|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
6.6.2008 12:12:57   
vetrnica
pozdravljene

Ste se tok razpisale, da vas komaj preberem, za komentarje pa že zmanjka časa.
Samo na hitro, kar se spomnim:

roza/modro: nisem nobena ljubiteljica roza barve. Če pogledaš v mojo omaro najdeš mogoče 2 kosa roza stvari, a pri Zoji je stvar skoraj kontra. Se pozna, da sem veliko stvari dobila in vsi mislijo, če je punčka, morajo pa ja roza kupit. Mi je ena teta jamrala, da ji je rumeno kupila, ker ni bilo številke v roza, jst sm bla pa čist navdušena, da ni spet roza prinesla.

sončna očala: ali jih boste kupile in kje? Boste šle prav k optiku, al mislite, da so tiste iz mercatorja vredu (sem jih vidla v reklamah)? Jst se še nisem čist odločla. Skor bi šla rajš k optiku, da bo tes zaščita za oči.

prenosna posteljica: je brez jogija, sam ma eno podlogo zraven. Pri nas enako kot pikica damo not še eno deko za podlago, pa se mi zdi kar vredu, ker itak ni trde podlage spodaj.

user posted image in user posted image vsem bolančkom pa da se čimprej pozdravite !!

user posted image čestitke vsem polletnikom !!

otročki na slikah so pa vsi tok lušni

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.6.2008 13:10:41   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

jst sem vprašala v P unga medicinskega brata, če si tu, pa je reku, da ne sme povedat, da ker zarad varnosti osebnih podatkov...sem rekla, da nej ti pol vsaj rečejo, da te foxina pozdravlja....je reku, da bo, da če si na našem oddelku...ampak je očitno pozabil

si me pa nasmejala s tem, da si babičarju rekla! Jaz vem,da sem imela kar dva, en je bil Beni, drugmu pa pojma nimam kako, je pa zelo fejst zgledu!user posted image Pa sestra Maja he bila,pediatrinja pa dr.Pestevšek (super ženska), toliko,da ne govorive o oddelkih!
Glede tajnosti pa vam povem eno štorijo, moja tašča je vedela preden je moj sporičil, da sem rodila in kaj sem rodila, ker je njena soseda babica v LJ P!Toliko o tem,da grejo inf. prehitro ven!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.6.2008 13:26:31   
t*e*j*k*a
OLA!!

Magi*-glede GH nikakor ne mislim obupati, dans je dobil krompir in se je zgodba ponovila, no sej je pojdedu za eno žličko. Verjetno je tud to da jaz preveč pričakujem od njega. Ko vidim kolk mi riževe kašice poje, Ostale pa skor nč. Sej za prvič je verjetno to super!!!

Ayo uživaj na dopustuuser posted image user posted image user posted image , modrčak za dojenje je res lep, jam mam kr navadne iz Mulerja.

Sončna očala-jih ne bomo imeli, kr se mi to ne zdi tok potrebno (vsak ma svoje mnenje)

Otročki so vsi fuulll luškaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še slikca JAna kako se baše z riževo kašico v svojem stolčku (kjer je včeri prvič sedel in je prov lepo zgledaluser posted image )
user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.6.2008 13:28:09   
t*e*j*k*a
No pa še ena fotka

user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.6.2008 14:01:55   
Foxina
Vrtnica79 prov vesela bi bla, če daš malega Foxinca gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.6.2008 14:13:27   
Ayo

Ja jz se ne dam, ne grem in ne grem dol z RR! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Magi*-glede GH nikakor ne mislim obupati, dans je dobil krompir in se je zgodba ponovila, no sej je pojdedu za eno žličko. Verjetno je tud to d

tejka, dons je blo isto pri nas, nc ni pojedu. se mi zdi da ne mara prevec zelenjave... user posted image
jutri bom dala bucko in buco (ta je sladka, mogoce bo slo bolje user posted image ). no, drugega pa tako ali tako nismo se poizkusili.
sedaj sta si Jan in gabriel podobna tudi pri hranjenju, ne samo pri kakanju user posted image
tejka, pa kaksen lepotec je tale tvoj Jan! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.6.2008 14:20:05   
klarisima
Še jaz se malo javim user posted image

Mala je boljša, smo bile pri P in jo je pregledala ter še v laboratorij poslala, kjer so ji kri iz prstka vzeli (niti pisnila ni le radovedno je gledala user posted image ) in pravijo da je prehlajena user posted image . Zvečer sem ji dala svečko proti vročini in nekako smo prespali do 3h, potem do 5h razgrajanje in klepetanje nakar sem jo dala v posteljico in je zadremuckala skoraj do  9h user posted image
Veste kaj me zanima punce, kdaj ste vi dale vaše user posted image v svojo sobico? Jaz razmišljam, da bi počasi poskusila vendar bo težka s tatijem user posted image

Glede modrca za dojenje ga že kak mesec ne uporabljam več, so mi pa tako fajn prav tisti veeliki iz nosečniških časov user posted image user posted image user posted image

GH imamo pri nas sadno kašico med 12-14h odvisno od jutranjega obroka, potem pa 2-3h spanja user posted image
Prenosno posteljico pa smo zdaj za krst dobili + jogi in še je nisem uspela razpakirat. Jo bom ko ji naredim sobico user posted image

Drugače pa glede sončnih očal, moja P pravi, da so priporočljiva žezdaj zaradi UV žarkov pa to. Mi imamo zaenkrat še iz BC user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil klarisima -- 6.6.2008 14:30:27 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.6.2008 14:32:02   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Veste kaj me zanima punce, kdaj ste vi dale vaše user posted image v svojo sobico? Jaz razmišljam, da bi počasi poskusila vendar bo težka s tatijem user posted image

nas spi v svoji sobico od svojega 3.tedna user posted image

prenosna posteljica - mi ni vsec.

ocala - jih ne rabi.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.6.2008 15:00:56   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Magi*, pravis, da dajes Tarciju zjutraj sadje, za kosilo zelenjavo in pop rizevo kasico...kaj je to samostojni obrok ali ga po tem tudi podojis?

kakor kdaj. če res veliko poje (tam cca 150ml), potem se itak noče dojit. če pa manj poje, potem pa čez kake pol ure hoče še mleko. je pa vedno manj zainteresiran za dojenje, razen kadar je zaspan - takrat je pa joška zakon. user posted image

Ayo, želim vam lep dopust.

jaz sem si pa sedaj oddahnila. je moja mati odpeljala Zarjo. in zdaj grem lahko (spet) stanovanje v red spravljat, da bomo imeli vsaj kje hodit. user posted image  danes je bila katastrofa.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.6.2008 15:33:53   
lana38
Slikice so iz Term Ptuj, ko je Blaž imel tekmovanje v plavanju.
Spet dežuje.user posted image Vsaj dopoldan je bilo malo brez dežja.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.6.2008 15:50:11   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  04.11.2007
Lina (1920g-44cm) Nana22

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981
FOXINEC Foxinauser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

105106107user posted image

111112113user posted image   

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.6.2008 15:59:40   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Veste kaj me zanima punce, kdaj ste vi dale vaše user posted image v svojo sobico?

Spi v njej od začetkauser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.6.2008 16:21:23   
andreja2000
Hojla

Nekaj sem prebrala,nekaj ne......me je danes zabasala ena viroza,tako,da sr*****,pa počutje je na dnu.Je pa vrjetno to prinesla Lara,ki pa je že ozdravela.

Danes je Eva napolnila 6 mesecevuser posted image ,čas res hitro teče.

No,vsem lep pozdrav,pa drugič kaj več,ko bom kaj boljša ,,,,

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.6.2008 16:53:20   
Vrtnica79
Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdraviš!

Naša punca pa zdaj že eno uro spi. Čudež. Zato pa jaz skozi visim tu gori, kot da nimam pametnejšega delauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.6.2008 18:25:14   
ElaM
Ojla,
najprej, da pohvalim naše manekene in manekenke. Res so super.user posted image
Andreja, čimprej se pozdravi.
Želva, jaz sem itak vedno za kavo. Samo drug teden bo težka, ker imam tavžnt enih poti. Potem pa lahko.
Ayo, lep dopust.user posted image
Magi*, danes je nakej v zraku naša Tita ima tudi neke čudne napade,... No, zdaj spi, ne vem pa kdo bo spal ponoči.user posted image

V glavnem punce, da povem, jaz imam pa nov star avto.user posted image  V ponedeljek ga dobim, upam, da bo dobro služil, da so kilometri realni, to da ni bil ukraden sem pa že preverila.user posted image  Me, pa malo skrbi, da ga bom prvi teden obrajsala, ker sem navajena mojega mini tvingiča.user posted image

Spanje v svoji sobi: Tinkara je šla v svojo sobo, ko se je rodila Manca, ni bilo nobenih problemov.  Imela sem idejo, da bomo nekaj časa vsi skupaj, samo na koncu sta obe jokali, tako, da smo Tito preselili, da je lahko v miru spala.
Manči je  še pri meni, vendar tudi razmišljam o tem, da bi jo preselila. Na začetku si bosta sobo delili, potem pa bo verjetno se urejala mansarda.

Šibam , lepo bodite.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.6.2008 19:10:16   
želva
ElaM sem prišla sam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov rabljen avto!vem kok je fino.sam da bo delal kot je treba.
Ko sem si sama prvi avto kupila, sem bila tako ponosna, pa čeprav je bil en podrt unič.

Vsem velikim in malim bolančkom pa user posted image user posted image user posted image .
Mož kopa Manco user posted image , jaz imam danes že vse postorjeno in mbom lahko v miru TV gleedala-vau, kaj si privoščim.user posted image

kako pa je kaj s tistim vse srečanjem vseh decembrčkov?user posted image user posted image ajde, da vas malo spoznam

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.6.2008 20:22:40   
Magi*
ElaM, tudi jaz čestitam za nakup! user posted image  da bi tako dobro služil kot moj (avto user posted image ) meni!

andreja, upam, da se sedaj, ko to pišem, že bolje počutiš. user posted image

želva, sem ti favš, da maš že vse zrihtano.

ajde decembrke, šibam jaz, Taras prihaja na prvi tir. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
7.6.2008 6:30:58   
lorch
hojla
me je gospodična zbudila, zdaj pa spi na mojem mestu zraven atija, jaz pa sem tu.
Nekaj ste pisale o sončnih očalih. Meni je okulist rekel, da tako majhnim otrokom ni dobro dajati očal, ker zaradi zatemnjenih stekel bolj na široko gledajo, zato vsi škodljivi vplivi iz okolja lažje pridejo do oči, ker jih svetloba ne moti in imajo oči bolj odprte oz. brez očal avtomatsko sami zaprejo oči ali pa jih vsaj malo stisnejo, ker jih sonce moti in se tako zaščitijo. Drugače pa naj bi bili tudi za to najboljši klobučki, ki nekoliko zakrivajo oči.
GH: midve sva začele že pri 5 mesecih nadomeščat en obrok na dan, zdaj pa že kar pridno jeva kašice, tako sadne kot zelenjavne. Ampak gospodična je ugotovila, da so ene malo bolj dobre kot druge. In ko ji dam tako, ki ji je bolj dobra, se to vidi po tem, ker je veeliiiikooo  bolj čista oz. takrat ko ji kaj ni tako dobro ji tako veselo polzi iz ust, če je kaša dobra, pa prav lepo požira in nič ne gre na slinčekuser posted image

Drugače pa gremo danes na izlet v ZOO. Za cel avtobus jajčk in otroških sedežev nas bo. Komaj čakam, da vidim kako se bomo montirali na busu, in kako bo pogledal šofer, ko bo videl kaj ga čakauser posted image
lepo se tipkajte in  držite pesti, da bomo imeli lepo vreme.

pa še to: ko bo stekla organizacija srečanja decembrčkov, me prosim obvestite na ZS, ker tega pa res ne mislim zamudit!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
7.6.2008 7:26:35   
nian
alora!

a gre katera rit danes zmigat???

no, če se bo kera stara na DM teku z high trekom rjavim sprehajala je to moja mami, če pa bo mlada sem pa jaz user posted image  če bi bila kera tam, taj me pocuka za rokav

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
7.6.2008 7:37:15   
loncica
Jutro!

Pišem z našim mulcem v naročju. Se je odločil, da je dovolj spal. Mi imamo prva dva zobka. Spodnji enki veselo rasteta.

Želva, ElaM: jaz sem itak za kofe. Sam drug teden ne vem kako bo s cajtom, ker grem za dva dni na morje, od petka do nedelje pa v Kranjsko Goro.

ElaM: včeraj sem te pa pomoje videla v Žireh. Sem te hotla pridet pozdravit, pa si že zbežala. Ali sem se zmotila?

V svojo sobo Timotej še en čas ne bo šel. Sicer jo ima na voljo, ampak ga imam zaenkrat raje pri sebi. Ker če bi za nočno dojenje morala hodit v drugo sobo iskat, bi bila kar kriza.

Mali se že buni. Se še pol kaj oglasim.

Lp

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
7.6.2008 8:07:06   
Skaana
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
sam, da ste doma. sedaj bo šlo zelo hitro na bolje. tebi pa verjetno na slabše. user posted image user posted image

Upam, da se res sam hecaš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Skaana, meni je še zdaj nerodno. 

Saj sem jaz tud mal "čudno" predvidevala, da imajo vsi mojo tel. v spominu. Ego pač . Pa ni panike, itak si mi zaželela tisto glavno. Še velik plus zate, da nisi mesiča dala na ignor, čeprav ti je nek tujec to poslal .

joj ElaM, kaka lepotica je tale moja snahica.  

Ti si pa veliko upaš, kar takole rezerviratuser posted image . So še drugi fantje tu, veš. user posted image No, HB se s temle

sam ma Taras hudo konkurenco, sem zdaj glih Gabriela gledala. a so vsi decembrski otroci tako lepi?

tudi popolnoma strinjam. Je se veliko železa v ognju user posted image . Sam res, jaz sem tudi že večkrat.. gruntala, da imamo najlepše otroke user posted image .
Čeprav jaz Gabriela še nisem pogledala, ker sem pozabila geslo. Ayo, proooosim, noch einmal .

IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Skaana - me veseli, da vam je bolje. Čim prej se do konca pozdravite .

IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Skaana,
kako lepo,da ste doma!

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Skaana  sam da ste doma, je takoj bolje

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Skaana no, pa ste le doma. Pozdravite se do konca. Kaj pa je pravzaprav sploh bilo

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Skaana, poštimajte se do konca.

No, do tule sem že včeraj popoldne napisala, potem sem si pa večer končno rezervirala za mojega tavečjega "otroka"user posted image . Zdaj pa me neznansko zanima, če bo šlo oddat user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
7.6.2008 8:27:56   
Skaana
torej vse, ki imate težave s potekom seje, en cel dan je potreben , pa ugasnit rač. vmes .

Torej, naš pikec je začel pred štirinajstimi dnevi hropet, ampak ne tako zelo, kot že enkrat prej in sva dobila inhalacije. In sem počakala na predvideno cepljenje. Ko ga je P pogledala, je imel seturacijo kisika v krvi na meji za v bolnico in mu je dala dva vpiha ventulina. In pregled pri dežurni P, ker je šla ona na dopust. V ponedeljek pa ni bilo nič boljše in naju je poslala na pregled v bolnišnico. Ampak vam pravim, da mi je kar odleglo, ker sem komaj čakala, da že končno nekaj nardijo. Na sprejemu so predvideli, da ima bronhiolitis s posameznimi aspiratornimi poki na desni strani (začetek pljučnice). Dodatnega kisika ni potreboval, ker je imel dihala še dokaj prehodna, je pa dobil inhalacije ventulina na štiri ure, potem na šest in zadnji dan so mu jih ukinili, da vidijo, če mu to sploh pomaga (nekaterim otrokom nič ne pomaga, le čas). No, in Aleksej je med njimi. Diagnoza, blažji bronhiolitis (virusno pozitiven) z začetkom pljučnice.
Dala sva skoz kožna in krvna alergološka testiranja in HB je vse pokazalo negativo. Ampak ker ti testi pokažejo le en tip od možnih štirih, bo potrebna vseeno previdnost. Zdaj bom jaz čisto počasi (ko bo seveda zdrav) začela z mlekom, nato z jajci, potem bom pa micenemu zmešala riževe kosmiče z allernovo. Tako, zdaj se še slišijo pos poki, a ker se mu je stanje občutno izboljšalo, so naju odpustili. Danes je že majka. Včeraj sem ga pogosto masirala (da se lažje izkašljuje) in je le tu in tam globoko zakašljal . Danes pa bomo videli kako bo. Trenutno še spi .

Je pa dobil virusno okužbo verjetno od sestrice (ki je bila malo prej bolna) in zdaj smo jo vzeli iz vrtca. Svetujejo namreč najmanj mesec dni strogo varovanje pred infekti (supermarketi, zdravstveni domovi, prireditve...).

Aha, se že "pogovarja". Bežim.

Prav lep vikend vam želim .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
7.6.2008 8:28:48   
Skaana
Sam to še, sem si za ziher zgornji post skopirala in evo ga - seja potekla, zato tudi žal ni smeškov...

Pa pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
7.6.2008 8:45:28   
ElaM
Morgen še od mene. Končno se kaže sonček, bomo spet lahko veliko zunaj.user posted image

Magi*, sem šele zdaj vidla, da si pohvalila svojo snaho.user posted image  Zeta že dolgo nisem videla, tako, da hitro prilimaj kakšno slikco.user posted image
Skaana, saj zdaj sem tvojo številko, takoj shranila, tako da mi lahko pošlješ kakšen sms.user posted image  Sem imela shranjeno številko, pred meseci sem menjala telefon in je nekaj zadnjih vnešenih čudežno izginilo.user posted image
Sem pa zelo vesela, da je Aleksej bolje.user posted image
Lončica, ja čisto možno, da soi me videla, sem bila kar 2x v Žireh. Dopoldne v lekarni, popoldne na pošti in trgovini. Sem bila full leteča in nisem gledala ne levo, ne desno.user posted image  Že ponavadi, nikogar ne vidim, včeraj sem pa res dirkala.

Hvala za čestitke za avto, sem ga vesela, kot mali otrok.user posted image
Želva moj prvi avto je bil pa AX, je imel še ročni "zaug" in, ko sem šla na prvo vožnjo sem ga zazavgala.user posted image  Je bilo enega smeha na moj račun.

Toliko od mene, Tinkara je pojedla, zdaj pa akcija. Danes je ob 7-ih zjutraj hotela jesti juho.user posted image  Tale naša frajla, ga seka, manca pa še spi.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
7.6.2008 9:32:42   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Evo, mi smo nehali kakcati in bruhati, babica je Ok in šla sem se dogovorit za krst - dokončno. Tako smo končno določili datum 5.7.. Sedaj pa nastopi problem 2: Kaj naj potegnem nase???? Roke imam ko rokoborci v super težki kategoriji, trebuh kot kakšen malo boljši sumi borec...

Sem šele zdaj videla, da ste si izbrali super datum za krst.user posted image
Pred dvemi leti 5.7. je na svet prikukala moja Tita.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?