lucika
|
tale vikend je minil ko šus. a gre to vedno tako hitro, ko si enkrat v službi? . altati, daj vsaj povej, koliko še ima nosečka do nuhalne, ker mene še vedno firbec matra. ena piše o nekem alkoholnem mleku, zdaj pa ne vem, al je to alibi, al pa sem jaz nora. zdaj imam še eno drugo na sumu...joj, pište mi na zs, ker sem res firbec. pliiiiiis. včeraj sem bila v šoooopingu. takem celodnevnem. a mislite, da vem, kaj naj jutri oblečem? no, tričetrt cot še niti doma nimam, ker čakam, da se mi odbije še popust personala, je treba iskoristit, če se da; pa še pol, ko dobim, bo treba k šivilji na krajšanje hlač. drugač pa majčk in srajčk in tunik, mislim da sem si enih 15 vzela. ko včasih na madžarski:) če pa imam v omari 13 trenirk in temu primerne zgornje dele. pol se pa obleči. našla sem si tudi torbice, zdaj rabim še ene konkretne čevlje. tudi to mi bo uspelo...tak da če me po 1 mesecu poiskusa ne vzamejo dalje, vsaj oblečena bom. jutri grem kar malo s cmokom v službo; me res zanima kaj sem sama naredila ok, in kaj sem zaj*. kdor dela greši, sam vseeno bi rada bla v taki sijoči luči . sivkamivka, zakaj omenjaš kremšnite? a si mogla, a si mogla!
|