|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.2.2008 22:46:55   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Memole, hej, a mi ti hočeš kaj povedat glede Andreje? A je noseča?! Bo poroka?
Ne, Ingrid ni nič rekla, povedala je samo, da sedaj urejajo pri Andreji stanovanje in da Davor hodi pomagat.

Sem pogledala slikice, pa ne samo tiste iz Cerknice, materiala je kar veliko, sem malce prelistala. Vam pa dogaja!user posted image  Pa da imaš čas vse slike takole urejat... uf, ko bi meni uspelo enkrat takole po albumih zložit vse te tisoče slik, ki jih imam na compu!

A se nam bosta z Laro pridružile na srečanju 16.02.? Prisrčno vabljeni, da se še v živo zagledamo!

Hehe sem misnla da boš ti meni kej povedala!user posted image user posted image user posted image user posted image
Andreje nisem vidla že dobri dve leti!

No slike dam na cd-je od leta 2007 imam pa vse na kompu in jih morem kaj hitro spečt na cd čene bojo šle falit!
Drugače pa vsake toliko dam v ta album slike!
Se hitro naložijo!user posted image user posted image

Kje se pa dobite?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.2.2008 22:56:39   
tažana
čer.

no še mi sporočamo glede prihoda na srečanje: mislim da nam uspe. Nekaj moram sicer odpovedat in upam da sprejmejo mojo odsotnost brez večjih problemov.
glede ure: katarina zaspi ob 11:30- spi pa nekje 2 uri user posted image . ampak če ne bo drugače bo na njeno veselje ostala brez popoldanskega spanca  user posted image . samo potem ne odgovarjam za nastalo tečnobo in hrup, ki ga naša mala sitnoba oddaja, ko je utrujena user posted image  user posted image .
tako da mislim da lahko pridem kadar koli. po vsej verjetnosti pa pridemo vsi trije s tem, da se bo Aljaž gotovo kam izgubil. predlagal je namreč če se dobimo v koloseju, da bi šel on med tem časom gledat kakšen film user posted image . ampak se bo že drugače znašel user posted image .

pety: mogoče kakšno sliko na steklo obesiš. moj možek zrihta kakšno dobro kopijo kakšnega znanega slikarja. jaz imam v kuhinji namreč prelepo sliko Van Gogha user posted image .
res pa je da si ne predstavljam (kljub slikam) kaj bi sploh rada user posted image .

pia: tudi jaz bi 2. varianto. raje nekaj mesecev nekaj z veseljem kot pa eno leto s težavo. prav tako pa se strinjam s Teto beto. delavnik je meni v prvem planu.
že ko sem jaz hodila na razgovore sem 1x celo omenila, da si niti ne želim tako zelo te službe, ker je predaleč in bi prepozno hodila domov user posted image . pa mi ni bilo žal!! - upam da se boš čim bolje odločila.

benika: saj ne vem kaj naj rečem... upam da čimprej začnete uporabljati noč za spanje!

ja sedaj pa grem...
tako sem bila že lačna preden sem šla pisat, sedaj me je pa vse minilo... vidiš nika, še ena ideja za post user posted image .

lahko noč

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.2.2008 23:01:52   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Eno vprašanje. V kuhinji na steni imamo steklo. A je kakšna varianta, da na to kaljeno steklo pritrdim kakšne te ročaje, ....držala, .... Ker steklo ni najlepše narejeno, moram malo zakamuflirati, pa prav pridejo tudi.

Jest ga bom tudi imela v kuhinji user posted image . Kako to misliš ni najlepše narejenouser posted image . Pa ne me zdej strašit prosim user posted image .
Drugače se taki ročaji ali pa kljukce za kaj gor obesit dobijo v merkurju. Zraven je že pakiran lim ki zelo dobro drži. Malo je sicer treba po policah pobrskat pa mal dražje so pol takele stvari. Midva jih imava prlimane po kopalnici, ker nama je škoda nonstop ploščic vrtat.
14.2. grem po novo dozo injekcij za mojega bodočega user posted image . Tokrat bo pa sigurno uspel. Da ne bo benika samo mami ampak tudi teta.user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.2.2008 23:13:39   
memole
Čer čveke!

Kako ste?
Kako so otročki?

Lara spi!
Jaz pa mal po netu bluzim!user posted image user posted image

Jutri gremo pa k staršem od mojega ker ima njegova mami roj.dan!
Upam da bo kej snega ker bi rada žeenkrat spravila tamalo na sanke ker ima rada sneg!
Sicer je bila samo dvakrat na snegu od kar je na svetuuser posted image user posted image sam kaj ko pa nam ta sneg ni naklonjen!
V toplicah ko smo bli je bil sneg sam spet ne toliko da bi se lahko sankali pa tudi sank nismo imeli!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri starših od mojega pa kljub višini ni snega no ga je blo samo za vzorec!user posted image user posted image

A vaši imajo radi sneg?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 629
8.2.2008 13:46:25   
tažana
o dan, a sončkate? user posted image

kaj je fino zunaj user posted image . prej sem sedela na igrišču na klopcu Katarina in Sara sta imeli žurko jaz pa uživala na sončku. bi lahko cel dan tako ostala user posted image .
a se danes kaj s kulturo ukvarjate? jaz grem danes z možekom na en odprt intervju, o tem kako so včasih smučali. user posted image  malo se moram pokazat v spremstvu mojega dragega user posted image . v tržiču se hitro razširijo govorice zakaj koga dolgo ne vidijo in potem iščejo razne vrjante user posted image
to j glih tko kokr da b na pvac pršu med same babe k nimajo drucga započet kokr pa jezike brust user posted image .

memole: ti ne znam povedat a ima katarina rada sneg ali ne ker ga praktično nič ni. zadnjič ko je malo padal me je vsakič vprašala: mami a lahko plimem sneg? lahko? lahko?  user posted image   u mlzu je user posted image

zdej grem pa kavo skuhat. pridne bodite. evo še za vas ena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 630
8.2.2008 20:53:21   
pety78
Jaz sem pa tako utrujena, da ne morem nič povedati. Smo bili v Avstriji....user posted image

Jutri...user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 631
8.2.2008 21:29:41   
2ursae
ah, kolk paše en extra frej dan user posted image . Smo jo mahnili na izvir Krke, je bil skoz sonček, čeprav, ko smo odhajali od doma, ni kazalo ravno najboljše. Borči je ves čas pančal, Anže je pa kar dosti prehodil in bil nasploh ful očaran, ker je bila praktrično vsepovsod voda user posted image . Pol smo šli pa jest v tamkajšnjo gostilno in je bil Ani takoooo priden, je celo uro pridno sedel za mizo in konstantno vrtel svoj kljunček user posted image .

A veste, da imam doma pravi pravcati wellness user posted image . Zvečer, ko se umivamo, me Anže nažajfa s krpico in stušira - res nobl, men ni treba praktično nič dela. Danes, ko smo se umivali, sva bila z Anjem skupi v banji in mi je hotel namilit hrbet in ko je šel s krpico vzdolž moje hrbtenice je zraven pokomentiral: "še tam, kjer je mamica počena" user posted image user posted image

memole, Anže je tako-tako navdušen nad snegom. Smo se letos šli dvakrat sankat, in po začetnem navdušenju, ko je praktično tekel gor v hrib, smo hitro padli na "ne bi hodu" in "bi te mamica vozila" user posted image . Po kakšni uri sankanja ima vsega že dovolj. Definitivno je bolj ljubitelj morja kot pa zimskih radosti.

tko, to so naše novice,
nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 632
9.2.2008 9:27:23   
pety78
A sem si narobe zapomnila, zdi se mi, da je enkrat ena omenila, da njen mož lahko preveri zgodovino avtomobila. Mi ga kupujemo, pa me zanima, če je to res možno.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 633
9.2.2008 13:39:43   
tažana
o dan.

se vidi da je vikend (jaz ves čas kukam, če je katera kaj napisala ve pa se potepate user posted image )
Katarinca spi,  moj predragi je v ljubljani jest pečem pa torto user posted image . pa je to zame višja matematika. še dobro da imam mir in mi nihče po glavi ne skače user posted image . če pa slučajno ne bo ratala jo pa še vedno lahko skrijem pa rečem, da se sploh nisem lotila pečt torte user posted image .

pety: tudi jaz se spomnim nekaj podobnega user posted image . to bi tudi mene zanimalo, v bližnji prihodnosti tudi mi kupujemo avto. bliža se namreč zapuščinska razprava od tasta pa bova avto vrnila tašči user posted image .

ursae: ti mogoče bi ti pa Anže že za najemnino lahko kril stroške user posted image user posted image . kar odpri wellness center user posted image

jaz bom pa frizerski salon odprla. mene katarina ves čas samo frizura. user posted image

zadnje čase sem malo bolj pozorna kako  veliko naša katka še govori v svojih izmišljenih besedah user posted image .(naprimer namesto frizirala reče frizurala)  saj če jo ene 10x popravim in ponovim to besedo jo potem tudi ona, ampak je naslednič spet ista pesem. user posted image  no saj se ne obremenjujem s tem ampak prav lena je glede pravilne izgovorjave. je pa sposobna si izmislit čisto svojo besedo recimo : mamica plidi se toboganat user posted image  

pa vedno bolj me spravlja v zadrego na ulici se ne boji nikogar. zadnjič greva mimo "kavarne" zunaj so bili stoli pa je en starejši možakar zunaj pil kavo. katarinca pa se postavi tik pred njega in mu začne razlagat kje je bila user posted image . pa še ful čudn tip je bil  mi je bilo kar neprijetno kako se vtika v druge. prav tako glasno "opravlja" mimoidoče user posted image . včasih se mi uspe izmuznit s kakšno drugo pripombo ampak včasih je res nerodno user posted image .

pa pri vas a ste že pri fazi zakaj?  mamica zakaaaaj? to slišim 1 999 999x na dan. pa mi že zmankuje idej za odgovore user posted image

grem pogledat kaj je s torto...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 634
9.2.2008 21:07:28   
ninocka
Dober vecer,
sploh ne vem, a sem vam ze sporocila, da sem prisla s smucanja al ne, ker ne vem niti, kje se me glava drziuser posted image

No, smo nazaj, meli smo se fino (bom drugic mal vec povedala), trenutno imam pa ful krizo z Rubnom in dojenjem in spanjem in uspavanjem - uspavanje spet traja tam do 3 ure (pa smo bli ze konc v 20 min), pol pa zaspi za 2 uri, se zbudi in doji spet 3 ure, zaspi za 2 ure in pol je ze Evan pokonc user posted image
No, sej fizicno zaenkrat se niti nisem tolk utrujena, kot psihicno...

Evan je pa OK, vse po starem, se zmeri v plenicah, vedno vec govorimo in zaceli smo sestavljati puzzle user posted image user posted image user posted image
Pa jemo tud en dan ful velik, en dan pa mal manj, kaksne dan pa skor nic.

Morm it, ker ma Samo spet igrce, moram se vse za nazaj prebrat, da vidim, kaj se je dogajalo, pol pa porocam hojladrijo smucarijo in "novosti" user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 635
9.2.2008 21:08:09   
2ursae

A sem si narobe zapomnila, zdi se mi, da je enkrat ena omenila, da njen mož lahko preveri zgodovino avtomobila. Mi ga kupujemo, pa me zanima, če je to res možno.

ja, se spomnim, to je bila Nika, ker njen mož dela v AH Real ... sam kot jaz razumem, ima on vpogled le v Renaulte,

tažana - o, a imate že "zakaj" fazo user posted image ... obilo užitkov user posted image . Dej povej, a s to fazo kaj izzveni una "nočem" faza user posted image .
Pri nas je glede izmišljevanja besed isto: je treba cunjo "povodat", pa ve, da se reče "zmočit" user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 636
9.2.2008 21:18:52   
2ursae
Ninočka, zmer te pozabim vprašat - kakšne so kaj Rubnove mere?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 9:48:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
10.2.2008 14:33:27   
pety78
Ojla,

O, sranje, a za Citroena pa ne more pogledati? Hmmm, moram nekoga najti. user posted image

Valla. Vid že lepo odgovarja na vrašanja...Primer:
Dedi: Vid, zakaj nimaš obutih copat?
Vid: Zato ker sem bosi.
Dedi: Zakaj si pa bosi?
Vid: Zato ker nimam copat.
user posted image user posted image user posted image Js sem skor umrla od smeha.

Je bil pa zadnjič en lep primer, ko sva se pogovarjala glede pralnega stroja, ... Pa reče, da se suče. Pa ga vprašam, zakaj se suče, pa reče da zato, ker je mami dala cote not. Pa rečem, zakaj pa je mami dala cote not? Pa reče, zato, ker so umazane. user posted image

Barve pa pozna že kar nekaj časa. To mi je blo pa res zanimivo, ker je kar povsod sam začel govoriti, to je rdeča, to je rumena, roza, vijoličasta, ...

No, zato smo pa zadaj pri plenicah, ker noče ne na kahlo, ne na WC. Aja, pa tudi večkrat še reče namesto GREM, GREŠ, recimo hoče, da ga dvignem, pa reče greš k meni...user posted image user posted image user posted image Sreča, da razumem, kaj hoče povedati. user posted image user posted image user posted image

Evo, mi gremo pa sedaj na celjski konec gledati dva Berlingota. Upam, da bo kateri naš. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 639
10.2.2008 20:34:02   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

(Zakaj si to naredil? Zakaj si ga udaril?)

katarina na taka vprašanja najraje odgovarja: zato! user posted image user posted image

zdaj bom pa nehala pisat, ker sem nekaj s citati ustvarila pa ne znam nehat user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 640
10.2.2008 20:47:46   
2ursae
Borčija sem že spokala spat, zdaj pa čakam, da ta večja fanta prideta iz kopalnice, da dam spat že Anija user posted image .

valla, bless you, kakšni krasni vprašanji user posted image , ravno pravšnji, da pohvalim svojega čmrlja user posted image . Barve pozna praktično vse ta pomembne že dolgo dolgo časa, jih je osvojil že krepko pred 2 letoma: modra, rdeča, rumena, oranžna, zelena, vijolična, roza, rjava, siva, bela, črna, jasna mu je pa tudi relacija svetla - temna.
Na vprašanje zakaj pa tud čisto lepo odgovori, no razen, ko ga moj mori z res abstraktnimi vprašanji, npr. zakaj si se polulal v hlače user posted image .

Aja, pa tudi večkrat še reče namesto GREM, GREŠ, recimo hoče, da ga dvignem, pa reče greš k meni...user posted image user posted image user posted image Sreča, da razumem, kaj hoče povedati. user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja, jaz pa danes vprašam Anžeta: "a boš ti tole odnesel ali bom jaz" in on reče "bom jaz" - seveda je mislil mene user posted image

Pri nas smo celo malo napredovali z lulanjem v kahlico ali na WC-ju. Če sam pove, da bi šel, dobi Fifi nalepko. Vem, da ni najbolj vzgojno, ampak edino tko smo ga mal zmotivirali.

danes smo našemu obljubili Kinder jajčka, če se pokaka (s tem kakanjem je še vedno križ - nikakor ne v kahlico, pa še če se v hlače pokaka vsake tri dni, smo veseli), pa kljub temu ni šlo. Kaj češ, voziš kakor veš in znaš...

evo, moja2 sta že, pridem kasneje ...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 641
10.2.2008 20:49:06   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

(Zakaj si to naredil? Zakaj si ga udaril?) 

katarina na taka vprašanja najraje odgovarja: zato! user posted image user posted image

zdaj bom pa nehala pisat, ker sem nekaj s citati ustvarila pa ne znam nehat user posted image user posted image  

[/link][link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.penwith.co.uk/artofeurope/schiele_embrace.jpg&imgrefurl=http://www.penwith.co.uk/artofeurope/schiele.htm&h=352&w=600&sz=87&hl=sl&start=4&tbnid=wK-CvsHnHwud_M:&tbnh=79&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dschiele%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.teleculture.com/images/nacktewahrheit_schiele_sitzenderakt_sm.jpg&imgrefurl=http://www.teleculture.com/&h=350&w=350&sz=47&hl=sl&start=12&tbnid=QFJqoUMnqUzBmM:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dschiele%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 642
10.2.2008 21:13:40   
2ursae
... Moj cvetlični vrtek je najlepši kraj sveta ... user posted image  a ste včeraj gledale Fifi&C - jaz sem se čisto okužila s to pesmico, mi gre že ves cajt po glavi user posted image . Bi imela eno prošnjo: a mi lahko katera posname en DVD ali CD tele Fifi? Našemu je sicer všeč, ni pa totalno navdušen, tako da se mi zdi bv kupovat ...

No, tole uspavanje pa zdaj (tok tok na les) kar nekako gre. Že par dni je pravljica, tri pesmice pa še dve za povrh, pol grem pa lahko dol. Sem mu razložila, da moram pospravit pa lulat, pol pa pridem spat in je kar lepo sprejel. No bomo videli, če si bo kaj premislil.
Mu moram pa pet "Bob the Builder" v angleščini. Sva zadnjič šla na njegov home page in mu je bila pesem res všeč user posted image , pa še lepo zapoje "Bob the Builder, can we fix it, yes we can" - seveda ne 100% pravilno, ampak veš pa, da je to to.

tko, nočko
a sem vam povedala da z Borom hodiva na trebušne plese za mamice z dojenčki? Je ful dobr user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.2.2008 9:01:36   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kako otročki?

Naša je trenutnov vrtcu in je v redu!

Včeraj smo se cel dan potepale smo šle do ene kolegice in so se tamale dve igrale!

V petek smo šli pa zjutraj v Postojno na cirkuško predstavo in je Lara uživala!
No pri starših od mojega ni blo pa nič snega so zvončki cveteli pa trobentice!user posted image

Lara vsake toliko vpraša zakaj pač ko se spomni!
Samo enkrat je bolj resno vprašala z zakaj!
Smo se vozili pa je prašala zakaj sonček sije pa ji je ati mal bolj smešno odgovarjal ona je pa še ene dvakrat prašala zakaj na odgovor ki ga je dobila!user posted image user posted image
Na vprašanje zakaj reče včasih zato sicer pa ne odgovori nič ali pa reče ne vem!
Glede barv pa bolj tako za njo je vse zeleno sicer je enkrat znala povedat barve potem pa nič več je blo vse zeleno!user posted image user posted image

Valla hvala!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.2.2008 9:42:03   
Pia67
Jaz sem s hribov, 2 dni vdiranja v visok sneg, pešačenja, smučanja je za mano. Ne bom več o tem , ker najbrž nobeno ne zanimauser posted image , mam pa pripombo glede snega... Aja, G. je bil vzoren varuhuser posted image in je res fajn, da imaš nekoga na katerega se lahko zaneseš.

Sneg je, sam do njega morate prit. V Tamarju je bila v soboto in nedelja taka gužva sank, vozičkov, kepajočih se otročičkov, da sem imela kar slabo vest, da nisem Nine vzela s sabo. Bilo bi čisto OK, le ogrevane sobe ni bilo in sem jaz 2 noči prezebala brez spalke, pod nekaj dekami pri 5 stopinjah user posted image .
Skratka v Tamarju ga je več kot preveč, v Planici lepo pustite avto, potem pa slaba ura pešaka, sani so zakon, da se prit tudi z vozički, saj je cesta zratrakirana, zvečer pa so prižgane svečice ob poti.
Pa na Zelenici nad Tržičem user posted image  je tudi snega nametalo (pol metra) in se da lepo sankat po dohodni poti, ki je vzorno urejena.

Časovni okvir našega srečanja je sicer mal prestavljen (Nika, meni je žal, pa si tako spraševala kdaj bi bila tista magična ura, ki bi vsem ustrezala), če prav štekam. No, upam, da prideva okol 10. ure, prej ne bom Nine forsirala, da se zbudi itd, da ne bo potem zaspana okol 12. ure. Torej bomo vstali kasneje. Hm, ne vem zakaj toliko težav glede spanja že tako velikih otrok, glede na ves konfort, ki ga premoremo user posted image user posted image user posted image

Hvala za vaša mnenja glede moje službe.

Če želi katera program Miškina mala šola (opis na http://www.os-brsljin.si/stara/and/raunalni.htm), al pa kako glasbo Romane Kranjčar, Kaličopka, naj napiše, pa prinesem na srečanje. Česa bolj novega nimam user posted image

Damjana

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 9:56:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
11.2.2008 13:17:15   
spelka12
Alo spet jaz.
Pety a si že šla v merkur pogledat?
No samo toliko da vam javim. Benika in Edo sta našega "ta velga" čmrlja peljala v bolnico ker ima pljučnico.
V petek sva ga s fantom peljala na sankanje in se ful bojim, da nisva midva kriva, da se je ubožček prehladu ( benika i"m so sorry ) ker nama je po poti bruhov in je bil pol malo mokr po bodiju.
Lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 647
11.2.2008 20:34:44   
tažana
oo, šele sedajle sem vidla kaj sem včeraj ustvarjala user posted image  . sem hotela vmes slike dat pa je nastalo kar je nastalo user posted image .

jih bom v album dala- to pa znam user posted image .

beni: pošiljamo lupčke, da se čimprej pozdraviš user posted image

tudi katarina je zelo na meji z zdravjem. upam, da se zmaže in da ne bo zakuhala user posted image .

toliko na kratko grem za delom.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 648
11.2.2008 21:12:01   
tažana
evo naše maškare so v albumu user posted image user posted image .

lahko noč

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 649
11.2.2008 21:34:29   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Hm, ne vem zakaj toliko težav glede spanja že tako velikih otrok, glede na ves konfort, ki ga premoremo user posted image user posted image user posted image

user posted image  saj sem v bistvu jaz zakomplicirala okoli ure, pa Anže podnevi sploh ne spi user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: