frrrr
|
@lina, smo te pogrešale... pa čimprej se pozdravite! drugo leto bo lepše! js sumim mau otroke, ki se ne pozdravijo do konca. žal bo vedno v skupini nekdo, ki ga bodo starši poslali v vrtec prvi dan, ko bo brez vročine... in potem se vse prenaša naprej pozdravčke in poljubčke tvojemu tamaumu sončku, da se čimprej znebi vročine! sivkamivka - tudi vaš Blaž naj se čimprej bolje počuti in lepo spi! *anč* mi skoz skup spimo, ker smo ograjco odstranili - je lažje tako, ker smo bolj naspani. *lina* - da mislit tvoje pisemce pa bravo za zobka! piskot - kako kaj spite? Martin pridno spi? Maxica - ti jim kr povej naj ti pripravijo novo pogodbo ali aneks k pogodbi. nič spraševat! zavlačujejo pa fino po mizi udart ja muki - pametni kužek je bil razprodan že v začetku decembra. sem ga iskala za božička, ki je hodil pri nas v službi 7.12., pa ga niso imeli v arielu, ne v BC, ne v Sparu. predlagam, da še v kak Interspar pri vas pogledate. upam, da boste imeli današnjo noč lepšo. pa Neža se mi tolk smili, ker se bo mogla odpovedat vsem prazničnim dobrotam. dej se še kaj javi pred Budimpešto, da te ne bom preveč pogrešala. prav? psaša, full fajn, da Miha tolk uživa v vrtcu in je priden. lucika, upam, da je bil srečen dan zate in se bodo rezultati kmalu pokazali dirke Aidana in Teddyja si pa kr predstavljam, ker ima take fore naš mali s taščinim muckom (ki ni glih mucek s svojimi 8imi kilogrami ) in se tolk smeje, ko ga lovi, da si tut solzen zravn altati - bravo za najdbo v kontejnerju to bi bil pa drag odvoz smeti, če bi ti eurčke odpeljali smetarji. sosedje bodo pa govorili, da imaš 3 otroke, si brezposelna in morš po kontejnerjih brskat briga te! tamauga ste pa kr na francoza navadli naš se pa samo nagne k tebi, če ga prosiš za lupčka in ga moraš ti polupčkat lepe fotke s prelepimi otroki! je Tara že prevelika za kolena Dedka Mraza? Remy - taka gužva v BTCju, da je treba 10 min stat pred bankomatom? js bi mogla pa še par nakupov naredit moci - kolk pa stane tako parkiranje na Bledu? sicer pa ne vem ali dobimo božičnico. četudi jo, js verjetno dobim sorazmerno s časom, ko sem zaposlena pri njih in za 3 mesece verjetno ne znese glih velik. zapravljala sva keš moževega s.p.ja. sva mogla stroške ustvarit za račun (prvi in edini), ki ga je včeraj izdal za Dedka Mraza smo pa mi dobili vabilo, ko je bilo za vse predšolske otroke iz te okolice organizirano in tudi obdarovani so bili. Arabela - sem se nasmejala ob misli kako se po polžje premikaš in Katarina šiba okol tebe pikapolona, to pa najbolj sovražim - nepredvidene stroške za leto 2008 ti želim varno vožnjo v tvojem avtu brez dodatnih stroškov! kupla sva pa wide ja - samsung 2232bw. cena za 22" je skoraj enaka kot kakšen 19" monitor. za oblikovanje bi ti pomoje izvrstno služil. včerajšnja noč bila krasna. sicer sem šla spat ob 1ih in spala do 6:30, ampak sem se naspala Jaša se zbudil okrog 12ih, ga mož potučkal. potem pa naslednjč okrog 5ih neki cmevkal in sem se jima kar pridružila. v drug konec stanovanja ga slišim, če mau zajamra. noro in po joškanju ob 5ih ni več joškal. spala sta do 9ih. Dedka Mraza v vrtcu smo danes preskočili, ker je jaša imel pozen popoldanski spanec. itaq je videl že Božička in Dedka Mraza. jedel full pridno. upam, da bo tudi noč solidna. aja, naš pomivalni stroj spet dela možu se ni dalo več pomivat posode, pa ga je popravil skurjeno stikalo je bilo, pa je zdej priklopil kr na drugo stikalo, ki je namenjeno pranju polovične količine posode in ga nikoli ne uporabljamo. prejšnjič pralni stroj popravil, dans pomivalca je ugotovil, da se bi lahk še s čim drugim preživljal, ne le z računalniki kk beži čas... danes sem rekla, da grem prej spat, ker bom jutri spet pozna, saj imamo novoletno zabavo. torej pičiiiim nočko!
|