|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
26.1.2008 21:03:21   
pety78
pety: prav presenetla si me s trebuščkom. kokrat sem že napenjala moje oči zjutraj, pa čez tisti tvoj plašček jaz sploh ne morem opazit .

Ja, kaj pa ne poveš, veš da bi ti ga pokazala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri igrate, kdaj točno in kje? A je to za druge tudi, mislim, a lahko kamot pridemo pogledati?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.1.2008 21:16:50   
2ursae
tko, mi smo danes imeli plavanje, moj pravi, da se je imel Anže fino in je užival. Dejansko so v fredovih obročih, pol pa delajo razne vaje, npr. odrivanje od stene, mal so se učil žabco in hrbtno, pihanje v vodo, pol so se pa brez obroča posedal po plavajočih blazinah, pa tud mal freestylal user posted image . Je rekel, da bi še hodil user posted image .

Ninočka vas pozdravlja, danes so šli smučat user posted image , pa se vrne čez en teden.

zdaj pa zaključujem, lepo se mejte

aja, še ena Anžetova izjava, na katero nisem ravno najbolj ponosna user posted image . Zvečer gre Bor spat pred njim in ko se z Anijem pakiramo spat, mu govoriva, da mora potiho govorit in seveda pri tem vneto delava "psssst". Pa Anže prijavi: "psssst, pissst, ****" user posted image user posted image   - valjda je od mene pobral, k mi žal včasih uide ob kakšni napeti situaciji user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.1.2008 21:18:13   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Pa Anže prijavi: "psssst, pissst, ****" user posted image user posted image   -

o, kaj pa je to - avtomatična cenzura user posted image  - sem napisala s celo besedo user posted image  ... mišljeno je bilo "psssst, pissst, piz**"

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.1.2008 22:12:00   
pety78

Pa Anže prijavi: "psssst, pissst, ****" user posted image user posted image -

o, kaj pa je to - avtomatična cenzura user posted image - sem napisala s celo besedo user posted image ... mišljeno je bilo "psssst, pissst, piz**"

Ja, avtomatična cenzura. Ker tako grdo se ne sme govoriti. Joj, pa da se to sliši že iz tako malih ust. Hmmm, kaj pa vem, kaj bi jaz naredila....mogoče bi šla na kakšno predavanje o vzgoji, ne, ne, verjetno kar o obnašanju staršev. Res ne vem, kako lahko eni tako grdo govorite pred svojimi otroki, no. To pa res ni lepo, no. Ja, nič, bo treba sedaj res veliko delati na tem, ker pri piz** se pa res začne. Kar počakaj, da pride na vrsto kur**, v bistvu bo še bolj kulba, pa še kaj hujšega. Jooooooooooj, madonca...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O, fak, crknala bom od smeha. Joj, 2ursae, saj veš, da se hecam, no. Si kar predstavljam mojo reakcijo. Smeh, ki bi ga skušala skriti. Ja, tudi nam kdaj uide, seveda, naš mali že kar lepi čas obvlada porkaduš, ampak ga niti ne uporablja več pogosto. user posted image user posted image user posted image user posted image A ni zanimivo, kako te grde besede lepo zvenijo, ko jih povedo naši otroci....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer bo pa kmalu pozabil....ko bo kaj drugega na sporedu.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še glede opice, Nika, a nisi glih ti nekaj razlagala, da se na velko čohaš po riti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet mi seka, grem pod tuš.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.1.2008 22:28:29   
2ursae
user posted image user posted image user posted image  pety, ja, saj jaz se ful trudim, da "preklinjam" z besedami: mašina, pišuka, madonca ... to se mi zdi čist nedolžno user posted image , tud zaradi une p**** se nič ne sekiram, mi je bilo ful smešno user posted image .
Pa danes je izjavil, da je oči smotan user posted image , pa mami je tud smotana user posted image . Pol sva ga pa hotela stestirat, če ve, kaj to pomeni in sva ga vprašala, če je on tud smotan in je mali prebrisanec takoj izjavil, da ni user posted image . Mislim, ej, starši smo kar že smotani - a ma moj otrok 2 leti ali 16 let user posted image user posted image  ... ni kaj, izgleda, da je ful napreden user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 505
26.1.2008 22:36:07   
teta beta
ej, da vam povem, kaj mi ja Daša danes prijavila. AMpak žal ni niti najmanj smešno, od kje je pobrala, se mi pa niti slučajno ne sanja in tudi ona sama ne ve. Sredi sprehoda mi kar z lepega reče: Men je pa dojenček umrl v bolnici. KAAAAAJ??!! Me je kar zmrazilo. Sem jo spraševala, kdo ji je to rekel, od kod ji to, pa je v bistvu na njenem zelniku očitno zraslo. Tudi nismo nikoli govorili, da bi kdo umrl v bolnici ali kaj takega. Fak! No, potem smo ji razložili, da se dojenčki rodijo v bolnici, ne umrejo in tudi odrasli gredo v bolnico, da ozdravijo. Mislim......!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.1.2008 12:18:48   
tažana
dober dan.

no evo katarinca spi, kosilo je v finišu in imam nekaj minut za RR. user posted image  grozna sem, namesto da bi si vzela, nekaj minutk za user posted image . user posted image
no saj bo po kosilu na vrsto prišel user posted image .

pety: igrat gremo podoknico- ne vem čisto natančno kje, ampak gotovo je to bo tej poti čez kovtrnco. (a veš kje je to?).  in če prideta mimo in se malo ustavita ni čisto nič narobe. tako ali tako bo vrjetno polno firbcov. jaz sem nameravala še katarino s sabo vzet ampak nisem nikogar dobila, da bi šel še zraven da bi jo krotil, ko bi jaz igrala. aljaž je namreč še na bolniški tako da grem sama. je ne upam s seboj vzet ker je čisto podivjana, če vidi da lahko izkoristi user posted image .
lahko pa prideta pa gremo potem na kakšno kavico (sicer ne k nam ker je Aljaž bolan lahko gremo pa v slaščičarno kile nabirat user posted image )

no saj se slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 507
27.1.2008 22:24:55   
teta beta
Čer!

Kje pa ste vse? Ja, lepo vreme, nedelja, familija... saj razumem user posted image . No, saj je pri nas isto, samo nekaj blebetam, da nas spravim nazaj na prvo stran. user posted image

Nočko!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 508
28.1.2008 12:01:06   
Nika v službi
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Cel dopoldan tipkljam po koščkih, napišem celo klobaso, potem pa mi zgine. Grrrrr, kaj sem jezna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se mi bo dalo, bom poskusila kasneje, ko se jeza ohladi. Za priokus pa le posnetka iz moje nove pridobitve - Canon S5IS.

Včeraj smo bili namreč v Portorožu...

user posted image

Nika nabira rožice za mamico....

Na plaži.

user posted image

Nika je namreč zvečer, ko smo prišli nazaj, na babičino vprašanje, kaj je delala na morju, odgovorila: "Plavala!"user posted image

Ajd, kasneje....

Neposredna povezava do sporočila: 509
28.1.2008 15:30:30   
pety78
Joj, Nika, zdaj pa nobena ne upa pisati, ker čakamo na tisto tvojo klobaso...user posted image

Kaj mislite, a bi mi pasali oranžni oz. rdeči lasje? Mam spet prebliske...user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 510
28.1.2008 18:52:42   
benika
Kaj mislite, a bi mi pasali oranžni oz. rdeči lasje?

NE

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 511
28.1.2008 21:16:57   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kaj mislite, a bi mi pasali oranžni oz. rdeči lasje?

NE

user posted image  benika - kratko in jedrnato user posted image

naj povem, kaj je včeraj pogruntal moj fant - k jaslicam je prinesel kalorifer in vztrajal, da mora bit tam, da jaslic ne bo zeblo user posted image . Ma kaj darovi Sv. treh kraljev, oni bi takrat potrebovali ogrevanje, ne pa zlato user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.1.2008 9:06:25   
Nika v službi
Dober dan!

Ne čakajte moje klobase, je ne bo!user posted image  No, mogoče pa rata....

2ursae, hvala za natančne odgovore. "Višnjegorenec" mi je najbolj simpatična izjava. Ni kaj, tvoj dragi možek je res pravi "multipraktik".user posted image  Kapo dol.

In ti si "Lublančanka", pa tako sovražno nastrojena proti, hm, s kakšnim nazivom si me že okitila - aha, meščanka!user posted image user posted image  Imava pa midve po moje primerljiv zakon - miren, preudaren mož + eksplozivna, huda žena.user posted image user posted image

Teta beta, čestitke za nov računalnik. Upam, da bo zmogel poslati filmček...user posted image

Tažana, je podoknica uspela?

Ninočka - uživaj na smučanju!

Pety, kaj pa če bi bila oranžno-črna? Ali pa z belimi (zelenimi) prameni, da bi lovila odtenek kuhinje (dnevne sobe)?user posted image user posted image

2ursae, kako pozorno od Anžeta, da je pristavil kalorifer. Naša Nika pa zadnje čase poljubne predmete "nosi v zakristijo". To izgleda tako, da npr. svoj balon na palici dvigne visoko v zrak in zraven doda: "v zakristijo, ministranti".user posted image  Si je očitno dobro ogledala postopek med mašo. Kaj je štosna, jo moram posnet.

V Portorožu smo uživali, je pa res, da vreme ni bilo tako krasno kot na Gorenjskem. Moja dva sta bila na Brezju in Bledu, pa sta rekla, da je bilo sončno in 16 stopinj! No, mi smo nabirali kilometre od obali (je Nika lepo prehodila od "solnega" pomola pri ex-Drogi Portorož pa vse do hotela Metropol). Nazaj grede je spala, midva pa sva šla izgubljene dekagrame hitro nadomestit v Cafe Central. Joj, kaj je to en luškan lokal in kakšne božanske tortice imajo. Če greste kaj na tisti konec, obvezno tja.

Memole, ti si z Obale, a te kdaj pot zanese v Central? Aja, pa še previjalnico imajo.

Ta teden bo v znamenju frizerja. Jutri ga ima Nika, v četrtek pa midva. Konec tedna jaz praznujem god in rojstni dan, mogoče mi bo uspelo moža povabiti na večerjo v Cubo. Bo pa žal Tomaž ravno na moj rojstni dan cel dan odsoten zaradi izobraževanja v Novem mestu. user posted image  Darilo sem pa že dobila - fotoaparat.user posted image

Sicer pa se zadnje čase ukvarjam predvsem z našo planirano potjo v Budimpešto oz. Prago. Nismo se še čisto odločili, kam gremo. V Pragi sem uspela dobit moj ljubi Mövenpick, v Budimpešti pa je hotel, kjer običajno prenočujemo, precej predrag v želenem terminu, tako da sem bookirala pač enega drugega. Odločitev bo padla po skupnem posvetu. Sva se pa odločila, da bova komplet izlet pokrila midva in bo kot darilo Tomaževemu očetu, ki bo jutri praznoval okroglih 60 let. Žal sta oba - tast in tašča - gripozna in bo obisk zaradi tega preložen.

Ajd, grem tole shranit, da mi ne bi spet izginilo, pa se slišimo še kasneje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.1.2008 9:57:30   
pety78
Hudiča, zdaj me je pa minilo. user posted image Benika, sem se kar ustrašla, tak si zakričala NE. Ok, mi niti na misel ne bo več prišlo...do nadaljnega. user posted image user posted image

Nika, da te malo poučim...kuhinja je RUMENA, dnevna soba pa ZELENA. user posted image user posted image

Sicer pa dobrodošle na obisk, če se bo katera peljala mimo Tržiča. Lahko pa pride tudi z namenom. user posted image

No, Vid je nekaj bolan. V nedeljo je začel bruhati, je zbruhal vse, kar je pojedel. Včeraj je bil baje cel dan ok, lepo jedel, nič bruhal,  smo pa imeli ponoči okoli 2. ure veselico, ker so leteli koščki posebne po sobi...user posted image Tako da smo spali bolj malo. Driska sicer ne, vročine tudi nima, razpoložen je ok, tako da res ne vem, kaj je to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 10:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
29.1.2008 10:25:08   
Nika v službi
O, Valla in Pety, to me spominja na tisto našo "črevesno" zadevo med prazniki. Če ne bruhate in driskate vsi vprek, potem ni rota virus, vsaj to.

Čimprej se pocajtajte, pijte veliko tekočine in počivajte.

p.s. A zdaj naj pridem, da bom ostanke koščkov posebne po sobi gledala, a, Pety?!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.1.2008 10:43:07   
pety78
O, valla, kako lepo, da nas je več v tej zagati...user posted image user posted image user posted image Saj čakam, sicer ne glih z veseljem, da še naju z Matjažem zvije user posted image .
Prekleti virusi, no, pa vsako leto huje. user posted image

Nika, ti le čimprej pridi, sedaj imam glih nekaj za postreči. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
29.1.2008 10:57:05   
pety78
Še eno vprašanje.... A še katera doji svojega pingvinčka?
Ker sem včeraj slučajno odkrila eno zanimivo debato na dojenju...Dojenje 3 letnikov. Pa si nekako ne znam predstavljati. Samo vaše mnenje me zanima. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.1.2008 12:04:31   
Nika v službi
Ma, Pety, pa ti si res perla s svojimi vprašanji in dilemami.user posted image user posted image

Ej, jaz svojo punčaro komaj dvignem na previjalno (ja, to še vedno delamo), kaj šele, da bi jo priklopila na zizoland, kakor pravi Ninočka!

Se pa spominjam, kako je kolega iz sosednje firme pripovedoval, da se je njihova ta mala dojila skoraj do 4. leta starosti! Zadnja leta samo zjutraj in po prihodu mamice iz službe! Prosim lepo, že takrat smo čisto dol padali. Vedno, ko ga srečam, "obujava" spomine na te pogovore. Je pa sedaj ta omenjena dečva že velika, samostojna, že pohaja s starši na huda popotovanja po svetu (tiste, ki sem jim poslala mail z utrinki iz Islandije - ja, to so ti "čudaki"...).user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.1.2008 12:23:07   
pety78
Ej, jaz svojo punčaro komaj dvignem na previjalno (ja, to še vedno delamo), kaj šele, da bi jo priklopila na zizoland, kakor pravi Ninočka!

Nika, pa saj je ni treba dvigovati...user posted image user posted image user posted image

recimo kaj takega...

IZVIRNO SPOROČILO:

Lahko ti povem kako dojim 2.5 letnico. Sama si sleče zizo, se nastavi, vse zrihta sama. Potem jo še pospravi, res se potrudi da tudi modrc da na svoje mesto. Sploh ne vem da sem dojila..

Včasih kar stoji poleg mene, mi sleče zizo in se podoji, jaz pa medtem tipkam po računalniku ali TV gledam.

Vmes seveda komentira: "Takoooo, prazna je zdaaaaj.." In gre.

http://www.womens-health.org.nz/breastfeed/images/Poster-toddler.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 520
29.1.2008 12:34:09   
memole
Pozdravljene!

Kako ste?

Mi smo doma!
Smo bli v nedeljo pri dežurnemu ima Lara vdrt bobnič tako imamo sedaj zdravila!

Nika v službi prvič slišim za ta Central!Kaj pa je to a kakšna trgovina al kakšen kafič?user posted image user posted image

Jaz moje ne dojim že zelo dolgo smo se samo 9 mesecev dojile!
Je sama opustila!
Moje mnenje o dojenu je pa tako do enega leta ok kar je pa potem dlje je smo cartanje in nič drugega!
Pač samo moje mnenje!user posted image

No lep sončen dan še naprej!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.1.2008 19:37:48   
teta beta
Čer!

Nika, luštne slikice! Pa glede roj. dneva in goda - sem ti ravno hotela napisat, da ima ena moja prijateljica Nika tudi zdaj rojstni dan, da pa nisem vedela, da ima tudi god, nakar mi seveda kapne, da ti nisi Nika user posted image .

Pety, jaz te lčisto razumem. Tudi jaz sem si včeraj lase občutno skrajšala, zdaj imam čisto kratke, take kot sm imela praktično skoz. Naslednjič pridejo na vrsto spet prameni. Ampak tebi pa blond zelo paše, ne bi menjala.

pety in valla., čimprej se pozdraite!

pety, ti pa malo bolj sledi našim debatam! Če bi pozorno brala, si delala zapiske in miselne vzorce, bi vedela, da sta se najdlje tako crkljala Daša in Anže, če se prav spomnim oba nekje do istega časa, cca 17 mesecev. Za domačo nalogo do petka preberi vseh 200 strani prvega dela septembrk 2005 in napiši jedrnato obnovo! V petek do 12. ure jo objavi na tej temi! Brez opravičil!
user posted image

Sicer pa resno, to je meni že malo preveč. Midve sva že takrat imele to enkrat ali dvakrat dnevo, ampak od 13. meseca dalje izključno zvečer in/ali zjutraj. Te teme sicer nisem brala, ampak si kar mislim, kdo je to napisal. SEm že pred časom brala, da ko je prišla ponjo v vrtec,, je morala tamala že takoj tam zizat. Pri dveh letih. In pa še nekatere druge, ki so tudi tako velike dojile v parku ipd. Mislim, da je materino mleko hrana za dojenčke, ne pa že tako velike otroke, ti nimajo od tega čisto nič. Mah, bom šla prebrat.

Memole, po moje je Nika mislila kafič Cafe Central. Kako pa ima Lara predrt bobnič? Od česa?

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.1.2008 21:38:09   
2ursae
ja, Pety, dam prav teti beti - sledi, punca, sledi user posted image , pa hitr delat domačo nalogo user posted image .
Res je, sem dojila tam nekje 15 mesecev, s tem da se je Anže sam odstavil. Ne vem pa, kaj bi bilo, če se ne bi, pa če jaz ne bi bila user posted image  (sem si rekla, da dveh pa ne bom dojila). Mene osebno to, da ženska dolgo doji, nič ne moti. Seveda je to namenjeno zgolj crkljanju, ampak saj crkljamo te naše malčke, nekatere mame tako, druge drugače. Priznam, da ko pogledam našega velikana, mi je jasno, da bi mu ziza v ustih čisto nič ne pasala (sploh, če upoštevam njegovih 20 zob user posted image ), ampak se ne zgražam nad tistimi, ki pri tej ali celo višji starosti še zizajo. Vsak po svoje, se mi ne zdi, da se s tem dela otroku neka blazna škoda - če obema paše, zakaj pa ne.

pa ko vidim, da is z Niko ravno izmenjujeva verske anekdote - Anže je zadnjič našel moje rožne vence in jih seveda takoj hotel imet. dajal jih je v toster, z njimi kuhal, jih mešal ... user posted image , pa ko je bil na svojem triciklu (ga je dobil od babi za NL), so nujno morali viset dol z balance user posted image  - v smislu "o Bog, ne daj, da bi se zaletel" user posted image .

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 7:43:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
30.1.2008 8:06:08   
Nika v službi
Ja, Memole, kakšen "lokalc" pa si ti, da ne poznaš Cafe Centrala (Teta Beta, hvalauser posted image )?! user posted image  Pa to je ja eden najbolj "in" lokalčkov na portoroški rivieri!

Cedi sline tukajle

Sicer pa tudi mene zanima, kaj se je zgodilo Lari, da ima predrt bobnič?!

Le lepo se cartajte in čimprejšnje okrevanje!

Teta beta, ja, nisem Nika.user posted image  Godujem na Ivana, Janeza Bosca, torej jutri. RD pa sledi dan kasneje. Ata (moj tast) pa je danes dopolnil 60!user posted image

Pety, ha, pa so te! Tale domača naloga od Tete Bete pa ni od muh - na kateri strani si že? Upam, da vsaj okoli 70. strani, sicer bo do petka do dvanajstih težka...user posted image
Ampak če dojiš, ti je oproščeno.user posted image user posted image user posted image

2ursae, tale tvoj kabel lover pa jo tudi pihne. Tole z rožnimi venci - ej, za dol past.

Mi smo se pa Niki včeraj zvečer nasmejali.
Popoldan, ko sva s Tomažem prišla iz službe, sem jaz med kosilom pripovedovala, da imamo pri nas že nekaj časa težave z avtomatom za kavo. Zadnja cvetka je, da že vsaj en teden ne daje sladkorja. Mene sicer to ne gane, ker pijem grenko kavo, ampak velika večina delavcev benti, ker pač ni sladkorja in da naj zrihtajo. In jaz pripovedujem to Tomažu, pa da sem rekla naši tajnici Vesni, da naj bolj na trdo prime lastnika oz. oskrbovalca avtomata - naj zrihtajo ali pa dajo popust na kavo; če pa ne morejo zrihtat, naj avtomat odpeljejo in pripeljejo novega.
Nika se je ves čas najinega pogovora med kosilom zatopljeno igrala s svojimi igračami, kuhala.... No, zvečer pa se s Tomažem uspavata in mu Nika z veliko dramo prijavi: "Bankomat ne dela!" S takim tragičnim glasom. Tomaž začudeno vpraša, kateri bankomat to ne dela, ona pa "ni sladkorja" (s še večjo tragiko v glasu in primernim kriljenjem z rokami). Aja, ti misliš, avtomat za kavo pri mamici v službi?!!? Ona pa blaženo (ker je oči končno poštekal): JA! In potem začne razlagat, kako "bankomat" user posted image  ne dela, da ni sladkorja, da naj ga kar odnesejo... In že skoraj joka na koncu, ker ni sladkorja! Kakšna katastrofa. In jo Tomaž začne tolažit, da so sigurno serviserji že popravili in da bosta jutri mamico vprašala, če avtomat dela. In potem ona pomirjeno: Potem pa bodo lahko skuhali kavico.user posted image user posted image  Mislim, me je res presenetilo, ker sem bila prepričana, da naju sploh ni poslušala, ker se je tako zatopljeno igrala. Neverjetni so tile naši čmrlji.

p.s. Avtomat pa čisto zares dela. So včeraj popoldan uredili.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?