|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.12.2007 8:16:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Razgovor z Nežo sem opravila, pa ji je dokaj jasno, že zdaj sprašuje za določene stvari, če jih lahko. Najbolj me je ganilo, ko me je vprašala, če risanke pa vseeno lahko gleda user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.12.2007 8:17:24   
altati

Naša noč je bila za zjokat. Še ena taka in bom sama prebila Ivi čeljust, da ji že enkrat te dvojkice ven pridejo user posted image .

user posted image user posted image user posted image  kakšno orodje imaš pa namen uporabit???? Dleto in kladivo?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.12.2007 8:18:40   
muki1
Zdaj pa grem delat. Še danes, jutri in v četrtek user posted image  user posted image . Petek je pa direndaj. V službo, potem ob 12.00 na Dedka Mraza v vrtec. Tudi Iva je dobila vabilo user posted image . Potem ju spravim domov in ga grem žurat. V soboto pa v Budimpešto. Juhej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.12.2007 8:20:19   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Naša noč je bila za zjokat. Še ena taka in bom sama prebila Ivi čeljust, da ji že enkrat te dvojkice ven pridejo user posted image .

user posted image user posted image user posted image  kakšno orodje imaš pa namen uporabit???? Dleto in kladivo?

Kako veš? Izkušnje user posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.12.2007 8:21:03   
muki1
Ali pa kar dobro staro desanko šakičevo user posted image . V sili hudič muhe žre. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.12.2007 8:25:31   
psaša
Dobro jutro.
Včeraj je bil en tak lep dan. Mali je bil v vrtcu full priden, sploh se ni poznalo, da ga cel teden ni bilo. In še potem doma ga je tolk razganjalo in je počel same norčije, smo se mu prav nasmejali. Sem bila full ponosna nanj. Ves čas je nekaj pripovedoval, se smejal. Pa jedel bi tud skoz. Se mi zdi, da je kar malo lička dobil nazaj. Pa vzgojiteljica ga je full pohvalila, tko da sem čist ponosna nanj.

pikabu hvala za voščilnico user posted image user posted image

lucika držim pesti

muki prav lepo te je brati, sem kar malo pogrešala tvoje češnje user posted image

altati tebe tudi pogrešam, napiši kaj, ne samo komentiratuser posted image

maxica upam, da se čim prej razreši

@lina zdržite, saj bo bolje.  user posted image Pri nas je isto, kaj čmo - vrtec.

mis bravo za pregled

Ostale pa omenjam, teta skleroza je še zmeraj na obisku.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.12.2007 8:27:05   
altati

Kako veš? Izkušnje user posted image ?

itak, da jih imam...pri treh otrocih mi jih ne manjka, tudi z dletom in kladivomuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.12.2007 8:27:17   
altati

Ali pa kar dobro staro desanko šakičevo user posted image . V sili hudič muhe žre. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.12.2007 8:29:37   
altati
psaša- kaj naj napišem?
da sem včeraj 210 Eur-ov vrgla v tavelik kontejner za smeti, to ugotovila po treh urah, ko sem bila sredi Qlandije, spustila vse iz rok, šibala domov, da se je kar kadilo za mano po celem Kranju, celo pot molila, da ob ponedeljkih ne odvažajo smeti,se parkirala doma kot šumaher po monaški dirki, skočila ven iz avta skoraj čez okno in zlezla direkt v kontejner....brskala, brskala in NAŠLA!!!!!!
Kaj so si mislili sosedje nočem vedeti.....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.12.2007 8:32:01   
psaša

psaša- kaj naj napišem?
da sem včeraj 210 Eur-ov vrgla v tavelik kontejner za smeti, to ugotovila po treh urah, ko sem bila sredi Qlandije, spustila vse iz rok, šibala domov, da se je kar kadilo za mano po celem Kranju, celo pot molila, da ob ponedeljkih ne odvažajo smeti,se parkirala doma kot šumaher po monaški dirki, skočila ven iz avta skoraj čez okno in zlezla direkt v kontejner....brskala, brskala in NAŠLA!!!!!!
Kaj so si mislili sosedje nočem vedeti.....

user posted image user posted image user posted image   Si imela pa srečo, briga te za sosede.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.12.2007 8:32:45   
muki1
Psaška, hvala enako. Tudi tebe je lepo brat, še posebej novice o Mihcu, da je tak dobrovoljček, pa da je zdrav- tega sem najbolj vesela user posted image .

Altati - adijo pamet user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.12.2007 8:35:10   
psaša
muki a vi ste zdaj zdravi? Kako pa Iva, se ji je uček pozdravil?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.12.2007 8:54:12   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

muki a vi ste zdaj zdravi? Kako pa Iva, se ji je uček pozdravil?

O ja, zaenkrat smo. Trkam.
Očka se je pozdravila kot bi mgnil. Par špricov z Tobrexom in je bilo že naslednji dan dosti bolje, res.

Mater, no....ej, ko se enkrat zakadim na RR, potem skoz čekiram, če je katera kaj nazaj napisala. Je res bolje - kar se tiče produktivnosti user posted image , da vas sploh ne povoham.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 488
18.12.2007 9:04:12   
altati
joj, moram vam še povedati, kako me sinko zjutraj zbuja.
deček enkrat sredi noči pride k nama, se zbaše na sredino postelje oz. k enemu od naju in spi naprej. potem imam pa tam okrog 7. ure zjutraj budnico. Deček reče en tak extra nežen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in mi pritisne čisto tapravega francoza na usta in potem še enega in še enega in itak, da moram vstatuser posted image user posted image user posted image . In to naredim z nasmeškom...ja, takole že obvlada sceno, kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.12.2007 9:14:04   
Anonimen
jutro

Altati- tebi pa res ni dolgčasuser posted image , še dobro, da si našla denaruser posted image

Jaz sem pa v petek čaje nakupovala v čajni in ko mi začne računat, jaz ugotovim, da nimam denarniceuser posted image , sem jo v prtljažnik od avta zaklenila, skupaj z drugimi vrečkami! Pa smo leteli čez cel City park v garažno hišo in to v 1 štuk po stopnicah gor........pa nazaj- kupim čaje, grem do štanta z medom.spet naberem, hočem plačat s kartico- je ne jemljejo, pa sem šla še za 10 minut pred bankomat statuser posted image - zabavno, ni kaj

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
18.12.2007 9:15:02   
lucika
evo mene nazaj!
sem dobila eno zadevo za prebrat in povedat bistvo (v bistvu odgovor na reklamacijo, cista sttroka torej); pa par fraz za prevest. kaka beseda, dve sta mi zmanjkali, ampak sem improvizirala. sicer jim komentiranje o improvizaciji ni blo najbolj všeč, pa kaj naj zdaj jaz... sicer sem se pol onih besed, ki se jih nisem spomnila, pokapirala v avtu...pa dobro, kaj bo bo.
kak se reče volumen=? sem napisala wolume, pa prečrtala, ker je to menda glasnost, al ne....hhihihih, upam, da so še katero imeli z manj zadetimi besedami:)
mislim, če delaš s tujino, znaš vsak dan več. pa malo slovarja, gor na osnovo, pa boljš ne more bit. ma, kot želijo, saj sem rekla...če bo bo, če pa ne pa tud ok. sicer ni najboljš z eno podpovprečno plačo in nadpovprečno najemnino živet, ima pa to druge pluse:)

mali me je pričakal sit in previt. lepo, bravo ati.

altati, zo 200 eurov se pa jaz tud v kontejner zaženem. zadnjič ko me je zob bolel in sem tist tramal pojedla, sem ob naših kontejnerjih sred belega dneva na kolenih kozlala. hja, tebi se je vsaj splačalo, jaz imam pa sam sramoto:)

gospodiču sem odprla košaro z igračami, zdaj so pa vse muzikalične na udaru. ene že kr zavijajo...sam da se ma lepo. mama si pa kuha kapučino. tak malo je ura, pa toliko že narejenega:)

potem pa mogoče danes, ko je tak lep dan, še malo posesam.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.12.2007 9:15:18   
altati
remy- dobro jutro! Vidim, da tudi tebi ni dolgčasuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.12.2007 9:19:55   
lucika
jaz tudi kasiram take francoske, da se mi srce topi. pa mu že malo razlagam, da je to zdaj za mamico, pol pa za lubice. bog ne daj kakih babic in tet tak kušvat:) pa saj pri drugih nima takih čustvenih izlivov.

imata pa z tedijem take, da se včasih jočem od smeha. včeraj je vozit tomymulti po stanovanju. brrrr. pa zna ovinkat kot je treba. in to za tedijem. prvo počasi, pride do njega, pa glasen smeh, kot da ga bo povozil, ful na hitro zapelje. mu pes zbeži, on za njim in jovo na novo. meni so solze tekle. pes pa tudi ne trpi, ker ne bi rabu pred aidanom se skrivat, ampak bi se lahko pod kak stol vlegu. pa se ni, in sta imela dirke.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.12.2007 9:27:02   
lucika
baby centrov paket je prispel. 4 dni od naročila, pa še vikend je bil vmes. tak da imam zdaj za božička darilo. pa še za dedka mraza, če bolj po delih dajem.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.12.2007 9:39:14   
Anonimen

v ponedeljek dopoldan bom v Kranju, grem s sestro od mojga in tamalo v Qulandijo. Moram videt ta C&Auser posted image , je pa moj rekel, da naj  njegovo kartico pa kar doma pustimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
18.12.2007 9:42:50   
Anonimen
lucika- pismo, če nisi glih angleščine študirala, potem je normalno, da kakšno besedo pozabiš- sej ne morjo pričakovat, da si taka kot un k simultano prevajauser posted image

drugače je pa volumen kar volume- drugič kar pusti kar napišeš, tisto kar se prvo spomniš je ponavadi pravilno- sicer je pa res, da ima beseda več pomenov........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
18.12.2007 9:53:34   
moci
jutro,
sva spali do 9h. ne morem verjet.
potem je prišel poštar z izvršbo za moje parkiranje na bledu. mater jim. no, jaz sem včeraj zvečer na kliku plačala. to pa je tajming. sem klicala, pa je teta rekla, da mi itak ne bodo mogli trgat, dokler sem na porodniški. se mi je usral. še vedno se mi zdi pa fuuuul neumno, da plačam toliko za pol ure sedenja ob smrdljivem jezeru, če mi je tam tip rekel, da lahko zastonj parkiramuser posted image letos moci časti del ognjemeta na bleduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.12.2007 9:56:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

prav lepo je zunaj. samo se ene 20 cm snega manjka. upam da ga se kaj pade.
na koroško se preseli, pa ga boš imela... al pa vsaj na izlet pojdite user posted image

ajd, piškot, kdaj greva?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.12.2007 9:56:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Pikabu - HVALA za čestitko!!!
ja, pikabu. hvalauser posted image zdaj imam pa slabo vest. jaz nisem poslala niti ene. tudi kupila nisem niti ene. najbolje, da jih danesuser posted image

moci, bodi odločna, ker drgač bo vedno tako ali pa še hujše. denar res ni vse.
točno to sem si rekla, zdaj sem pa sitnauser posted image

js sm se pa dans mau razvajala. sem si naredila kopel in brala user posted image zdej sem pa en šoping na enaa naredla, vrednosti vam pa ne povem user posted image sva si z možem nabavla lcd monitorje 22" pa še nekaj drugih računalniških komponent.
zdej grem pa pančkat... lepo se mejte... pa pišite kej!

vau. a eni ste božičnico dobili, kajuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.12.2007 9:58:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

v ponedeljek dopoldan bom v Kranju, grem s sestro od mojga in tamalo v Qulandijo. Moram videt ta C&Auser posted image , je pa moj rekel, da naj  njegovo kartico pa kar doma pustimuser posted image user posted image user posted image

če hočeš, se lahko tam dobiva na kavi.
samo prej povej, ok?
bom sama uletela, bom moje kar doma pustila, ker predvidevam da bo katastrofalna gužva.
moj gospod mož je od sobote naprej namreč domauser posted image user posted image user posted image user posted image

anes gremo pa k Dedku Mrazu. Pri možičku v službi je. Najprej predstava, nato pa čisto ta pravi Dedek Mraz s sivo kučmo in belo bradouser posted image . Darila smo pa kar sami izbrali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?