|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.6.2008 19:45:00   
lana38
Mene je kar groza krčev, ko bom začela dajati GH. Še zdaj ga včasih mučijo, pa se še vedno samo dojiva.
A je vašim user posted image  tudi vroče v stolčkih za hranjenje? Tim tako rad notri sedi, samo mu je pa vroče. Zdaj sem mu dala pleničke pod ritko, hrbet in glavico, pa je malo bolje. Drugače je bil pa kar moker, ko se je spotil.
Vreme imamo pa res grozno zadnje dni. Pa še pravijo, da bo še naprej tako.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.6.2008 20:30:23   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Vrtnica 79 mali Foxinec se je rodil 1.12. ..več pa res ne bi izdala...sej veš, da sem tista, ki zmeri zateži, da me zbrište iz fotk...sej sem za zadnjo kavico tud, samo jst buča namest hokejistki sem pa puhici26, sem bila ziher, da je ona slikala...pa ne zamerit, prosim  

Oprosti, nisem vedelauser posted image . Saj če ne želiš, te nebom dala gor.Povej!

Sem hotela samo vljudna bit in te ne dati na "ignor"user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.6.2008 21:08:21   
pikica*
Punce, a je bila katera od vas mogoče danes na sestanku v vrtcu Jarše? Sprašujem zato, ker je bila tam ena mamica z eno cort punčico, staro 5 mesecev pa me zdaj firbec matra, če je bila katera od vasuser posted image .

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.6.2008 21:16:03   
Vrtnica79
A tam pa nisi upala pristopit k njej in se ji predstavit: Živjo, jaz sem pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
5.6.2008 22:02:07   
Skaana
user posted image

ej, super ste user posted image . So vse dobre želje in pikepoke in pujski pomagali in sva že doma. Sicer še daleč od ozdravitve, a vendarle. Bom jutri kaj več napisala...

Za nocoj še pa en veliik user posted image za Vano in še tri user posted image user posted image user posted image za vse tri Rahojce.

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 2880
5.6.2008 22:12:49   
Magi*
čer!

jaz sem pa danes bila v službi na nekem, recimo temu, sestanku. in sem si prav spočila. user posted image  mož je moral priti ob 12. iz službe in ju je pedenal do 18. sicer sem prej vse zmiksala in pripravila v šalčke, pa vseeno.

drugače je pa cela štala imeti oba doma, zunaj pa dež. za pošizit. no, Zaki še zdaj ne spi - se ni zlaufala. sem razmišljala, da ji nabavim tekoči trak, da jo zlaufam pred spanjem. user posted image

se bom poskusila spomnit, kar sem med branjem v mislih komentirala.

celulit: ajme meni. za zdaj še nobene kreme ne uporabljam, ker še dojim. saj ne vem a škodijo al ne, sam nekako sem vraževerna al kaj? bo pa treba napovedati mu boj.

GH: merim nič ne, kar pripravim od oka in kolikor hoče poje.

tiste, katerih dojenčki nimajo kaj prida apetita za GH (tejka, še ktera?) pa tole: ne vrzite puške v koruzo kot sem jo jaz pri Zaki. kar dalj časa poskušajte dati hrano - vem, da je za znort frustrirajoče - samo piški se morajo navadit na okus. počasi in bo ziher bolje.

Taras sedaj kaka malo manj kot je prej. prej je cca 5x dnevno, sedaj pa 1x. pa še to je bil od začetka kar 3 dni zaprt, pol sem ga pa pitala s hruškami in se mu je odprlo. sicer ga pa nič ne matra.

dopoldne dobi sadno kašico, okoli 13. zelenjavno in okoli 18. riževo kašico po flaški.

modrci za dojenje - men grejo že tko na živce, da ni za povedat. user posted image  joške pa so ja, to pa. sam meni so po prvi kar ostale - no, verjetno v povezavi s parimi kilcami. naj bo sedaj tudi tako, bom kar zadovoljna.

varuške: hm, moja mati kako popoldne uleti, ampak zadnje čase zelo redko, ker je šefica in je "ever so busy". user posted image  za vikend gre pa Zaki pogosto k njim. od tašče itak veste, da nič nimam. user posted image

tujci: naš se večinoma vsem nasmeji, razen pri tašči se je zadnjič neusmiljeno jokal. user posted image  no, to je bolj hec - krivec je bil tast, ki ga je dražil. user posted image

Klarissima, tvoji punci eno morje user posted image  in da se čimprej pozdravi,

Skaana je pisala, da so šli domov. user posted image

Raho ga verjetno več ne serje. user posted image

Ayo, jaz bi geslo. a si mi ga že kdaj pošiljala? mater moje luknje v spominu.  user posted image

če sem ktero pozabila, ni bilo namerno. ji posebej pošiljam topel pozdrav. user posted image

aja, a da je Taras meni podoben? hm, meni se zdi, da je mojmu fotru. jaz sem pa čist mamina. zanimivo bo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2881
5.6.2008 22:14:04   
pikica*
Ne, ker bi precej neumno izpadlo, če nima veze z ringarajouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2882
5.6.2008 22:14:10   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

ej, super ste user posted image . So vse dobre želje in pikepoke in pujski pomagali in sva že doma. Sicer še daleč od ozdravitve, a vendarle. Bom jutri kaj več napisala...

Za nocoj še pa en veliik user posted image za Vano in še tri user posted image user posted image user posted image za vse tri Rahojce.

no evo, si me prehitela. user posted image

sam, da ste doma. sedaj bo šlo zelo hitro na bolje. tebi pa verjetno na slabše. user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
5.6.2008 22:21:54   
ElaM
Skaana, meni je še zdaj nerodno.user posted image  Sem pa zelo vesela, da sta z Aleksejem doma. Vesolje user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.
Foxina, a imaš ti za sabo kakšno slabo izkušnjo, da si  inkognito na forumu? Ali ti samo ni, da se javno izpostavljaš? Joj, sm firbec, a ne?user posted image
D3 kapljice, jih še dajem in sicer 2 kapljici, ima pa Oleovit.
A vaši decembrčki že večinoma samostojno sedijo? Našo je treba še kar držat.

Zdaj pa še ena slikca, pri nas je zakon Katka&co.user posted image  Aja, pa še opomba, taka pride tinkara od frizerja, ko sama zbira barvo pramenčka. Itak, roza, kako le drugače.user posted image
user posted image
Lepo in čimbolj mirno noč.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 5.6.2008 22:22:34 >

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
5.6.2008 23:26:31   
Magi*
joj ElaM, kaka lepotica je tale moja snahica. user posted image  user posted image user posted image user posted image

tastarejša tudi, da ne bo kake zamere pri puncah. user posted image

sam ma Taras hudo konkurenco, sem zdaj glih Gabriela gledala. a so vsi dcembrski otroci tako lepi? user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
6.6.2008 2:47:05   
15.7.
hey, kako ste punce. mi mamo tut slabo vreme, dž, dž, dž.

GH naš mali se je lepo navadil jest po žlički, smo skoraj obupali.
Tujci naš prav uživa ko se pri drugih pestuje. Čeprav je glih včeraj tast rekel, da se že vidi kako za mano gleda, logično.

Drugače imamo pa pregled ravno na njegov mini rojstni dan- in cepljenje. spet bo jok in stok.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
6.6.2008 7:54:56   
Raho
Dobro jutro!

V morbidno jutro... Je tako oblačno in frustrirajoče pa spet ne bo nič s sprehodom...

Evo, mi smo nehali kakcati in bruhati, babica je Ok in šla sem se dogovorit za krst - dokončno. Tako smo končno določili datum 5.7.. Sedaj pa nastopi problem 2: Kaj naj potegnem nase???? Roke imam ko rokoborci v super težki kategoriji, trebuh kot kakšen malo boljši sumi borec...

Magi* - hvala za predloguser posted image . Nekaj takega sem imela v mislih, ampak z rokavi - svojih rok do konca finančne perspektive (2013) ne kažemuser posted image .

V soboto (naslednjo) imamo obletnico osnovne šole (20). Še za tja moram najti nekaj pametnega za oblečti, da ne bom šla ravno v kavbojkah ali pa v črnem kostimuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa ful razočarana. Iz vseh drugih rezredov (bilo nas je 6 razredov paralelke) se jih je ful javilo, iz našega pa samo 1/3. Ne vem, kaj je tem našim.

Mat3ja22 - nisem pozabila nate, samo nekako en morem priti do določenega mestauser posted image user posted image user posted image

Skaana - me veseli, da vam je bolje. Čim prej se do konca pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

GH- imamo en obrok, ponavadi sadje ali pa kakšno mlečno kašico, z zelenjavo še nismo začeli, ker se mama pripravlja na velik porazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ji pa tudi jaz že dala žemljico za glodatiuser posted image user posted image . Očitno na gluten nismo alergičniuser posted image . vsaj reakcije ni bilo nobeneuser posted image

ElaM - ti imaš pa taki lepotičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

modrci - ne nosim modrcev za dojenje. Enostavno mi ne potegnejo. Ja, spet imam v omari 2 novauser posted image

varuške - Živa je glede tega zelo izbirčna. V poštev pride moja mama, tašča in mož... Vse ostalo je na kratki rok. Se pa ful boji tujcev oz. ljudi, ki jih dolgo ni videla in kar nekaj časa potrebuje, da se navadi. Prejšnjič je bila cela spačena, ko je videla od Rije moža, včerja, ko je po 3 tednih videla mojo prijateljicouser posted image

Včeraj sem mulčka peljala na fotografiranje in sedaj čakam, kaj bo nastalouser posted image Črtomir je tako norel pred fotoaparatom, da je fotografinja rekla, da ga obvezno moram prijaviti za snemanje neke reklame (ja, pa ja...)user posted image user posted image user posted image user posted image

Letim zdaj...

Lepo se imejte, pišite kaj (danes grem samo za 1,5 ure v službo pa bom morala nekaj prebrati).

Eno vprašanje - kaj navlečete na svoje malčke sedaj, ko je tako čudno vreme?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
6.6.2008 8:22:14   
lana38
Sem bila prav žalostna, ko sem pogledala ven zjutraj.user posted image Morda se še kaj porihta to vreme, saj je še zgodaj. Še jaz sem tečna, ko ne morem ven.user posted image
Včeraj sva bila s Timom pri tašči in ga je ves čas nosila po rokah sem in tja. Kar vroče ji je bilo, da ji je po čelu vse teklo. Komaj sem zdržala, pa še dopovedati si ni nič dala. Malo sva pa morala na obisk, ker nisva bila že cel mesec tam. Ona pa tako nikoli ne pride. Je bil včeraj en tak tečen dan, ko ni bilo za ven. Blaž pa sploh ni hotel zraven. Rekel je, da si tam nima kaj začeti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
6.6.2008 9:16:17   
soncek.djukelica
jutro,

Skaana, kako lepo,da ste doma!user posted image

Modrc za dojenje še kar uporabljam, čeprav je mleka manj!
Jaz punci oblačim v majico dolg rokav, pa body kratek rokav čez in štunfe, če se pa mi zdi,da je prehladno, pa jima še hlače dam gor, vendar to ni glih pogosto oz. samo takrat, ko gremo ven!

Foxina, pol sva bile pa isti čas v porodnišnici! Morda celo v istem oddelku!user posted image

Tujci, Sara se jih kar boji, Victoria pa nič, kar sploh ni dobro! Prvič se je zgodilo pred 2 mesecema, ko je Sara planila v strašen jok glih pri pediatrinji, pa pol tudi enkrat pri moji tašči,tako da sedaj naredim drugače, da jo imam jaz v naročju in se lahko tale "tujec" nekaj časa pogovarja z njo, pol je pa v redu! Victoria je pa takoj domača, in se lepo smeji in vsi jo občudujejo z njenimi modrimi očmi! Ta bo prava osvajalka, bom mogla prav merkat na njo, če foter ne bo!user posted image
Danes sem prav zaspana, včeraj sem šla spat ob polnoči ker si nekako jemljem čas zase, ko otroka zaspita in je tak blažen mir! Gledam tv,pol pa zjutraj vstajam mal čez 7 in vse jovo na novo!

Pikica
, jaz nisem bila v vrtcu včeraj, ga pa imam naslednji četrtek  in podpis pogodbe! Upam,da ne bo trajalo predolgo, ker jih hranim okoli 6 do 6.30! Za varstvo se že menim, če moj ne bo mogu, bom pa mamo prosila naj jih pomerka in nahrani!

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 6.6.2008 9:18:11 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
6.6.2008 9:42:29   
lana38
V albumu Tim6 so nove fotke.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
6.6.2008 9:46:51   
15.7.

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

V albumu Tim6 so nove fotke.user posted image
LP

lep fantek, tam v albumu tim3 sem pa opazila da ma isto majčko kot naš.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
6.6.2008 9:55:07   
lana38
Tisto v Tim3 ima celo trenirkico tako. To je dobil od ene moje kolegice, ko ga je prišla obiskat. Meni je tako všeč, da mu jo še zdaj oblečem, čeprav jo bo skoraj prerastel. Takrat mu je bila malo prevelika, zdaj pa so hlačke že 3/4. Pa zdaj je vroče in ni to nič narobe.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
6.6.2008 9:55:34   
želva
Skaana user posted image user posted image user posted image sam da ste doma, je takoj bolje.

Lana38, tudi meni so grozni ti dnevi.Sej bo boljš, enkratuser posted image

ElaM, ti imaš tok lušne punce, da jih boš mogla kmalu začet skrivat, se ženini že v vrsto postavljajo.
Aja, a si za kakšen kofe? Pa Lončica?Danvari? Ali imate zdaj preveč dela z nabavo avta?Se boš pršla považit na kavo z novim user posted image

Tiste, ki imate prenosne posteljice? Sem malo gledala, ker bova rabila za na dopust, pa nobena skoraj nima vzmetnice zravn?A jo moraš dokupit, ali otrok lahko spi kar brez nje user posted image Še nisem nobene v živo videla, pa nimam pojma.

Raho, glede GH, mogoče ji bo pa zelenjava njami, moja sadja ni marala na začetku, zelenjavo je pa vso zmazala.Je pa res, da sem najprej z zelenjavo začela.Zdej pa ven ne pljune nič, vse gre dol.

Se mi pa zdi, da je po GH hjitreje lačna kot po mlekuuser posted image Paa se ful napoka, npr. 2 krompirja, 1 korenje, govejo juho in čez tri ure je bila že taka lakota.user posted image Jaz namesto enega mlečnega obroka dam pač en obrok GH, ali bi mogla vmes imeti še malico?zjutraj ob 8 popije mleko, kosilo ob 12, pol ob ene 2-3 skutka, ob 4 sadna kašica(pa je včeraj že po pol 4 tulila-je bila lačna), pa še ob 8 mleko za spat.No ponoč obvzno še ena runda mlekauser posted image

Čau bav

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
6.6.2008 10:03:49   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Foxina, a imaš ti za sabo kakšno slabo izkušnjo, da si  inkognito na forumu? Ali ti samo ni, da se javno izpostavljaš? Joj, sm firbec, a ne?user posted image

pravzaprav k sreči ne...mam pa enga prjatla ki je varnostni inženir v ITju in zna marsikaj povedat na to temo...tko, da you cannot be too careful user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
6.6.2008 10:06:47   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Foxina, pol sva bile pa isti čas v porodnišnici! Morda celo v istem oddelku!user posted image

jst sem vprašala v P unga medicinskega brata, če si tu, pa je reku, da ne sme povedat, da ker zarad varnosti osebnih podatkov...sem rekla, da nej ti pol vsaj rečejo, da te foxina pozdravlja....je reku, da bo, da če si na našem oddelku...ampak je očitno pozabil

Neposredna povezava do sporočila: 2895
6.6.2008 10:10:50   
lana38
želva, k prenosni posteljici treba dokupit blazino, če je ni zraven. Ene imajo kar zraven, ene pa ne. Pri Blažu sem imela kar zraven. Zdaj, ko sem pa za Tima kupila, pa mislim, da ni zraven. Še nisem škatle odprla.user posted image  Naročila sem pa preko spletne trgovine BC.
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
6.6.2008 10:12:45   
Vrtnica79
Jutro, sem zdaj kar nekaj časa čitala- tako ste se razpisaleuser posted image .

Želva, ti pa si me nasmejala z tisto tvojo špičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica saj vem da bi neumno izpadlo, zato pa sem te vprašalauser posted image . Sem jaz tudi enkrat ko smo se dobile z mariborskimi nosečkami imela podobno izkušnjo. Bilo je naše prvo srečanje in jih nisem poznala. Pa smo se dobile na kavi in sem čekirala kje so nosečke. In HB smo se zmenile za razpoznavni znak, ker drugače bi me še kdo imel za user posted image  če se bi mu predstavila; oj, jaz sem Vrtnicauser posted image user posted image user posted image .............

Lana38 lepe fotke. To ste ziher na Ptujskih, ne?!

Skaana no, pa ste le doma. Pozdravite se do konca. Kaj pa je pravzaprav sploh bilouser posted image

ElaM prave lepotičke imaš. In tavečja ima kula pramene (tako bi rekla moja Lataša).

Modrci za dojenje...........zdaj ko je bilo tako vroče in so bile majčke krajše- beri, brez rokavov, sem si dala gor kar običajne modrce. Za doma pa itak one dojilniške.

Vana pa danes ni več flekastauser posted image - je verjetno res breskva kriva.

Čestitke še dvema polletnicama:
Eva (Andreja2000)
Iva ( Trdozimc)
user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
6.6.2008 10:25:45   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Pikica
, jaz nisem bila v vrtcu včeraj, ga pa imam naslednji četrtek  in podpis pogodbe!

No, saj tebe niti nisem imela na sumuuser posted image . Ti bi verjetno prišla z obema punčicama ali pa sama.

Skaana, poštimajte se do konca.

IZVIRNO SPOROČILO: želva
Tiste, ki imate prenosne posteljice? Sem malo gledala, ker bova rabila za na dopust, pa nobena skoraj nima vzmetnice zravn?A jo moraš dokupit, ali otrok lahko spi kar brez nje user posted image Še nisem nobene v živo videla, pa nimam pojma.

Kolikor sem jaz gledala, je večina brez jogija. Je pa pri vseh še ena taka podloga zraven. Mi pa naredimo tako, da damo na dno še kakšno deko bolj na debelo zloženo in ni nikoli težav. Lahko pa dokupiš tudi jogi za prenosne posteljice. To je v bistvu taka pena oblečena v blago. Ampak mi ga nimamo, ker bi nam vzel čisto preveč prostora (pri dveh mulčkih in dveh posteljicah bi pač rabili še dva jogija).

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Pikica saj vem da bi neumno izpadlo, zato pa sem te vprašalauser posted image . Sem jaz tudi enkrat ko smo se dobile z mariborskimi nosečkami imela podobno izkušnjo. Bilo je naše prvo srečanje in jih nisem poznala. Pa smo se dobile na kavi in sem čekirala kje so nosečke. In HB smo se zmenile za razpoznavni znak, ker drugače bi me še kdo imel za user posted image  če se bi mu predstavila; oj, jaz sem Vrtnicauser posted image user posted image user posted image .............

Ja, to bi bila pa potem že una "It is I, Leclerc" variantauser posted image . Pa sem sama že tako bolj Foxinine sorte.....raje ostajam incognitouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2898
6.6.2008 10:33:28   
Vrtnica79
user posted image
Mi pa sploh ne rabimo radia

user posted image
Tukaj se Lataša igra z Vano in jo vozi v vozičku za pupe

user posted image

Naša frajerka z sončnimi očali

Neposredna povezava do sporočila: 2899
6.6.2008 12:06:57   
Ayo
Punce, jaz bom bolj na hitro, ker imam guzvo, jutri gremo za 2 tedna na dopust, pa ne vem, ce se bom se kaj oglasila...

ElaM, punce so res nevarne, cuvaj jih! user posted image

Vrtnica, super punce imas! user posted image

Magi*, pravis, da dajes Tarciju zjutraj sadje, za kosilo zelenjavo in pop rizevo kasico...kaj je to samostojni obrok ali ga po tem tudi podojis?

Raho, kako jih oblacimo ob tem user posted image vremenu? Tako da tovorim sabo ruzak z garderobo. user posted image

No, pa samo se tole o modercih, jaz sem si taksnega kupila, meni je ful lep, se sploh ne vidi da je dojilniski user posted image http://www.anita.com/it/it/148,1,0,0,42149__products-detail.htm

Sibam. Bodite pridne! Pa-pa

< Sporočilo je popravil Ayo -- 6.6.2008 12:08:30 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?