|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.12.2007 21:16:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati sam una žaba poleg dedka mraza ima pa tak spuki pogleduser posted image user posted image user posted image

mogoče na sliki, ja....v resnici je bila pa tako simpatično prijazna...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.12.2007 21:41:06   
moci
altati, jaz sem te tudi hotela vprašat kaj je s tvojim blogom.

pikapolona user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.12.2007 21:44:57   
mis
O čvekice! Ste pa bile aktivne. Ravno danes ko nisem imela nič časa. Za nami nora noč, zbujanje na 15 minut. Pojma nimam kaj ji je bilo. Spi zadnje dni slabo, no danes zvečer pa sem jo položila, je nekaj godla in sem šla ven in zaspala. Noro utrujena.

Jaz sem bila dopoldan v šoli, popoldan pa nazaj, ker sem morala bit na dedku mrazu za pomoč.

Čas beži, še 3 dni pa so prazniki!!!!user posted image

@lina, jaz sem pa mislila da se ta teden kaj vidiva. Pa ne bo nič verjetno, če ste spet na vročiniuser posted image

muki, upam da bo Neže počasi sprejela dieto in se navadila. Boga...

Ostale omenjam in šibam spat.

Nočko!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.12.2007 21:53:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

tele naše moške bo treba skupinsko čez kolenouser posted image

jaz mojga izvzamem iz skupinskega tepeža.....
je skoraj popoln user posted image  (ne smem preveč hvalit, da se ne pokvariuser posted image user posted image user posted image )

joj, preveč ga oglašuješ. ti ga bo katera ukradla medtem, ko boš v kitajskiuser posted image

z Lu sva se prejšnjič že peljale na ogled medtem, ko ste ve v mehiški čakale na naju user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.12.2007 22:02:02   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati sam una žaba poleg dedka mraza ima pa tak spuki pogleduser posted image user posted image user posted image

sm glih hotla rečt user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.12.2007 22:12:17   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

altati - kje si dobila leseno kuhinjo?

baby center
Ima zdaj fullll lesenih igrač
mi smo mu lesen ksilofon kupili. je pa stalaža z lesenimi stvarmi bila že napol prazna, ko sem kupovala. zgleda je orng povpraševanje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.12.2007 22:13:18   
frrrr
@lina, smo te pogrešale... pa čimprej se pozdravite! drugo leto bo lepše! js sumim mau otroke, ki se ne pozdravijo do konca. žal bo vedno v skupini nekdo, ki ga bodo starši poslali v vrtec prvi dan, ko bo brez vročine... in potem se vse prenaša naprej user posted image pozdravčke in poljubčke tvojemu tamaumu sončku, da se čimprej znebi vročine!

sivkamivka - tudi vaš Blaž naj se čimprej bolje počuti in lepo spi!

*anč* mi skoz skup spimo, ker smo ograjco odstranili - je lažje tako, ker smo bolj naspani.

*lina* - da mislit tvoje pisemce user posted image pa bravo za zobka!

piskot - kako kaj spite? Martin pridno spi?

Maxica - ti jim kr povej naj ti pripravijo novo pogodbo ali aneks k pogodbi. nič spraševat! zavlačujejo pa fino user posted image po mizi udart ja user posted image

muki - pametni kužek je bil razprodan že v začetku decembra. sem ga iskala za božička, ki je hodil pri nas v službi 7.12., pa ga niso imeli v arielu, ne v BC, ne v Sparu. predlagam, da še v kak Interspar pri vas pogledate.
upam, da boste imeli današnjo noč lepšo. pa Neža se mi tolk smili, ker se bo mogla odpovedat vsem prazničnim dobrotam.
dej se še kaj javi pred Budimpešto, da te ne bom preveč pogrešala. prav?

psaša, full fajn, da Miha tolk uživa v vrtcu in je priden.

lucika, upam, da je bil srečen dan zate in se bodo rezultati kmalu pokazali user posted image dirke Aidana in Teddyja si pa kr predstavljam, ker ima take fore naš mali s taščinim muckom (ki ni glih mucek s svojimi 8imi kilogrami user posted image ) in se tolk smeje, ko ga lovi, da si tut solzen zravn user posted image
altati - bravo za najdbo v kontejnerju user posted image user posted image to bi bil pa drag odvoz smeti, če bi ti eurčke odpeljali smetarji. sosedje bodo pa govorili, da imaš 3 otroke, si brezposelna in morš po kontejnerjih brskat user posted image briga te!
tamauga ste pa kr na francoza navadli user posted image naš se pa samo nagne k tebi, če ga prosiš za lupčka in ga moraš ti polupčkat user posted image
lepe fotke s prelepimi otroki! je Tara že prevelika za kolena Dedka Mraza? user posted image

Remy - taka gužva v BTCju, da je treba 10 min stat pred bankomatom? user posted image js bi mogla pa še par nakupov naredit user posted image

moci - kolk pa stane tako parkiranje na Bledu? user posted image
sicer pa ne vem ali dobimo božičnico. četudi jo, js verjetno dobim sorazmerno s časom, ko sem zaposlena pri njih in za 3 mesece verjetno ne znese glih velik. zapravljala sva keš moževega s.p.ja. sva mogla stroške ustvarit za račun (prvi in edini), ki ga je včeraj izdal user posted image
za Dedka Mraza smo pa mi dobili vabilo, ko je bilo za vse predšolske otroke iz te okolice organizirano in tudi obdarovani so bili.

Arabela - sem se nasmejala ob misli kako se po polžje premikaš in Katarina šiba okol tebe  user posted image

pikapolona, to pa najbolj sovražim - nepredvidene stroške user posted image za leto 2008 ti želim varno vožnjo v tvojem avtu brez dodatnih stroškov! user posted image kupla sva pa wide ja - samsung 2232bw. cena za 22" je skoraj enaka kot kakšen 19" monitor. za oblikovanje bi ti pomoje izvrstno služil. user posted image

včerajšnja noč bila krasna. sicer sem šla spat ob 1ih in spala do 6:30, ampak sem se naspala user posted image Jaša se zbudil okrog 12ih, ga mož potučkal. potem pa naslednjč okrog 5ih neki cmevkal in sem se jima kar pridružila. v drug konec stanovanja ga slišim, če mau zajamra. noro user posted image in po joškanju ob 5ih ni več joškal. spala sta do 9ih. Dedka Mraza v vrtcu smo danes preskočili, ker je jaša imel pozen popoldanski spanec. itaq je videl že Božička in Dedka Mraza. jedel full pridno. upam, da bo tudi noč solidna.
aja, naš pomivalni stroj spet dela user posted image možu se ni dalo več pomivat posode, pa ga je popravil user posted image skurjeno stikalo je bilo, pa je zdej priklopil kr na drugo stikalo, ki je namenjeno pranju polovične količine posode in ga nikoli ne uporabljamo. prejšnjič pralni stroj popravil, dans pomivalca user posted image je ugotovil, da se bi lahk še s čim drugim preživljal, ne le z računalniki user posted image

kk beži čas... danes sem rekla, da grem prej spat, ker bom jutri spet pozna, saj imamo novoletno zabavo. torej pičiiiim user posted image nočko!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.12.2007 22:19:19   
piskot
cer.

narobe svet. jutri se mi dopust zacne, jaz pa cisto depresivna user posted image  mogoce je kaj na tem, da moram med tem dopustom ful narest za sluzbo user posted image

pa nobene vozickarice ni vec, al pa imajo otroke oddane, pa hocejo v miru kavo pit user posted image

cakam stroj da opere.

altati, borovnicka si bosta pa privoscile luxus.

frrr mi smo samo 2krat spali do 5h. zdaj imamo spet budnice na 2 uri priblizno. nimas kaj ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.12.2007 22:51:28   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

prid zravenuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.12.2007 22:54:46   
borovnicka
sva se z možem zaklepetala, zdej pa grem še v pralni stroj naložit, da bom zjutraj obeslauser posted image

piškot - mi imamo enkrat na mesec srečo, da mali ne pricaplja pred 4. uro k nama, drugače pa neprestano nekaj jamramo, težimo, pijemo, ... štala: me tolažjo da bo do poletja v redu (sam nihče ne pove do kateregauser posted image )

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.12.2007 22:56:36   
borovnicka
lahko noč in sladke sanjeuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 561
19.12.2007 7:57:56   
psaša
Dobro jutro, mene pa hoče že zdaj nekaj glava bolet. Mali je ponoči nekaj kvačkal, sem čist aut. Nekaj takega je jedel, da ga je napenjal, pa pojma nimaj kaj. Včeraj je bil pa orenk požeruh, tudi v vrtcu mi je vzojiteljica rekla, da če ga nisi videl kolk je pojedel, da ne moreš verjet. Potem pa tudi doma je veliko pojedel, mogoče ga je napenjalo od bananeuser posted image .
So pa včeraj v vrtcu nekaj ustvarjali-risali z svetlečimi svinčniki in so potem vzgojiteljice to lepo nalepile na debelejši papir in nam dale, ko sem prišla po malega. Sem se odločila, da bom dala v okvir in na steno. Je full lepo user posted image .
Jutri imam G, samo pregled, upam, da je vse OK.
Sploh nimam še očutka, da bodo prazniki, nisem še v tistem razpoloženju. Moram zdaj en dan speči tiste piškote od altati. Pa smrekco mormo še postavit, okraske kupit, ta plastične. Polno dela. Mojga pa sploh ni nič doma. Če pa je, se pa uči. Tko, da mi je full dolgčas. Še hvala bogu, da živimo skupaj z mojim starši, da sem vsaj popoldan mal z njimi. Sej je mali full dobra družba, sam kaj ko še ne zna govorit.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 562
19.12.2007 8:02:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

altati   zakaj ne morm tvojga bloga brat?user posted image

ker sem ga zaklenila.
registriraj se, povej mi tvoj nick, te vpišem med prijatelje in boš lahko brala. ok?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.12.2007 8:02:47   
altati

enako zate, kot za anč in vse ostaleuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.12.2007 8:03:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati - kje si dobila leseno kuhinjo?

baby center
Ima zdaj fullll lesenih igrač
mi smo mu lesen ksilofon kupili. je pa stalaža z lesenimi stvarmi bila že napol prazna, ko sem kupovala. zgleda je orng povpraševanje.

v Kranju so prejšnji petek imeli vsega še ogromno....
zdaj pa res ne vemuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.12.2007 8:08:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

je Tara že prevelika za kolena Dedka Mraza? user posted image

Tara že kakšna 3 leta ignorira božičke, dedke mraze itd.....sicer je pa včeraj imela dodatni trening (pleše jazz balet), ker imajo v nedeljo nastop.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.12.2007 8:09:12   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

prid zravenuser posted image

točno tako!
a kaj ko se mi še na telefon ne javišuser posted image user posted image user posted image
smrdim, a neuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 567
19.12.2007 8:26:23   
Arabela
Dobro jutro!

Malo pa smo se naspali, mala norela do 22ih nato omagala...

Pri nas danes vse po starem... mala v varstvo, mami za knjige, popoldne pa gremo po jelkico...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.12.2007 8:33:45   
Arabela
Tako se čudimo snegu

user posted image

Tako pa gledamo risanke

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.12.2007 9:27:11   
Maxica
Dobro jutro. Pri nas še nič novega, moram šefico na samem dobiti, edino tolk me je pa prosila, če pridem 27.12. delat.user posted image  
Sicer sem pa včeraj imela res pester dan, tako da sem zvečer dobesedno padla v posteljo. V službi sem morala podaljšat pol ure, zato sem se doma samo preoblekla in smo šli nazaj, saj je imel Max telovadbo. Po telovadbi smo ga peljali še na drugo cepljenje proti klopnem meningitisu, kjer smo čakali eno uro, šli nato še v trgovino, pa smo prišli domov nekaj čez 20h. Smo samo na hitro povečerjali in popadali dol. Sem bila res utrujena, saj sem že itak celo noč nekaj slabo spala, vstala ob 6h in bila v pogonu do večera.
Bom kasneje še za nazaj pokomentirala, sem čist v zaostanku.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.12.2007 10:01:34   
lucika
7.1.2008 ob 7.00 grem v službo:)
pravkar so mi sporočili, da sem sprejeta:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.12.2007 10:01:48   
moci

enako zate, kot za anč in vse ostaleuser posted image

moca

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.12.2007 10:08:10   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

O Lucika, ej, suuupeeeer.user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke, res sem vesela zate.user posted image
Zdaj pa le izkoristi zadnje proste dneve. Kje bo Aidan ta čas?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.12.2007 10:37:33   
psaša

Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.12.2007 10:43:18   
muki1

Jeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

desna roka je čisto omravljinčena od veselja. OD SRCA TI PRIVOŠČIM LUCIKA

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?