|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
13.1.2008 9:03:59   
pikapolona2
dobro jutro,
tudi mi smo vstali še po temi......danes sem spet z veseljem izskočila iz postelje ker sem zopet imela nočne more.....sem se na letalo spravljala pa zadnji moment sem se spomnila da nimam pasuša za Brino...potem je šlo pa samo še navzdoluser posted image user posted image user posted image

zdejle grem eno lutko zmajčka delat....Brina in ati pa sesata. V reviji Mini so objavljene ovčke, ki sem jih delala....če ktero zanima...lahko s tamalimi malo ustvarjate....no prevsem z večjimi....Brina je samo vse razmetala user posted image user posted image user posted image

@lina jst sm tudi na valentinovo test delala...sm sicer že prej slutila ampak sm zdržala do valentinovega in si podarila najleše darilouser posted image user posted image

Mi smo bili včeraj na štajerskem......smo bili ceeel dan zunaj...napovedovali so pa skoz dež??? Dedi je kupil Brini neko malo kolo ki ima zadaj palico in smo celo vsa prehodili oziroma prevozili na kolesu. Je blo pa tako toplo da sm kar pomlad vohala...nič nebo od snega kaj?

Piškot.....tvoj dedc pa je pojava.......še dobr da nimata kakšnega potovanja vplačanega....moj se je 4 leta nazaj ravno pred najinim potovanjem na Nizozemsko poškodoval in na koncu sem šla s prijateljicouser posted image

frrr....najprej sexi perilouser posted image user posted image user posted image ...potem bo pa Jaša dobil konkurenco čez 9 mesecev. Pa jst tudi kar sama za mojga kupujem....razen hlač in čevljev...to pa mora probat. Če njega prašaš on nič ne rabi...nikoli

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.1.2008 9:11:28   
moci
jutro, potem je bil pa žur, ko sem računalnik ugasnilauser posted image

muki, ne seriuser posted image jaz tega raje ne bom brala. se moram zdaj najprej poročit, potem pa dalje
ata muki ga pa pihne. naš bi tudi čevapčiče pogrešaluser posted image

frrrr, ubogi jaša. zdaj bo kmalu bolje, če nima vročine. žal nimam nasveta. vem samo, da vsak reče fuuul nos pucat. samo pri nas je to celo trpljenje.
pri nas tudi po vsaki bolezni dobimo veliko scrljanko, ki samo hodi za mano in me vleče za hlače, dokler je ne vzamem v naročju. počutim se kot kenguru.

frrrr in evik, uživajta. jaz sem že nevoščljivauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.1.2008 9:40:51   
pikapolona2
moci kenguruuser posted image user posted image user posted image ...mala zoja pa jimyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.1.2008 9:41:24   
pikapolona2
zdej sem tamali dovolila da je z mano prebirala gumbe...ojoj je uživalauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 10:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2605
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 13:26:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.1.2008 14:00:23   
moci
punce, zoja je pa danes padla iz posteljice. izgleda, da se je vrgla čez ograjo, ko sem upala, da bo zaspalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.1.2008 14:14:10   
piskot
kaksen morbiden dan. ze cel dan je tema. pa zdaj spet dezuje. eeeeh. pocasih imam res ze polhn kufr tele megle in sivine. pa kasljanja tud user posted image .

frrr upam da ste ze zdravi.

moci vidis, mi smo zato dali ograjco stran. se mi zdi se vseeno bolje, da zleze dol, ko pa da pada cez. no nam je samo enkrat padel cez, pa se to na mojo posteljo. upam daje z zojo vse okej.

pikapolona vasa brina je pa res faca. al pa je samo mami faca ker toliko ustvarja. nekaj od tega bo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.1.2008 14:15:00   
Anonimen
dobro jutro drage moje ženske,

pa kakšna noč je za nami...a sploh kaj spat hodila....

Včerajšni dan je bil čudovit. Lepo, sončno, toplo. Tristan je bil priden, zaspal v avtubusu in potem tudi v Filadelfiji. Mesto čudovito in vredno ogleda. In zopet je premalo en dan.

Ponoči pa veselica. Jokcanje, skokcanje, dretje, cviljenje...dvakrat je kar zakričal...sem prijemala ušeska, temperature ni imel...dvakrat sem se preoblekla...enkrat sem bila pobruhana drugič polulana....Tristan je dvakrat jedel...ma noro...altati, če ti res prideš v tale naš džumbus potem ti nisem nič fovš.....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.1.2008 14:22:50   
piskot
lina socustvujem. grozna noc, jutri bo bolje.

sem ti pa fous ker imate sonce. kam gre ta svet, v new yorku imajo sonce, na gorenjskem pa meglo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.1.2008 14:32:10   
piskot
sem pravkar ugotovila, da ce bi bilo lansko leto takole vreme, bi se mi verjetno zmesalo. pa vem da je bilo samo 3× v celi zimi tako, da nismo mogli ven. enkrat je bil sneg, dvakrat dez. letos pa tole bljak fuj. mal sem tecna, priznam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.1.2008 15:08:52   
piskot
svasta. decek spi ze 2 uri in 10 minut. kaj takega se nam zgodi enkrat na mesec. no za ta mesec smo pokurili bonus user posted image .

kaj pocnete na takle dan? a vse kuhate? jaz imam juho ze kuhano, krompir se pece, pa buce z mozzarelo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.1.2008 15:13:21   
moci
jaz sem zlikala in čakam dete, potem gremo na poročni sejem

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.1.2008 15:15:13   
piskot
kako pa zgleda porocni sejem?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.1.2008 15:28:01   
*anč*
jst sm pospravla stanovanje,generalno, zvečer me pa še likanje čaka user posted image .

vreme bolš da ne komentiram ...

moci  kdaj se poročiš?

arabela  kjerga marca maš že rok?  ste že kej o imenih razmišljali?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.1.2008 15:45:41   
moci
pojma nimam, kako izgleda. v unionu je, pejt gledatuser posted image ne vem, če ga bomo ujeli, ker zoja še spiuser posted image

anč, računava na 20.9. še veliiik časa

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.1.2008 16:22:16   
mis
Oj!

Še ven ne moreva. Ne vem kaj bomo počeli. Lepo je spala dve uri, zadnje pol ure smo se skupaj crkljali. Ati še drnjoha, zjutraj je pa ob 8h on vstal, jaz pa do 9h spalauser posted image .

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.1.2008 18:19:29   
mis
Kje ste vse? Mi iščemo vse možne načine kako malo zamotit. Zdej mi je uspelo celo priprave za šolo narest. Gremo večerjat, pa kopat, ob 20h pa spat. Upam.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
13.1.2008 20:43:57   
lucika
tale vikend je minil ko šus. a gre to vedno tako hitro, ko si enkrat v službi? user posted image .

altati, daj vsaj povej, koliko še ima nosečka do nuhalne, ker mene še vedno firbec matra. ena piše o nekem alkoholnem mleku, zdaj pa ne vem, al je to alibi, al pa sem jaz nora. zdaj imam še eno drugo na sumu...joj, pište mi na zs, ker sem res firbec. pliiiiiis.

včeraj sem bila v šoooopingu. takem celodnevnem. a mislite, da vem, kaj naj jutri oblečem?user posted image user posted image  no, tričetrt cot še niti doma nimam, ker čakam, da se mi odbije še popust personala, je treba iskoristit, če se da; pa še pol, ko dobim, bo treba k šivilji na krajšanje hlač. drugač pa majčk in srajčk in tunik, mislim da sem si enih 15 vzela. ko včasih na madžarski:) če pa imam v omari 13 trenirk in temu primerne zgornje dele. pol se pa obleči.
našla sem si tudi torbice, zdaj rabim še ene konkretne čevlje. tudi to mi bo uspelo...tak da če me po 1 mesecu poiskusa ne vzamejo dalje, vsaj oblečena bom.

jutri grem kar malo s cmokom v službo; me res zanima kaj sem sama naredila ok, in kaj sem zaj*. kdor dela greši, sam vseeno bi rada bla v taki sijoči lučiuser posted image .

sivkamivka, zakaj omenjaš kremšnite? a si mogla, a si mogla!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
13.1.2008 21:04:17   
pikapolona2
danes je bil res en talk poscan dan...ampak naša deklica v nasprotju z vašim fantom piškot je spala rekordnih 45 minutuser posted image ....ampak ni bila sitna očitno je  imela dovolj. Se je pa danes neverjetno veliko igrala in končno je zaštekala kako gresta dve lego kocki skupaj.....je tko ene pol ure sam skupaj pa narazen sestavljala...ati pa ves ponosen in s solznimi očmi poleg komentira...evo tehnik bo po meniuser posted image user posted image .

Jst moram še  dve uri bedet, sem ravno sarmo na šporhet vrgla.....sam skuhala jo bom pa tud za 5x!

Anč...mal sm pozabila...ampak bravo za Tristana in korakeuser posted image user posted image user posted image

Lucika to pa je obnova garderobe!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
13.1.2008 22:03:55   
moci
kje je pa altatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
13.1.2008 22:07:41   
piskot
ste pa tud dolgocasne. iste ko vreme.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
13.1.2008 22:08:14   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje je pa altatiuser posted image

ne more tipkat, ker nohte grize. trema predameriko user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
13.1.2008 22:09:50   
piskot
pikapolona vas je pa faca user posted image . midva imava jutri zobarja. a sta se narocili?

smo pa vceraj ugotovili, da ful slampasto zobe cistimo. decek je imel prav rjavo gor na zobeh. sem mu potem kar s plenicko zdrgnila. bomo zdaj bolj pridni.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
13.1.2008 22:10:38   
piskot
se mi zdi da imam vedno vec monologov tukaj gor. me je ze moz en dan vprasal ce smo skregane na forumu, ker ne tipkam vec toliko kot vcasih user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?