|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.12.2007 9:59:15   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

@lina, zaradi takšnih zadev sem jaz svojega tretjega obdržala doma in ga ne dam v vrtec pred tretjim letom. Me je pri prvih dveh izučilo. Sem bila veliko več doma kot v službi....

saj vem, samo ti si doma z njim, jaz bi pa morala iskat privat varstvo, temu pa ne zaupam. Nikoli ne bi vedela, kaj se res dogaja z njim za tistimi stenami. Vzgojiteljice v vrtcu - to je le nekaj drugega. Sem tudi mnenja, da otrok mora čez to, prej ali slej, poznam otroke, ki so šli pri treh letih v vrtec, so pa takrat obolevali... Od prijateljev sin je tudi šel tako, pa je bil tudi v vrtcu bolan, vsaj toliko kot naš Jure, zdaj je šolar, pa so tudi vsake toliko doma z njimuser posted image

Samo hudo je, ko se ti enkrat tako vlečeuser posted image ...mal sem vam morala pojamratuser posted image

sivkamivka, jaz in Matjaž sva danes (zaenkrat) malo boljše, pa vidva ?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.12.2007 10:01:59   
Maxica
@lina, te čist razumem, mene te bolezni in vročine tudi tako napsihirajo, čist odpovem.user posted image  Ampak še malo bo treba zdržati, še kakšna dva meseca, pol bo pa pomlad, pa bomo na lahko več na sončku, ptički bodo peli, rožice cvetele, pa zdravi bomo vsi. Prav?user posted image
Drži se, pa fantka tudi, mislim na vas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.12.2007 10:02:03   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Razgovor z Nežo sem opravila, pa ji je dokaj jasno, že zdaj sprašuje za določene stvari, če jih lahko. Najbolj me je ganilo, ko me je vprašala, če risanke pa vseeno lahko gleda user posted image .

bogica mala Neža user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.12.2007 10:02:47   
Maxica

Razgovor z Nežo sem opravila, pa ji je dokaj jasno, že zdaj sprašuje za določene stvari, če jih lahko. Najbolj me je ganilo, ko me je vprašala, če risanke pa vseeno lahko gleda user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Se strinjam, user posted image user posted image user posted image , uboga Neža. Da ti poči srce.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.12.2007 10:03:54   
Maxica

Dober večer.
Mojima hčerkama se trga. Vsak večer se eni meša, na srečo vsaj izmenično, da ne vsak dan obema, ampak ne zaspita pred 21.30 pa je vse po starem, ritual isti kot že mesece in mesece....ma, kaj bo luna ali kaj user posted image

Pri nas isto, vsak večer eden, prav izmenjujeta se, ampak tista vaša, 21.30 je za nas še presneto zgodnja.user posted image  Hodim kot kakšen zombi po svetu.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.12.2007 10:06:18   
altati
@lina, Jaša gre zjutraj za par uric v privat varstvo. In več kot uživa. Meni je merilo to, da gre rad tja, da gre nasmejan, da mi vrata kar pred nosom zapre, ko stopi noter v stanovanje...Otrokovo obnašanje je največje merilo o tem, kakšno je vartvo. Naš UŽIVA, res!
Je pa res, da sem pri vartvu zadela terno. Dobesedno!

Gre pa zato, ker se privaja za čas, po moji operaciji. In jaz zjutraj malo podelam doma, pa malo možičku pomagam. Ob 12h ga grem pa iskat. Ob 8h gre pa tja, Edino ob petkih sva pa doma.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 506
18.12.2007 10:07:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

kuku,se me še spomnete? user posted image

smo mel super uživaški vikend, tko da se nisem mela časa javt user posted image . načvekale pa niste nevem kok tko da mi mogoče rata prebrat ...
za vikend pa že pičimo na morje,tam do ene 3.1. pa še eni prjatli se nam pridružijo po božiču. upam,da bo fajn. ve boste doma al boste kej naokrog hodile?

sladke sanje!!

jooooj no. nehaj fovšarijo vzbujatuser posted image
super, da uživateuser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.12.2007 10:07:59   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

jaz mam dovolj...ampak res user posted image  
po krasno preživetem vikendu je moj mali danes spet zakuhal user posted image  danes je šel v vrtec, po celem tednu ko je bil doma, res se je crkljal, da se je ornk pozdravil do konca...evo, danes dopoldne me kliče vzgojiteljica, da je že 3x bruhal...in sem ga šla ob 12h iskat, pa direkt k zdravnici...kri kolikor toliko v redu, razen ene številke, ki kaže da se lahko nekaj bakterijskega razvija... CRP negativen, levkociti skoraj normalni, bris žrela negativen... Jutri zjutraj greva nazaj, da vidimo, kaj se bo izcimilo... Matjaž pa zdaj spi z vročino 38 st. C, no upam da je zdaj kaj padla po svečki... pa tako sem upala, da bomo pregurali še ta teden, potem bodo itak počitnice...

Mislim, da moje baterije ne bodo zdržale do konca letauser posted image ... čist preveč je tole, sedaj tretji teden (prvi teden Jure, pa prejšnji teden Matjaž, pa sedaj spet...). A če bi imela tri otroke ali več, bi sploh kaj lahko hodila v službouser posted image

Nimam energije tud za prebrat vas za nazaj...sam tolk da se vam javim, če ste me mogoče kaj pogrešale... Grem spat, upajoč na lahko noč!

joj, uboga.
upam, da tole hitro mine in boste potem 100 na uro uživali v praznikih in srečni in zdravi zakorakali v 2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.12.2007 10:08:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

dobro jutro.user posted image sem že v službi, da bom šla lahko prej domov. otrok je spal slabo, kar naprej se je zbujal, javkal, pa ne zares zbujen. sem sanjala, da mu zobki ven poganjajo. danes bom bolj natančno pogledala, saj si res želim odkriti razlog, zakaj zadnje tri dni slabo spi.
pol sva se pa še z možem spičlauser posted image , ker zvečer obstaja zadnje čase za njega samo še računalnik. sem pobasala še tamalega in sva spala zgoraj.user posted image in potem je kar nekako spal, še stiskal se je k meni. edino malo vroč je bil spet. @lina, sva že dve tudi mi smo bili cel teden zato doma, da bi se do konca pozdravili, pa opetuser posted image

ah, hvala, če ste me brale, saj ne vem, če splo obstaja kakšen nasvet za take probleme. upam, da bo čez par dni že spet vse, kot je bilo

tele naše moške bo treba skupinsko čez kolenouser posted image
no, upam, da je blaž že zdav in mu je bilo samo malo vroče. srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.12.2007 10:08:01   
@lina

joj, moram vam še povedati, kako me sinko zjutraj zbuja.
deček enkrat sredi noči pride k nama, se zbaše na sredino postelje oz. k enemu od naju in spi naprej. potem imam pa tam okrog 7. ure zjutraj budnico. Deček reče en tak extra nežen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in mi pritisne čisto tapravega francoza na usta in potem še enega in še enega in itak, da moram vstatuser posted image user posted image user posted image . In to naredim z nasmeškom...ja, takole že obvlada sceno, kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.12.2007 10:08:02   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Kolk se pa meni ne da vstajat v to temo in v ta mrzel veter, brrr, pa še vsi moji spijo takrat... Moram nekaj pogruntat, da bi doma delala, tako se jaz res ne vidim celo življenje. Pa še nič ni govora o krajšem delovnem času. user posted image Danes šefice ni, jutri pa bo in grem spet do nje in jo vprašam, če je že kaj novega, ali naj grem pač sama do njenega šefa.user posted image

to pa dolgo traja. meni je moja samo rekla, ja če ti pripada, ti pripada.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.12.2007 10:08:04   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

en brzinski pozdravček od mene!
mali še spi, mama pa se rihta za en razgovor. držite pesti.
pod "rihta" beri umiva in nanaša bojne barve. ker drugače se pa ne mislim. nobenga plaščka in lepih bluzic. ne, črne hlače, eno mal lepšo, ampak se vedno majco, črez pa bundo in čao. mam dost nekega delanja tega kar nisem. taka mislim  tud v službo hodit, ker ni neko mesto za ultra rihtanje. tu me imate, taka sem, vzamite ali pustite. imam teh razgovorov polno kapo, da grem nekam skor ko novoletna jelka, da me vprašajo: a na kakšno potovanje bi šli?, pa angleško znate. mislim,...to se lahko po telefonu vpraša, bne pa da si neke nove tunike kupujem.
ma, jaz imam dober občutek danes:) hehehe...
pride pa zdaj ati za to urco domov, da ne rabim malega nikamor oddajat:)

no, držite pesti, se javim....

pikabu, zlata si, hvala!

držim pesti, držim, držim, ... user posted image user posted image user posted image go lucika, gouser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.12.2007 10:08:05   
moci

Jaz se še zmeraj lovim z ravnateljico vrtca, včeraj sem jo dobila, potem ona spet ni dobila vodje prehrane...tak da mislim, da našo dieto štartamo v soboto, pa jo zaženemo čez praznike, da se Neža malo navadi na nov sistem. Po praznikih pa tudi v vrtcu. Mi je dala ravnateljica upanje, ker je rekla, da jim je načeloma dovolj listek, da je otrok alergičen, da do sedaj še niso imeli izkušenj z alternativo, ampak misli, da bi tudi to šlo čez. Zdaj se mora še z vodjo prehrane pomeniti in pogledata, če ni v kakšnem pravilniku izključno navedeno, da kuhajo dieto samo z potrdilom uradne medicine.

joj, saj to je res hudo zanjo. ampak se bo hitro navadila. in bo hitro bolje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.12.2007 10:14:52   
muki1
Bravo za Mocino šefico in en user posted image  za Maxicino.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.12.2007 10:16:37   
muki1
Kaj pa je zdaj z onimi našimi izgubljeno - najdenimi stvarmi na dojenčku. Meni namreč še vedno manjkajo posti, torej jih niso vrnili. A ni tako, da ko nekaj najdeš pač lahko tudi vrneš user posted image

Mislim, da nas Ribica RR veselo čekira, ker vmes kaj uleti s kakšnim postom. TOREJ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.12.2007 10:24:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz mojga izvzamem iz skupinskega tepeža.....
je skoraj popoln user posted image  (ne smem preveč hvalit, da se ne pokvariuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 516
18.12.2007 10:26:03   
altati

Dobro jutro. Kolk se pa meni ne da vstajat v to temo in v ta mrzel veter, brrr, pa še vsi moji spijo takrat... Moram nekaj pogruntat, da bi doma delala, tako se jaz res ne vidim celo življenje. Pa še nič ni govora o krajšem delovnem času. user posted image Danes šefice ni, jutri pa bo in grem spet do nje in jo vprašam, če je že kaj novega, ali naj grem pač sama do njenega šefa.user posted image

saj bo pri Maxi tudi tako, sva že na ZS naredile plan, ki se bo uresničil z novim letomuser posted image . Kajne, Maxiuser posted image ?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.12.2007 10:50:38   
moci

je skoraj popoln user posted image  (ne smem preveč hvalit, da se ne pokvariuser posted image user posted image user posted image )

joj, preveč ga oglašuješ. ti ga bo katera ukradla medtem, ko boš v kitajskiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.12.2007 10:52:42   
Arabela
Hojla!

Niti mesec dni nimamo modema pa je že crknil... danes dobili novega in spet sem priklopljena...

pozdravčke vse...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.12.2007 10:53:26   
altati

joj, preveč ga oglašuješ. ti ga bo katera ukradla medtem, ko boš v kitajskiuser posted image

a veš da se sploh ne bojimuser posted image
ker mu pri nobeni ne bo lepše, kot pri meniuser posted image user posted image user posted image  (samozavest serijskouser posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.12.2007 10:59:12   
altati
Arabela- kako kaj trebušček in user posted image  v njem?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.12.2007 11:04:59   
moci

deček enkrat sredi noči pride k nama, se zbaše na sredino postelje oz. k enemu od naju in spi naprej. potem imam pa tam okrog 7. ure zjutraj budnico. Deček reče en tak extra nežen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in mi pritisne čisto tapravega francoza na usta in potem še enega in še enega in itak, da moram vstatuser posted image user posted image user posted image . In to naredim z nasmeškom...ja, takole že obvlada sceno, kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

iiiiiii mamin sinkouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.12.2007 11:06:45   
altati

iiiiiii mamin sinkouser posted image

točno takouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.12.2007 11:30:58   
Maxica

saj bo pri Maxi tudi tako, sva že na ZS naredile plan, ki se bo uresničil z novim letomuser posted image . Kajne, Maxiuser posted image ?

Absolutno. 3.1.2008 bom že delala samo šest ur. Tako sem sklenila in tako bo. Pišuka, a moram res po mizi udart?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 14:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?