Pia67
|
hvala za ažurna odgovora Nika in Vallla, mi bereta misli, ker bi raje sprejela 2. job, čeprav je tako kratkoročen. Nika, IBON sem že preverila (G. ima to možnost), pa tudi , če ga ne bi, slutim kako težko shajajo (tekstilna branža). Hvala vseeno za ponujeno pomoč preverjanja stanja. Napredovala pa bi al pa ne bi. Odvisno od situacije, zanekrat bi delala delo za II. stopnjo izobrazbe. Prav imaš, gre za nadomeščanje porodniške(2. služba) in septembra so na OŠ prevetrene zasedbe. Glede zaposlitve za določen čas, ne boš verjela, po 6 letih takih podaljšan, ravnateljica v času moje porodniške ni podaljšala moje pogodbe, ker je to ne zavezuje, ker sem v NM (šola pa v Domžalah) in ker preprosto, naj bi bila preveč odsotna, ker imam majhnega otroka. In nisem edina v bivšem kolektivu, ki jo je to doletelo. Glede srečanja, zaenkrat ni odpovedi zimskega tečaja in kot kaže, ga ne bo. Nika, pa lepo se imejte, da ne pozabim Valla, ja tud denarce sem vkup seštela, kakor ti in ugotovila, da bo skor enak. Zoprn je le občutek, ker skoz neki flikaš, delaš tri mesece, narediš zadevo, pa nimajo več denarja, da bi podaljšal(zasebniki), nadomeščaš itd. Če kandidiram v LJ, se raje odločijo za koga iz bližine LJ, ker jih dodatno stanem najmanj 200 €, čeprav jim na razgovoru rečem, da glede potnih stroškov ni blema. samo zakoni so zakoni ... Neverjetno je to, da še vedno iščem službo vsaj za eno leto, je pa res, da v NM iščejo neizobražen kader, ki ga celo uvažajo od drugod (Bolgarija, Slovaška) al pa je vse v obliki vez in poznanstev in modrih kuvert. Navsezadnje, lansko leto je bila moja VII. stopnja naravoslovja in tehnike premalo za Krko, letos pa ne morem prit v team, ker sem že prestara in izbirajo folk do 30 leta. Juhuhu...
|