smo prišli z dvourno zamudo. Še dobro, da so sestre skulirane. Me je bilo pa prav pošteno sram.  Novi podatki: Timotej Ian tehta 8400g in je dolg 70cm.

Glede GH: zaenkrat smo na korenčku, bučki in kolerabi. Jabolko mu pa ni všeč.

Ayo: jaz mu dajam "kosilo" od 12h do 13h, odvisno kako se prej dojiva.

Kar se dojenja tiče, je meni ful bolj fajn kot pa naštimvat flašo. Tam je treba vodo pogret, flašo naštimat.... Kamor koli greš je treba vse to sabo jemat, zato mi je ful bolj enostavno sam podojit ga.

Skaana: user posted image . Punce, kaj pa je z Aleksejem? Sem očitno spregledala.

Flekci: pri nas tudi občasno prisotni. Pomojem zaradi vročine.

Vrtnica79: breskve so med bolj alergenim sadjem, zato so bili pomojem flekci kar od breskev.

Sol&olje: jaz solim nič ne, dam pa malce oljčnega ali sončničnega olja.

A se vaši user posted image  tud ful pogovarjajo: naš je ratal taka žužla, da se ga ne da ustavituser posted image .

Zdaj pa šibam mal pospravljat, ker je mali šel predčasno v posteljo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2841
4.6.2008 20:35:13   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Čav punce!

Joj, kolk ste pridne s pisanjem. Jaz sem pa dames pozabila, da imamo cepljenje in smo prišli z dvourno zamudo. Še dobro, da so sestre skulirane. Me je bilo pa prav pošteno sram.  Novi podatki: Timotej Ian tehta 8400g in je dolg 70cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ElaM, vem kako je zoprno, če user posted image dela cel dan. Moj je ta teden že vsak dan ob 16 domauser posted image Če ga ni imam jaz polno glavo Mance, vse moram sama postorit, zvečer sem utrujena, on tudi in pol sva oba sitna. Mi gre najbolj na živce to da Mančka zelo malo vidi oz. da pride domov takrat, ko že spi.In je cel dan ne vidi. Dru teden bo pa spet drugače, bo prihajal domov ob 20huser posted image Pri njemu je tudi veliko odvisno kaj se v službi dogaja.

Midva sva pa danes papirje zspisala in zrisala za prizidek, je treba še na občino nest, pol pa še kredit vzetuser posted image , pa bova imela super stanovanjeuser posted image

Glede dojenja, saj jaz bi bila vrjetno tudi vesela, če bi Manca pojedla v 10min in pol konc, tko je pa 45min gor visela, pa nič.

Naša babnica je pa tako sitna, ji zobek izrašča.user posted image Tako , da vrtnica boš kmalu lahko unga z zobno ščetko zravn prilimala. Ja, zunaj ima eno malo špičko, zdaj čakamo da cel zob ven pokuka.

Lili8, nam so rekli, da če je na Am ne rabi kapljic, zdaj ko smo pa na GH pa spet kapljice in to 8 na dan

Lahko noč vsem bubam

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
4.6.2008 21:00:15   
andreja2000
Ayo ja,tudi naša si že nekaj časa zelo uspešno sama vtakne dudico v usta.

hokeistka ja,ti pa res vse dobro spremljašuser posted image ,sem tudi jaz opazila,da imava z Lano kar nekaj podobnih ali enakih stvariuser posted image .

Mat3ja22 uh,to je pa smola z temi stolčki pri vas,jaz sem v ćetrtek domov prejela katalog od BC in sva takoj z mojim letela v nakup stolčke,vendar še seveda ni bil v akciji,zato je potem moj letel prvo jutro akcije po njega.

No,danes ponoči se je Eva zbudila enkrat,ji vtaknem dudico in takoj zaspi nazaj.
Naša pa je nekam zelo nerodna ko je na trebuščku in gre tudi z glavico čisto ob tla,se skuša z nogicami parkrat odrinit in ker ji nič ne rata pa pade v jok.Je pa zelo dobro v sedečem položaju in tako je tudi najrajši.In kar lepo sedi in se igra na kavču,potem pa jo sčasoma zanese na eno stran kot pijancauser posted image .

Vsem bolanim cukerčkom pa user posted image in čimprejšnjo ozdravitev.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
4.6.2008 22:03:17   
Vrtnica79
Tako, punce spita in imam nekaj časa

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Punce, mi ga pa vsi bruhcamo in kakcamo - razen juniorke. Očitno je neki virususer posted image

Ojoj, upam da se še micena ne naleze. Vam pošiljam user posted image  za čimprejšno ozdravitev!

Super da je babica boljeuser posted image user posted image user posted image .

Še glede varstva, jaz lahko tamala pustim kjerkoli, ni panike. Je pa valda vesela,ko me potem zagledauser posted image Če se odpravim v šoping jo pustim tašči, sestri ali mami pa jo imajo po 3-4 ure, pa še nikoli ni bilo jokauser posted image Tudi če pridejo obiski, ki jih ona ne pozna, jo itak takoj vzamejo in jaz grem takrat komot lahko kavo kuhat, karkoli, pa je čist zadovoljna.

JA, si lahko srečna da je tako. Pri nas je Vana non stop v mojem varstvu. Če že morem it kam pol  jo ima user posted image . Tašča je predaleč doma in ko pride jo samo pocarta. Pa še to se ji ne pusti predolgo. Pri moji mami se raje žuli ampak v varstvu pri njej ni, ker mama hodi v službo. Če pa že bi jo raje pustila pri moji mami, ker vem da bi jo znala nekako animirat. Tašča pa je bolj user posted image .
Če pa pride obisk, pa ni šans da bi šla komu v naročje.

IZVIRNO SPOROČILO:Želva

Aja, mene pa zanima, če ste vse zdaj dobile še AD3 kapljice? Mi smo jih, pa jih prej nismo imeli, ker je bila na AM.MI je mal smešno, saj zdaj pa menda ne rabi večD vitamina, ko je tok sončka(no, danes ne ravnouser posted image )

PA še vprašanje za tiste, ki ste najprej dojile in potem prešaltale na AM. Ali vam je zdaj, ko ne dojite več kaj lažje? Saj vem, da je dojenje zdarvo in crtlanje za mamico in dojenčka, ampak jaz sem prav srečna, da se ne dojiva več user posted image .

Tudi jaz sem spet dobila te kapljice, ampak ji nikoli nisem dajala.

Dojenje pa je meni bolj praktično od flašk. Nimam problemov z tem da nebi zize vsepovsod ven vrgla( no, sredi mesta ravno ne). In me pravzaprav ne zanima koliko ml. je pojedla. Glavno da se je najedla.

Sem si ogledala slikice vaših user posted image , vsi so tak cartkani. Klarisima tvoja Špela še posebej  tam na slikoci ob krstauser posted image .

Ayo, mogoče pa bi ti šlo slike naložit na SLIKOMATuser posted image  

Zdaj pošljem, da me ne vrže spet ven................

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
4.6.2008 22:16:39   
Ayo
ElaM, Vrtnica, najlepsa hvala za pomoc glede slikic user posted image bom drugic precekirala, ce ne pred soboto (ko gremo na dopust), pa potem po dopustu.
Sedaj pa sibam, se je vrnil tudi user posted image ...jaz ga cakam z novim modercom user posted image user posted image user posted image sicer za dojenje, ampak je seksi user posted image user posted image user posted image

lahko noc!

Neposredna povezava do sporočila: 2845
4.6.2008 22:19:05   
Vrtnica79
.................... in še 2. del

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Vrtnica79, mi smo tudi Fluonatril tabletke včeraj dobili. Je P rekel, da jih je treba zdrobit in s čajem zmešat. V lekarni pa je rekla, da zdrobit pa po dlesni namazat. Zdej pa bod pameten, kaj je prav

Meni je P rekla da ji lahko kar celo v usta damuser posted image  ali pa ji razdrobimuser posted image

Slike pa lahko prilepiš tako, da si jih najprej naložiš TUKAJ ali TUKAJ in potem jih kopiraš sem v sporočilouser posted image

Klarisima a tvoja že čeblja? Naši se je tudi danes posrečilo reči ba- ba. In zadnjič je celo rekla ja.

Želva a vi se boste tudi važili v novem stanovanju? Superuser posted image
Kaj zobek je že zunajuser posted image

Andreja naša je tudi bolj leva na trebuščku. Zato pa ji je toliko bolj fino, ko sedi na kavču podložena z pojštri in se igra.

Tak, bom zdaj raje nehala kokodakatuser posted image . Moj tak pravi da sem kot navita.................   Pol pa se čudim zakaj Lataša non stop govoriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.6.2008 22:39:42   
Magi*
na hitro. spet. user posted image

klarissima, vaša Špelca je pa prava lepotica! user posted image  meni je najbolj kjut na uni, ko bere trač cajtunge. user posted image

želva, meni je dojiti ful enostavno, pa še tako lepo mi je. se cartava z mojim miškom. podojim ga pa mimogrede kjerkoli je treba. danes sem ga na gugalnici. user posted image  kako je na flaški pa ne vem, ker še nisem probala.

Skaana danes ni nič sporočila, upam, da so kaj bolje. morda že doma?

vidim, da prav vse uživate s svojimi bejbiji, jaz pa mojega komaj popedenam ker je madam vedno na prvem mestu. babe smo res od user posted image . user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2847
4.6.2008 23:30:41   
lorch
ojla!
nekaj me zanima: ima še katera  uz srca? Pri Tjaši je pediatrinj zaznala rahel šum in sedaj moramo na Uz srca.user posted image
Pa me zanima, kako to zgleda pri takih malčkih.

Drugače pa ima  Tjaša že 6745g, 65 cm, obseg glave 44cm in 1 zobek!user posted image user posted image user posted image

Jutri imamo plavanje, v petek pa še okulista. Smo kar zasedeni ane?!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
4.6.2008 23:57:11   
klarisima
Pa da poskusimo prilepit slikco user posted image

user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.6.2008 8:15:57   
lana38
Joj, kako pridno pišete. Zdaj še pa preberem komaj.
Včeraj sem se prav pošteno namučila, da sem sestavila stolček. Mi je bilo kar vroče zraven. Samo sva bila oba z Blažem tako polna pričakovanja, da nisva mogla dočakati, da pride ati iz službe. Timu pa se je ful super zdelo, da tako visoko sedi. Prav ponosen je bil.user posted image
Vreme imamo pa sivo. Upam, da ne bo deževalo. Ob 10h gremo z mojo mamo v Rogaško Slatino. Bi bila zelo vesela, da bi se lahko tam sprehajala. Mama ima namreč terapijo, jaz pa jo peljem. Ta čas pa bi se res rada sprehajala, je tam tako lepo za spreode.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?