Pia67
|
Nika, vse najboljše. Nisem čisto ažurna, ziher pa praznujete ta trenutek. Tažana, teb pa vse najboljše v ponedejek, 4.2. Valla, sem si mislila, da je bila poroka na Otočcu. Poznam nekaj tamkajšnjih animatorjev, če pa bi imela posebne želje, bi ti zrihtal tudi bele golobčke, da ju bi spustila (lahko uganeš iz katerega golobnjačka). Doroteja, kar pogumno po pregledu DNK. V primeru našega Bora, ni bilo gensko pogojenih okvar in je bil strah toliko večji. Borova sestrica pa je taka punca, da samo gledaš. Lepo, da se oglasiš. Kletvice: moj shit je že zdavnaj dobil zvesto ponašalko in sem jih že slišala kako govorim pred nedolžnim otrošiškom. Z Nino sva še vedno zdravi, viroza se sicer nesramno seli od sosedov, do znancev, skratka, ne mine dan, da ne srečam kakega bolnička. Vreme je kot nalašč za to, prilike ob Pustu tudi. No, upam, da dočakava jutrišnje glavno rajanje. Danes sem Nino našemila in šli poslušat Damjano Golavšek, ki se zna res dobro približat otrokom. Nina je dobila celo nagrado za izviren kostum (plošček, konfete in plato krofov), ker je bila redek, po mojih šiviljskih ocenah edini otrok z doma izdelanim kostumom. Tako, da zdaj utrujena spančka, jutri pa imamo glavno pustno rajanje z društvom Mojca, kjer bo potalanih 600 krofov, 600 nagrad sponzorjev, pela pa bosta Marjan Novina in Melita Osolnik. V torek pa bo rajanje v vrtcu in popoldne po mestnih ulicah in v TUŠ-u. Skratka, v NM je Pust res čislan praznik. Fotke iz znanih razlogov nimam, se pa bomo morda poslikal jutri, ko bo kolegica fotografinja prinesla svojo fotokramo seboj, al pa naknadno, ko bo oče G. utegnil Drugače sem v teh dneh splezala nekaj grap in komaj čakam konec naslednjega tedna, ko se bomo odpravili na slovenski diamant, Jalovec. In zdaj grem mal tečt, ker s snegom itak ni nič, dežuje ne, samo romantično pihlja okoli vogalov. Damjana
|