2ursae
|
Borčija sem že spokala spat, zdaj pa čakam, da ta večja fanta prideta iz kopalnice, da dam spat že Anija . valla, bless you, kakšni krasni vprašanji , ravno pravšnji, da pohvalim svojega čmrlja . Barve pozna praktično vse ta pomembne že dolgo dolgo časa, jih je osvojil že krepko pred 2 letoma: modra, rdeča, rumena, oranžna, zelena, vijolična, roza, rjava, siva, bela, črna, jasna mu je pa tudi relacija svetla - temna. Na vprašanje zakaj pa tud čisto lepo odgovori, no razen, ko ga moj mori z res abstraktnimi vprašanji, npr. zakaj si se polulal v hlače . IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja, pa tudi večkrat še reče namesto GREM, GREŠ, recimo hoče, da ga dvignem, pa reče greš k meni... Sreča, da razumem, kaj hoče povedati. ja, jaz pa danes vprašam Anžeta: "a boš ti tole odnesel ali bom jaz" in on reče "bom jaz" - seveda je mislil mene IZVIRNO SPOROČILO: valla. Pri nas smo celo malo napredovali z lulanjem v kahlico ali na WC-ju. Če sam pove, da bi šel, dobi Fifi nalepko. Vem, da ni najbolj vzgojno, ampak edino tko smo ga mal zmotivirali. danes smo našemu obljubili Kinder jajčka, če se pokaka (s tem kakanjem je še vedno križ - nikakor ne v kahlico, pa še če se v hlače pokaka vsake tri dni, smo veseli), pa kljub temu ni šlo. Kaj češ, voziš kakor veš in znaš... evo, moja2 sta že, pridem kasneje ...