|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.2.2008 21:20:48   
2ursae
srečanje: kot se spomnim, sem že na začetku prosila, če ne bi bilo dopoldne, ker imamo ob 10ih plavanje - saj lahko pridem po tem, sam vprašanje, če se mi splača, glede na to, da boste ob 9ih že začele. Prišla bi namreč nekje proti dvanajsti, ko boste vse že utrujene, pa tudi sicer pravite, da ne boste dolgo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.2.2008 22:43:54   
benika
Čer,

jaz se javljam iz mamičinega kompa, ker je moj...ja, prav ste ugotovile...crkniluser posted image

Pri nas je še vedno vse po starem. Jakob je gladko zamenjal dan za no in tako imamo veselje tam nekje do štirih, petih zjutraj, ko mali vragec končno zaspi. In ob šestih se potem zbudi Beni...začaran krog iz katerega trenutno ne najdemo rešitve. Še dobro, da gre Benč v vrtec, da se vsaj dopoldne lahko malce naspimo. In tako se po tanovem zbujamo tam okoli enih, pol dveh popoldne, se najemo, oblečemo, zakurblamo voziček in gremo prevetrit misli in duha. Po Benija gremo namreč peš v vrtec, da smo vsaj malo na zraku.

Sej če je Edo doma, še nekak gre, ko se malo menjavava, ko pa ga ponoči ni, je pa kr mal krize. Ampak, sej bo, a neuser posted image

Glede srečanja; Urša je res prosila, če bi se čahko dobile popoldne in tudi meni bi, glede na naš trenutni ritem funkcioniranja, bolj pasalo priti popoldne. Ampak se bom pa seveda prilagodila večini, ni panike. Ko se boste zmenile fiksno, kako in kaj, nej prosim ena napiše z rdečimi črkami, da ne zgrešim ure in kraja.pliiiiiiiiiisuser posted image

Maškare; Benjamin je letos predstavljal mačka Toma, ki z veseljem poje miško Jerry-ja (jah Nika, še dobr, da se nismo srečaliuser posted image user posted image user posted image ). Se je še kar z veseljem stlačil v kostum, pa še naučili smo ga, kako maškare prosijo za denaruser posted image  V torek so imeli pustovanje še v vrtcu in je bilo kar fajn.

Pravljice; mi Benjaminu prebiramo pravljice, ki smo jih naročili pri časopisu Dnevnik. So ful preproste, kratke in mali jih res rad posluša. Njegova najljubša je trenutno Obuti mačak in pa Grdi raček.

Tažana, tudi ti si bila krasna nevesta, pa ženin je bil tudi fejstuser posted image

Mi smo bili danes na Stomatološki kliniki na kontroli za shizo. Vse je OK in kontrolo imamo spet čez 2 meseca.

Sedaj pa letim, ker mala srakica kliče mamo srako. Če mi bo naklonil še kej časa, pa naložim še nekaj slik v album.

lp bejbe

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.2.2008 22:55:45   
pety78
naj povem še prikodo z Vidom. kot je že pety povedala mu maškare niso bile preveč pri srcu. in ko sem ga previjala z ušesi na glavi in narisanim nosom mi je kot lajna ponavljal: ti nisi hud kuža, ti nisi hud kuža... ne vem a je sebe hotel prepričati v to ali pa je mene hotel hipnotizirati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG, jaz pa prej slišim, ko reče Vid v sobici, kjer sta se "uspavala" z Matjažem, nekaj o Andreji...Pa vprašam Matjaža, kaj je rekel, pa pove, da je rekel: Andreja je prijazen kužek! In me seveda pouči, da si bila za pusta kužek, ker mi najprej ni bilo nič jasno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, opazila sem, da se včasih v risankah kakih neprijaznih likov boji in potem reče, da je ta in ta prijazen, da ni hud...Malo se te je pa bal, ja. user posted image user posted image user posted image Ampak se je očitno prepričal, da si prijazen kužek. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.2.2008 22:58:25   
pety78
O, benika, revica, a tako ste vi ponočnjaki? Joj, madonca, kaj vse me še čaka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.2.2008 23:04:15   
benika
Evo, tule so slikice

user posted image
Naš mali pubertetnik. Glavico ima bogi revež polno mozolčkov.

user posted image

Ta velika maškara.

< Sporočilo je popravil benika -- 6.2.2008 23:19:33 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.2.2008 0:03:02   
2ursae
benika, user posted image user posted image  za tvoja mulčka. Kaj zna Beni pozirat user posted image , Jakob je pa mali cukrček user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.2.2008 7:11:26   
Nika v službi
Dobro jutro!

Najprej glede srečanja, ker sem tukaj samo še danes, potem pa me do 13.02. ni, pa bi rada tole rezervacijo uredila pred odhodom.

2ursae, dobro se spominjam, da si prosila za dopoldansko uro, sem še sama navedla tvojo prošnjo, takrat si odgovorila takole:

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Upam, da nam 16.02. uspe srečanje, Urška je prosila, da bi bilo to popoldne, ker imajo dopoldan tečaj plavanja.

sem pol razmišljala in če bi bila večina ZA dopoldne, bi mi3je lahko prišli po plavanju, ob ene pol dvanajstih ... bi mi bilo boljš popoldne, če pa se odločite za prej, se bomo pa lahko organizirali, da ne bom manjkala user posted image

Zdaj iz tega začaranega kroga ne znam odplezat. Večina malčkov gre še vedno spat, a ne? 2ursae, a Anže ti ne spi več čez dan? Kako si mislila to uredit v primeru, da bi prišli po plavanju?

Kot sem rekla, kar se mene tiče, lahko pridem dopoldne ali popoldne. Je pa res, da popoldne pred 15. uro oz. ko se Nika zbudi, ne morem. Dopoldanski del v principu lahko potegnem tudi preko dvanajste ure, samo po tej varianti moram pritroskat quinny-ja, da bo Nika notri spala. Jasno mi je, da je za ne-Ljubljančane (predvsem Pety in Pia) bolj prikladno dopoldan, ker je potem res že lahko precej pozno, ko se malčki zbudijo in da šele grejo na pot. Sicer ne vem, kdaj vaši odhajajo spat, ampak mogoče je varianta tudi res tam okoli 16:00, 17:00, ko se vsi zbudijo, samo če se vam bo dalo priti tako pozno. Kar se mene tiče ni problema.

2ursae, kaj pa če prideš ti z Borom, Anžeta na plavanje pelje Uroš in potem se še onadva pridružita po plavanju?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
7.2.2008 7:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
7.2.2008 8:03:48   
Nika v službi
Naj nadaljujem, prej sem pozabila pokomentirati še ostale poste.

Tažana, a tak hud kuža si bila, da se te še otroci bojijo?!user posted image  Je pa luštkana, tale zgodbica z Vidom, očitno ima poseben sistem samoprepričevanja... Mogoče bi ga lahko uporabila tudi jaz, sploh sedaj v času posta - nisem lačna, nisem lačna....user posted image

Benika, ti imaš pa res smolo s compom. Pa še tole s spanjem. Oh, revica, saj bo, saj bo. Najbrž ti tale moja tolažba ful pomaga, a ne?user posted image

Beni je carski. Pa saj dva mačka bi se dokaj dobro razumela, se ti ne zdi?!user posted image user posted image

Mala pikica user posted image  Jakob je pa tudi precej zrasel, meni se zdi prav očitno večji oz. konkretnejši kot takrat, ko smo se videli. user posted image  Kakšne pikice pa so revčka napadle, a samo po ličkih? A ga kaj srbi? No, upam, da hitro mine.

Valla, naša Nika še kar spi čez dan, ja. Sicer včasih ona kao ne bi šla spat, pa zna občasno tudi trajat, da zaspi, ampak če je pa cel dan pokonci, je pa sitna kot user posted image . Zato pač s spanjem kar vztrajamo, tudi v vrtcu brez problema in hitro zaspi. Mnogo hitreje kot doma.user posted image  Itak, vrtec rules. Spi pa od 1 - 2 uri, v povprečju pa 1,5h.

No, pa naredimo spisek:

Tiste, ki jim bolj ustreza popoldan ali jim je vseeno:
1. 2ursae
2. Benika
3. Valla
4. Pia
5. Nika

Tiste, ki bi raje dopoldan:

1. Pety
2. Tažana

Nedefinirana mi ostaja Teta beta, ampak kolikor jo poznam, ponavadi ne komplicira in jo po moje lahko dam tudi v prvi spisek. Hm, popoldan "zmaguje"... kaj zdaj, Pety in Tažana, a bi vseeno lahko prišle potem, ko se vajina črička zbudita?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.2.2008 9:26:19   
benika

Beni je carski. Pa saj dva mačka bi se dokaj dobro razumela, se ti ne zdi?!user posted image user posted image

Jerry je miš, ženska, mišuser posted image user posted image user posted image

Mala pikica Jakob je pa tudi precej zrasel, meni se zdi prav očitno večji oz. konkretnejši kot takrat, ko smo se videli. Kakšne pikice pa so revčka napadle, a samo po ličkih? A ga kaj srbi? No, upam, da hitro mine.

Ma to se mu koža ćisti in ima olno glavico teh mozoljčkov. Pa na tej sliki še ne zgleda tako grozno, je bilo še kr hujše.

Neposredna povezava do sporočila: 610
7.2.2008 9:35:11   
Pia67
Na hitro sem gor skočila in na hitro nakracljala, da mi je glede srečanja sicer vseeno, lahko pa tud popodan bolj pozno, ker itak bi Nina po kosilu zaspala v avtu, ko bi šli do LJ ( v bistvu bi bilo to zelo priročno), potem pa narediva še kak giro in prideva ob uri, ki jo boste dogovorili ... najkasneje okol 18. pa domov. Tako, da zarad mene kadarkoli. Upam le, mi ne prestavijo gorniškega predavanja in praktičnih vaj s tega vikenda na naslednji, ker je zdaj nevarnost plazov.user posted image user posted image user posted image

Še vprašanje za krajšanje časa (to je bilo ironično, saj ga itak nimate na pretek):

Kateri job bi sprejele?
1. job:
Plača 380 € neto(malca in prevoz všteta), za dobo enega leta, možnost podaljšanja, tovarna, bi morda šla v stečaj, je pa v branži moje osnovne izobrazbe.

2. job:
Plača 900 € neto, do konca junija (torej nekaj mesecev), septembra bi mi morda podaljšal, če bi se izkazala oz. če ne bi bilo kandidatov, ki imajo primernejšo izobrazbo. Po vsej verjetnosti in izkušnjah bi potegnila takratko (ja, uganili ste, da je to šolstvo).

Poklic 2 rada opravljam, pri 1 pa bi morda lahko napredovala. Hm, kaj bi dala za eno dobro šlogarco user posted image

Hvala, ker ste sodelovale v kratki anketi user posted image

Pa lep podaljšan vikend, sonceeeeeeeeeeeee

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 611
7.2.2008 9:52:18   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jerry je miš, ženska, mišuser posted image user posted image user posted image

Ej, to lekcijo sem že vzela. Saj zato sem pa napisala, da se bosta kao dva mačka pa ja zastopila. Štos, Benika, štos. Hec, joke, poskočica.user posted image user posted image

Pia, držim pesti, da bosta z Nino lahko prišli.

Drugače pa je težka tale tvoja anketa. Imam nekaj dodatnih vprašanj:

1. Koliko in v kakšnem času pa lahko napreduješ? Do kakšnega zneska realno prideš in v kolikšnem času? Za katero podjetje pa gre? Imam kar nekaj informacij iz gospodarstva, mogoče lahko preverim, kako stoji omenjeno podjetje oz. tovarna (IBON in te zadeve...). Kakšen je delovni čas, oddaljenost od doma...

2. Moja kolegica dela v šolstvu že več let, čeprav njena izobrazba ne ustreza. Res je, da je podvržena dodatnemu stresu, ker nikoli ne ve, kdaj jo bo katera ali kateri izrinil, na kateri šoli bo pristala in vse lepote, ki so pač povezane s pomanjkljivo izobrazbo (ona ima namreč samo VI. stopnjo), ampak ji nekako kar ratuje in to v Ljubljani.
Ali gre pri tem jobu za kako nadomeščanje?  

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   [Brisano sporočilo]
7.2.2008 10:00:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 613
7.2.2008 10:28:20   
benika
Pia, se podpišem pod vallo.

Nikauser posted image user posted image user posted image  lov ju!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
7.2.2008 10:33:20   
Pia67
user posted image  hvala za ažurna odgovora Nika in Vallla, mi bereta misli, ker bi raje sprejela 2. job, čeprav je tako kratkoročen.

Nika, IBON sem že preverila (G. ima to možnost), pa tudi , če ga ne bi, slutim kako težko shajajo (tekstilna branža). Hvala vseeno za ponujeno pomoč preverjanja stanja. Napredovala pa bi al pa ne bi. Odvisno od situacije, zanekrat bi delala delo za II. stopnjo izobrazbe. Prav imaš, gre za nadomeščanje porodniške(2. služba) in septembra so na OŠ prevetrene zasedbe. Glede zaposlitve za določen čas, ne boš verjela, po 6 letih takih podaljšan, ravnateljica v času moje porodniške ni podaljšala moje pogodbe, ker je to ne zavezuje, ker sem v NM (šola pa v Domžalah) in ker preprosto, naj bi bila preveč odsotna, ker imam majhnega otroka. In nisem edina v bivšem kolektivu, ki jo je to doletelo.
Glede srečanja, zaenkrat ni odpovedi zimskega tečaja in kot kaže, ga ne bo. Nika, pa lepo se imejte, da ne pozabimuser posted image

Valla, ja tud denarce sem vkup seštela, kakor ti in ugotovila, da bo skor enak. Zoprn je le občutek, ker skoz neki flikaš, delaš tri mesece, narediš zadevo, pa nimajo več denarja, da bi podaljšal(zasebniki), nadomeščaš itd. Če kandidiram v LJ, se raje odločijo za koga iz bližine LJ, ker jih dodatno stanem najmanj 200 €, čeprav jim na razgovoru rečem, da glede potnih stroškov ni blema. samo zakoni so zakoni ... Neverjetno je to, da še vedno iščem službo vsaj za eno leto, je pa res, da v NM iščejo neizobražen kader, ki ga celo uvažajo od drugod (Bolgarija, Slovaška) al pa je vse v obliki vez in poznanstev in modrih kuvert.

Navsezadnje, lansko leto je bila moja VII. stopnja naravoslovja in tehnike premalo za Krko, letos pa ne morem prit v team, ker sem že prestara in izbirajo folk do 30 leta. Juhuhu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
7.2.2008 11:17:46   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Navsezadnje, lansko leto je bila moja VII. stopnja naravoslovja in tehnike premalo za Krko, letos pa ne morem prit v team, ker sem že prestara in izbirajo folk do 30 leta. Juhuhu...user posted image

Zdaj sem se spomnila, da moja sestrična in mali bratranec delata v Krki. Mogoče pa lahko kaj povprašam, škodit res ne more. Se sploh nisem prej spomnila.... Če želiš in če ti ni odveč, mi lahko na ZS ali na moj gmail naslov pošlješ CV, pa ga posredujem naprej.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.2.2008 12:46:09   
pety78
Dobro jutro!

No, najprej zopet glede srečanja. Ve se kar dogovorite, kadar vam ustreza, če mi bo uspelo, bova z Vidom prišla, če ne pač ne. V bistvu ga tudi jaz kak vikend ne dam spat, pa je čez dan čisto ok in gre potem zvečer prej, ampak ne bi rada, da mi pa zaspi proti večeru na poti v avtu nazaj, kar bi se zagotovo zgodilo, potem bi bil pa res user posted image . Samo zato, ker bi premalo spal. Nam je zaspal enkrat nekaj minut pred domom, pa smo imeli izpade joka, histerije, ... Mogoče, če bi šel Matjaž zraven in ga v službi odložim, da jaz Vida zamotim, ko se peljemo nazaj. Ponavadi, če gremo dlje se tako organiziramo, da vsaj uro spi v avtu, pa je ok.
Ker če ga dam popoldan spat, nam res do 18. ure ne uspe priti. user posted image

Torej nič fiksnega, če bo Vid zjutraj potegnil vsaj do normalne ure, da bom vedela, da ni potrebe, da ga dam spati, lahko pridemo kadarkoli, fajn bi bilo na kosilo v Polno skledo, da ne bo treba kuhati. user posted image user posted image user posted image

Pia, jaz bi se odločila za drugo službo. user posted image

Eno vprašanje. V kuhinji na steni imamo steklo. A je kakšna varianta, da na to kaljeno steklo pritrdim kakšne te ročaje, ....držala, .... Ker steklo ni najlepše narejeno, moram malo zakamuflirati, pa prav pridejo tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 617
7.2.2008 12:57:28   
benika
Eno vprašanje. V kuhinji na steni imamo steklo. A je kakšna varianta, da na to kaljeno steklo pritrdim kakšne te ročaje, ....držala, .... Ker steklo ni najlepše narejeno, moram malo zakamuflirati, pa prav pridejo tudi.

Ma kaj čes ročaje gor šraufat, Nodi nalepke nalimej. Ti kakšno odstopimuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.2.2008 13:36:23   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ma kaj čes ročaje gor šraufat, Nodi nalepke nalimej. Ti kakšno odstopimuser posted image

Pa res, he he he, to bom naredila za foro, bo Matjaža kap, ko bo prišel domov. user posted image user posted image user posted image
Saj šraufat ročajev ne morem, ker je steklo kaljeno in se ne more več kaka luknja naredit, bi jih morala prlimat s silikonom. Zato sprašujem, če so kje kaki taki, ki se ne rabijo šraufat.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.2.2008 13:38:15   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kolikor vem, ti noben ne bo hotel dirat tega kaljenega stekla, ker se lahko sesuje v koščke. To je meni rekel naš znanec, steklar, ko sem hotela, da mi malce "popravi" steklo na napi. Je rekel, ni šans. Torej, po moje kako naknadno vrtanje odpade, če pa kaj pritrdiš oz. nalepiš brez posega v samo strukturo kaljenega stekla, pa ni blema.

Ja, Nodi nalepke so dobra ideja.user posted image  Ali pa kakšne nalepke z motivi skodelic s kavico, kozarec coca- cole, napis "rada kuham" ipd. To bi tudi šlo, a ne?user posted image user posted image

Ej, punce, jaz sem v Polni skledi naredila rezervacijo za soboto, 16.02. od cca. 15. ure dalje. Povedala sem, da me sedaj ne bo in da se znova slišimo 14.02. za dokončno potrditev.

Prosim vas, da se medtem izjasnite, kdaj boste prišli in koliko oseb približno. Ali bodo partnerji z vami ali je to mišljen bolj babji čvek? Meni ustreza tako eno kot drugo, mogoče še bolj drugo (ker bi Tomaž potem lahko v miru doma pospravljaluser posted image ).

Imejte se lepo, izkoristite podaljšani vikend in lepo vreme, pa se pišemo spet po naši vrnitvi. Pa, pa!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.2.2008 16:27:26   
2ursae

Najprej glede srečanja, ker sem tukaj samo še danes, potem pa me do 13.02. ni, pa bi rada tole rezervacijo uredila pred odhodom.

2ursae, dobro se spominjam, da si prosila za dopoldansko uro, sem še sama navedla tvojo prošnjo, takrat si odgovorila takole:

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Upam, da nam 16.02. uspe srečanje, Urška je prosila, da bi bilo to popoldne, ker imajo dopoldan tečaj plavanja.

sem pol razmišljala in če bi bila večina ZA dopoldne, bi mi3je lahko prišli po plavanju, ob ene pol dvanajstih ... bi mi bilo boljš popoldne, če pa se odločite za prej, se bomo pa lahko organizirali, da ne bom manjkala user posted image

Zdaj iz tega začaranega kroga ne znam odplezat. Večina malčkov gre še vedno spat, a ne? 2ursae, a Anže ti ne spi več čez dan? Kako si mislila to uredit v primeru, da bi prišli po plavanju?

jaz sem si ta dopoldne predstavljala bolj v smislu, da poste pricurljale med 10. in 11., tko da ne bomo ne vem kako pozni. Lej, če boste štartale že ob 9h, dajte prosim napisat, kako dolgo mislite ostat, da ne bom hodila v j za pol urce. nika, ti si napisala, da boš le do pol enih, pa najbrž bi, glede na spanje otrok, vse razmišljale nakj v tej smeri.
V bistvu je res vseeno, predlagam, da se ravnamo po tistih, ki pridejo od daleč - torej pety, teta beta tažana, kakšni so ukazi? user posted image
Podnevi pa Anže že dolgo ne spi več, tako da glede tega ni treba skrbet.

Neposredna povezava do sporočila: 621
7.2.2008 19:49:51   
teta beta
Hm, jaz sem glede srečanja razmišljala podobno kot 2ursae - da se začne okrog 10, 11 in potem dalje varianta. Ob 9. mi je sicer malo zgodaj, ampak vseeno v redu, ker se DAša itak zbuja okrog sedmih ali celo prej. Ob 15. mi je bolj tako-tako. Po vsej verjetnosti na poti tja Daša ne bi spala, nato pa bi jo zmanjkalo po poti domov, doma bi bila pa veselica namesto spanja. Po drugi strani pa je trenutno moja teta v KC in če bo naslednjo soboto še tam, bi to združili z obiskom pri njej. Tako da se zaenkrat ne bom nič zjasnila. Zmenite se po želji, potem pa bom videla, kako bo, ali se pridružim ali ne.

Benika - srčkane slikice!!

Pia, kaj pa vem, kako bi se odločila. V šolstvu je vedno tako, da je povpraševanje veliko in kakor se ti sept. javi na razpis nekdo, ki ima pogoje, odpadeš. Zoprn je občutek, da tam le štukaš, kot si sama rekla, da veš, da vlagaš svoj trud in delo, nato pa ga ne moreš nadaljevati in nadgraditi. Nisi napisala, kje je kateri job in kakšen je delovnik. Jaz bi se odločila tudi glede na to.
Se pa obrni na Niko glede Krke. Moram javno povedat, da je tudi meni dala neke informacije za eno dobro plačano in ne težko službo. So me tudi kontaktirali in bi me mogoče tudi vzeli, ampak sem se potem sama odločila, da ne - delo v LJ, nekje do pol štirih (plus nato še vožnja domov), vsaj enkrat na teden najbrž dlje. Jaz pa sem takrat že slutila ali mogoče tudi že izvedela za drugo user posted image in sem potem pač hvaležno odklonila. Meni zelo veliko pomeni, da sem dovolj časa z Dašo in bi raje vzela manj plačano delo z ugodnejšim delovnikom. Lažje mi je zjutraj vstati zgodaj, kot pa priti pozno domov.

Pety, mogoče lahko nalepiš tudi kakšne one samolepljive obešalnike. V bistvu si (spet) ne znam predstavljat, kaj pravzaprav hočeš in kako naj bi to izgledalo user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.2.2008 20:42:15   
pety78
Hm, jaz sem glede srečanja razmišljala podobno kot 2ursae - da se začne okrog 10, 11 in potem dalje varianta. Ob 9. mi je sicer malo zgodaj, ampak vseeno v redu, ker se DAša itak zbuja okrog sedmih ali celo prej. Ob 15. mi je bolj tako-tako. Po vsej verjetnosti na poti tja Daša ne bi spala, nato pa bi jo zmanjkalo po poti domov, doma bi bila pa veselica namesto spanja. Po drugi strani pa je trenutno moja teta v KC in če bo naslednjo soboto še tam, bi to združili z obiskom pri njej. Tako da se zaenkrat ne bom nič zjasnila. Zmenite se po želji, potem pa bom videla, kako bo, ali se pridružim ali ne.

Evo, no, saj nisem glih mislila ob 9. uri, saj je nekje do 11. ure čisto ok, ampak po 15. mi je pa res malo pozno. Dajmo potem pricurljat nekje med 10. in 11. uro, pa smo tam do...brez mej.user posted image Naročimo kosilo, po kosilu še kaka kavica in čvekamo, dokler nam mulčki to dopuščajo.

Kaj pravite?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.2.2008 20:47:57   
pety78
Pety, mogoče lahko nalepiš tudi kakšne one samolepljive obešalnike. V bistvu si (spet) ne znam predstavljat, kaj pravzaprav hočeš in kako naj bi to izgledalo .

A tako zakompliciram, hudiča? user posted image user posted image user posted image

Nekaj takega, samo da se NE vrta v steklo, ker to ni več mogoče, ampak če obstajajo variante, da se prilepijo (pa ne s tistim lepilom, ki takoj dol pade) s silikonom.

http://www.gorenje-no.si/detajli

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.2.2008 21:37:51   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Dajmo potem pricurljat nekje med 10. in 11. uro, pa smo tam do...brez mej.user posted image Naročimo kosilo, po kosilu še kaka kavica in čvekamo, dokler nam mulčki to dopuščajo.

Kaj pravite?

user posted image user posted image . Najbrž bova res prišla sam mi2 z Borom (da ga boste lahko v miru občudovale user posted image ), pol mi bo pa moj dostavil še delfinčka Anžeta.

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Ob 15. mi je bolj tako-tako. Po vsej verjetnosti na poti tja Daša ne bi spala, nato pa bi jo zmanjkalo po poti domov, doma bi bila pa veselica namesto spanja.

evo, ravno prihajam dol s podobne veselice user posted image . Mi je okoli petih spal v avtu za 20 minut, pa je zvečer vse obrnjeno na glavo. Ne more in ne more zaspat, žal pa ni navajen, da bi zaspal sam, pol pa z njim visim tudi po debelo uro ... sem mu kupila eno kulsko Mojster Miha lučko, da bi z njo sam zaspal, pa se je to do sedaj zgodilo le dvakrat, sicer pa hoče, da sem z njim. Ok, danes sem bila z njim le tričetrt ure, pol sva se pa zmenila, da grem lahko dol. Imate kakšno idejo, kako ga nahecat, da bo zaspal sam? Saj vem, da sem sama kriva, ker sva res vedno skupaj šla spat, samo prej se mi ni nikamor mudilo, pa še celo noč sem lahko spala, zdaj je pa zgodba čisto drugačna ... user posted image . Eh, bom morala spet malo zagrist v Pantleyevo user posted image .

Mojmu Borčiju se je čsit odpulilo, brez hrane zdrži maximalno dve uri user posted image  - izgleda, da ima poskok v rasti (ki traja btw že dober teden user posted image ) ... ja, ga pa res rabi, fant ima pri treh mesecih že 7 kg, nosimo že 74 cunjice (za 9-12 m!). Skratka, odklop. Ga moram pa pohvalit (oz. pohvalit vse nas), kako fajn mu gre z razvojem - nič nima tistih težav kot Anže, se ne usločuja (oz. se res minimalno), izvaja že vse sorte in to na pravilen način. Skratka, čudež, kaj naredi ta handling user posted image

tko, to je od nas vse user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: