|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
17.12.2007 20:55:46   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mah jaz bi raje, da bi bili še malo skupajuser posted image

meni tudi to več pomeni. Moci upam da bo res kej doma nooooo!
Ne smem jst jamrat ko tebe berem se mi zdi da si skoooz sama, ampak ti vsaj s svojimi živiš. Jst res včasih pogrešam k nisem na štajerskem ali v LJ.....pa bi lahko malo k staršem ali pa k frendicam skočila.

ja to pa res. če bi bili na svoje, bi že ušla. čeprav so naši doma zvečer, čez dan pa šola, služba, nogomet.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.12.2007 22:20:04   
muki1
Dober večer.
Mojima hčerkama se trga. Vsak večer se eni meša, na srečo vsaj izmenično, da ne vsak dan obema, ampak ne zaspita pred 21.30 pa je vse po starem, ritual isti kot že mesece in mesece....ma, kaj bo luna ali kaj user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.12.2007 22:28:44   
moci
helou muki, nekam veliko manjkaš zadnje čase.
o luni nimam pojma, mogoče pa božička čakatauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.12.2007 22:34:04   
muki1
Danes sem nabavila darilo za pod jelko za Ivo. Za Nežo že imam nekaj časa. Ste se pred kratkim pogovarjale o darilih. Neža dobi krilo ki se vrti user posted image , pa za barbiko eno oblekco - nevesto, pa ene puzzle. Ivi pa sem danes nabavila Fifi šotor. Pa ne najdem nikjer linka, da bi pokazala slikco.

Mis, me veseli, da je vse tako kot je treba user posted image .

Mislim, da bom zaspala, čisto sem hin....lahko noč.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.12.2007 22:57:22   
frrrr
Pikabu - HVALA za čestitko!!!

mis, super za luleka, da je vse ok z njim user posted image

altati, tudi zate sem vesela, da boš preživela praznike v družinskem krogu živahna in ne priklenjena na posteljo. si te ne predstavljam v mirovanju user posted image

moci, bodi odločna, ker drgač bo vedno tako ali pa še hujše. denar res ni vse.

muki, kolk pa čez dan spita in kdaj? mi smo v začaranem krogu. mali zjutraj poteguje do 9ih in valjda je potegnil tudi začetek noči. prilagajamo jo glede na njegovo stanje (odvisno od količine dnevnega spanja, časa dnevnega spanja, količine dnevnega dogajanja) in se giblje med 19. in 21:30. bi lahko rekla, da smo na istem s to razliko, da imamo samo enega otročka in je vsak drug dan ok user posted image

js sm se pa dans mau razvajala. sem si naredila kopel in brala user posted image zdej sem pa en šoping na enaa naredla, vrednosti vam pa ne povem user posted image sva si z možem nabavla lcd monitorje 22" pa še nekaj drugih računalniških komponent.
zdej grem pa pančkat... lepo se mejte... pa pišite kej!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.12.2007 22:57:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Aja, pa ugotovili smo, da je imel povišano T zaradi zobkov. Se je ene par dni full slinil, pa dudo vrtec po ustih, kot bi se hotel malo popraskati.
Pa od kar je v vrtcu imamo probleme s spanjem v njegovi posteljici. On bi spal pri meni in se stiskal z mano. Kolkrat se zbudim pa se tišči k meni ali pa me objema. Pa prav čuti, ko ga hočem položit v njegovo posteljico, se napol zbudi in se začne jokat. Ga samo položim nazaj k meni in je dobro. Upam, da bo kmalu bolje. Pa tudi vem, da sem sama kriva, ker sem ga s tem razvadila, samo ne maram, da se mi joka, sploh ponoči, ker potem ni nihče naspan.
čestitke za zobke! sicer pa pri nas isto, da se stiska. joka tudi z možem ne marava in sva ga zaradi tega tut mau razvadila. nošenje in zbujanje na 2-3 urce je pri nas klasika user posted image in če je joška v igri, se nihče niti ne zbudi. sicer je pa ŠTALA user posted image in užaljen jok tudi do 2 uri.

danes bom spet spala v drugi sobi. včeraj sta spala od 24ih do 5:15, potem sem se jima pa pridružila. je ravno nekaj zajamral in sem mu kr joško nesla user posted image če me ni zraven, pa ni joka. in smo vsi bolj srečni in spočiti. user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.12.2007 22:57:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

prav lepo je zunaj. samo se ene 20 cm snega manjka. upam da ga se kaj pade.
na koroško se preseli, pa ga boš imela... al pa vsaj na izlet pojdite user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.12.2007 23:08:15   
*anč*
kuku,se me še spomnete? user posted image

smo mel super uživaški vikend, tko da se nisem mela časa javt user posted image . načvekale pa niste nevem kok tko da mi mogoče rata prebrat ...
za vikend pa že pičimo na morje,tam do ene 3.1. pa še eni prjatli se nam pridružijo po božiču. upam,da bo fajn. ve boste doma al boste kej naokrog hodile?

sladke sanje!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.12.2007 23:08:31   
@lina
jaz mam dovolj...ampak res user posted image  
po krasno preživetem vikendu je moj mali danes spet zakuhal user posted image  danes je šel v vrtec, po celem tednu ko je bil doma, res se je crkljal, da se je ornk pozdravil do konca...evo, danes dopoldne me kliče vzgojiteljica, da je že 3x bruhal...in sem ga šla ob 12h iskat, pa direkt k zdravnici...kri kolikor toliko v redu, razen ene številke, ki kaže da se lahko nekaj bakterijskega razvija... CRP negativen, levkociti skoraj normalni, bris žrela negativen... Jutri zjutraj greva nazaj, da vidimo, kaj se bo izcimilo... Matjaž pa zdaj spi z vročino 38 st. C, no upam da je zdaj kaj padla po svečki... pa tako sem upala, da bomo pregurali še ta teden, potem bodo itak počitnice...

Mislim, da moje baterije ne bodo zdržale do konca letauser posted image ... čist preveč je tole, sedaj tretji teden (prvi teden Jure, pa prejšnji teden Matjaž, pa sedaj spet...). A če bi imela tri otroke ali več, bi sploh kaj lahko hodila v službouser posted image

Nimam energije tud za prebrat vas za nazaj...sam tolk da se vam javim, če ste me mogoče kaj pogrešale... Grem spat, upajoč na lahko noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.12.2007 23:17:47   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Aja, pa ugotovili smo, da je imel povišano T zaradi zobkov. Se je ene par dni full slinil, pa dudo vrtec po ustih, kot bi se hotel malo popraskati.
no sam da je mimo, ti zobki so kr zoprni... mi na srečo dobro prenašamo...trkam.
Pa od kar je v vrtcu imamo probleme s spanjem v njegovi posteljici. On bi spal pri meni in se stiskal z mano. Kolkrat se zbudim pa se tišči k meni ali pa me objema. Pa prav čuti, ko ga hočem položit v njegovo posteljico, se napol zbudi in se začne jokat. Ga samo položim nazaj k meni in je dobro. Upam, da bo kmalu bolje. Pa tudi vem, da sem sama kriva, ker sem ga s tem razvadila, samo ne maram, da se mi joka, sploh ponoči, ker potem ni nihče naspan.
pri nas je tut tko,čeprav ne hodi v vrtec. se mi zdi,da čedalje več časa prespi pri namauser posted image če ga prestavlam,se skos zbuja,če je pa pri nama,se pa vsaj približno naspimo.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.12.2007 3:40:32   
Anonimen
glede na to, kako ste zgovorne, vam bom prilimala samo eno pismo....

Dragi sin/draga hči,

Sedaj še nisem ostarel, a ko me boš nekoč videl kot takega, bodi potrpežljiv z menoj in me skušaj razumeti...

če se med jedjo umažem, če se ne morem sam obleči, bodi potrpežljiv.

Spomni se ur, ki sem jih porabil, da sem te tega naučil.

če v pogovoru ponavljam iste stvari znova in znova,me ne prekinjaj...    prisluhni mi. …..

Ko si bil majhen, sem ti moral isto zgodbo prebrati znova in znova, preden si zaspal.

če se ne želim okopati, me ne zasmehuj,  ne zmerjaj ,…

Spomni se, kako sem te moral jaz loviti in si izmišljati tisoč razlogov, da si šel v kad.

če opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, mi daj potreben čas in me ne glej s posmehljivim nasmehom na obrazu;….
jaz sem tebe naučil veliko stvari:
pravilno jesti,se pravilno obleči, soočiti z življenjem …………….

če bom kdaj v pogovoru kaj pozabil ali izgubil nit pogovora, mi daj potreben čas, da se spet spomnim...in če se ne bom mogel, se ne vznemirjaj. Ni mi najpomembnejša stvar najin pogovor, ampak to, da sem s teboj in da me poslušaš. …

če kdaj ne bom želel jesti, me ne sili s hrano …

Sam najbolje vem, kdaj jo potrebujem in kdaj ne. …….

Ko mi moje utrujene noge ne bodo več dovolile hoditi, mi podaj roko..

...enako, kot sem jo jaz tebi, ko si delal prve korake………
In če ti bom nekoč rekel, da nočem več živeti, da hočem umreti...ne jezi se...  nekega dne me boš razumel. …………..
Skušaj razumeti,da se v starosti ne živi, ampak preživlja. ……………..
Nekoč boš spoznal, da sem ti navkljub vsem storjenim napakam, želel le najboljše in te skušal pripraviti na življenjsko pot. ………..

Ne bodi žalosten, jezen ali nebogljen, ko me gledaš ob sebi. Bodi ob meni in me skušaj razumeti in mi pomagati, …
kot sem jaz tebi, ko si začel živeti.

Bodi mi v oporo, pomagaj mi zaključiti pot z ljubeznijo in potrpežljivostjo..,…

Poplačal ti bom z nasmehom in neizmerno ljubeznijo,ki sem jo vedno čutil do tebe. …….

Rad te imam sin / hči,
tvoj oče / tvoja mati ..

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 6:49:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
18.12.2007 7:18:29   
Maxica
Dobro jutro. Kolk se pa meni ne da vstajat v to temo in v ta mrzel veter, brrr, pa še vsi moji spijo takrat... Moram nekaj pogruntat, da bi doma delala, tako se jaz res ne vidim celo življenje. Pa še nič ni govora o krajšem delovnem času. user posted image Danes šefice ni, jutri pa bo in grem spet do nje in jo vprašam, če je že kaj novega, ali naj grem pač sama do njenega šefa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.12.2007 7:29:04   
altati
@lina, zaradi takšnih zadev sem jaz svojega tretjega obdržala doma in ga ne dam v vrtec pred tretjim letom. Me je pri prvih dveh izučilo. Sem bila veliko več doma kot v službi....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.12.2007 7:30:23   
altati
*lina*-kako resnično, lepouser posted image  in hkrati žalostnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.12.2007 7:31:11   
altati
sivkamivka in @lina- za vaju dveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.12.2007 7:31:35   
muki1
Dobro jutro.
Pametni kuža spet razprodan. Mi ga na srečo že imamo, ampak od sodelavca hčerka si ga želi in ga je izrezala iz papirja, ter zalepila v pismo Božičku, zdaj pa je panika. Pikapolonica, Ariel in Baby center ga nima več. Ima katera pojma, kje se še dobi?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.12.2007 7:32:05   
altati
maxica- ti samo napiši vlogo in začni hodit na 6 ur. To je tvoja pravica, vse ostalo naj uredijo oni. Tebe ne briga in NI TVOJ PROBLEM! Ne oziraj se na njih! Pomembna si ti in tvoji najdražji!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.12.2007 7:32:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro.
Pametni kuža spet razprodan. Mi ga na srečo že imamo, ampak od sodelavca hčerka si ga želi in ga je izrezala iz papirja, ter zalepila v pismo Božičku, zdaj pa je panika. Pikapolonica, Ariel in Baby center ga nima več. Ima katera pojma, kje se še dobi?

Mercator centri, Direndaj

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.12.2007 7:45:26   
lucika
en brzinski pozdravček od mene!
mali še spi, mama pa se rihta za en razgovor. držite pesti.
pod "rihta" beri umiva in nanaša bojne barve. ker drugače se pa ne mislim. nobenga plaščka in lepih bluzic. ne, črne hlače, eno mal lepšo, ampak se vedno majco, črez pa bundo in čao. mam dost nekega delanja tega kar nisem. taka mislim  tud v službo hodit, ker ni neko mesto za ultra rihtanje. tu me imate, taka sem, vzamite ali pustite. imam teh razgovorov polno kapo, da grem nekam skor ko novoletna jelka, da me vprašajo: a na kakšno potovanje bi šli?, pa angleško znate. mislim,...to se lahko po telefonu vpraša, bne pa da si neke nove tunike kupujem.
ma, jaz imam dober občutek danes:) hehehe...
pride pa zdaj ati za to urco domov, da ne rabim malega nikamor oddajat:)

no, držite pesti, se javim....

pikabu, zlata si, hvala!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.12.2007 8:04:21   
muki1
Lucika, vso srečo. Si pa res dobre volje danes in TO bodo začutili tudi na razgovoru. Je pozitiv vajbrejšn več vreden od vse maske user posted image . Dajmo punca, enkrat bo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.12.2007 8:05:35   
altati
lucika -  držimo pesti zate, ok? Go, punca, gouser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.12.2007 8:08:11   
muki1
@lina in Sivkamivka, če vaju kdo razume, kako se počutita sem to jaz. Saj vesta, a ne?
In moj nasvet, odgovor..... čakat...... da bo boljše. Pri nas je zdaj že lep čas mir. Saj vem, da me lahko že danes pokličejo z vrtca ali od doma, vprašanje če bomo zdržali do konca leta, ker je res divje s temi boleznimi, ampak jaz uživam vsak zdrav dan posebej in se ga veselim. Boste pa zdravi ko bodo prazniki in boste skupaj uživali. Uh, kak vam bo lepo.
Zdržali pa bosta obe, o tem sploh ni dvoma. Še vse kaj hujšega prenesemo. Le pogumno in pocrkljajta svoje male bolnike. Pošiljam vam veliko user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.12.2007 8:12:54   
muki1
Jaz se še zmeraj lovim z ravnateljico vrtca, včeraj sem jo dobila, potem ona spet ni dobila vodje prehrane...tak da mislim, da našo dieto štartamo v soboto, pa jo zaženemo čez praznike, da se Neža malo navadi na nov sistem. Po praznikih pa tudi v vrtcu. Mi je dala ravnateljica upanje, ker je rekla, da jim je načeloma dovolj listek, da je otrok alergičen, da do sedaj še niso imeli izkušenj z alternativo, ampak misli, da bi tudi to šlo čez. Zdaj se mora še z vodjo prehrane pomeniti in pogledata, če ni v kakšnem pravilniku izključno navedeno, da kuhajo dieto samo z potrdilom uradne medicine.

Razgovor z Nežo sem opravila, pa ji je dokaj jasno, že zdaj sprašuje za določene stvari, če jih lahko. Najbolj me je ganilo, ko me je vprašala, če risanke pa vseeno lahko gleda user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.12.2007 8:14:53   
muki1
Naša noč je bila za zjokat. Še ena taka in bom sama prebila Ivi čeljust, da ji že enkrat te dvojkice ven pridejo user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?