Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 21.6.2009 14:12:20
|
|
|
|
benika
|
A ji lahko pošljem telegram?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 21.6.2009 14:44:52
|
|
|
|
benika
|
Telegram je poslan, zraven sem pa poslala še knjigico Novorojenčku (da enkrat za spremembo ne bo igrača ).
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 21.6.2009 20:19:51
|
|
|
|
tažana
|
Bravo za novega člana ninočka!!!!!!! Ime si bom pa mogla nekam napisat da si zapomnim!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 22.6.2009 10:11:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ninočka, še tukajle čestitke! Bravo, mamica! Timing pa imaš! Lepo se cartajte! Benika, hvala za poslani telegram. A je kdo obvestil Vallo, ki je prosila za sms? Mi smo vikend preživeli krasno. V soboto je bila Nika v G-regi na praznovanju Lukovega 5. rojstnega dne, bila je najmlajša, ampak je "rasturala". Malo sem se bala, če bo hotela ostati med gručo neznanih bučk in pri dveh povsem neznanih animatorkah, ampak je vse šlo kot namazano. Res so me navdušili v G-regi in že razmišljam, če ne bi septemrsko praznovanje tudi mi realizirali kar tam... Starši smo kofetkali, otroci pa so polni 2,5 uri uživali na polno! Včeraj pa Niki spet ni manjkalo družbe, saj smo se dobili s Saro in Manco v AVL. Ko je v poznem popoldnevu posijalo sonce, pa smo se odpravili nazaj v Depalo vas, kjer so se sestričnice še zunaj igrale. Glavna atrakcija je bil mali črni muc, ki je nedavno prišel v družino in je prava igračka. Kuža Lumpi pa strašno ljubosumen, še posebej, ker ga je mala črna kepica za dobrodošlico ob prvem spoznavnem vohu s krempeljci usekala po smrčku. Mejte se, grem delat, ker sem danes prišla v službo ob 10:00. Sva s Tomažem po 14 dneh peljala Niko v vrtec, potem pa še kavica....
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2009 11:17:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 22.6.2009 17:42:24
|
|
|
|
Nika v službi
|
O, Valla, zoprnija. Res škoda uničenega dopusta. Eto, to je pa tudi eden od razlogov, zakaj izbiram destinacije, ki imajo obvezno še kak notranji bazen, vodni park, skratka nekaj, kamor se lahko hodiš zabavat, če te trefne slabo vreme. Jaz sem pravkar nazaj s seminarja, še nekaj dokončam in hajdi domov. Saj bo treba kmalu že spat... danes pa res ne bomo imeli veliko skupnega druženja...... Čauči!
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 22.6.2009 20:45:33
|
|
|
|
teta beta
|
Ninočka, čestitkeeee! Jaz si bom pa ime kar zapomnila, v Dašinem vrtcu je tudi en Lian.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 9:45:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 9:54:59
|
|
|
|
pety78
|
Ninočka, čestitke za novega člana. Mi imamo tudi enega Liama, bratranec od Matjaža ima še ne enoletnega fantiča s takim imenom. Mi je zelo všečno. Valla., kaj naj rečem kot pa SRANJE!!! Letos se pa vsi predčasno vračamo. Sploh ne vem, kaj naj z morjem, ki je planiran julija. Pa še za šotor smo se odločili, kar sedaj definitivno odpade. Z dvema otrokoma sploh, če pomislim, da je kako neurje....brrrr.. Pa v sredo smo želeli na morje v Vrsar za cca 3-4 dni k prijateljem v prikolico, ampak dvomim, da bomo šli. Če se bo vreme kaj izboljšalo gremo mogoče od petka do ponedeljka, drugače sem pa res raje doma, kot pa dol na vetru in dežju. A potem praviš, da je Straško boljši kamp. No, hvala za info. Aja, si kar predstavljam 9 ur poti s Paga. Sploh če so otroc tečni. Za znoret!!!No, hvala bogu, da ste doma, a ne. Se pa dajmo zmenit v tušu ta teden kak dan, če si za, razen če ima tvoj še proste dni, potem pa drug teden.
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 10:37:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 12:45:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pri nas pa nimamo nobenega Liana na spisku poznanih, Ninočkin Lian Neo bo prvi. Jaz sicer nisem pristaš tujih skovank imen, ampak to je eno od področij, kjer mi je itak povsem brezpredmetno komentirat všečnost, saj je izbira imen domena staršev - njim mora biti všeč, vse ostale je nepomembno. Smo si pač različni in HB, da je tako. Ste me podražile s tem vremenom in sem šla gledat, kakšno vreme obetajo za Lignano Sabbiadoro za petek, 26., ko naj bi jo mahnili v Gulliverlandio. Zaenkrat sploh ne kaže slabo, dokaj sončno, mogoča kakšna plohca, temperatura okoli 22°C. Bo pa naš slovenski podaljšani vikend očitno res bolj vremensko klavrn. Tudi obisk ZOO-ja na praznik je tako vprašljiv, sem očitno zaman tiskala tiste vavčerje za gratis vstop...
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 13:37:25
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Evo slikici malega korenjaka LIANA
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 13:41:23
|
|
|
|
benika
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 15:50:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
Iiiiiii, štručka mala srčkana.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 17:24:27
|
|
|
|
2ursae
|
prav res, Ninočka, kolk je za pocartat
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 21:39:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 21:42:33
|
|
|
|
pety78
|
O, hudiča.....ooooo, hudiča....a ste mogle? A ste mogle dat sliko gor.... Zdaj se mi je pa še enga zluštal... Nč, grem v spalnico.... Mali knedl! Joj, je cortkan.
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 22:09:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 22:24:35
|
|
|
|
spelka12
|
ninočka še enkrat iskrene čestitke, pa seveda očku tudi valla ojoj to je pa res eno sra... celo leto čakaš na dopust, plačaš, pol pa takole. Jest se tud vsako leto tega bojim. barva od vozka ni taprava, sej sem napisala, da je 961, benika slabo prebere moje poste. V petek ga greva gledat. Včeraj in danes sem prespala doma, ker je moj spet v Nemčiji. Mama hotel je res najboljši. 2 dni samega razvajanja, pa še igranja z nečaki . Včeraj sem šla tud dat kri za cuker pa nisem vedela, da to tolk dolgo traja . Spet me je začel dušit v prsih, sem se namazala z justom in upam, da bo boljš, drugač bom mogla v Lj. klicat, da ni slučajno strdek šel kam drugam.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 22:25:39
|
|
|
|
spelka12
|
tažana a si ti zdej ok? Še kaj boli, špika....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 23.6.2009 22:40:41
|
|
|
|
pety78
|
Valla, jaz sem za petek. Sem tudi sama mislila predlagati ta dan. Kdaj torej? Okoli 9. ure zjutraj? A se še katera pridruži?
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 24.6.2009 7:15:53
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Valla, jaz sem za petek. Sem tudi sama mislila predlagati ta dan. Kdaj torej? Okoli 9. ure zjutraj? A se še katera pridruži? V mislih z vami. Takrat bomo, če bo vse po planu, že kofetkali (kapučinali ) na "mojem" Autogrillu na poti proti Gulliverlandii. Uživajte!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 14:17:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 24.6.2009 14:29:27
|
|
|
|
benika
|
A se še katera pridruži? Benika z mularijo. A vam lahko prinesem še kej od Justa pokazat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2009 14:50:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?