muki1
|
No, še malo časa si bom vzela, ker ni direktorja, pa sem danes bolj na izi. Upam, da mi bo uspelo pokomentirat. Diplome...he he, jaz sem še tako daleč, da bom raje kar oktobrčke 2006 počakala, pa z njimi diplomiram( no, tiste ta bolj pridne, ki bodo vse delali v roku...torej Ivo ), ker oktober 2008 je nemogoč datum. Si na račun statusa večnega študenta podaljšujem mladost. Ker gubic počasi ne bom mogla več skrivati . Vam pa vsem, ki se podajate na to pot želim obilo uspehov, pa da se vam načrti res izidejo, ker vem kako težko si je utrgati čas zraven otrok in službe. Moraš biti res vztrajen in dosleden. Spanje smo že obdelali...bljaks bljaks bljaks. Dojimo še zmeraj s polno paro. Alergija. Do zdaj kar uspešno vozimo dieto. Danes naju čaka že tretja od osmih terapij. Potem mi napovedujejo, da je velika verjetnost, da bodo izginile. Se mi zdi kar mala malca, če bi bilo to res. Altati, koliko terapij sta imele vidve? Kako pogosto? Je že imela kakšno ponovno testiranje? Je že kaj šlo proč...kako daleč ste sploh? Res me zanima. Moci, res...kako je bilo na tem sejmu? Boš imela škrlatno rdečo poročno obleko? To je verjetno res lepo videti. A boš sploh v belem, ali planiraš bolj kakšen kostim? Daj ženska, razpričaj se malo, mene res zanima vse. Maxica, kdaj se boste podali na kolesa? Kje ste kupili sedeže in čelade za fanta? Jaz sem si že kupila trenirko . Frrrr, tebe pa občudujem, ker res znaš uživati in se sproščati na 101 način. Pa malo te imam na sumu, da koko snifaš , ker toliko energije kot je imaš ti z Milko že ne dobiš . Mislim, res vse zmoreš, tamaučka upedenš, v službi, si vzameš čas zase, pa za prijateljice ga najdeš, nonstop ste aktivni, pa še na forumu uspeš vse prebrati in pokomentirati.Dobra si,veš . Piškot, kako kaj možek? Ti si tudi en vremenski človek, če se ne motim, podobno kot jaz. Ni ga čez sončen dan ali pa totalno zasneženo sceno, kaj ? Clody, kako kaj razmere na domačem bojišču? Se je mož že opravičil za svojo izjavo o kilogramih? Sicer pa jaz sem na svoji 115 dieti, mi tudi nič dol ne gre. Za vrtec ne bom pametovala, ker jaz imam Ivo vpisano in bi jo že komot dala, pa je še vedno v domačem varstvu in se mi še nič ne mudi jo v vrtec dajat, saj ga bo imela še dovolj. Kaj še? Aja, Altati. Jaz se ti pa nič ne čudim, da greš v ZDA. Saj vem, da maš jajca do kolen . Le to se sprašujem, kako dolgo boš zdržala brez svojih treh mušketirjev tak daleč od doma. Kot sem razbrala gresta samo vidva z Jašo in ostali ne pridejo za vama. Omenjam Lu, Remy, Pikapolono, Sivko in mivko, @lino Našima srečkama pa sem že zadnjič naložila pametnih nasvetov, da glava boli .