|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
3.2.2008 21:35:17   
2ursae
maškare: nič od nič, "ne bi bil maškara" user posted image  ... grrr, pas em ga prepričevala, da smukne v uno čebelico samo toliko, da ga pofotkam. Ne, ni šans. Tko da vam bom pokazala slike le od Bora. Še dobr, da čebele nismo kupovali, ampak sem si jo sposodila.

teta beta, a vi ste pravljice že ukinili user posted image , mi z njimi še začeli nismo user posted image . Najbrž bomo imeli jutri štih probo, kako bi se to obneslo. Se bom čez dan z njim zmenila, da bomo zdaj zvečer šli spat malo drugače, pa bom videla ... si pa ne predstavljam, da bi zaspal pri prižgani lučki user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.2.2008 21:48:50   
pety78
maškare: nič od nič, "ne bi bil maškara" ... grrr, pas em ga prepričevala, da smukne v uno čebelico samo toliko, da ga pofotkam. Ne, ni šans. Tko da vam bom pokazala slike le od Bora. Še dobr, da čebele nismo kupovali, ampak sem si jo sposodila.

Ista zgodba pri nas. Bog ne daj v maškare. Jaz sem se našemila v brejo mačko user posted image , pa mu ni bilo všeč, potem sta pa šla z Matjažem v Tržič, da bi ga pa mogoče prepričal, ko bi ostale videl, jih pa sploh ni želel gledati, sam balona zajca je želel. No, potem sem se pa še jaz odmaskirala, pa smo šli k tašči na krofe. Tak da... user posted image user posted image

Drugače pa drage moje, jutri ne grem v službo, sem na bolniški. Ali bom do konca, ali ne, pa še ne vem. Mora to baje komisija odobrit. Skratka, sedaj pa bom malo več lenarla. user posted image user posted image user posted image

Pri pravljicah je pa tako, da rad gleda zraven v knjigico in komentira, čeprav sem mu danes prebrala eno kratko zgodbico, ko je že ležal v postelji in sicer Zmajček Bim. Pa je lepo poslušal. Potem sem pa še sama malo nakladala, kako se zmajček Bim zvečer lepo umije in gre spat, drugi dan v vrtec, skratka Vidov dan. Pa sem šla iz sobice in je zaspal. Ga nisem dala čez dan. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.2.2008 9:23:19   
Nika v službi
Tažana!

Ne sanjaj svojega življenja, ampak živi svoje sanje!

Iskrene čestitke za rojstni dan in veliko lepih trenutkov v krogu tvoje družinice!

Tudi sama se zahvaljujem za vse lepe čestitke. Posebnega praznovanja nismo imeli, ker smo vsi tako prehlajeni, Tomaža je pa še herpes napadel, tako da sva najino planirano romantično večerjo v dvoje prestavila za nedoločen čas. Niki vlivamo hektolitre fiziološke, pumpamo ven in stiskamo pesti, da nam tokrat ne useka na ušesa.

Špelka12, podobno izpeljanko uporablja tudi moja mami - orkalapipola. No, razlikujeta se samo v eni črki, namesto "i" je pri nas "o".user posted image  Glede na našo gravitacijo na italijansko stran, domnevam, da je kakšna izpeljanka oz. popačenka iz italijanščine.

2ursae, poznam samo Digifot in tegale od Foto GM, kjer običajno tudi naročam koledarje, slike....

Mimogrede, tako sem ponosna, ker sedaj (zahvaljujoč navodilom od Tete Bete) znam link prilepiti tako, da ga preimenujem... Vau, to je res že napredno znanje...user posted image

Doroteja, tudi jaz se pridružujem dobrim željam za ugodne rezultate testov. Pa kakšno slikico vašega "dalmatinčka" prilepi!

Pia, pri vas pa dogaja! In seveda čestitke ob nagradi za tvojo kreativnost. Me sploh ne preseneča, me pa veseli, da so tudi drugi to opazili in nagradili. V poplavi vseh mogočih instant kostumov je vedno lepo videti, če kdo vloži še kaj svojega truda in ustvarjalnosti. To je res že zelo redko. Zato moja velika pohvala!!user posted image  Nestrpno čakam slikice.

Teta Beta, kakšna luštna mala maškara, pardon smučarka!user posted image  Res je frajerka s temi rokavicami in čelado.user posted image

2ursae, na težave, ki jih omenjaš, sem tudi že jaz naletela. Sicer ne pri Vallinih slikah, ampak nekajkrat prej. Pa sem čez nekaj časa znova poskusila in je šlo.

Pravljice mi pripovedujemo na pamet oz. si jih izmišljujemo (no, to bolj leži Tomažu, jaz raje pripovedujem znane pravljice). Nika pridno v temi posluša, ko ji Tomaž ali jaz pripovedujeva pravljice. Tomaž si je eno izmislil (vsakič tudi kaj doda), imenuje se Otroci na robu gozda.user posted image  Jaz pa običajno pripovedujem Muco copatarico, Rdečo kapico, Sneguljčico, Pepelko. Nika rada prisluhne, se mi zdi, da jo pripovedovanje res prijetno uspava, pomirja. Si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi pravljice brali pri luči... Sem pa že razmišljala, da bi ji kupila CD s pravljicami. Po drugi strani pa mi je všeč, da ji jaz pripovedujem, ker je mamin (in očkov seveda) glas otroku pač najljubši in se mi nekako zdi kar "greh", da ji že zdaj vsilim neko instant varianto. Ampak počasi nam že zmanjkuje idej oz. bi radi repertoar pravljic razširili.

Po drugi strani pa naša Nika izredno rada prisluhne obnovi nekaterih realnih dogodkov. Npr. zadnjič se je sama spomnila letal in letališča, pa da je oči šel v Pariz in sem ji potem pripovedovala kar ves postopek potovanja z letalom - od prihoda na letališče, pa parkiranje v garažni hiši, oddaja prtljage in prijava na let (z vsem izrazi - check-in, voucher, boarding pass...) do prehoda carinske točke, vkrcanja, navodil kabinskega osebja, vzleta, strežbe kabinskega osebja, pristanka.... Je bila tiho kot miš in na koncu hotela še in še. In smo potovali še nazaj.user posted image
Tudi sicer opažam, da prav požira taka pripovedovanja. Recimo prejšnjič, ko smo šli od frizerja, pa nismo mogli priklicati babi na mobilni telefon, pa Niki rečem, da bomo šli kar do salona, ker babi očitno ne dela telefon. Da moramo doma pogledat, kaj je z njenim telefonom. In ona prijavi tisti njen izraz "še povedat", ki pomeni, da moraš razlago ponovit in ponavljat, dokler ona približno ne memorira vsega. In sem ji razlagala, da ima vsak telefon SIM kartico in da očitno babi SIM kartica nagaja (ker številka ni bila dosegljiva, ko pa daš SIM ven, pa spet vse dela), da moramo telefon nesti na servis, da pogleda, če se ga sploh splača popravit. Če se ga, ga bodo popravili, sicer pa ga bomo vrgli v koš in kupili novega. In to sem morala ponoviti vsaj 5x, če ne več. Na koncu je že sama delala obnovo in doma babi razlagala, da ji "SITI" (city) kartica nagaja.user posted image  Podobna štorija je bila včeraj z baterijami in urami. Da ne dolgovezim - Niko zanimajo realne zadeve in je povsem zadovoljna, če ji npr. do potankosti razlagam, kako pri Tomažu zamenjajo žarnico v avtomobilski luči. Izvirni greh bo najbrž v tem, da sem ji, ko je bila še dojenček, časopise prebirala na glas, ker jo je to pomirjalo pred spanjem.user posted image

Zdaj pa še naše vikend poročilo. V soboto smo šli k Tomažu v službo, avte gledat, Niki je to v strašno veselje. Popoldan smo zabušavali, lenarili.. dokler proti večeru nismo dobili obiskov s Primorske. Memole, prišla je Ingrid z Davorjem in Lauro.user posted image  Moja dva sta šla žurat na Dolenjsko, ker je očetov najstarejši brat z ženo praznoval zlato poroko. Za očija je bil to prvi večji podvig po posegu, ampak sta se presenetljivo dolgo zadržala. Domov sta prišla ob pol dveh zjutraj!!! Pa na dolenjskem koncu sta padla v pravi snežni metež. Svašta. Tu pa tak drek od vremena.

Včeraj smo bili dopoldan pri maši, potem naša običajna kavica v Havani, kosilo, spanje (no, midva sva po dolgem času gledala malo TV - smučanje), popoldan, ko se je Nika zbudila, pa smo se v Polni skledi dobili z mojo prijateljico in malce zalili mojih 38 let. Niko sem našemila v medvedka (kostum ji je prav - bravo, jaz!), se ni upirala, le z medvedovo glavo (pokrivalom) je bil večji problem, ga ni in ni hotela nataknit na glavo. Ker jo poznam in vem, da je to bil problem že lani z marjetico, smo pač kar vztrajali in preživeli solzni napad, potem pa se je sprijaznila oz. ji je vse skupaj postalo všeč. V Polni skledi sem ji kapico slekla, ker je vendarle vse en sam poliester in bi ji bilo prevroče. Kostumček pa je imela gor. Se bom potrudila slike danes zvečer zloudat s fotkiča, pa jih prilepim.

Danes popoldan mi pridejo s Telemacha priključit digitalni paket trojček - prehajamo na digitalno telefonijo. Ostalo smo imeli že prej, zdaj pa sem se kar odločila za ta trojček, saj s T2 ni nič oz. nihče ne ve, kdaj bo dejansko priklop možen. Omarico sicer imamo na bajti že nekaj časa, ampak mi na T2 ne znajo niti približno povedat, kdaj bo sistem zares zaživel.

Niko je danes Tomaž peljal v vrtec, jutri pa jo bom jaz, ker jo bom oblekla v pustni kostumček.

Upam, da se vsi vendarle toliko sestavimo, da bomo lahko realizirali naše Radence. Res ne bi rada še drugič odpovedala....

Nič, grem delat. Šefica je šla smučat v Francijo, pa jaz "čuvam hišo"....user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.2.2008 10:33:26   
pety78
Ojla,

Pravkar je bil pri meni mizar, da bo naredil omaro za spalnico. Sem na gradnjo napisala, kakšna bo....kopiram...

Evo, zgornja polovica omare je obešalnik na vzmet, torej ta, ki se ven potegne, potem sta dva predala, eden zraven drugega (namesto ene izvlečne police), nato pa do podna izvlečne police. Globina omare je 70 cm, širina je cca 190, zraven pa je še ena omara, ki ni na drsna vrata, globoka cca 55 cm. Tam pa je na eni polovici nekaj poličk, ostalo so predali, na drugi polovici pa tudi ene polička na vrhu in obešalnik za plašče, ....A bo ok?

Kaj pravite, sem se ok odločila?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.2.2008 10:51:01   
Nika v službi
Ej, Pety, a imaš kakšno sliko, na kateri je kaka taka notranjost omare, ki ti je všeč? Tole vse skupaj si malce težko predstavljam, no, na slikicah je lažje.

Moje naslednje omare bodo vgradne z drsnimi vrati, take ogromne. Da bo dovolj prostora za viseče zadeve (midva imava precej stvari po obešalnikih), pa tudi police in predali morajo zadostiti potrebam. Težko ti kaj uporabnega rečem, ker je odvisno od razporeditve - meni je pomembno, da so police in predali dovolj visoki oz. globoki, da se notri kaj dejansko lahko spravi.

A nisi šla nič okoli pogledat, jaz si najlažje izberem, če dejansko vidim razstavljene sisteme. Za to mi je zakon Ikea. Potem pa si pač sam "zdizajniraš" svojo izvedbo.

Poglej si tule, mogoče najdeš kakšno idejo....

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 4.2.2008 10:53:14 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.2.2008 20:33:40   
Nika v službi
Dober večer!

Ja, kje pa ste vse?

Jaz sem domačo nalogo naredila in prilagam slikice naše maškare:

maškara na dvorišču
user posted image

maškara v Polni skledi
user posted image

maškara brez pokrivala
user posted image

Tako pa izgleda prava Nika v službi
user posted image

Seveda gre za Tomaževo pisarno v AH Real (tam, kjer avte popravljajouser posted image ).

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 581
4.2.2008 22:45:01   
pety78
ANDREJA, vse najboljše za tvoj rojstni dan.user posted image Upam, da si dan preživela lepo in da so te otroci ubogali. Je pa zjutraj imel Vid v roki nekaj kovancev, pa kar na lepem reče, da jih bo dal Andreji... Če ti jih da, si kar kavico privošči. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika, tega Jerryja imamo doma, pa ga naš ni hotel obleči. Mogoče ga bo jutri v vrtcu, ko bo ostale videl. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
4.2.2008 22:51:16   
teta beta
Tažana, vse naj najboljše! Veliko zdravjaa, sreče in močnih živcev v službi! Pa še enega malega škrata in veliko ljubezni v družini!

2ursae, nismo ukinili pravljic, ampak pred spanjem jih navadno več ne beremo. Male lučke nimam pri postelji in moram imeti prižgano veliko, kar je pa potem čisto presvetlo in potem ni nobenega umirjanja ipd. Včasih ji še povem pravljico iz  glave, dostikrat pa kar brez tega.

Nika, CD s pravljicami imamo mi v avtu. Pred spanjem ali notri v stanovanju ji ga ne bi predvajala, je res skoraj brezveze, saj je čar pravljic ravno v starševskem pripovedovanju ali branju, za v avto je pa fajn. Pa še kako idejo dobiš. mi imamo CD od Sparkyja, gor pa so Rdeča kapica, Obuti maček, Mojca Pokrajculja, Cesarjeva nova oblačila, Lisica in zajec, imamo pa še Mizica pogrni se, ki smo jo dobili zraven čokolešnika user posted image .
Mislim, da lahko zadnjo sliko uporabiš za svoj avatar. prava šefica bi bila!

Pety, jaz si tudi ne znam predstavljat te omare.

Tako sem zmatrana, da drugič napišem kaj več. Sem šele pred kratkim prišla z inštrukcij, pa cel dan že letam okoli. grem spat. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 583
4.2.2008 23:40:56   
2ursae
user posted image  za mojga Anžeta - sva se podnevi lepo zmenila, da bo zvečer dobil eno pravljico in tri pesmice po lastnem izboru. Sem mu prebrala Kdo je napravil Vidku srajčico in zapela 3 pesmice, pol je pa hotel imet prižgano lučko in sva se zmenila, da grem lahko dol, če mu jo pustim in je lepo sam zaspal user posted image . Le tako naprej ... user posted image

tažana, vse najboljše user posted image .

nika, lepe slikce, mi je najbolj všeč ta prva, k ima tako lep plašček user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 584
5.2.2008 8:50:38   
Pia67
Ja, res upam, da bom konec tedna, ko G. pride poslikala Nino. Mobilnik naredi zelo slabo fotko in to, ne bi bilo to. Neumno pa mi je kupovat kak digič, ki ima skromno spominsko kartico in funkcije, ker naknadno zapraviš morje denarja za razširitev spomina, rabljenih zadev pa zaradi baterij raje ne bi kupovala, ker nikoli ne veš kaj so počeli s fotoaparatom. Res sva mal bolj na tesnem z denarjem (dnevna poraba je do 8 €), sicer, kdo pa v tem času ni user posted image  . Upam, da bom zopet dobila kako naročilo, pa vrt bo prispeval svoje, pa bo.

Glede pustnih preoblek. Res je, da je ponudba ogromna, veliko ljudi ne šiva in so mal prikrajšani zaradi tega, se pa da marsikaj zlepit, pripet, pobarvat itd. Morda namig za drugo leto: ena deklica je bila oblečena v pulover in hlače peščene barve, po sebi pa je imela z navadnim selotejpom polepljeno bršljanovo listje(ne povsod) in še klobuk, je bil lepo okrašen. enostavno in domiselno.

Pravljice: ponavadi greva z Nino 1x tedensko v knjižnico in nabereva do 10 knjigic, ki jih potem žuliva do naslednjega tedna. Ponavadi do 5 knjig na večer, kar se raztegne na uro in pol user posted image . Je pa obsedena s knjigami o človeškem telesuuser posted image , kaj se dogaja pri zdravniku, kako zdravijo otroke itd. Se mi zdi, da je včasih kar mali hipohonder, ko si kar nekaj zmišljuje kaj jo kao boli (npr. malček odbit noht, modrica, mozoljček). Aja, pa odkrila je gumbek spodaj in je vsa ponosna nanj.user posted image

Upam, da poleg simpatične Daše in Nike, še ugledam kako fotko vaših najmlajših.

Drugače nič novega, danes vodena telovadba odpade, ker je zopet pustna povorka, Nina v vrtcu najbrž že veselo pleše, jaz pa se sprevljam k interni invenuri.

Aja, glede srečanja, a čmo kak placek rezervirat?user posted image  Polna skleda? Kolosej?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.2.2008 10:29:52   
Nika v službi
Dober dan, maškare!user posted image

Jaz sem danes našo maškaro pospremila v vrtec, so bili vsi (razen ene punčke) iz njene skupine našemljeni, vključno z vzgojiteljicama. Sami levčki, miške (teh je cel kupuser posted image ), pikapolonice (obe vzgojiteljici), klovn, mucki... Luštkano. Ko si, Pety, omenila, da imate tega Jerry-ja doma, me je popadel smeh. Meni namreč Tomaž že ves čas govori, da je to Tom (a ni bil maček Tom, Jerry pa miš?), jaz pa sem si nekako v glavo vbila, da je to medvedek...user posted image  Ne vem, zakaj, sem takrat, ko sem kupovala, mislila, da je medved. Najbrž zaradi trebuščka, ki me spominja na medvedka. Rep in glava sta pa res nekam "mačja".user posted image

Me je pa v vrtcu pričakalo zelo neprijetno obvestilo: Imamo primer slinavke. Grrr! V bistvu so fantiča domov poslali že v četrtek prejšnji teden, ker ni hotel jesti, starši pa so šele včeraj sporočili, da gre za slinavko. Zdaj držim pesti, da se ji ostali člani skupine ognejo, če štejem od četrtka do danes, je to že 6. dan, bolniček je kužen že pred izbruhom bolezni, od okužbe do izbruha traja od 3 - 9 dni, v povprečju 7, torej še kak dan počakamo in upamo, da mine brez težav. Držite pesti! Pa kaj nam tile Radenci res niso usojeni?!

Teta beta, hvala za idejo. Mogoče pa res uporabim tole slikico za avatar....
Kaj pa dela B. s tabo zadnje čase, da si tako utrujena?user posted image

2ursae, lepo, da je uspavanje s pravljicami tako krasno steklo. Le tako naprej!

Pia, dobra ideja glede rezervacije. Sem kar malce pozabila, da se naše srečanje hitro približuje. Hvala za opozorilo. Hm, če mene vprašate, sem absolutno za Polno skledo, ker v Koloseju nimajo nobenih rekvizitov, samo tiste blazine, ki pa so jih naši čmrlji že malce prerasli, bi rekla. Če pa bi druge rajši Kolosej, pa tudi ni blema. Igralnica v PS je sicer relativno majhna in tudi vpliva nimamo, da bi jo rezervirali povsem za nas, ampak navkljub vsemu sem jaz bolj za to varianto. Mizo oz. prostor pa lahko rezerviram, če se tako odločimo. Sporočite, kaj vam bolj ustreza in od katere ure dalje naj naredim rezervacijo, pa bom kontaktirala PS.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 11:01:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 587
5.2.2008 13:23:41   
pety78
Ko si, Pety, omenila, da imate tega Jerry-ja doma, me je popadel smeh. Meni namreč Tomaž že ves čas govori, da je to Tom (a ni bil maček Tom, Jerry pa miš?), jaz pa sem si nekako v glavo vbila, da je to medvedek... Ne vem, zakaj, sem takrat, ko sem kupovala, mislila, da je medved. Najbrž zaradi trebuščka, ki me spominja na medvedka. Rep in glava sta pa res nekam "mačja".

user posted image user posted image user posted image user posted image

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiška, Nika, miška je. user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ivo-s.de/wp/ivo_files/tj1.jpg

Miška ima bolj okrogla ušesa, muca pa špičasta. Pa miška je rjave barve, muca pa sive. Res pa je, da je obraz bolj sivkast, ampak meni se vseeno zdi, da je daleč od medveda, pa da je miška. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, zdej se bom pa poscala od smeha. Upam, da se ne bo našla še katera in s čim dokazala, da ni ne eno ne drugo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.2.2008 13:35:11   
Nika v službi
Joj, za crknit, Pety. Se mi je make-up čisto razmazal, tako sem se zdaj nasmejala.

Čaki, v risanki je Tom maček in Jerry miš. Glava je - če žeuser posted image  - bolj podobna Tomu (mačku - mijavuser posted image , da ne bo pomote), trup pa miški (Jerry - mouse, sirček, mišnica...user posted image ).

Priznam, ni medvedek, ker medvedi nimajo takih dolgih repov. user posted image user posted image

Jaz pravim, da je TOM - torej mačkon. O, hudiča, kakšna dilema. Če bi bila pikapolnica, ne bi bilo dvomov.

Imam pa očitno res malce popačeno sliko - danes oddam Niko-medvedka-mačkona-mišona v vrtec in nagovorim sestrici, ki sta bili enako oblečeni - o, kakšni luštkani pikapolonici. Pa me Klavdija (pom. vzg.) popravi, da sta - miški!
Dolga pajkova noga, bi rekla 2ursae, pa saj imata bele pikice po rdeči oblekici, kako sta lahko miški, no....user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 589
5.2.2008 18:34:29   
teta beta
user posted image user posted image user posted image Joj, Nika, če je pa to mačka, potem pa res rabiš nove leče! Ali pa obisk v kakšnem živalskem vrtu user posted image ! Jaz sem že sinoči hotela komentirat, da ti medvedek, ampak Jerry, pa sem potem pozabila. Ampak ti si pa šele slika - TOM! user posted image

Saj bi prilepila sliko, pa ne znam. No, le oglej si razliko user posted image . Več pa potem, ko gre Daša spat.

tuki

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.2.2008 9:37:02 >

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 590
5.2.2008 23:34:36   
2ursae
danes sem končno videla Rubna ... kolk je cortik, pa ful se rad smeje user posted image user posted image . je bil prava luštna pika poka user posted image .

še naše fotke:

mami je rožica, Bor pa čebelica
user posted image

user posted image

pa še kako se moji čupci poda "metal look"

user posted image

Pa še Anijeva umetnina:

user posted image

ja, uganile ste: rdeči podaljšek user posted image

nočka

pa še:

sem pa Polno skledo

Neposredna povezava do sporočila: 591
6.2.2008 7:52:11   
Nika v službi
Dobro jutro!

Ma, ne, no, tudi ti, Teta beta!!!!!! Pa kako noben ne vidi, da je to medvedek, pardon maček!user posted image user posted image

Ej, vdam se. Po natančnem ogledu slik pokorno javljam, da sem zabulila na celi črti. Moja ljubljena hčerkica je bila našemljena v miško. Jerry-ja. Ste zadovoljne?user posted image

Še dobro, da ste me rešile pred veliko sramoto - si predstavljate, da se slučajno odločim kostumček prodati in objavim oglas na Bolhi - ugodno prodam pustni kostum medvedka (mačka)....user posted image user posted image user posted image

2ursae, ti nisi nič rekla, slutim, da se strinjaš z mano... A ne da je mačka?user posted image

Slikice so ful luštkane, sem si pogledala tudi celoten album, ker sem opazila link spodaj. Meni je najbolj všeč tista, kjer tvoja dva čupavka skupaj ležita v posteljici in ogledujeta mobil. Anže proti Boru izgleda pravi velikan.

Ampak tele lobanje - grrr, kaj mi ne potegnejo. user posted image

Torej, zaenkrat se nagibamo k odločitvi za Polno skledo. A je katera sploh že bila tam? V mislih za rezervacijo imam kar tisti set miz, ki stojijo vzporedno z igralnico... A vam ustreza?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.2.2008 9:04:59   
Pia67
Ej, Nika, si me tolk zrajcalauser posted image s to Polno skledo že v preteklosti, da moram nujno pokukat kaka je ponudba. Včasih preberem kako kritiko na račun lokalov (Nedelo) itd, pa sem si zapomnila ime in lokacijo, saj je to nabrž ona zadeva iz Monsa, ki jo vidiš s ceste (priznam, nisem preverjala na netu in sem mal komot in te sprasujem). No, pa Nikine fotke na Ecoretu (severni jelen, gugalnik) in ostale pritikline iz Ikeje so bile tudi premišljevanja vredne, si nisem mislila, da imajo tako spedenano igralnico.
Tako, da imaš najin glas za PS in ti kar rezerviraj, če utegneš. Hvala! Drgač lahko tud jaz, sam pol po ziher spet kaj čudnegauser posted image  Itak pa veš, da sem jaz mal v letih in ziheraška (mislim glede rezervacij)... Glede ure mi je vseeno, lahko prideva kadarkoli, ker nimam predavanj.
Aja, Nika, upam, da ste zdravi in da greste v toplice. Držim pesti.

2ursae, sem prav vesela, da si prilepila fotke malega čmrlja, kako hitro raste. Oni podaljšek pa je pika na I, na Anijevi sliki.user posted image

Evo, terensko delo, blato, pomladanske rožice in še kaj me čakajo.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 9:24:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
6.2.2008 9:48:03   
Nika v službi
No, končno ena. Valla, hvala!!!!!user posted image user posted image

No, pogled od zadaj pa sledi....

Pia, ja, PS je restavracija v sklopu h. Mons in jo vidiš s ceste. Popolnoma drži. Saj sam prostor in ponudba nič prav nič "vau", nam je predvsem všeč samopostrežni način ter igralnica, ker se Nika notri lepo zamoti. Imajo Ikeino opremo, ja, si prav opazila. Prostor sicer ni velik, ampak saj tudi naša Nika igralni del preprosto "razširi" tudi v jedilniški del....user posted image  Obstaja tudi Martinova soba, ampak ne vem, če je ravno smiselno, da jo rezerviram, ker srečanje ni mišljeno kot neko konkretno praznovanje. Če rezerviram zgolj mizo, je pa brez posebnih obveznosti in si hrano in pijačo pač naberemo sami po lastnih potrebah, željah....

Ajde, zdaj mi pa povejte, kdaj začnemo? Kar se nas tiče, je mogoče od cca. 9:30 dalje, pa tja do 12:30, max. 13:00, ker potem gre Nika spat. Popoldne pa kadarkoli po 15. uri, ko se princeska zbudi.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 6.2.2008 9:51:03 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.2.2008 12:18:22   
pety78
Dobro jutro miške, mačke, medvedki...eh, saj je vse tako eno in isto...user posted image

Aja, Nika, grem včeraj po Vida, pa pride iz vrtca ena punčka v rdeči oblekici z belimi pikami....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga moja, to NI pikapolonica, ampak miki miška....user posted image user posted image user posted image Js sem skor crknala, ko sem se mogla lepo delati in zadrževati smeh, ker sem bila sama. Bi ful blentavo zgledala. user posted image user posted image user posted image

Evo, samo zate... tukaj
Glede Polne sklede sem ZA! Sva bila z Matjažem že parkrat tam. Za jesti je bilo res izjemno dobro in se mi zdi da res kvaliltetno, cena pa tudi temu primerna. user posted image Sicer ni pretirana, no, ampak glede na količino... Jaz sem se sicer ponavadi kar fajn najedla, Matjaž je pa še kako orng sladico moral zmazati, pa je bilo. user posted image

Mi pa dopoldanska ura bolj odgovarja, recimo okoli 9.00, ker popoldan mali spi, včasih potegne tudi do 16. ali več, potem pa preden pridemo iz Tržiča verjetno vas več ne bi bilo tam. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.2.2008 9:37:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 596
6.2.2008 12:32:10   
Nika v službi
O, Krščen Matiček, očitno sem krepko potrebna obnove osnov risank in likov, ki nastopajo notri. Jaz pač poznam samo klasično, simpatično, sivo - poljsko miš brez obleke.user posted image

Hvala vsem, ker me tako tekoče osveščate. Le zakaj,user posted image , nisem izbrala klovna ali pikapolonice?! Tam vsaj nobenega dvoma ni bilo, kaj predstavljata.

Pety, pa saj je v PS samopostrežni način, porcije si sam sestaviš! Meni osebno se zdijo pa prej velike kot majhne, sploh tisti prvi del, kjer so vedno kakšne testenine. Ti kuharček nabaše tako šeflo, da komaj vse poješ. Kaj pa vem, jaz nisem nikoli imela problemov, da bi se mi porcije zdele premajhne. Nabere se pa hitro, sploh ker si vzameš več stvari - juha, pa glavna jed, pa solata, pa včasih še kakšna sladica, kavica, pijačka...

A rečemo potem okoli 9:00?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.2.2008 13:58:46   
memole
Pozdravljene po dolgem času!

Najprej čestitke tažani in Niki za roj.dan!

Naša je bla prejšnji teden cel teden doma zaradi uhca!
Sedaj je pa že v vrtcu!
V nedeljo smo bli v Cerknici na pustu in je tam snežilo zvečer ko smo šli pa nazaj je pa dež padal!
Lara je zelo uživala!
Slike so v albumu ki je pripet spodajuser posted image

Nika lepo da so prišli na obisk!
Kako je pa kaj Andreja?
Vem pa da je ni blo z njimi ampak mogoče ti je pa kej Ingrid povedala!user posted image user posted image

Vaše maškarce so pa vse prav lepe ble!

Glede programa za slike urejat jaz uporabljam scrapbook!

Lari zvečer povem pravljico o luni!
Dobila je eno lunico ki ima notri melodijo ko potegneš za uni trakec začne uspavanka in potem ji iz te lunice preberem pravljico!
Včasih ji tudi pravljico o rdeči kapici povem!

Pri nas je danes lep sonček in bomo šle z Laro mal na sprehod!

No se še kej oglasim!
Zdej jo grem pa v vrtec iskat!

Lepo se imejte pa lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 598
6.2.2008 14:48:52   
Nika v službi
Memole, hej, a mi ti hočeš kaj povedat glede Andreje? A je noseča?! Bo poroka?
Ne, Ingrid ni nič rekla, povedala je samo, da sedaj urejajo pri Andreji stanovanje in da Davor hodi pomagat.

Sem pogledala slikice, pa ne samo tiste iz Cerknice, materiala je kar veliko, sem malce prelistala. Vam pa dogaja!user posted image  Pa da imaš čas vse slike takole urejat... uf, ko bi meni uspelo enkrat takole po albumih zložit vse te tisoče slik, ki jih imam na compu!

A se nam bosta z Laro pridružile na srečanju 16.02.? Prisrčno vabljeni, da se še v živo zagledamo!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.2.2008 20:31:35   
tažana
čer!

evo še mene. končno sem si priborila računalnik user posted image . Aljaž je nekaj delal pa sem bila čisto odrezana user posted image . potem pa nič ne vem kaj se dogaja.

pety: sem se šele sedaj spomnila na tiste kovančke. jaz sem jih Vidu dala v bundo (mislim da levi žep). upam da ste jih našli. sem ti čisto pozabila naročit. (uf že sedaj sem tako sklerozna kaj šele bo user posted image )

drugače pa je pust uspel. mi smo bili družina psov. pa je bila tamala ful dobra je kar naprej nekaj lajala user posted image .
pa gospodična bi kar še nosila tega kuža.
tudi v vrtcu je bilo super. naj povem še prikodo z Vidom. kot je že pety povedala mu maškare niso bile preveč pri srcu. in ko sem ga previjala z ušesi na glavi in narisanim nosom mi je kot lajna ponavljal: ti nisi hud kuža, ti nisi hud kuža... user posted image  ne vem a je sebe hotel prepričati v to ali pa je mene hotel hipnotizirati user posted image  user posted image  
- pety prej se nisem spomnila da bi ti povedala boš pa tukaj prebrala user posted image .

16.12- še vedno upamo da pridemo. sicer smo obljubili našo prisotnost še nekje drugje user posted image  ampak se moram samo en fino dober razlog spomnit pa bo.
glede ure meni osebno bolj odgovorja dopoldan iz podobnih razlog kot pety. user posted image

zdej grem pa nazaj brskat, kako se tukaj vmes vstavi slika user posted image . mislim da je nakja strani nazaj to že ena spraševala pa nisem imela časa vsega prebrat user posted image . če se pa kateri da šeenkrat napisat bom pa tudi zelo vesela. pridne bodite- ups,  otroci pridni bodite pa nič nagajat pa spat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: