lucika
|
evo mene nazaj! sem dobila eno zadevo za prebrat in povedat bistvo (v bistvu odgovor na reklamacijo, cista sttroka torej); pa par fraz za prevest. kaka beseda, dve sta mi zmanjkali, ampak sem improvizirala. sicer jim komentiranje o improvizaciji ni blo najbolj všeč, pa kaj naj zdaj jaz... sicer sem se pol onih besed, ki se jih nisem spomnila, pokapirala v avtu...pa dobro, kaj bo bo. kak se reče volumen=? sem napisala wolume, pa prečrtala, ker je to menda glasnost, al ne....hhihihih, upam, da so še katero imeli z manj zadetimi besedami:) mislim, če delaš s tujino, znaš vsak dan več. pa malo slovarja, gor na osnovo, pa boljš ne more bit. ma, kot želijo, saj sem rekla...če bo bo, če pa ne pa tud ok. sicer ni najboljš z eno podpovprečno plačo in nadpovprečno najemnino živet, ima pa to druge pluse:) mali me je pričakal sit in previt. lepo, bravo ati. altati, zo 200 eurov se pa jaz tud v kontejner zaženem. zadnjič ko me je zob bolel in sem tist tramal pojedla, sem ob naših kontejnerjih sred belega dneva na kolenih kozlala. hja, tebi se je vsaj splačalo, jaz imam pa sam sramoto:) gospodiču sem odprla košaro z igračami, zdaj so pa vse muzikalične na udaru. ene že kr zavijajo...sam da se ma lepo. mama si pa kuha kapučino. tak malo je ura, pa toliko že narejenega:) potem pa mogoče danes, ko je tak lep dan, še malo posesam.
|