Magi*
|
čer! jaz sem pa danes bila v službi na nekem, recimo temu, sestanku. in sem si prav spočila. mož je moral priti ob 12. iz službe in ju je pedenal do 18. sicer sem prej vse zmiksala in pripravila v šalčke, pa vseeno. drugače je pa cela štala imeti oba doma, zunaj pa dež. za pošizit. no, Zaki še zdaj ne spi - se ni zlaufala. sem razmišljala, da ji nabavim tekoči trak, da jo zlaufam pred spanjem. se bom poskusila spomnit, kar sem med branjem v mislih komentirala. celulit: ajme meni. za zdaj še nobene kreme ne uporabljam, ker še dojim. saj ne vem a škodijo al ne, sam nekako sem vraževerna al kaj? bo pa treba napovedati mu boj. GH: merim nič ne, kar pripravim od oka in kolikor hoče poje. tiste, katerih dojenčki nimajo kaj prida apetita za GH (tejka, še ktera?) pa tole: ne vrzite puške v koruzo kot sem jo jaz pri Zaki. kar dalj časa poskušajte dati hrano - vem, da je za znort frustrirajoče - samo piški se morajo navadit na okus. počasi in bo ziher bolje. Taras sedaj kaka malo manj kot je prej. prej je cca 5x dnevno, sedaj pa 1x. pa še to je bil od začetka kar 3 dni zaprt, pol sem ga pa pitala s hruškami in se mu je odprlo. sicer ga pa nič ne matra. dopoldne dobi sadno kašico, okoli 13. zelenjavno in okoli 18. riževo kašico po flaški. modrci za dojenje - men grejo že tko na živce, da ni za povedat. joške pa so ja, to pa. sam meni so po prvi kar ostale - no, verjetno v povezavi s parimi kilcami. naj bo sedaj tudi tako, bom kar zadovoljna. varuške: hm, moja mati kako popoldne uleti, ampak zadnje čase zelo redko, ker je šefica in je "ever so busy". za vikend gre pa Zaki pogosto k njim. od tašče itak veste, da nič nimam. tujci: naš se večinoma vsem nasmeji, razen pri tašči se je zadnjič neusmiljeno jokal. no, to je bolj hec - krivec je bil tast, ki ga je dražil. Klarissima, tvoji punci eno morje in da se čimprej pozdravi, Skaana je pisala, da so šli domov. Raho ga verjetno več ne serje. Ayo, jaz bi geslo. a si mi ga že kdaj pošiljala? mater moje luknje v spominu. če sem ktero pozabila, ni bilo namerno. ji posebej pošiljam topel pozdrav. aja, a da je Taras meni podoben? hm, meni se zdi, da je mojmu fotru. jaz sem pa čist mamina. zanimivo bo.