|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
14.1.2008 8:32:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

se mi zdi da imam vedno vec monologov tukaj gor. me je ze moz en dan vprasal ce smo skregane na forumu, ker ne tipkam vec toliko kot vcasih user posted image

saj je prav fletno brat tvoje monologe....kar nadaljujuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
14.1.2008 8:34:08   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

smo imeli včeraj in danes obiske, pa nima noben bojnih ranuser posted image a pridete kaj k namuser posted image

ma ne vem ce upamo. vceraj smo bili tepeni user posted image . jasa je martina okoli uses, ker mu je hotel knjigo vzet. casi se spreminjajo ... zna bit da bo zdaj martin zojo praskal user posted image .

joj, kuki, še tukaj, še enkrat-  oprosti1 ne vem kje se je naučil zaušnicuser posted image  ubogi Tine, upam, da nima kaj posledic........
Zoja, pridi bližje, imamo dečka zateuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
14.1.2008 8:34:14   
Clody
Jutroooooo!!!

Evo, mi smo končnoooo na starih tirnicah. Nejc je jokal od 05:30 naprej, sploh nisva vedla kaj je.  Šele tik pred odhodom v vrtec nama ja kapnil, da mu že cel tedn govoriva, da gre v vrtec, da bo užival,.......ampak on očitno uživa doma! user posted image user posted image Men se je spet srce paral, tko da ga je na koncu pelal moj dragi, ker sem jest rekla, da bo kr doma. Joj, kolk let živlena jest porabim za taka sekiranja!!!!!!!

Je bil pa vikend zato bolj lušten, malo smo hodili po obiskih, veliko smo se crkljali, pa je konec vikenda, čisto prekratko!

Piškot
kako je na Pokljuki nimam pojma, ko pa kaj izvem, sporočim. Proge za laufat so pa že od biatlona narejene na Rudnem polju, tako da samo laufarce poašeš in šibaš. Povej mi kako se ti zdi ta laufanje, ker jest še nism pšrobala. Nima noben tako velike noge, da bi mi posodil opremo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
14.1.2008 8:34:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

a altati potemtakem potuje v ameriko....super ...ampak sej nevem a sm ji fouš al neuser posted image user posted image .......mene amerika ne vleče......sm pa mal blu fouš...Praga je moje mesto...uf smo ga prežurali tam......pa popila sem ojojo koktejlov so bili včasih cenejši kot pa cocacola doma v slo. Sem imela frendico ki je študirala tam.

Krakow je pa moje mesto......imam  takooooo lepe spomine....user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
14.1.2008 8:35:30   
altati

kaksen hlod sem jaz ... a imate vse te trakce na imenih nastimane?

jaz nimam, pa tudi ne nameravam

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
14.1.2008 8:35:40   
Clody

punce, zoja je pa danes padla iz posteljice. izgleda, da se je vrgla čez ograjo, ko sem upala, da bo zaspalauser posted image

Misliš, da se je prevalila??? Je pa res čist divja!user posted image user posted image Ni blo nč hudga ne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
14.1.2008 8:36:28   
Clody

sem pravkar ugotovila, da ce bi bilo lansko leto takole vreme, bi se mi verjetno zmesalo. pa vem da je bilo samo 3× v celi zimi tako, da nismo mogli ven. enkrat je bil sneg, dvakrat dez. letos pa tole bljak fuj. mal sem tecna, priznam.

Enako!!!Smo mele res srečo!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
14.1.2008 8:36:30   
altati

moci sm vidla da si na drugi temi okoli diplome govorila...ej jst sm tak gnoj...tud enga stavka še nism napisala...ampak jutri pa res začnem!

priporocam da zacnes z zahvalo user posted image

ej a to mora obvezno bit...ker to bi jst definitivno ven črtala...razen če se lahko sama sebi zahvalim ........ ko mal prebiram te diplome...ojoj...koliko osladnosti

hm ... enkrat sem odprla eno od ene znane slovenske sportnice ... in je noter pisalo nekako takole: ... se posebej pa se zahvaljujem svojemu ljubcku, srcku xxxxxxx, ki mi je stal ob strani ... imam te najrajsi ... zame si edini .... bla bla bla.

mislim, to ti je za v diplomo al kaj? jaz bi mentorja iz hlac stresla da kaj takega dovoli. pa kako se bo sele zenska sekirala cez 10 let, ko bo srecno porocena z drugim user posted image .

no da o tem, koliko psov in mack je v zahvalah ... ne bi komentirali. hvala ti fifi za potrpljenje, ker x dni nisi sel zjutraj z mano lulat  ven, pac pa te je morala peljati moja sestra user posted image

kje je kak smajlikisevaljapotlehodsmehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
14.1.2008 8:38:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

piskot, naša pediatrinja je rekla, da lahk kr s pleničko podrgnemo zobke in bo ok. drgač pa res tolk mau čveka čveka na oktobru... muki piše o nekem razhajanju... pol jih je res že pobegnilo user posted image sama žalost... na koncu bomo z moci same ostale user posted image

glede zobkov bi komentirala- plenička zadostuje dokler so samo sekalci (enke in dvojke), ko pridejo kočniki-štirice, je nujno potrebno začet umivat s ščetko. Ker iz kočnika s pleničko ne boš nič ven dobila, kvečjemu še malo bolj van porinila....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
14.1.2008 8:39:22   
Clody

zoja pa sploh ne pusti čistit zob. 

Mi mormo tud na silo to opravt, druge ni!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
14.1.2008 8:40:56   
Clody

a altati potemtakem potuje v ameriko....super ...ampak sej nevem a sm ji fouš al neuser posted image user posted image .......mene amerika ne vleče......sm pa mal blu fouš...Praga je moje mesto...uf smo ga prežurali tam......pa popila sem ojojo koktejlov so bili včasih cenejši kot pa cocacola doma v slo. Sem imela frendico ki je študirala tam.

jaz altati tudi nisem fous. jo pa obcudujem, jaz sem cist prevelik zajec za kaksen tak podvig.

prage pa se nisem videla. bi jo pa rada. menda da je lepo.

Tud jest jo občudujem. Na kake kratke lete bi še šla, tam do 2 uri, v NY pa skor zihr ne sama, za to pa tud jest nimam jajc!!
Bravo Altati, bravo Lina!!!!user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
14.1.2008 8:41:45   
Clody

grem si noge zdepilirat....lahko noč..pa ne preveč v ponedeljek garat!

Dej še moje, no sej jih najbrž še najdla ne bi, med vso to džunglo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
14.1.2008 8:43:02   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kaj si ti nor....odprta je tema oktober 2008 user posted image .
A so naši malčki res že toliko stari user posted image

Naši malčki, pa me tuudd!!user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
14.1.2008 8:43:43   
Clody

naše dete se po popoldanskem spancu zbudilo brez vročine user posted image in brez glasu user posted image danes nismo kaj zbijali vročine, ker ni bilo potrebe... iz noska curlja prozorno sranje, 2x na uro zakašlja... iz ušesa mu full teče ušesno maslo - mu 3x dnevno čistim... se je vlekel za ušesa in cmevkal, sem se ustrašla, da ima vnetje ušesa, pa ga je samo srbelo... kaj predlagate? ima katera podobne izkušnje? 

Sam bog, ker tale vročina mene čist iz tira vrže!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
14.1.2008 8:44:47   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

haha, to nisem jaz v novem krilu, to je le ena kruta reklama user posted image

Ooooo matr, sej to sm pa jest!!!! Pa mi sploh niso povedal, da grem na jumbota!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
14.1.2008 8:45:51   
Clody

user posted image

dokaz, da se amsterdam poseda. hiše so vsako leto bolj čudnih naklonov

Amsterdam je men osebno zakon, si želim, da se še kdaj vrnem tja. Pa da bi šla gledat hišo Ane Frank. To knjigo sem kot najstnica miljonkrat prebrala in se čist uživela vanjo.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
14.1.2008 8:46:52   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Anč...mal sm pozabila...ampak bravo za Tristana in korakeuser posted image user posted image user posted image

tenx user posted image

anč, bravo tud z moje strani. Zdej smo še edini ki ne hodimo!!!!! Jej, jej!!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
14.1.2008 8:47:50   
Lu
Jutro!

Tudi meni minil vikend kot bi trenil. V soboto sem še delala, ker se ga je dedec mal nasekal prejšnji večer. Ampak zdaj se ga res že dolgo ni. Očitno se ne bo nikol spremeniluser posted image  Jih je pa slišal ene par krepkih. Upam, da je kaj zaleglo.

Očitno sem spregledala, ampak Altati a v Amerika greš user posted image user posted image  Full dobr. Pa tebe pa ja ni nč strah. Kaj je zdaj to?

Vidim da se pogovarjate o diplomah. Mene tudi še to čaka. Piškot a boš moj mentor user posted image

Se pa danes resno začnem učit za tisti izpit, ki ga uspešno prestavljam že 2 meseca. Zdaj grem 5.2. Moram biti pridna.

moci je z Zojo vse ok? Si lahko samo predstavljam kako si se ustrašila. Jaz se spomnim pri Maji. Ko je bila večja se je prav na ograjco usedala. Mislim.user posted image  AMpak hvalabogu ni nikol čez padla.

In kaj smo mi včeraj počeli v tem grdem vremenu? Igramo se z plastelinom, spomin. Tian sploh obočuje, ko nagaja Maji. Ona pa penasta, kot mati user posted image  Malo smo pospravljali, spali. Jaz celo z Majo na postelji 140x70 user posted image user posted image

Muki o kakšnem razhajanju je govora?

Frrr tole sta se z Evik pa res dobro spomnili. Drugič bi šla še sama zraven user posted image

Tako. Kafe je popit, zdaj grem pa mal delat.

< Sporočilo je popravil Lu -- 14.1.2008 8:48:17 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
14.1.2008 8:49:08   
Clody

pa js čez pol urce jedla, pa je še z mano jedel user posted image se mi zdi, da je bolezen mimo user posted image user posted image user posted image
vzgojiteljica mi je v četrtek rekla, da nej ga pripeljemo, če ni vročine... pa v petek isto... sem bolj ziheraš in bi ga že v četrtek doma obdržala, če bi blo po moje... pa sta vzgojiteljica in mož vztrajala, da je treba potek uvajanja peljat dalje. in jutri bo isto. po moje bi bil doma, po njuno pa ne. joj bi bla js ena zoprna mama pr uvajanju user posted image bi mogla celo leto otroka v vrtec uvajat, pol bi se pa navadil, da grem vedno z njim in bi blo sranje user posted image user posted image bom jutr za vsak slučaj poklicala in povedala kakšno stanje je, pa nej pol pove s kom se strinja, z mano al možem user posted image

Frrrr, mi ga uvajamo že od septembra, pa ne gre!!!! Jooooj, kakšno jokico mamom mi doma!!!
Eni  mi pravijo, da smo ga čist razvadl, drugi da je pač zelooo nežen fantek!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
14.1.2008 8:50:37   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Živjo!Evo mene nazaj. Me je danes skoraj kap na letalu. Pridem do svojega  sedeža, pa sami čudni kitajci okoli mene (saj nimam nič proti) ampak res sem se čudno počutila. Očitno je stevard to opazil, ker sem se karseda nesrečno držala (mam občutljiv voh, sploh na kakšne čudne človeške vonjave). In mi je dovolil presesti se, hvalllaaa mu, res. Pol mi je pa še kakav prinesuuser posted image .

Kar se pa tiče Prage je res super mesto. Jaz sem se ga nažurala zdele v dveh dneh, kot že dolgo ne. Na žalost cene niso več tako nizkeuser posted image . Piškot in Pikapolona nam preti selitev tja in bosta lahko prišli na obujanje spominov pa na prvi obisk. Ampak vse je še v zraku.

Altati, res gresta? Super

Sedaj grem pa tudi jaz spat. Moram ob 8ih saro prevzeti. LN

Glede Kitajcev - men se je zgodil isto v Amsterdamu, ko smo zašli v črnsko četrt. Nimam predsodkov oz sm misla da jih nimam. Nakar se znajdemo med samimi črnci in nam je pošteno navil živčke!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
14.1.2008 8:51:03   
Clody

dobro jutro. sem že v službi. ob pol štirih ponoči je moj sin klical z mojim telefonom ene pet mojih sodelavcev. kako mu je to uspelo, si ne predstavljam povsem. ja, mobi sem imela pri postelji zaradi budilke. bomo videli, kaj bodo danes naredili z menoj, ko me zagledajo user posted image user posted image

Ta je pa dobra!! Zakaj pa ne zakleneš mobi?

Neposredna povezava do sporočila: 2671
14.1.2008 8:55:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci sm vidla da si na drugi temi okoli diplome govorila...ej jst sm tak gnoj...tud enga stavka še nism napisala...ampak jutri pa res začnem!

priporocam da zacnes z zahvalo user posted image

ej a to mora obvezno bit...ker to bi jst definitivno ven črtala...razen če se lahko sama sebi zahvalim ........ ko mal prebiram te diplome...ojoj...koliko osladnosti

hm ... enkrat sem odprla eno od ene znane slovenske sportnice ... in je noter pisalo nekako takole: ... se posebej pa se zahvaljujem svojemu ljubcku, srcku xxxxxxx, ki mi je stal ob strani ... imam te najrajsi ... zame si edini .... bla bla bla.

mislim, to ti je za v diplomo al kaj? jaz bi mentorja iz hlac stresla da kaj takega dovoli. pa kako se bo sele zenska sekirala cez 10 let, ko bo srecno porocena z drugim user posted image .

no da o tem, koliko psov in mack je v zahvalah ... ne bi komentirali. hvala ti fifi za potrpljenje, ker x dni nisi sel zjutraj z mano lulat  ven, pac pa te je morala peljati moja sestra user posted image

kje je kak smajlikisevaljapotlehodsmehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
14.1.2008 8:55:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

jaz altati tudi nisem fous. jo pa obcudujem, jaz sem cist prevelik zajec za kaksen tak podvig.

prage pa se nisem videla. bi jo pa rada. menda da je lepo.

Tud jest jo občudujem. Na kake kratke lete bi še šla, tam do 2 uri, v NY pa skor zihr ne sama, za to pa tud jest nimam jajc!!
Bravo Altati, bravo Lina!!!!user posted image

počakite da pridem do tja, a prav?
pol pa ploskajte.....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
14.1.2008 9:00:38   
Anonimen

moci ona jih z ugrizi pocedi user posted image user posted image .

pikapolona nam sploh ni noben omenjal zobarja. pa niso nic pozabili.

jst sem za Tinkaro morala kar sama poklicat in jo prijavit- so pozabiliuser posted image
Potem pa še sosedi rečem, naj kar pokliče........njena je 3 mesece mlajša, pa ji je sestra rekla, ja gospa, sej bi vabilo dobili pri 9 mesecih( je imela še 14 dni do 9 mes)! Ona pa njej nazaj: a tako kot moja soseda, ki vas je pri 1 letu morala sama klicatuser posted image ! Ja včasih izpadeš nekje, si neviden.........user posted image  ene pa ŽE PRI 4 MESECIH VABIJO NA PREGLEDuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 9:01:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?