Nika v službi
|
Dober dan! Ne čakajte moje klobase, je ne bo! No, mogoče pa rata.... 2ursae, hvala za natančne odgovore. "Višnjegorenec" mi je najbolj simpatična izjava. Ni kaj, tvoj dragi možek je res pravi "multipraktik". Kapo dol. In ti si "Lublančanka", pa tako sovražno nastrojena proti, hm, s kakšnim nazivom si me že okitila - aha, meščanka! Imava pa midve po moje primerljiv zakon - miren, preudaren mož + eksplozivna, huda žena. Teta beta, čestitke za nov računalnik. Upam, da bo zmogel poslati filmček... Tažana, je podoknica uspela? Ninočka - uživaj na smučanju! Pety, kaj pa če bi bila oranžno-črna? Ali pa z belimi (zelenimi) prameni, da bi lovila odtenek kuhinje (dnevne sobe)? 2ursae, kako pozorno od Anžeta, da je pristavil kalorifer. Naša Nika pa zadnje čase poljubne predmete "nosi v zakristijo". To izgleda tako, da npr. svoj balon na palici dvigne visoko v zrak in zraven doda: "v zakristijo, ministranti". Si je očitno dobro ogledala postopek med mašo. Kaj je štosna, jo moram posnet. V Portorožu smo uživali, je pa res, da vreme ni bilo tako krasno kot na Gorenjskem. Moja dva sta bila na Brezju in Bledu, pa sta rekla, da je bilo sončno in 16 stopinj! No, mi smo nabirali kilometre od obali (je Nika lepo prehodila od "solnega" pomola pri ex-Drogi Portorož pa vse do hotela Metropol). Nazaj grede je spala, midva pa sva šla izgubljene dekagrame hitro nadomestit v Cafe Central. Joj, kaj je to en luškan lokal in kakšne božanske tortice imajo. Če greste kaj na tisti konec, obvezno tja. Memole, ti si z Obale, a te kdaj pot zanese v Central? Aja, pa še previjalnico imajo. Ta teden bo v znamenju frizerja. Jutri ga ima Nika, v četrtek pa midva. Konec tedna jaz praznujem god in rojstni dan, mogoče mi bo uspelo moža povabiti na večerjo v Cubo. Bo pa žal Tomaž ravno na moj rojstni dan cel dan odsoten zaradi izobraževanja v Novem mestu. Darilo sem pa že dobila - fotoaparat. Sicer pa se zadnje čase ukvarjam predvsem z našo planirano potjo v Budimpešto oz. Prago. Nismo se še čisto odločili, kam gremo. V Pragi sem uspela dobit moj ljubi Mövenpick, v Budimpešti pa je hotel, kjer običajno prenočujemo, precej predrag v želenem terminu, tako da sem bookirala pač enega drugega. Odločitev bo padla po skupnem posvetu. Sva se pa odločila, da bova komplet izlet pokrila midva in bo kot darilo Tomaževemu očetu, ki bo jutri praznoval okroglih 60 let. Žal sta oba - tast in tašča - gripozna in bo obisk zaradi tega preložen. Ajd, grem tole shranit, da mi ne bi spet izginilo, pa se slišimo še kasneje.
|