|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
14.1.2008 9:04:50   
muki1
Dobro jutro. Končno je kava prijela in vidim tipkat. Spet PREKRATKA NOČ. Pa kdaj bo tej moji smrklji potegnilo, da je noč za spanje in ne za žuranje. Prav zabava se, ko brca v posteljo se reži zraven.
Pa zdaj niso več koze, ker je že v tini vini krastah.
Kdaj lahko spet začnemo hodit z njo ven? A ve katera?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.1.2008 9:06:22   
Arabela
Jutro!

Pa je spet nov teden.... nič novega, vse po starem....

Anč, rok imam 4.3.... sem pa ravno opazila da sem dobila več strij po trebuhu kot pri Katarini..user posted image

Pa kaj je s tem vremenom?!! depresivno, da ni za živet.. Kje je sonček?! user posted image Jaz sploh ne funkcioniram več....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.1.2008 9:15:17   
muki1
Vse tiste, ki se pritožujete nad svojimi dedci....bodite srečne, da nimate takih norcov doma user posted image  user posted image

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=21323&photoid=101440][/link]

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.1.2008 9:18:34   
muki1

morda bo zdaj šlo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.1.2008 9:20:25   
Anonimen
Altati- ja, dobra si da greš........jaz sem takrat za v Anglijo premišljevala, da bi šla, pa je samo pri tem ostalo..........kaj pa voziček, pa kje bo spala, pa kaj če bo lačna, kje jo bom previla.........res pa je, da je imela takrat 6 mesecev........

Frrrr- jst računam, resno, da bi mogla, če bom zelo pridna, do srede julija najkasneje, diplomirat- prosim vse svetnike in druge, da bi se mi želja uresničilauser posted image  Nekam proslavit bomo pa vsekakor šle!

Anč- bravo za Tristanovo hojouser posted image

Pikapolona- fino, da Brina odkriva čare gradbeništvauser posted image user posted image user posted image

Piškot- nisi samauser posted image

Clody- manj, ko boš ti paničarla glede vrtca, hitreje se bo Nejc navadil, da mora tam bit! Pa jaz mu nič nebi govorila, da gre v vrtec........jaz Tinkari rečem, da se gre igrat, pa vse otroke naštejem.........danes je potem celo pot govorila Aja ( pomoje naj bi bila to punčka Naja iz vrtca)! Sicer je pa res, da gre Tinkara zelo rada v vrtec, pa to ne pomeni, da ji je tam zmeraj lepo........

Lucika user posted image  za šoping, ti prav privoščim.........zaslužiš si!

Lu- zate pa nisem vedela, da imaš tudi še diplomouser posted image

Ker nas je toliko- dajmo babe vse moramo diplomirat leta 2008!!!!!!!!!!!!!

Tinkara je včeraj spala cele pol ureuser posted image , potem smo šli h kolegom, ker je imela njihova mala 1 leto- sta se ful igrali, Tinkara se je čist razživela in skakala okrog, potem v avtu pa totalna koma, smo jo doma samo umili, preoblekli in je šla spatuser posted image

Spet je prehlajena- nosek, učke ima rdeče, ampak izcedka pa ni nekaj ful.......vročine zaenkrat še ni (trkam), tako da, Altati, še dobro, da se nismo videli, da vaju nebi okužili pred odhodom (čeprav v petek dopoldne je bilo še vse ok)
Naše cepljenje bo zgleda res tam enkrat majauser posted image - sej se ne sekiram nekaj ful, ampak mi je pa zoprno zaradi vrtca!

evo, jst grem 

user posted image  papa

ps: zdaj vidite, da vas beremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.1.2008 9:22:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro. Končno je kava prijela in vidim tipkat. Spet PREKRATKA NOČ. Pa kdaj bo tej moji smrklji potegnilo, da je noč za spanje in ne za žuranje. Prav zabava se, ko brca v posteljo se reži zraven.

Ko bo ugotovila, da je noč za spanje, naj pride to še naši povedatuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.1.2008 9:48:49   
Lu
Remy imam, ja user posted image  Sem mela pavzo zdaj 2 leti. Zdaj sem se pa spet nekaj lotila. Ampak imam še nekaj izpitov prej za nardit, potem pa bo.

Muki tudi pri nas žuramo. OBA. Ker sta oba v isti sobi imamo živi đumbus, meni se pa že meša. In ravno včeraj je bilo tako. Je maja zbudila Tiana pa sta se šla. Maja: Tian reci Maja. Tian: Maja. Maja: Tian reci kuža..... In to je trajalo 30 min dokler nisem pop**** in potem je bil mir. Mislim. Čedalje hujši otroci so se mi zdi.user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.1.2008 10:34:49   
Maxica
Me je Pikapolona2 ujelauser posted image , pa sem ji obljubila, da se kaj oglasim. Imam noro gužvo v službi, tako da sam na hitrco preberem, kaj dogaja na RR, pol pa do treh tik tak mine, popoldne sem pa rajši s svojo družinico, kot da visim za računalnikom, pa skoz imamo ene obveznosti. Vikend je bil pa tudi dodobra zapolnjen, v petek smo ga mal požurali, v soboto smo bili v Atlantisu, nedelja je pa tako ali tako rezervirana več ali manj za zabušavanjeuser posted image , no, pa je že nov delovni teden tu.
Upam, da mi uspe še kaj pokomentirati za nazaj, ob priliki. Bodite lepo, bolančki pa se ozdravite.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.1.2008 11:09:55   
Arabela
Diploma...  jaz imam do maja za naredit izpite, nato pa diplomo tam do novembra.... user posted image user posted image user posted image .. se pa zdaj trdno držim načrta, ker to moram opravit, da si lahko nato službo iščem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.1.2008 11:18:00   
Arabela
ožpšk

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.1.2008 11:24:21   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

ožpšk

dober dan...predvidevam da katarinauser posted image user posted image user posted image

oooo velik nas je še z manjkajočo diplomo....dejmo res skupaj diplomirat....rečemo da oktobra 2008 rodimo tele diplome user posted image . Ne jst preden imamo naslednjega res moram to naredit ker z dvema se mi pa sploh nebo ljubilo brat in pisat teh jajc. K sreči sem izpite naredila preden sem rodila.

Kdaj začneš z uvajanjem Tristana anč, moci bo zoja ta teden že spala v vrtcu. Frrr vidim da imaš skuliranega dedca pa je res bolje da on uvaja v vrtec!

Aja kako je bilo na poročnem sejmu moci?

blu a kr med čehe se boste podali.....kaj pa počne tvoj dragi če sm lahko firbčna?

ahhhhh...grem nazaj med knjige

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.1.2008 11:29:29   
mis
Evo me v zbornici v službi, čakam na svoje delouser posted image

No, imamo pa tudi pri nas tako čudno stanje. Včeraj zvečer ko je šel mož na košarko so mu vdrli v avto. Odnesli torbico z denernico, vsi ključi, tudi od avta. Potem me je klical z enega drugega telefona, svojega je namreč pozabil doma, kaj je bilo pa številko za preklic kartic sem mu povedala, pol je policija prišla tja, potem je pa njegov kolega prišel po telefon, mala je že spala, pa me ni slišal na domofon in je ful zvonil in se je mala zbudila in nikakor nazaj zaspat. Sem jo odnesla v dnevno, naredila medlo svetlobo, potem je prišel ati, jo odnesel spat, pa je spala 3 minute, pa spet auf. Vmes sem se že zrihtala in sva šli skupaj v posteljo. Ampak se ni in ni umirila. Šele ob 2h sva jo prestavila, no, potem je pa normalno spala do pol osmih, tako kot je zdaj ponavadi. Mah... zdaj je avtro na servisu, pa ključe delat... mava samo en avto in usklajujeva kolikor se da. Mož je tudi veliko na poti, pa oba v službi, pa malo v varstvo... Sem naredila že plan za cel teden in ne bo panike, potem grejo pa itak na smučanje moževi starši pa bom lahko imela od tašče avto, če bo treba. Tako je kare eno tako čudno stanje, mož je ves tečen, nič mu ne gre prav... ampak vem da se bo poštimalo in bo pšopoldan bolje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.1.2008 11:33:53   
mis
Ja, tele diplome... Mene pa magistrska preganja. Sicer se mi nič ne m,udi, samo tema mi lahko zastara. Do oktobra verjetno ne bom uspela skup spackat, sem še vedno pri dispoziciji. No jutri se slišiva s profesorjem, pa da vidimo kaj je zdaj pogruntaluser posted image Dejmo se spodbujat...user posted image

moci, mene tud zanima kako je bilo na sejmu. Vem da tisto leto ko sva se midva poročala sem tud hotla it, pa pol nisem šla. Poročaj!

Vidim da nas vse čas baše, res bomo verjetno manj na RR. Ampak tako, ko ti zapaše greš gor, sicer so pa druge obveznosti. Meni paše tako malo poklčepetat, sicer sio kar zaprt v svoj svet in ne vidiš drugam. In mi paše. Je pa res da bi bilo včasih bolje kaj drugega narest kot pa za računalnikom viset, ampak brez mirne duše in dobrega počutja se tudi nič drugega dobro ne naredi.

vsi bolančki pozdravite se!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.1.2008 11:34:35   
mis
Tako, zdaj moram pa počasi it...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
14.1.2008 11:42:19   
piskot
dan.

cveke, zdaj ko sem v sluzbi, pa vi veselo klofate ja .... delat!

blu o super, saj v sloveniji te res ni mogoce ujeti. upam da bos v pragi doma, ko pridemo na obisk user posted image . drugace sem imela pa jaz podobne fobije v londonu na podzemni. sami crnci, pa jest ... glp. nimam nic proti njim, ampak je cuden filing.

frrr ni slaba ideja. kam bomo pa otroke dale?

clody men je laufanje zakon. vem da so proge, samo so bile zelo kratke in zelo zasedene. upam da bo zdaj kaj vec. aja, prvic ko probas, je pa za ubit verjetno. vsaj tako je videt pri tistih ki veliki s tem  zacnejo. jaz sem ze pri ene 7 letih.

ti se pa menda z vremenom nimas kaj prevec za pritozevat, saj imate na bledu stalno sonce, ko smo mi v megli.

altati ne bomo se vec z vami druzili user posted image user posted image user posted image

lu bi, pa ne smem bit. pocakaj se kaksnih 5 let, pa se kaj zmeniva user posted image .

maxica velkom bek. naj ti cas v sluzbi hitro mine.

sivkamivka ugasni telefon cez noc. budilka bo vseeno zvonila zjutraj. pa se sevalo vam ne bo v buce.

mis sranje tole z avtom, pa dokumenti. en kup enega letanja okoli ce drugega ne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
14.1.2008 12:06:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

tako ko se kozice posušijo oz. če je poletje že prej, če nima vročine....
zdaj ste itak že lahko zunaj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
14.1.2008 12:06:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Anč, rok imam 4.3.... sem pa ravno opazila da sem dobila več strij po trebuhu kot pri Katarini..user posted image

in vsakič jih je večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.1.2008 12:08:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Altati- ja, dobra si da greš........jaz sem takrat za v Anglijo premišljevala, da bi šla, pa je samo pri tem ostalo..........kaj pa voziček, pa kje bo spala, pa kaj če bo lačna, kje jo bom previla.........res pa je, da je imela takrat 6 mesecev........

saj midva sva do Amsterdama potovala že avgusta sama....to je samo ene 5x dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
14.1.2008 12:11:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ne bomo se vec z vami druzili user posted image user posted image user posted image

a smrdimouser posted image user posted image user posted image user posted image , al zato ker tepemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
14.1.2008 12:11:56   
altati
mis- smo že dali takšno sranje z avtom čez...veliko sreče z urejanjem novih papirjev, kartic itd.....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.1.2008 12:25:52   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

mis- smo že dali takšno sranje z avtom čez...veliko sreče z urejanjem novih papirjev, kartic itd.....

zato pa jst vsakič znova popizdim ko opazim da ima moj gospod denarnico kar v predalu pri vratih...grrrrrr

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
14.1.2008 12:39:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

zato pa jst vsakič znova popizdim ko opazim da ima moj gospod denarnico kar v predalu pri vratih...grrrrrr

pikapolona, meni so vlomili v avto, ko sem Taro rojevala
je prišel gospod policaj k meni v porodnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2697
14.1.2008 12:44:51   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: moci

smo imeli včeraj in danes obiske, pa nima noben bojnih ranuser posted image a pridete kaj k namuser posted image

ma ne vem ce upamo. vceraj smo bili tepeni user posted image . jasa je martina okoli uses, ker mu je hotel knjigo vzet. casi se spreminjajo ... zna bit da bo zdaj martin zojo praskal user posted image .

joj, kuki, še tukaj, še enkrat-  oprosti1 ne vem kje se je naučil zaušnicuser posted image  ubogi Tine, upam, da nima kaj posledic........
Zoja, pridi bližje, imamo dečka zateuser posted image

ne ne ne
imate preveč strogo taščo. smeškokikažejezik

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
14.1.2008 12:53:13   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

IZVIRNO SPOROČILO: moci

punce, zoja je pa danes padla iz posteljice. izgleda, da se je vrgla čez ograjo, ko sem upala, da bo zaspalauser posted image

Misliš, da se je prevalila??? Je pa res čist divja!user posted image user posted image Ni blo nč hudga ne?

ne vem, kako je izvedla. upam, da ne misli več.
hudega ni. upam, no. nismo je nikamor peljali. če jo spet pripeljem na urgenco glavo slikat mi bojo socialno poslaliuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
14.1.2008 12:54:16   
moci
piškot, vau jaša je martina. časi se pa res spreminjajouser posted image

pikapolona, meni je tudi praga lepa. mi smo bili tam na maturancu. ampak jaz sem bolj malo pila. pridna punčka. user posted image
diploma - jaz bi tudi zdaj začela, pa če mi teme ne dajouser posted image

piškot, zdaj sem se pa narežala. izvirne zahvale, ni kajuser posted image

frrrr, zoja je ok. niti buške nimauser posted image ampak jaz zdaj ne spim več mirno. bo treba nekaj pogruntat.

ko diplomiramo bo pa res treba eno fajn nagrado, jauser posted image samo moja leva diploma ne bo kaj veliko vrednauser posted image bo treba še kaj naredit.

super, da ste zdraviuser posted image naj tako ostane.

srečanje v savni - jaz grem rada v savno, ampak priznam, da bi mi bilo neprijetno naga letat pred vamiuser posted image

blu, a lahko še jaz pridem na obisk s pikapolono in piškotomuser posted image user posted image
jaz tudi nisem tak človek, da bi si upala sama tako daleč. še v trgovino grem rada v družbiuser posted image

sivkamivka, zoja pa vedno kliče piškotuser posted image še raje ji pa mms-e pošilja. ve, da je to dražjeuser posted image

altati, mal sem ti nevoščljiva, ampak zamenjala pa ne bi s teboj

clody, revež. saj se bo navadi, jaz si ves čas to govorim.

lu, čakam tvojo poštouser posted image dec je neučakan kot dojenčekuser posted image

muki, kaj pa je na tem tvojem linku? in kje piše kaj o razhajanju? jaz nisem nič vidlauser posted image

remy, dajmo diplomiratuser posted image
zoja je tudi vsa smrkava in jokava. se mi zdi, da gre to skupaj z vrtcem. tam so vsi takiuser posted image

mis, uf. smola pa taka. upam, da hitro in čimbolje uredite vse skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?