|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
18.12.2007 16:24:33   
Anonimen
pikapolona....kako je z vašim sračkanjem ?

Mi smo dobili dva nova zobka...zgornja podočnika...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
18.12.2007 18:09:12   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

saj ne vem, če naj sploh kaj rečem. že cel dan premišljujem, kaj hudiča delav službi, če bo morala biti doma. komaj čakam na pomlad in na manj viroz!!!!!
po blaža sem šla takoj po kosilu in ga odpeljala domov, zdja pa že eno uro in pol spi v posteljiciuser posted image user posted image user posted image upam, da se zbudi prenovljen in dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

danes dobimo pa enega nizozemca na večerjo, moci, a si kaj vesela, ko sem ti zrihtala, da bo mož popoldan frej!user posted image bo prišel raje dopoldan, saj gre blaž tudi prekmalu spat, a prav?

user posted image
ni frej, niuser posted image
v delavnici je. no, zdajle je prišel na kočerjouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.12.2007 18:58:52   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Arabela- kako kaj trebušček in user posted image  v njem?

Buši je takšen, kot da mam dvojčke notri... nogometaše... mali res ful brca, Katarina je bila bolj mirne sorte... pa ful sem postala hitro utrujena, hodim ko polž.. mala Katarina pa ko gepard zraven laufa...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.12.2007 19:57:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Arabela- kako kaj trebušček in user posted image  v njem?

Buši je takšen, kot da mam dvojčke notri... nogometaše... mali res ful brca, Katarina je bila bolj mirne sorte... pa ful sem postala hitro utrujena, hodim ko polž.. mala Katarina pa ko gepard zraven laufa...user posted image user posted image user posted image

ej, vsak je bolj živahen, verjemi....sam da je vse ok!
saj imaš samo še malo, kajne?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.12.2007 20:30:27   
*anč*
čer!

lumpi že spi user posted image , jst se mu pa verjetno kmal pridružim,ker sm že full zaspana. dans sva bla pr moji teti na obisku,se je mali full z njemim psom zabaval ... mu je metal jabučke po stanovanju, kaj pa če če nimajo žogic user posted image
naše čestitke so narjene,končno. tamala jih je nardila ene 25,jst pa tristan pa 36! res smo mel pravo delavnico. dans sm šla še po kuverte in nisem nč dobila ... bi rada srebrne pa zlate,rdeče,vijolčne... take kor so čestitke.  bom mogla do btcja .. ja to mi itak ne uide,nimam še daril namreč. vsako leto ista pesem, nikol ne znam prej nakupit, pol pa u gužvo rinem.  tko,da še znam doživet kake prigode ala altati in remy user posted image .

altati 
mene tut mali zjutraj lupčka,če pa ne pomaga se pa še čez mene meče. kako je blo na dedku mrazu? mi smo tut darila sami zbrali... dobil najmanjše,ker sem očitno edina mama,ki kupuje knjigiceuser posted image

lucika  držim pesti,da si se dobro odrezala.  kužiji pa res znajo zamotit naše lumpije,ane?

muki  revčka neža,da ma tok teh alergij ... vem kaj to pomeni,sm bla skor pol leta na dieti zarad tristana ... upam,da čimprej izzvenijo.

arabela kako buši, pridno raste??  evo,uprašam, pol pa vidim,da me je že altati prehitelauser posted image . bo pa mali fuzbaler ... user posted image   si si verjetno kupila nov plašč ali bundo? ... jst svojga trebuha ziher ne bi spravla v plašč. še sreča,da je blo poletje ...

sivkamivka  kaj bo dobrega za večerjo?
*lina*  a vi pa že kr trojke? ste pa hitri user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.12.2007 20:33:58   
borovnicka
sem od zdravnika - do četrka na bolniški za moj ubogi prst, v petek mal prečekirat potem pa dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image   a ma katera čas za user posted image ?

nagajivčka TT

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 531
18.12.2007 20:37:36   
Arabela
Me prav zanima kakšna bo današnja noč... včeraj hitro zaspala, nato imela govorne vaje od pol treh do pol šestih zjutraj... nikakor da zaspi.. al pa gre spat ob 22ih pa spi vse do 9ih zjutraj.. nikakvega ritma nimamo več...

jo že slišim kako čeblja... KAJ KAJ KAJ.. To to to... vragec mali..

Ja ta drugi pa pride v začetku marca... ampak čas res beži...

Zdaj si naredim sendvič pa za knjige.. imam v petek spet izpit...bljak

Lahko noč

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.12.2007 20:38:44   
Arabela
Anč, bunda stara ampak je ne gre več zapret.. zato pa nosim šale in rute..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 533
18.12.2007 20:40:13   
borovnicka
klicala me je mami - jutri mi vzame ta maledvauser posted image , jaz pa mam easy dopoldne

itak moram mal v šoping po darila za najbližje tko se bom sproščalauser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 534
18.12.2007 20:43:07   
borovnicka
arabela - obujam spomine: tak čas sem bila že bolniški in uživala ob sprehodih, romantičnem vzdušju, se razvajala  - itak, če pa sem cele dneve prečkvekala in prekofetkala pa trič trače obvladalauser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.12.2007 20:49:57   
altati
Mi smo bili pri Dedku Mrazu. Bilo je res super. Jaša je sedel kot pribit pol ure, ko je bila igrica in noro užival. V igrici so bile živali (preoblečeni ljudje) in ogromno samih luštnih, znanih pesmic. Res fino!
Tudi Dedka Mraza se ni bal, da o tem, da sem pri darilu zanj (lesena kuhinja s pripomočki) res zadela, raje ne govorim. Ko smo prišli domov in jo sestavili, sta se s Tio eno uro igrala. Komaj sva ju spravila spat. Čist je not padel v pečico, pa kozice, kuhalnice...in ful mi je všeč, ker je vse leseno....

No, še slikice:

Tukaj Dedka Mraza še čakamo:
user posted image

Tia pri Dedku Mrazu:
user posted image

Jaša pri Dedku Mrazu(v naročju ga drži žabica iz igrice):
user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.12.2007 20:51:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

sem od zdravnika - do četrka na bolniški za moj ubogi prst, v petek mal prečekirat potem pa dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image   a ma katera čas za user posted image ?

jutri dopoldne greva lahko mirne duše na kavo.

Neposredna povezava do sporočila: 537
18.12.2007 20:57:53   
borovnicka

se slišva - lahko bom pri miru sedela hahauser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.12.2007 20:59:44   
borovnicka
altati - maš ti pridne otroke: mi letos na nobenmu dedku mrazu nismo zdržal pri miru niti 5 min: Tjaš je žele iti na oder pa .... baje da bo drugo leto boljšuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 539
18.12.2007 21:00:25   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pikapolona....kako je z vašim sračkanjem ?

Mi smo dobili dva nova zobka...zgornja podočnika...

srakanje spet normalno...pa tudi joka ne več ob kakanju...kre neki blo očitnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.12.2007 21:00:52   
borovnicka
altati - kje si dobila leseno kuhinjo?

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 541
18.12.2007 21:01:54   
borovnicka
*lina* - bravo za zobke, mi smo pridelali šele osmico

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 542
18.12.2007 21:04:30   
altati

se slišva - lahko bom pri miru sedela hahauser posted image

jaz tuduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
18.12.2007 21:04:38   
moci
a se da it kam na dedka mraza kar tako, če imaš tako službo, da ga ne organizirauser posted image
in ti ne da božičnice, če si na porodniškiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
18.12.2007 21:05:21   
altati

altati - kje si dobila leseno kuhinjo?

baby center
Ima zdaj fullll lesenih igrač

Neposredna povezava do sporočila: 545
18.12.2007 21:06:38   
altati
moci- težka bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.12.2007 21:12:05   
pikapolona2
čerrrr.

danes sem ekspresno zapravila 500 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image ....crknila je neka pumpa za hladilno tekočino in poleg je bil še reden servis......grrrrr.......prej k sm imela staaaaaar avto ga je kr mal moj pošraufal al pa sosed pa sm čist poceni skoz prišla.....zdej pa keširam tele servise da kr peče.

Sm bla celi dan v LJ....imela sem tud zobarja...pa mal sm šla po štarcunah.....ej kolk je pa v HM v LJ veeeeeč robe kot v Kranju...pa sej nevem ampak meni se zdi da je vse ceneje...pa kr neki popusti so. Sm si kupila srajco za 7,25EUR...pa dedcu eno športno jopco za 9EUR.....pa mal sem prebrskala po božičnem sejmu.

Potem sem pa čisto slučajno zavila na eno razstavo ki je v mestni hiši.....in sem bila NAVDUŠENA.....kaj delajo ženske iz solčave iz ovčje volne.....govorim o polstenju-...sivkamivka si že videla razstavo? In sm se s punco ki je vodja tega projekta kar pogovarjala in pogovarjala in pogovarjala in potem mi je iz nekih škatl začela vleč ene tolk odštekane klobuke ki jih je delala za eno gledališko predstavo......res ful dobre stvari....pa razlagala mi je kako cela vas živi in diha s tem projektom in jst jo vprašam kateri oblikovalci jim pomagajo...ona pe meni pove da to kr same oblikujejo...res svašta....iz filca je cela stena narejena takih rdečih kal. Ahhhhh moja duša se je nafilalauser posted image

@lina....držim pesti da bo res kmalu bolje...privat varstvo je res riziko ampak jst sm tudi z našim zadovoljna. Se je zgodilo da jst nism mogla po Brino in je šla moja tašča....in ko je Brina zagledala babico ni hotla k njej....ampak se je oklenila varuškeuser posted image

Muki......kolk mora hitro odrast vaša Neža....ampak upam da bo tale dieta samo prehodnega značaja in da bo čez kakšni dve leti lahko že jedla.

frrr...kr dva monitorja....a sta una ta razširjena kupila...to si jst želim enkrat v prihodnosti.

zdej pa grem hausa gledat.

papa

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.12.2007 21:14:47   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a se da it kam na dedka mraza kar tako, če imaš tako službo, da ga ne organizirauser posted image
in ti ne da božičnice, če si na porodniškiuser posted image

enako se sprašujem jaz.....baje bo na predbožični večer pri nas čez vas vozil božiček...sam kaj ko smo za božični večer na štajerskem.

Aja moci pred namo v LJ je božičkova koča ....v njem sedi bradati starec in okoli ima škrate in se lahko zastonj slikaš....jst sm se danes komaj zadržala da mu nism šla na kolena sedet se mi je tako lepo smejčkaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.12.2007 21:15:39   
pikapolona2
altati sam una žaba poleg dedka mraza ima pa tak spuki pogleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.12.2007 21:16:13   
*anč*
   altati   zakaj ne morm tvojga bloga brat?user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?