|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
13.1.2008 22:13:17   
moci
zoja pa sploh ne pusti čistit zob. 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
13.1.2008 22:13:26   
pikapolona2
piškot sm klicala v petek zobarco...pa jih ni bilo...kiličem jutri znova. Je moj prašal P ali gremo k zobarju pa je sam čudno pogeldala...baje so nam pozabili dat pildek na sistematskem.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
13.1.2008 22:16:00   
piskot
moci ona jih z ugrizi pocedi user posted image user posted image .

pikapolona nam sploh ni noben omenjal zobarja. pa niso nic pozabili.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
13.1.2008 22:16:34   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja pa sploh ne pusti čistit zob. 

pri nas je pa kakor kdaj...ponavadi pusti.....ima pa moj boljšo taktiko kot jaz...on ji takoj ko prideta v kopalnico začne krtačit zobke...jst sem pa vedno dala ščetko njej v roke pa sem poleg nje svoje zobe ščetkala in ji face pokala ona je nekaj ščetko vlačila po ustih in ko sem ji potem hotela sčistit tako malo bolj ni pustila. Zdej pač delam tako kot moj. Jst sm mislila kako bom jst njej vzgled....japajdeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
13.1.2008 22:17:07   
moci
smo imeli včeraj in danes obiske, pa nima noben bojnih ranuser posted image a pridete kaj k namuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
13.1.2008 22:19:04   
piskot

smo imeli včeraj in danes obiske, pa nima noben bojnih ranuser posted image a pridete kaj k namuser posted image

ma ne vem ce upamo. vceraj smo bili tepeni user posted image . jasa je martina okoli uses, ker mu je hotel knjigo vzet. casi se spreminjajo ... zna bit da bo zdaj martin zojo praskal user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
13.1.2008 22:19:41   
pikapolona2
a altati potemtakem potuje v ameriko....super ...ampak sej nevem a sm ji fouš al neuser posted image user posted image .......mene amerika ne vleče......sm pa mal blu fouš...Praga je moje mesto...uf smo ga prežurali tam......pa popila sem ojojo koktejlov so bili včasih cenejši kot pa cocacola doma v slo. Sem imela frendico ki je študirala tam.

Neposredna povezava do sporočila: 2632
13.1.2008 22:20:58   
pikapolona2
moci sm vidla da si na drugi temi okoli diplome govorila...ej jst sm tak gnoj...tud enga stavka še nism napisala...ampak jutri pa res začnem!

Neposredna povezava do sporočila: 2633
13.1.2008 22:21:45   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

a altati potemtakem potuje v ameriko....super ...ampak sej nevem a sm ji fouš al neuser posted image user posted image .......mene amerika ne vleče......sm pa mal blu fouš...Praga je moje mesto...uf smo ga prežurali tam......pa popila sem ojojo koktejlov so bili včasih cenejši kot pa cocacola doma v slo. Sem imela frendico ki je študirala tam.

jaz altati tudi nisem fous. jo pa obcudujem, jaz sem cist prevelik zajec za kaksen tak podvig.

prage pa se nisem videla. bi jo pa rada. menda da je lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
13.1.2008 22:22:28   
piskot

moci sm vidla da si na drugi temi okoli diplome govorila...ej jst sm tak gnoj...tud enga stavka še nism napisala...ampak jutri pa res začnem!

priporocam da zacnes z zahvalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2635
13.1.2008 22:23:24   
piskot
kaksen hlod sem jaz ... a imate vse te trakce na imenih nastimane?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
13.1.2008 22:24:33   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ej a to mora obvezno bit...ker to bi jst definitivno ven črtala...razen če se lahko sama sebi zahvalim ........ ko mal prebiram te diplome...ojoj...koliko osladnosti

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
13.1.2008 22:25:11   
pikapolona2

čuknilo drvouser posted image user posted image user posted image  daaaaa...a si šele danes odkrilauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
13.1.2008 22:26:55   
pikapolona2
grem si noge zdepilirat....lahko noč..pa ne preveč v ponedeljek garat!

Neposredna povezava do sporočila: 2639
13.1.2008 22:30:03   
piskot

ej a to mora obvezno bit...ker to bi jst definitivno ven črtala...razen če se lahko sama sebi zahvalim ........ ko mal prebiram te diplome...ojoj...koliko osladnosti

hm ... enkrat sem odprla eno od ene znane slovenske sportnice ... in je noter pisalo nekako takole: ... se posebej pa se zahvaljujem svojemu ljubcku, srcku xxxxxxx, ki mi je stal ob strani ... imam te najrajsi ... zame si edini .... bla bla bla.

mislim, to ti je za v diplomo al kaj? jaz bi mentorja iz hlac stresla da kaj takega dovoli. pa kako se bo sele zenska sekirala cez 10 let, ko bo srecno porocena z drugim user posted image .

no da o tem, koliko psov in mack je v zahvalah ... ne bi komentirali. hvala ti fifi za potrpljenje, ker x dni nisi sel zjutraj z mano lulat  ven, pac pa te je morala peljati moja sestra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
13.1.2008 22:31:00   
piskot

čuknilo drvouser posted image user posted image user posted image  daaaaa...a si šele danes odkrilauser posted image

se grem zabrskat nekam ...

ne, grem rajsi spat. boljsa ideja ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2641
13.1.2008 22:53:23   
*anč*
Anč...mal sm pozabila...ampak bravo za Tristana in korakeuser posted image user posted image user posted image

tenx user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2642
13.1.2008 23:15:25   
frrrr
moci, pa je vse ok z Zojo?

piskot, naš mali tudi danes 2 uri spal... kaj pa nej počne drugega, če je tako vreme user posted image sicer pa z možem večkrat na teden po 2 uri potegneta... zadnej čase, ko imam ož kaj za delat, pa mali tudi sam user posted image men to ni ratalo nikoli!

lucika, vedno tako hitro minejo vikendi ja, na žalost user posted image
drgač ti pa javno povem, da nisem js... dans sm bla v savni, kar tudi ne gre skup, a ne? se mi je zdelo, da si prejšnjič name ciljala, mis je pa tut mau gruntala v to smer in mi ploskala, pol se je hotla pa vn izmuznit in rekla, da ne ve zakaj je ploskala user posted image moja favoritka je bla gaya, ki je odpovedala... od takrat dalje pa lino z zvezdicami sumim user posted image user posted image

*anč*, bravo Tristanu za njegove korake! v tabelco vpišem 12.1.? user posted image

pikapolona, bravo Brini za sestavljanje legic user posted image z diplomo pa js začnem user posted image recimo 28.1.08, raje letnico zraven napišem, ker drgač se bo zavleklo user posted image kam se bomo povabile, ko jo napišemo? moci? Remy (vem, da je ti ne rabiš pisat, zato zate velja zadnji izpit)? *anč*? še katera?
zahvale - a to vi resno? piskot, nasmejala si me user posted image user posted image

piskot, naša pediatrinja je rekla, da lahk kr s pleničko podrgnemo zobke in bo ok. drgač pa res tolk mau čveka čveka na oktobru... muki piše o nekem razhajanju... pol jih je res že pobegnilo user posted image sama žalost... na koncu bomo z moci same ostale user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
13.1.2008 23:26:10   
frrrr
kaj dogaja pri nas...

ker je včeraj zaspal 21:30, vstali danes 9:30. vročine od včerajšnjega popoldanskega spanca ni. je pa brez glasu in mu je full všeč, zato je cel dan cvilil in se smejal svojim "novim" zvokom user posted image iz noska pa tudi ne curlja več toliko, iz ušes ne teče več. kašlja pa še... mu začne piskat v prsih, pol pa zakašlja in je spet pol urce mir. danes se mu je povrnil apetit in je cel dan jedel user posted image skoz je govoril am in nekaj iskal user posted image sta z možem pojedla kosilo, potem sem pa js čez pol urce jedla, pa je še z mano jedel user posted image se mi zdi, da je bolezen mimo user posted image user posted image user posted image
vzgojiteljica mi je v četrtek rekla, da nej ga pripeljemo, če ni vročine... pa v petek isto... sem bolj ziheraš in bi ga že v četrtek doma obdržala, če bi blo po moje... pa sta vzgojiteljica in mož vztrajala, da je treba potek uvajanja peljat dalje. in jutri bo isto. po moje bi bil doma, po njuno pa ne. joj bi bla js ena zoprna mama pr uvajanju user posted image bi mogla celo leto otroka v vrtec uvajat, pol bi se pa navadil, da grem vedno z njim in bi blo sranje user posted image user posted image bom jutr za vsak slučaj poklicala in povedala kakšno stanje je, pa nej pol pove s kom se strinja, z mano al možem user posted image

drgač sem si pa danes nabrala moči. bi blo potrebno uzakonit, da moraš vsaj enkrat mesečno it na masažo user posted image kako pa to paše, joj... Evik vas vse pozdravlja... sva imele vmes vsaka enourno masažo, sicer sva pa savnale, se namake v whirpoolu in klepetale...  ugotovile sva, da bi lahk kdaj imele srečanje v savni user posted image tu vse srečke nosečke odpadejo, ampak tudi ostale moremo imeti kakšno veselje, a ne? user posted image kaj pravite, da se gremo enkrat razvajat, namesto na večerjo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.1.2008 0:32:08   
*blu*

Živjo!Evo mene nazaj. Me je danes skoraj kap na letalu. Pridem do svojega  sedeža, pa sami čudni kitajci okoli mene (saj nimam nič proti) ampak res sem se čudno počutila. Očitno je stevard to opazil, ker sem se karseda nesrečno držala (mam občutljiv voh, sploh na kakšne čudne človeške vonjave). In mi je dovolil presesti se, hvalllaaa mu, res. Pol mi je pa še kakav prinesuuser posted image .

Kar se pa tiče Prage je res super mesto. Jaz sem se ga nažurala zdele v dveh dneh, kot že dolgo ne. Na žalost cene niso več tako nizkeuser posted image . Piškot in Pikapolona nam preti selitev tja in bosta lahko prišli na obujanje spominov pa na prvi obisk. Ampak vse je še v zraku.

Altati, res gresta? Super

Sedaj grem pa tudi jaz spat. Moram ob 8ih saro prevzeti. LN

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 7:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *blu*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 8:05:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.1.2008 8:13:19   
psaša
Dobro jutro,
vikend minil prehitro. Smo hodili malo po obiskih, bili smo zunaj. Je full pasalo, malemu pa tudi, ker je zvečer zaspal v sekundi. Zobek še zmeraj ni zunaj, ga še kar matra.
Imava pa danes cepljenje, ker oktobra je jemal antibiotik, pa še tudi ni bilo potrjeno, da je vse OK. Tko, da je danes tisti dan. Saj ne vem kaj naj si mislim, upam, da bo vse OK.

Nič, grem kaj naredit. Lep dan vam želim.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.1.2008 8:31:54   
altati

kje je pa altatiuser posted image

na forumih kako s 15-mesečnim otrokom po linija najmanjšega truda priti v amerikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.1.2008 8:32:13   
altati

kje je pa altatiuser posted image

ne more tipkat, ker nohte grize. trema predameriko user posted image

to bo to, maš pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?