|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 9:16:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Septembrke 2005- 2. del
1.2.2008 9:48:47   
2ursae
ja, nika, vse naj naj najlepše in najboljše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

punce, prošnjo imam - a ima katera kaj odvečnih Sparovih smrekic, unih za kovčke kupit ... mi jih še nekaj manjka ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 552
1.2.2008 9:52:30   
Nika v službi
Valla, hvala za čestitke.

Tudi drugi del slik je super. Jaz sem si pa vedno predstavljala, da tudi ženina in nevesto nekako spravijo v to srednjeveško opravo....user posted image  Sorči, nisem še nikoli bila ali videla slik s teh "posebnih" porok v raznih stilih.

Saj vse izgleda ful dobro, ampak iskreno povedano, meni tovrstne poroke ne potegnejo najbolj. Všeč mi je poroka na prostem - recimo takole na vrtu na Otočcu ali pa Brdo, Arboretum... ampak brez posebnih efektov.user posted image

Ampak najbrž to vse skupaj izhaja iz tega, da je meni civilna poroka pač "nujno" zlo.... zame je tista prava pač cerkvena.

Mi je pa všeč tale del z ladjico - uf, to pa bi. Slabosti so bile takrat že mimo, upam, sicer bi bila lahko prava štala - tole zibanje.user posted image

Ej, res si bila prelepa nevestica. Meni je vedno nekaj najlepšega videt visoko, postavno, čedno dekle v preprosti poročni obleki. Taka je bila 2ursae, pa ti, pa še vsaj dve taki poznam. Tele čiste, ravne linije poročnih oblek, ki krasno pristojajo prav takim tipom žensk. Visoke in vitke. Prekrasno, res.

Jaz žal nisem imela te sreče - pri meni je bila ponudba poročnih oblek (sem si jo sposodila) pač zelo ozko limitirana glede na moj obseg špeha. Vem, da sta takrat preletala vse mogoče poročne salone in na koncu sem lahko izbirala reci in piši med 3 oblekami. Bom res morala še svoje slikce poskenirat in dat gor.....

Neposredna povezava do sporočila: 553
1.2.2008 9:54:08   
Nika v službi
O, 2ursae, hvala tudi tebi.

Pa res škoda, ker nisem vedela, da zbiraš te nalepke. Jaz občasno kupujem tudi v Šparu in se vedno otepam tistih nalepk. Če bi vedela, da jih zbiraš, bi jih vsekakor spravila zate. Lahko pa to velja za naprej, če hočeš.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   [Brisano sporočilo]
1.2.2008 10:31:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 555
1.2.2008 10:32:51   
2ursae
saj,saj, ženskici, user posted image , nalepke se zbirajo sam še jutri, zato pa zdaj okoli prosjačim user posted image . Vseeno hvala user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 556
1.2.2008 21:28:45   
2ursae
en vic, da nas zavihtim na vrh:

user posted image user posted image user posted image user posted image

the only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.2.2008 21:34:45   
pety78
VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
VSE NAJBOLJŠE ZAAAA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
VSE NAJBOOOOOLJŠEEEEE, DRAGA VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANJAAAAAAAAAAAAA,
VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEE.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.2.2008 21:54:42   
Nika v službi
Čer!

Hvala za čestitke.

Eko, tule je naša ostrižena madam.

user posted image

Kaj je zdaj 2ursae, si napraskala nalepke?

Kje so pa ostale? Že spite?

Ja, nič, grem tudi jaz pod tuš in potem pod topel kovtrček.... Nočko!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.2.2008 23:54:19   
teta beta
Nika, VSE NAJBOLJŠE! Veliko zdravja, sreče in ljubezni!! Pa luštna ostrižena Nika! Naša DAša je tudi tako kratka.

2ursae, v torbici med papirji sem našla še dve nalepki, tako da jih imam 6. Ker sem razumela, da se ti mudi, sem ti poslala kar sms. Zdaj sem si prišla gor, da jih najbrž talajo samo do jutri, vnovčiš pa jih lahko še kasneje. No, kakorkoli, če jih mama ne bo imela, ti jih lahko pošljem, sem jih dala na stran. Jaz navadno povsod nalepkice vzamem skupaj z računom in/ali vrnjenim denarjem, potem pa se mi valajo po torbici ali denanici, dokler jih ne zmečem stran. Pa Daša jih tudi rada lepi user posted image . Drugače pa hranjujem le one od dm-a. Tam se kar hitro veliko nabere, pa je 10% tudi kar nekaj.

Sem tak zmatrana, da grem kar spat. Fajn bodite! Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 560
2.2.2008 0:35:22   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benjamin je res bolj atijeve sorte, medtem ko je Jakob bolj podoben naši veji družine (božček maliuser posted image ). Ti a si kej hotla slučajno povedat s tem?user posted image

Nika, Edo je po poklicu avtomehanik, zaposlen je pa v Savi kot pojma nimam kaj (vem samo to, da dela v proizvodnji).Dost slabo!user posted image user posted image

2ursae imam še 8 šparovih nalepk. Če ji še rabiš ti jih lahko benika pošlje. Kr z njo se zmeni. Ampak tile vaši otroci so pa res od hudiča.
Moja najljubša kletvica je pa: orkalapipila kristnta letnta amen cuzamen tristo na uro. Pojma nimam kaj naj bi pomenila vem samo to, da jo tašča prevečkrat uporablja.user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.2.2008 9:35:49   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Moja najljubša kletvica je pa: orkalapipila kristnta letnta amen cuzamen tristo na uro. Pojma nimam kaj naj bi pomenila vem samo to, da jo tašča prevečkrat uporablja.user posted image .

user posted image user posted image user posted image

nalepke: hvala vsem za ponudbo, sam trenutno mi izgleda, da jih bo imela moja mami dovolj user posted image . Bi pa prosila, če jih še ne vržete proč, za vsak slučaj, če nam kapne, da bi še kaj rabili ...

kletvice: včasih rečem "Jezus Kristus" (čeprav ne kot kletvico, ampak kot dopolnilo k stavku, npr. "ja, Jezus Kristus, kam sem pa dala ..."), pa sem zadnjč rekla samo "Jezus", pa me je mali takoj dopolnil z "ixtus" user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.2.2008 10:57:11   
2ursae
imam vprašanje, če katera slučajno ve - a obstaja kakšen tak rač. program, da si narediš album? se pravi preneseš not fotke, napišeš komentar, pa lahko dodaš še kakšne efekte, npr ČB fotka, kaj za ozadje ... pol pa lepo skopiraš na cd in imaš namesto klasičnega debelega albuma. saj bi si lahko naredila v Corelu, sam če je kaj bolj preprostega, bi bila vesela user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.2.2008 11:22:12   
doroteja23
Najprej zamuda:

Vse najboljše Nika v službi oz. Vanja.

Joj kak je smotano vreme danes. Saj ne veš al bo dež al bo sneg. Sem pa prav razočarana. V Mariboru nimamo niti enega poštenega pustovanja  na prostem za otroke. Kriza. Za danes mislim. Aja Alina pa bo za pusta Dalmatinecuser posted image .

Včeraj pa smo preživeli full lep dan v termah Zreče. Blo je full fajn, ker ni blo gneče in je ALina uživala, ne da bi jo kdo šprical. Namreč tega nima rada. Drugače pa je ne spraviš iz vode.

Naslednji torek pa gremo v Ljubljano. Midva imama kromosomsko preiskavo zaradi Alinine napake. Zdaj pa nas spet čaka to čakanje glede izvidov. Tak da se zdaj niti ne moremo odločit z drugega dojenčka in bomo mogli počakat. Čeprav mene zares mikauser posted image .

Lp, Doroteja  

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.2.2008 11:38:05   
tažana
dan. evo mene na hitrco  grem potem kuža v postlo spravit user posted image . ja katarinca je bila že v maškarah. v trgovino sem šla danes kar s kužom user posted image . bom dala slikce od poroke in od maškar, samo da za mene in aljaža še naredim kostume user posted image . (vse delam zadnje minutke user posted image )

pety:  a ste se pozdravili? a greste jutri kaj v tržič na sprevod? mi špilamo z godbo potem pa grem hitro zamenjat kostum pa še s tamalo do konca počakat. user posted image

nika: VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEE...user posted image  Jaz pa v ponedeljek pihamuser posted image .

nič gremo spat user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.2.2008 15:03:55   
Pia67
Nika, vse najboljše. Nisem čisto ažurna, ziher pa praznujete ta trenutek.

Tažana, teb pa vse najboljše v ponedejek, 4.2.

Valla, sem si mislila, da je bila poroka na Otočcu. Poznam nekaj tamkajšnjih animatorjev, če pa bi imela posebne želje, bi ti zrihtal tudi bele golobčke, da ju bi spustila (lahko uganeš iz katerega golobnjačka).

Doroteja, kar pogumno po pregledu DNK. V primeru našega Bora, ni bilo gensko pogojenih okvar in je bil strah toliko večji. Borova sestrica pa je taka punca, da samo gledaš. Lepo, da se oglasiš.

Kletvice: moj shit je že zdavnaj dobil zvesto ponašalko in sem jih že slišala kako govorim pred nedolžnim otrošiškom. user posted image

Z Nino sva še vedno zdravi, viroza se sicer nesramno seli od sosedov, do znancev, skratka, ne mine dan, da ne srečam kakega bolnička. Vreme je kot nalašč za to, prilike ob Pustu tudi. No, upam, da dočakava jutrišnje glavno rajanje.

Danes sem Nino našemila in šli poslušat Damjano Golavšek, ki se zna res dobro približat otrokom. Nina je dobila celo nagrado za izviren kostum (plošček, konfete in plato krofov), ker je bila redek, po mojih šiviljskih ocenah edini otrok z doma izdelanim kostumom. Tako, da zdaj utrujena spančka, jutri pa imamo glavno pustno rajanje z društvom Mojca, kjer bo potalanih 600 krofov, 600 nagrad sponzorjev, pela pa bosta Marjan Novina in Melita Osolnik.
V torek pa bo rajanje v vrtcu in popoldne po mestnih ulicah in v TUŠ-u.
Skratka, v NM je Pust res čislan praznik.
Fotke iz znanih razlogov nimam, se pa bomo morda poslikal jutri, ko bo kolegica fotografinja prinesla svojo fotokramo seboj, al pa naknadno, ko bo oče G. utegnil user posted image

Drugače sem v teh dneh splezala nekaj grap in komaj čakam konec naslednjega tedna, ko se bomo odpravili na slovenski diamant, Jalovec. In zdaj grem mal tečt, ker s snegom itak ni nič, dežuje ne, samo romantično pihlja okoli vogalov.

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 566
2.2.2008 15:22:49   
Pia67
Se za 2ursoe, jaz uporabljam program Foto Album, ker mi je važna predvsem kronologija in preglednost fotk, slušateljem pa sem predlagala brezplačen Album Maker (http://www.albumnaredi.si/download), pa 30 dnevne verzije Photoshop Elements 6, za obdelavo fotk in urejanje.
V šolstvu so propagiral GIMP, ki pa je namenjen bolj obdelavi (http://www.institut-oko.si/osfcd/html/gimp.html)
Nedavno tega pa sem dobila v pregled http://www.digifot.com/fotoknjiga/Fotoknjiga.htm, ko sem rabla fotke za eno privat spletno stran.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.2.2008 20:53:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nina je dobila celo nagrado za izviren kostum

si kar predstavljam user posted image , ti si itak ful iznajdljivauser posted image . Komaj čakam fotke user posted image . Pa hvala za namige, bom mal prečekirala ... se pa trenutno kar ogrevam za dobri stari Power point, k ga vsaj nekaj malega obvladam user posted image .

Doroteja, fajn te je slišati user posted image , upam, da boste dobro opravili user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.2.2008 21:12:21   
teta beta
Ojla,

mi smo tudi bili malo v maškarah. Le da je Daša na poti tja v avtu zaspala in se ni prebudila niti, ko smo jo prinesli v dvorano, kjer je bilo rajanje (pa je bilo kar bučno). No, čez čas se je zbudila oz. smo ji pomagali pri tem, ampak ves čas tam je samo opazovala, sploh se ni povsem razživela. Bilo je videti, da ji je všeč, ampak da ji ni jasno, kaj se dogaja.

Potem smo šli še na obisk k enemu fantku, ki je imel pred kratkim dve leti in njegovi dvomesečni sestrici. No, tukaj se je pa čisto razživela, le kar naprej je hodila pome, da naj se igram zraven ali da naj bom zraven v sobi. Pa sem šla zraven nje in nazaj v kuhinjo, pa je čez nekaj minut spet prišla. Joj, kdaj se to neha...

Moj računalnik pa ne sprejema kartice od olympusa, bi morala poiskati kabel ali pa poslati z Bernardovega. Mogoče pripopam kasneje eno slikico, zdajle me čaka še nekaj dela.

2ursae, jaz sem ti hotela prporočat Power Point, pa vidim, da si se ga tudi že sama lotila. Drugih programov jaz ne poznam.

Doroteja, držim pesti, da bodo izvidi v redu in se bosta mirno lahko odločila še za enega takega sončka!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.2.2008 23:42:18   
teta beta
A veste, da nimam niti ene uporabne slike od maškar?! user posted image Na enih spi, na enih gleda vstran in sedi atiju na ramenih. No, ja, vam pa pošiljam tole še s smučanja. Pa saj je malo podobna maškaram, kajne? user posted image

user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.2.2008 10:48:53   
2ursae
valla, a veš, da sploh ne morem pogledat tvojih slikic, mi javi: "Za ogled albumov morate biti prijavljeni!". A je imela še kakšne take težave? Morda pa RR kaj šteka ...

teta beta, vi pa imate smučarko doma user posted image

še to bi vprašala: mi razmišljamo, da bi malo pruredili večerni ritual, pa me zanima, iz katere knjige berete malčkom pravljice? A obstaja kakšna taka s krajšimi verzijami oz. bolj preprostimi pravljicami, prirejenimi za našo starost?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.2.2008 11:33:32   
benika
Ojla babnce!

Vanja!

Tvoj rojstni dan sem žal za kakšen dan zgrešila,
upam, da napake ne bom več ponovila!
Iz srca želim ti veliko sreče, zdravja,
pa ljubezni, ki naj se kar naprej ponavlja,
ciljev, ki doseženi bodo naj z lahkoto,
na računu v banki pa evrov krepko vsoto!

user posted image

ANDREJA!

Ure, dnevi, meseci, leta nam bežijo
Žal prehitro - a večje škode ne storijo.
Izziv naj bodo zate vsa nadaljna leta -
Veliko lepega v njih se ti še obeta!
Amor naj z veseljem in z zdravjem te obdaja,
Jasnih dni veliko naj se ti še dogaja!

user posted image

VSE NAJBOLJŠE PUNCIuser posted image user posted image user posted image

Valla, prekrasne slikice, prelepa nevesta in čeden ženinuser posted image . Mojih poročnih slik verjetno ne boste dočakale, ker...jah,

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.2.2008 12:46:38   
tažana
o hvala benika! tale praznovanja me kar malo nervozno delajo. nikoli nisem bila rada v središču pozornosti in na rojstni dan se zgodi ravno to user posted image . jutri bom v vrtec nesla nekaj za prigriznit pa me že sedaj panika grabi user posted image !

še dobro da je samo en dan potem pa upam da čimprej pozabijo user posted image .

no mi smo bili včeraj v maškarah. Katarinca je bila ful dobra pa prav navdušeno je kazala, da sta oči pa mami tudi kuža user posted image .

pozornost: to sem še dolžna za nazaj odgovoriti. pri nas pa zgleda to tako: že kar nekaj časa pri nas poteka proces učenja počakaj! vendar naj povem, da je na začetku to zelo dobro delovalo sedaj pa je ugotovila, da lahko malo izkoristi svoj močan glas. tako se v trenutku, ko se pogovarjava prične dreti, da jo je slišat po celem bloku user posted image . tako doseže, da se medva več ne slišiva in posledično dobi pozornost user posted image . ja prebrisana je. včasih se samo umakneva in zapreva vrata (če je to možno) če pa prestopi mejo mojo potrpežljivosti pa gre ona za zaprta vrata. tam se neha dret in potem lahko pride nazaj in mi lepo pove kaj želi. včasih to tudi traja nekaj dalj časa.

pravljice: katarina požira vse pravljice. nič ne prilagajam vsebine. na začetku jo preberem celo tako kot piše potem pa včasih sama pripovedujem pravljico po slikah in tako razume kar veliko. sedaj hodiva v knjižnico in tiste knjige, ki si izbere jih tudi bereva. posluša celo pravljico nikoli ne odide stran sredi pravljice. ta čas ima tudi za crkljanje in uživa v tem.
za lahko noč posluša tudi pravljice na kaseti: Zajčkov zvonček, muca copatarica, šivilja in škarijce, škratek lučka, maček muri...
občutek imam, da samo srka vase vse te pravljice. navadno ne komentira vsebine, se pa še dolgo spominja naslova vsake knjige in pravljice. zadnjič si je zvečer zaželela pravljice Očka snežak, ki pa sva jo že 14 dni prej vrili nazaj v knjižnico.
posebaj všeč so ji pa slikanice, ki so bile priloga dnevniku: Sneguljčica, trije pujski, ostržek, rdeča kapica...

za slike bom sedajle poizkusila kaj zrihtat. sem sama pa mi nihče čez hrbet ne gledauser posted image .

uživajte pusta

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.2.2008 13:21:04   
tažana
no evo slike od poroke so tukaj.
valla: jaz sem bila pa v 28 t. sem šla tudi računat user posted image

ursae: sem hotela še enkrat slike od valle pogledat pa mi isto piše. ampak zadnjič sem jih pa lahko pogledala user posted image . mi je pa to že večkrat napisalo pa sem mislila, da je tudi kaj zaščiteno pa se nisem ukvarjala s tem user posted image . pa vedno sem prijavljena, se nič ne odjavljam da ne bo možek mislil da kaj skrivam user posted image

slike od maškar pa takrat ko si bo gospod vzel čas in jih snel iz fotoaparata user posted image . jaz se teh stvari tudi naučit nočem. imam vsaj eno stvar za težit, kaj še ni naredil pa že cel teden prosim user posted image . da ne bo samo on težil meni user posted image

uživajte - mi gremo v MAŠKARE!!!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.2.2008 15:29:30   
teta beta
Tažana, kako sta bila luštna!! Oh, pa s takim lepim trebuščkom! Zares lepo!

2ursae, poskusi vallino ime z veliko začetnico ali pa z malo. JAz sem tudi najprej narobe vpisala, potem pa je šlo. Aja, valla, zato sem mislila da je bila poroka dvodelna, ker sem tudi jaz mislila, da sta bila vidva v srednjeveški oz. viteški opravi.

Pravljica - mi smo zdaj že nekaj časa pred spanjem brez pravljic. Tu pa tam še kdaj, ampak načeloma ne. Sem ji pa brala zvezdico zaspanko iz porodnišnice (je skrajšana verzija), muco copatarico, rdečo kapico, Mojstra Miha (seveda). Pri kakšnih pravljicah res ne zdrži do konca, koncentracija ji prej popusti, npr. Sovica Oka, Mizica pogrni se, ampak te so res daljše. Si jih pa dosti sama izbere v knjižnici, kakšno pa še jaz dam zraven. Trenutno so pa najbolj in pesmice v avtu, madona sem se jih že naposlušala, da jih že znam na pamet user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: